Wall Street optimistisch, maar rente gaat stijgen. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 26/10/2021 06:06
In de VS een positief slot, maar is dat vol te houden?
Wereldwijd zal de rente gaan stijgen, meer vraag naar geld (lees steun na corona) zorgt daarvoor.
Maar wie hoor je over de stijgende schuldenlasten?

De Dow sloot op 35.741.15 +64.13 +0.18%
De Nasdaq 15.226.71 +136.51 +0.90%

media,
- Stocks, Futures Rise as Earnings Support Sentiment:- France Boasts Results in Spending Big to Bring Back Industry.
With just six months to go until elections, Macron is under pressure to show policy results.
- Record Rainfall as Storm Douses Drought-stricken California.
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt een gemengd beeld, maar waar is het realisme?
In Japan de Nikkei 29.125 +525 punten
In Hong Kong de Hang Seng 26.029 -103 punten
In Australië de All Ordinaries 7.757 +4 punten
In Singapore de Straits 3.195 -6 punten

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

GELUKSZOEKERS
De meeste die weg moeten blijven hier hangen en maken gebruik van het "luilekkerland" voordelen van Nederland. Via de radio, gaat slechts 1/3 van die gelukszoeker terug en 2/3 deel = ca. 23.000 personen, blijven hier hangen.
Die wonen buiten over een paraplu ??? Vermoedelijk nemen zij een woning in gebruik en zo hebben we hier steeds meer woningnood!


Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"! EN er is geen enkele wettelijke basis en zelfs schending van het privacy recht van de persoon!

Goud $ 1.802,50 en zilver $ 24,36 Gold/Silver Ratio 73,97
Platina $1.048
De edelmetalen blijft in onze ogen, naar aanleiding van de situatie in de wereld nog steeds sterk achter en worden ZWAAR gemanipuleerd.
Olie $ 83,80 de dollar euro 1,1603
1 bitcoin = 62.362 USA dollar
1 ripple = 1,10883 USA dollar

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


De valuta's
de dollar euro 1,1603 de Yen 132,13 't Pond 0,8429 AU$ 1,5442 C$ 1,4355 NZ$ 1,6173 Sing$ 1,5623

Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


media Covid 19
Wat is er aan de hand?
Beluister deze video van ca. 10 minutes.
Dit is een promo, maar laat wel zien wat er nu allemaal aan de hand is.
https://www.bitchute.com/video/8mfgSbBmmAdh/

Het antwoord is, vernietiging van ...!!


Reguliere aandelen zijn al enige tijd bij ons uit! Ondanks de betere stemmingen op de beurzen.
Schijn en meer niet. De Inflatie zak met twee cijfers gaan komen.
Zie hier onder een van de oorzaken. Energie prijzen rijzen de pan uit!

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


media,
Huisarts uit Limburg geneest corona patiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbuurtaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekenging op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

Equinox Yesterday Vol. 1.633.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.96 +0.36 300 53 Morgan Stanley 7 TD Sec KQ
16:00:00 T 9.96 +0.36 10 5 Penson 7 TD Sec Q
16:00:00 T 9.96 +0.36 95 5 Penson 39 Merrill Lynch Q

media, Hedgefonds bezorgt Takeaway-topman Jitse Groen keiharde boodschap.AMSTERDAM - ’Verkoop je Amerikaanse droom voor 31 december, of anders...’ Dat is de boodschap die Thuisbezorgd-oprichter Jitse Groen van een grootaandeelhouder en voormalig bondgenoot maandag op de mat kreeg. ’Do or die’, typeert een betrokken kenner de deadline. zie & lees verderophttps://www.telegraaf.nl/financieel/1302464860/hedgefonds-bezorgt-takeaway-topman-jitse-groen-keiharde-boodschap

media, Grootste order stekkerauto’s ooit: 100.000 Tesla’s naar Hertz voor verhuur. AMSTERDAM - Autoverhuurder Hertz heeft een megaorder van 100.000 elektrische auto’s geplaatst bij Tesla. Daarmee voegt de autoverhuurder, die nog geen jaar geleden werd gered van de ondergang, tot vreugde van Tesla-aandeelhouders zo’n $4,2 miljard aan omzet toe aan Tesla. zie & lees verder ophttps://www.telegraaf.nl/financieel/993535489/grootste-order-stekkerauto-s-ooit-100-000-tesla-s-naar-hertz-voor-verhuur

media, Nederland vrij van PRRS in 2050. lees elders meer

tijd 07.16
De actuele koersen (kg): Goud: €49.996 | Zilver: €676

media, Hogere rendementen door ongerustheid over inflatie: dollar daalt! De driemaandelijkse inflatiecijfers uit Nieuw-Zeeland waren een forse opwaartse verrassing, wat de inflatieangst verder aanwakkerde. De mondiale sell-off van staatsobligaties ging door, maar ... lees verder ophttps://www.hollandgold.nl/nieuws/hogere-rendementen-door-ongerustheid-over-inflatie-dollar-daalt

media, Nigeria start grootschalig experiment met digitale munt. Nigeria lanceert deze week met de eNaira een nieuwe digitale munt, die door de centrale bank wordt uitgegeven. Daarmee loopt het land voorop in de nieuwe trend van digitaal centralebankgeld. Met deze digitale munt probeert de centrale bank een alternatief te bieden voor cryptovaluta,.. lees verder ophttps://www.hollandgold.nl/nieuws/nigeria-start-grootschalig-experiment-met-digitale-munt

media, Hedge funds avoid gold, but silver and copper shine bright as inflation threat growsKitco News) - Hedge funds remain reluctant to jump into gold; however, silver is attracting new momentum as its industrial demand picks up, according to some analysts quoting the latest trade data from the Commodity Futures Trading Commission. see & read morte on https://www.kitco.com/news/2021-10-25/Hedge-funds-avoid-gold-but-silver-and-copper-shine-bright-as-inflation-threat-grows.html

Wat een verschil met NU!!
in de media,’De eerste generatie heeft moeten afzien’Bij het opruimen van de spullen van zijn overleden ouders kwam André M. documenten tegen van de overtocht en de opvang in Nederland. Hieruit bleek dat deze tot op de laatste cent moest worden terugbetaald. „Tevens werd een lening verstrekt voor de aanschaf van inboedel, tegen een hoge rente”, zegt de Haarlemmer. „Mijn vader werd direct in een fabriek te werk geplaatst om dit alles te kunnen bekostigen.”

Als kind was hij zich hier niet van bewust, omdat zijn ouders er met geen woord over spraken. Het gezin had het niet breed, en doorleren na de middelbare school was geen optie. Toch legde het geen ’donkere schaduw’ over zijn jeugd. „Mijn waardering voor dit land is altijd groot geweest, mede door de houding van mijn ouders die nooit een slecht woord spraken over de Nederlandse maatschappij.”

De Indische cultuur betekent voor hem vooral de dankbaarheid die ’intrinsiek lijkt bij de Indische mens’. „Gezelligheid en kameraadschap ontstaat snel, zeker met lekker eten – de Indische keuken is een bindmiddel – en zo min mogelijk menselijke barrières. Met de Hollandse mensen gingen wij zeer soepel om.” Hij haalt een uitspraak van advocaat Theo H. aan: integratie gebeurt tussen de lakens. „Het is onder andere de wil tot vermenging van culturen opdat ze sympathiek voor elkaar zijn. Dat gebeurde tussen ons en de autochtone bevolking met speels wederzijds gemak.”

Sterker, zegt hij, de integratie verliep zó goed dat de Indische Nederlander zich meer bekommerde om normen en waarden dan de autochtone bevolking. „Patriottisme komt bij veel Indische Nederlanders voor. De eerste generatie heeft moeten afzien, maar heeft het sentiment van dankbaarheid voor het nieuwe vaderland aan de volgende doorgegeven zodat zij zich konden ontwikkelen.”

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

Lees elders meer.Vandaag heeft KPN de resultaten bekend gemaakt van het derde kwartaal 2021.

Oranjewoud,
In bovenstaande zaak vond op 12 oktober jl. een zogenaamde rolzitting plaats (Rolzitting | Begrip | Rechtspraak). In beginsel zal in deze zaak op 23 november 2021 uitspraak worden gedaan. Indien u in deze zaak alsnog stukken (bijvoorbeeld e-mails) wilt indienen, dan dient u zich voor die datum tot een advocaat te wenden. De advocaat kan u verder adviseren over uw mogelijkheden. Omdat u zonder advocaat geen stukken kunt indienen worden uw onderstaande berichten geen onderdeel van het dossier waarover de Ondernemingskamer zal beslissen.
Met vriendelijke groet,
B.J. - B.
Secretaris van de Ondernemingskamer

tijd 09.32
De AEX 813,89 +0,87 +0,11% KPN EUR 2,704 -0,009ct vol. 2,5 miljoen.

tijd 09.34
De Midcap 1.073,51 +4,10 +0,38% de Smallcap 1.355,43 -5,01 -0,37% CTP EUR 18,95 -1,00 vol.154.172

tijd 09.37
De Bel 20 4.225,16 +5,53 +0,13 % en de DAX 15.667,90 +68,67 +0,44 %

tijd 12.46
De CAC 6.757,76 +44,89 +0,67% de DAX 15.748,19 +148,96 +0,95%

tijd 12.48
De Bel 20 4.230,09 +10,46 +0,25% en de AEX 815,86 +2,84 +0,35 %

tijd 12.50
De Midcap 1.079,31 +9,90 +0,93% het is weer de tijd om de prijsvorming bij Corbion te drukken!! Corbion EUR 40,22 -6ct vol. 35.749

tijd 12.52
De Smallcap 1.355,18 -5,26 -0,39% Wereldhave EUR 13,74 +36ct vol.161.000

QC Copper & Gold Acquires Land Package to Expand Opemiska Copper Project. lees elders meer

tijd 13.00
Goud $ 1.802,70 zilver $ 24,32 en platina $ 1.049 Gold/Silver Ratio 74.10
Olie $ 83,70 en de dollar euro 1,1626
1 bitcoin = 63.054 USA dollar
1 ripple = 1.11959 USA dollar

BE Semiconductor Industries N.V. Announces Q3-21 Results. lees elders meer

TIE Kinetix behaalt Microsoft Co-Sell Ready status. leeselders meer

BNP Paribas Nederland, Arcadis en G&S Vastgoed realiseren samen nieuw duurzaam hoofdkantoor op de Zuidas. lees elders meer

media,
- U.S. Futures, Stocks Rise With Earnings in Focus.
- Two Words From Taiwan’s Leader Threaten to Upend U.S.-China Ties.
- Europe’s Power Prices Rise on Growing Cold Weather Predictions.
- Stripe Strikes Tie-Up With Klarna After Frenzy of Rival Deals.
The deal pairs up two of the world’s most valuable financial technology startups. see & read more on www.bloomberg.com

media
Western Australia rare earth development company receives permits. see & read more on https://www.kitco.com/news/2021-10-26/Western-Australia-rare-earth-development-company-receives-permits.html

tijd 17.26
De Dow 35.876.72 +135.57 +0.38%
De Nasdaq 15.358.55 +131.84 +0,87%

tijd 17.31
Goud $ 1.7.89,90 zilver $ 23,93 en platina $ 1.024 Gold/Silver Ratio 74.72

media
Nederland is vol
Geert Wilders: ‘‘De PVV is de enige partij die zegt: geen enkele asielzoeker meer erbij, opvang 100% in de regio. Nederland is vol. NUL IS NUL!’’

Transacties in aandelen Corbion

d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
25 okt. EUR 40,26. 59.951. 1.075. EUR 40,28. 81.913. 1.189 17.35.20
26 okt. EUR 40,64.116.871. 1.535 EUR 40,68 153.701 1.649 17.35.22

tijd 17.50
De AEX 816,91 +3,89 +0,48% KPN EUR 2,692 -2,1ct vol.25.737.647
De Midcap 1.077,12 +7,71 +0,72% Basic Fit EUR 41.82 +1,12 vol. 100.882
De Smallcap 1.352,62 -7,82 -0,57% Brunel EUR 11.78 +48ct vol. 118.364
De Bel 20 4.220,94 +1,31 +0,03% Galapagos EUR 45,56 +1,495 vol. 653.193
De CAC 6.766,51 +53,64 +0,80% Safran EUR 112,46 +4,70 vol. 914.717
De DAX 15.757,06 +157,83 +1,01% Fresenius Med. EUR 59,16 -2,74 vol. 1.241.858

EQUINOX GOLD Today Vol. 266.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:48:09 X 9.74 -0.22 300 79 CIBC 79 CIBC K
11:48:09 X 9.74 -0.22 100 79 CIBC 79 CIBC K
11:48:09 U 9.74 -0.22 100 79 CIBC 79 CIBC K

fijne avond en eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL