Effectenkredietinstellingen onafhankelijk? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 17/10/2021 06:45
In het VEB blad van oktober 2021 een resultaat van een onderzoek naar adviezen door Effectenkredietinstellingen!
Effectenkredietinstellingen zijn opvallend optimistisch over aandelen die zijzelf naar de "beurs hebben gebracht"!

Vlak na de beursgang is 't extra opletten voor U, voor de adviezen van de Effectenkredietinstellingen, voor die aandelen.

Hoe ontstaat dat?
Uit onze eigen ervaring weten wij, er kan nog wat aandelen achtergebleven zijn op de "Plank"! En die moeten er ook vanaf!
Het positieve straalt er dan vanaf en waar zijn dan de Chinese Muren!?
U weet wel, de scheiding tussen de verschillende afdelingen!

Mooi, dat de VEB dit onderzoek heeft gedaan!
Maar wat zullen de "Toezichthouders" daarmee gaan doen?
Volgens onze inschatting niets! Want de Effectenkredietinstellingen, subsidiëren de Effectenkredietinstellingen en dan snijden de "Toezichthouders" in eigen vlees(lees hun onderhoudsbijdragen).

Effectenkredietinstelling kunnen niet "onafhankelijk" zijn, dat zou ook niet kunnen! Want de 20 tot 25 grootste Effectenkredietinstellingen bepalen samen met de Bilderberg Groep (lees daarin zijn alle Regeringsleiders van de Westerse wereld vertegenwoordigd) de economische ontwikkelingen op economisch gebied in de wereld.

Hetzelfde zien wij bij een herinvoering van nummers aan de digitale aandelen.
Als die weer terugkomen, want weet wel, de bitcoins hebben elk een eigen nummer, dan kunnen er geen algoritmische transacties meer plaats vinden. Alles wordt dan beperkter en moeten er leveringen van digitale aandelen plaats vinden.
Nu worden er meer aandelen gebruikt van bedrijf A, die niet zijn uitgegeven. Want er is GEEN controle qua aantal "MOGELIJK" en dat weten de Toezichthouders "drommels goed"!

Daarom durven zij (lees de Toezichthouders) ons niet aan te pakken!!
Want als wij voor de "rechter" zouden komen, kunnen wij veel "foute zaken" bloot leggen. Want wij zien zoveel foute zaken in de huidige handel, waar desastreuze gevolgen uit kunnen ontstaan.
MEN (lees de Toezichthouders) weten en schatten dat in, er zullen niet veel van de mogelijkheden benut gaan worden, van die samenloop in foute mogelijkheden.

Maar wij zeggen zeg dat nooit, "want dat was in onze ogen de "hoofdoorzaak" dat er bij de handel van Imtech de schrik erin sloeg! In de dagen, na de bekendmaking van het onheil bij Imtech, gingen er in de handel, maar aandelen Imtech die vrij verhandelbaar waren.
Dat kwam, doordat er GEEN NUMMERS aan de digitale aandelen zitten.

Want de hedendaagse handel in effecten en andere producten draait niet om het bedrijf, men geeft gewoon allerlei producten uit, of het bedrijf niet wel of niet 't ermee eens is.

WANT de gehele handel draait om "GELD, MACHT, AANZIEN & LUXE"!
En vaste patronen verraden, dat er spelletjes worden gespeeld.
Lees het verhaal van Rainer Voss nog eens.
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/lees/bijlagen/2013-2014/biecht-van-de-bankier/master-of-the-universe.html

GELUKSZOEKERS
De meeste die weg moeten blijven hier hangen en maken gebruik van het "luilekkerland" voordelen van Nederland. Via de radio, gaat slechts 1/3 van die gelukszoeker terug en 2/3 deel = ca. 23.000 personen, blijven hier hangen.
Die wonen buiten over een paraplu ??? Vermoedelijk nemen zij een woning in gebruik en zo hebben we hier steeds meer woningnood!


media IMF
Gold price sees double-digit jump as IMF cuts global growth outlook, cites 'dangerous divergence in economic prospects'.
In its World Economic Outlook, the IMF said its 2021 global growth forecast is now at 5.9% from the previous July estimate of 6%. The forecast for 2022 remained unchanged at 4.9%. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-12/Gold-price-sees-double-digit-jump-as-IMF-cuts-global-growth-outlook-cites-dangerous-divergence-in-economic-prospects.html

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

media,
Stagflationary concerns send gold to the key $1800 level.
The schizophrenic gold price action mid-week began when the headline CPI for September came in at 0.4% month-over-month, 0.1% higher than expected, and the core rate was up 0.2%, in line with the consensus. With computer algorithmic trades set to sell a slight uptick headline in annual CPI data, due to Fed taper concerns, the gold price sold off all of its $18 gain immediately.
see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2021-10-15/Stagflationary-concerns-send-gold-to-the-key-1800-level.html

You have to read this!

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"! EN er is geen enkele wettelijke basis en zelfs schending van het privacy recht van de persoon!

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


media Covid 19
Wat is er aan de hand?
Beluister deze video van ca. 10 minutes.
Dit is een promo, maar laat wel zien wat er nu allemaal aan de hand is.
https://www.bitchute.com/video/8mfgSbBmmAdh/

Het antwoord is, vernietiging van ...!!


de agenda voor vandaag, samen met diverse berichten CBS
maandag 18 okt.
3de kw. cijfers kon Philips
In de VS - Industriële Productie.

dinsdag 19 okt.
3de kw. cijfers Cm.com en Nedap.
In de VS - detailhandel cijfer.

woensdag 20 okt.
3de kw. cijfers ASML, Barco, AKZO, en Wereldhava België.

donderdag 21 okt.
3 de kw. cijfers Unilever, Intertrust, Sligro en Randstad.
In de VS, werkeloosheid, Vastgoed,

vrijdag 22 okt.
3de kw. cijfers VastNed Ret. België, Wereldhave en 1/2 halfjaarcijfers Holland Colours.

Reguliere aandelen zijn al enige tijd bij ons uit! Ondanks de betere stemmingen op de beurzen.
Schijn is het en meer niet. De Inflatie zal met twee cijfers gaan komen.
Zie hier onder een van de oorzaken. Energie prijzen rijzen de pan uit!

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was/is het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


Ook op zaterdag lieten ze een rapportage zien op Schiphol.
Reizigers naar Irak gingen op familie bezoek in Irak.
Irak wordt afgeraden als vakantieland, alle niet-essentiële reizen naar het land worden ontraden. Dit komt doordat Irak jaren gebukt ging onder oorlogen en men nog steeds een onveilig gevoel heeft bij het land. Nederlandse toeristen in Irak lopen het risico om ontvoerd of mishandeld te worden.

media,
Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbuurtaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekenging op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Nog steeds (op 16 okt. 2021) heeft Robeco haar geld niet overgemaakt!
Is dit geen oplichting!?
Er is een opheffingsverzoek gedaan en dat wil Robeco Groep niet uitvoeren.


Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

media,
Onzekere toekomst voor goudcontracten in Londen.
Goudcontracten
De LME startte destijds een samenwerking met Goldman Sachs en Morgan Stanley om goudcontracten aan te bieden en deze actief te promoten. Men hoopte dat strengere regulering ervoor zou zorgen dat handelaren een deel van hun activiteiten zouden verschuiven naar de termijnmarkt. zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/onzekere-toekomst-voor-goudcontracten-in-londen

Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"!. Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

media,
- China Evergrande Unlikely to Cause Financial Crisis, BOK Says.
- Port Gridlock Stretches Supply Lines Thin in Blow For Economies.
- Convicted Real Estate Heir Robert Durst Is in the Hospital With Covid-19.
sse & read more on www.bloomberg.com

WorldSBK at San Juan: top 6 result for Michael van der Mark in Saturday’s race.
lees elders meer

Nestlé sharpens geographic focus, creates Zones North America and Greater China.
lees elders meerBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL