Oostmarkt gemengd. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 25/10/2021 06:05
In de Oostmarkt een optimistische en gemengde stemming over China's vastgoed, met de volgende standen, met de hoop op mogelijke oplossing Evergrande. Maar wij geloven er nog niet in.
In Japan de Nikkei 28.567 -237 punten
In Hong Kong de Hang Seng 26.150 +23 punten
In Australië de All Ordinaries 7.763 +36 punten
In Singapore de Straits 3.201 -3 punten

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

GELUKSZOEKERS
De meeste die weg moeten blijven hier hangen en maken gebruik van het "luilekkerland" voordelen van Nederland. Via de radio, gaat slechts 1/3 van die gelukszoeker terug en 2/3 deel = ca. 23.000 personen, blijven hier hangen.
Die wonen buiten over een paraplu ??? Vermoedelijk nemen zij een woning in gebruik en zo hebben we hier steeds meer woningnood!

Dagelijks komen er steeds meer gelukszoekers aan in Ter Apel.
Nederland was in de jaren negentienzestig al overvol, zei Wijlen koningin Juliana.

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"!

Goud $ 1.800,10 en zilver $ 24,48 Gold/Silver Ratio 73,51
Platina $1.043
De edelmetalen blijft in onze ogen, naar aanleiding van de situatie in de wereld nog steeds sterk achter.
Olie $ 84,55 de dollar euro 1,16674
1 bitcoin = 62.004 USA dollar
1 ripple = 1,08920 USA dollar

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
Er is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


De valuta's
de dollar euro 1,1664 de Yen 132,50 't Pond 0,8462 AU$ 1,5582 C$ 1,4402 NZ$ 1,6281 Sing$ 1,5678

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


media,
Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbuurtaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekenging op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

Wij moeten nog straks overleggen met de techneut.
Alles is nieuw voor ons. Nieuwe systemen en ook een nieuw soort computer.

tijd 07.05 De techneut moet nog even wat uitleg geven!

tijd 08.26
Goud $ 1,8003,00 zilver $ 24,41 en platina $ 1.040,--Gold/Silver Ratio 73,69
Olie 84,58 en de dollar euro 1,1661
1 bitcoin = 61,881 USA dollar
1 ripple = 1,09621 USA dollar

media, Overname Monte dei Paschi door Unicredit gaat niet door.ROME - De overname van de Italiaanse bank Monte dei Paschi door de grote branchegenoot Unicredit gaat niet door. Dat hebben de Italiaanse minister van Economische Zaken en Unicredit zondag bekendgemaakt. lees verder ophttps://www.telegraaf.nl/financieel/1893920684/overname-monte-dei-paschi-door-unicredit-gaat-niet-door

The opening of the park marks Vopak’s transition to green energy in the Netherlands lees elders meer

tijd 09.16
De AEX 813,34 +0,37 +0,05 % de Bel 20 4.219,64 +1,95 +0,05%

tijd 09.20
De CAC 6.723,15 -10,54 -0,16% en de DAX 15.547,69 +4,71 +0,03%

tijd 11.09
Goud $ 1.804,50- zilver $ 24,44 en platina $ 1.041 Gold/Silver Ratio 73.81

tijd 11.22
Het spelen van "spelletjes", zijn de bekende partijen nog niet verleerd.
Triest dat de Toezichthouders geen toezicht houden.

In de media,
Banken willen geen spaargeld meer hebben.
Begrijpelijk, er zijn nauwelijks nog regels!!! In het verleden, moesten Effectenkredietinstellingen spaargeld hebben (dynamisch en Statisch), van dat Statische spaargeld konden zij hypotheken, en andere soorten van leningen & kredieten uitzetten. "Dat was allemaal spaargeld waar voor gewerkt was"
Nu kunnen zij zelf geld maken, debet de hypotheek rekening van de klant en!
credit de notaris. Maar dat gemaakte geld, dat moet U wel terugbetalen en ervoor WERKEN! Is dat niet rechtsongelijkheid!?
Daarom kunnen zij (de banken e.a. instellingen) nu vrijwel alles naar hun hand zetten. De DNB is mede oorzaak van deze manier van "geld maken"!
Waarom heeft de DNB deze regels verruimd!?
Daarom willen de Effectenkredietinstellingen van UW spaargeld af en eisen een boete rente en sturen U weg met UW geld!

Eisen van, ik wil Uw contante geld niet meer, Betalen voor biljetten van 200 & 500 etc. etc. Maar de DNB houdt wijselijk hun mond, waar & wat hebben Burgers nog in te brengen!?

media, Stijging hypotheekrente bij banken zet door.AMSTERDAM - Na enkele voorzichtige verhogingen, hebben inmiddels alle grootbanken hun hypotheekrentes verhoogd. „Een deel van de geldverstrekkers is al bezig met de tweede ronde van verhogingen”, ziet financieel adviesbureau Van Bruggen. zie &n lees verder ophttps://www.telegraaf.nl/financieel/1716455331/stijging-hypotheekrente-bij-banken-zet-door

Corbion
daar worden al meer dan 10 jaar spelletjes gespeeld met de prijsvorming. Ook bij andere fondsen zien wij dat.
's Morgens vroeg is de hoogsten prijs en in de loop van de dag gaan de "drukkers". aan het werk. Nauwelijks risico's, want Corbion heeft zelf, de verwachtingen verhoogd voor 2021. Vandaag de hoogste prijs van EUR 40,92 en de laagste van EUR 40,18
Toezicht gelooft 't wel, dan moeten we aan het werk.
Herinvoering van nummers is de poplossing. Maar dat willen de Effectenkredietinstellingen NIET!

Solaris Extends Warintza Central to 1,350m Strike Length to Overlap Warintza East Discovery. lees elders meer

Oranjewoud,
In bovenstaande zaak vond op 12 oktober jl. een zogenaamde rolzitting plaats (Rolzitting | Begrip | Rechtspraak). In beginsel zal in deze zaak op 23 november 2021 uitspraak worden gedaan. Indien u in deze zaak alsnog stukken (bijvoorbeeld e-mails) wilt indienen, dan dient u zich voor die datum tot een advocaat te wenden. De advocaat kan u verder adviseren over uw mogelijkheden. Omdat u zonder advocaat geen stukken kunt indienen worden uw onderstaande berichten geen onderdeel van het dossier waarover de Ondernemingskamer zal beslissen.
Met vriendelijke groet,
B.J. - B.
Secretaris van de Ondernemingskamer

Total - Corbion Luminy® PLA made from chemically recycled feedstock now commercially available. lees elders meer.

tijd 16.24
Goud $1.810,00 zilver $24,56 en platina $ 1.053 Gold/Silver Ratio 73.69
Olie $ 85,28 en de dollar euro 1,1616
1 Bitcoin = 63.099 USA dollar
1 ripple = 1.09072 USA dollar

EQUINOX GOLD CORP Today Vol. 351.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
10:15:00H 10.13 +0.53 400 9 BMO Nesbitt 7 TD Sec K
10:15:00H 10.13 +0.53 400 9 BMO Nesbitt 2 RBC K
10:15:00H 10.13 +0.53 100 9 BMO Nesbitt 2 RBC

Wij gaan dit fonds volgen, kansrijker in onze taxatie!

Sandstorm Gold zal wat minder aantrekken, Equinox wordt gevoeliger door het aantrekken van de edelmetalen prijs.

media,
- Facebook, Alarmed by Teen Usage Drop, Left Investors in the Dark.
- Here Are Draghi’s Alternatives for Paschi Sale After UniCredit.
Efforts to sell the troubled Tuscan lender to UniCredit fell apart.
- Rate Traders Pile Into Option Bets as Fed Hike Expectations Grow.
see & read more on www.bloomberg.com

tin 16.44
De Dow 35.712.37 +35.35 +0.10%
De Nasdaq 15.151.16 +60.96 +0.40%

tijd 16,56
De Europese beurzen laten winst schieten en zakken door de mand. De verliezen nemen toe, Ondanks een lichte stijging op Wall Street. Bij ons zijn de reguliere aandelen uit en het edelmetaal, de Mijnbouwers en de innovatieve aandelen in. Zie ook het bericht van Total - Corbion van heden!
Er komt steeds meer "weerstand". tegen het gebruikelijke plastics!
En onderschat het aandeel Corbion niet. ca. 2/3 deel van de uitstaande aandelen Corbion zit bij Instituten!

Daghandel fondsen zoals Arcelor doen het dagelijks goed, drukken en de "veer". dan weer loslaten geeft een beweeglijk effect.
Dat wil Euronext, omzet genereren.
Korte termijn en geen lange termijn beleggingen meer (lees nauwelijks).

media, Wijnhuis failliet: 60.000 euro aan flessen ’kwijt’.Van Zeijl heeft oud-eigenaar Wim Wiertz aansprakelijk gesteld voor het bedrag dat ontbreekt. Tegelijkertijd heeft de curator hem een voorstel gedaan om de zaak te schikken. De curator vraagt 22.000 euro, exclusief btw. zie & lees verder ophttps://www.telegraaf.nl/financieel/1238080905/wijnhuis-failliet-60-000-euro-aan-flessen-kwijt

tijd 17.44
De AEX 813,02 +0,05 +0,01% Arcelor EUR 28,425 + 1,245 vol 5.142.231
De Midcap 1.069,41 +2,15 +0,20% TKH EUR 48,42 -1,68 vol. 113.194
De Smallcap 1.360,44 -7,21 -0,53% TomTom EUR 7,33 -24,5ct vol.350.951
De Bel 20 4.219,63 +1,94 +0,05% Aperam EUR 50,00 +1,62 vol. 208.888
De CAC 6.712,87 -20,82 -0,31% Stellantis EUR 17,484 + 63,2ct vol. 2.525.184
De DAX 15.599,23 +56,25 +0,36% Porsche EUR 92,58 +4,18 vol.860.093

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
25 okt. EUR 40,26. 59.951. 1.075. EUR 40,28. 81.913. 1.189 17.35.20

Fijn avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL