Wall Street ziet alleen maar sterren. De Oostmarkt volgt. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 15/10/2021 06:06
Op Wall Street was de inflatie vrees weg en ging men over tot de werkelijkheid, alles is over!!!
De Dow sloot op 34,912.56 +534.75 +1.56%
De Nasdaq 14.823.43 +251.80 +1.73%

media,
- Stocks, U.S. Futures Climb on Earnings, China Step.
- Two BOE Officials Push Back on Talk of Imminent U.K. Rate Hike.
It's the first signs of a push back against market expectations for a move by the end of 2021.
- Xi Seeks to Steady China-Europe Ties With Call to Council Chief
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt volgt men het optimisme uit de VS, waar is het realisme?
In Japan de Nikkei 28.949 +398 punten
In Hong Kong de Hang Seng 25.170 +207 punten
In Australië de All Ordinaries 7.674 +54 punten
In Singapore de Straits 3.177 +12 punten

media,
Pil opsteker tegen corona, maar slag voor vaccins.
AMSTERDAM - Tussentijdse onderzoeksresultaten wijzen uit dat het coronamedicijn van de Amerikaanse farmaceut Merck zó goed werkt, dat dit mogelijk al binnenkort op de markt komt. Hoe belangrijk is dit voor de bestrijding van de pandemie? En wat betekent het voor de vaccins? Wordt het bestrijden van corona straks net zo eenvoudig als het slikken van een paracetamolletje tegen hoofdpijn? zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

GELUKSZOEKERS
De meeste die weg moeten blijven hier hangen en maken gebruik van het "luilekkerland" voordelen van Nederland. Via de radio, gaat slechts 1/3 van die gelukszoeker terug en 2/3 deel = ca. 23.000 personen, blijven hier hangen.
Die wonen buiten over een paraplu ??? Vermoedelijk nemen zij een woning in gebruik en zo hebben we hier steeds meer woningnood!


media IMF
Gold price sees double-digit jump as IMF cuts global growth outlook, cites 'dangerous divergence in economic prospects'.
In its World Economic Outlook, the IMF said its 2021 global growth forecast is now at 5.9% from the previous July estimate of 6%. The forecast for 2022 remained unchanged at 4.9%. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-12/Gold-price-sees-double-digit-jump-as-IMF-cuts-global-growth-outlook-cites-dangerous-divergence-in-economic-prospects.html

Derivaten etc. etc.
Wie controleert de verpakte onderliggende waarden bij derivaten etc. etc.??
Bij Imtech waren er meer verkochte aandelen, dan die er uitgegeven waren. Dat was een van de HOOFD redenen dat de paniek verder kon toeslaan!!!

Ons antwoord is NIEMAND en kan dat van Imtech wederom kunnen gebeuren!!

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"! EN er is geen enkele wettelijke basis en zelfs schending van het privacy recht van de persoon!

Goud $ 1.795.10 en zilver $ 23,48 Gold/Silver Ratio 76,43
Platina $1.053
De edelmetalen blijft in onze ogen, naar aanleiding van de situatie in de wereld nog steeds sterk achter en worden ZWAAR gemanipuleerd.
Olie $ 81,88 de dollar euro 1,1609
1 bitcoin = 59.670 USA dollar
1 riplle = 1,13019 USA dollar

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


De valuta's
de dollar euro 1,1609 de Yen 132,26 't Pond 0,8483 AU$ 1,5653 C$ 1,4350 NZ$ 1,6468 Sing$ 1,5654

Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


media Covid 19
Wat is er aan de hand?
Beluister deze video van ca. 10 minutes.
Dit is een promo, maar laat wel zien wat er nu allemaal aan de hand is.
https://www.bitchute.com/video/8mfgSbBmmAdh/

Het antwoord is, vernietiging van ...!!


de agenda voor vandaag, samen met diverse berichten CBS
vrijdag 15 okt.
3de kw. Beter Bed.
In de VS Johnson Redbook Retail Sales Index

Reguliere aandelen zijn al enige tijd bij ons uit! Ondanks de betere stemmingen op de beurzen.
Schijn en meer niet. De Inflatie zak met twee cijfers gaan komen.
Zie hier onder een van de oorzaken. Energie prijzen rijzen de pan uit!

Aard gas
daar moeten wij vanaf, maar waarom moeten de Duitsers en de Canadese dan aan het aardgas?
Er is schaarste aan "gas", maar de oud President Trump waarschuwde voor het "Russische gas"! Teveel afhankelijk voor de gas uit Rusland kan later problemen opleveren en daar had Trump gelijk in.
Want, Gaspijp Nord Stream 2 wordt afgebouwd met omzeilen sancties VS.
De Verenigde Staten draaien de duimschroeven aan om Nord Stream 2 te stoppen.
Het doorgaan met de bouw is een slecht idee, verklaart desgevraagd CDU-partijbons Friedrich Merz. De jurist die het komend jaar gemunt heeft op het partijvoorzitterschap en het kanselierschap, pleit voor stilleggen.

ga naar https://www.naked-energy.nl/nieuws/gaspijp-nord-stream-2-wordt-afgebouwd-met-omzeilen-sancties-vs/
Voor het gehele verhaal.

Woning tekort?
Ach een gemaakt probleem
Er komen jaarlijks tienduizenden "GELUKSZOEKERS" in Nederland.
Afghanistan was het bewijs, daar waren velen "gelukszoekers" op vakantie en moesten met spoed terug naar Nederland en MET voorrang!
Zo worden wij "bedondert"!!
Wijlen koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland OVERVOL was en toen waren er ca. 11.0 miljoen inwoners, Nu 17,5 miljoen en weer is Nederland niet VOL!
Toch krijgen de "gelukszoekers voorrang voor een woning, is dat niet "discriminatie tegen over de Burgers van Nederland die OOK een WONING zoeken!


media,
Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Deze is in strijd met de privacy, zorgplicht wordt achterwege gelaten en gaat tot het onbeschofte toe.

Hier twee voorbeelden van de Robeco Groep.
Daar hebben wij de KiFiD al achter gezet.

Een cliënte van de Robeco heeft een Roparco rekening al ca. 35 jaar, was bij de opening woonachtig en nog in het buitenland. Had een NI (niet ingezetene rekening moeten hebben, maar bij de opening in beging jaren 1980 was dat na overleg met de Roparco niet nodig, maar werd gekoppeld aan een Nederlandse bankrekening, die werd tevens gemachtigde. Als cliënte uit het buitenland overkwam, dan zorgde de gemachtigde doormiddel van zijn rekening voor "pecunia".
Niets aan de hand. Per 1/1/2021 is er een wijziging gekomen en de Robeco heeft, zonder de gemachtigde daarvan te verwittigen, de machtiging laten vervallen.
De cliënte verzoek de gemachtigde haar rekening op te heffen, want hij krijgt via de email een verzoek van de Robeco aanvullende gegevens van de cliënte aan te leveren.
De gemachtigde dient het verzoek tot opheffing van die rekening bij Robeco in!! Wat er daarna allemaal voor onbeschofte verzoeken en vragen aan cliënte worden gedaan, die deels via de gemachtigde lopen, is onbegrijpelijk en hondsbuurtaal! Cliënte moet naar Nederland komen om hier een rekenging op haar naam bij een Effectenkredietinstelling te openen. Want Robeco mag haar geld niet naar het buitenland overmaken. Dat doet zij niet, dan maar een rekening bij een bank in het buitenland openen, waar Robeco ook een rekening heeft.
Drie is er met de cliënte in het buitenland gebeld vanuit Robeco.
Toen moest de gemachtigde maar van haar rekening de hoofd persoon worden en de cliënte gemachtigde. Cliënte moest haar CreditCard, Rijbewijs, kopie dagafschrift waarop haar handtekening stond en een dagafschrift van haar bankrekening in het buitenland, naar Robeco insturen.
Formulieren van hoofd van de rekening waren al ingevuld en ingestuurd. Toen moest haar trouwboekje in gestuurd worden, maar dat was helaas door brand in huis verloren gegaan. Tijdens het telefoon gesprek met cliënte vertelde zij dat die bij de Gemeente waar de trouwplechtigheid was geweest, konden opvragen. Dat deed Robeco niet. Toen moest er een video of "proof of live" in gestuurd worden.

Haar paspoort moest zij voor zich houden in de video, want Robeco liet in 'n gesprek doorschemeren, dat wij een "stelletje" oplichters waren.
Dat is ingestuurd en nog is het geld er niet.
Cliënte heeft de ex gemachtigde verzocht een aangifte te gaan doen van oplichting. Want met al haar gegeven en bewijzen, kan iedereen, die bezit heeft van die gegeven, de rekening leeg halen. Het tweede Robeco geval staat in de Geldgids van deze maand oktober op pagina 28, die cliënt moest van circa 20 jaar klant, verklaren hoe hij aan dat geld kwam.
Een advocaat zegt ook, er is geen wettelijke plicht, die deze bedoeningen rechtvaardigt.

Waarvan "akte"! Iedereen wordt NU op advies van de AFM als BOEF gezien!!

Ja, zo ver is Nederland in vertrouwen weggezakt.
Laat de AFM dan eens wat doen aan de CEO van Nederland, die stond 13 uur te "LIEGEN" en wil weer opgaan voor CEO. In deze Regering zullen weinig Nederlanders nog vertrouwen hebben. AFM, er is werk in de winkel.
En ook aan de "spelletjes" die dagelijks te Amsterdam gespeeld worden. Ook herinvoering van nummers aan de digitale aandelen, zou verlichtend zijn voor de controleurs.

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 912.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 8.23 +0.18 1,400 1 Anonymous 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 8.23 +0.18 100 1 Anonymous 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 8.23 +0.18 100 1 Anonymous 53 Morgan Stanley KQ

media. CBS
Koopkracht sinds 1977 met bijna 60 procent gestegen.
In de periode 1977–2020 is de koopkracht van de Nederlandse bevolking per saldo met 58 procent toegenomen. De grootste vooruitgang vond plaats in de jaren 1999–2009 (22 procent). Door de economische crisis van 2008 was de koopkrachttoename in het decennium erna (2009–2019) ruim 4 keer zo klein. De jaren tachtig van de vorige eeuw kenden de minste vooruitgang. Dit melden de Universiteit Leiden en het CBS in de publicatie Inkomen verdeeld, trends 1977–2019. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/41/koopkracht-sinds-1977-met-bijna-60-procent-gestegen

reactie XEA.nl Toen kostte een midden woning ca. HFL 60,000 , nu ging diezelfde midden woning voor EUR ruim 300.000!!! Dus waar is die koopkracht gebleven??? Laat U niet gek maken door deze cijfers!!

media CBS
Bijna helft grote bedrijven gebruikt Artificial Intelligence.
In 2019 gebruikte 45 procent van de grote bedrijven (meer dan 500 werkzame personen) een of meer Artificial Intelligence-technologieën. Gemiddeld maakte 12 procent van de Nederlandse bedrijven gebruik van bijvoorbeeld spraakherkenning, machine learning en patroon- of gezichtsherkenning. Dit meldt het CBS in de publicatie ICT, kennis en economie 2021.
De cijfers over het gebruik van Artificial Intelligence-technologieën door bedrijven zijn afkomstig uit een enquête onder bedrijven met tien of meer werkzame personen. Niet alle bedrijfstakken behoren tot de onderzoekspopulatie; onder andere landbouwbedrijven zijn niet ondervraagd.
Ruim een derde bedrijven in informatie en communicatie gebruikt AI
In de informatie en communicatie zette 34 procent van de bedrijven in 2019 één of meer AI-technologieën in. Ook in de ICT-sector (32 procent) en bij researchinstellingen (28 procent), onderdeel van de bedrijfstak advies en onderzoek, gebruikten bedrijven relatief vaak AI. In andere bedrijfstakken, zoals de horeca, bouw en transport, maakten bedrijven beperkt gebruik van deze technologieën.
Het gebruik van AI neemt evenredig toe met de bedrijfsgrootte. Kleine bedrijven, met 10 tot 20 werkzame personen, gebruikten het minst AI-technologie (8 procent). zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/41/bijna-helft-grote-bedrijven-gebruikt-artificial-intelligence

media CBS
Groei aantal stekkerauto’s zet door.
Nederland telde begin 2021 bijna 8,8 miljoen personenauto’s, ruim een procent meer dan een jaar eerder. Het aantal stekkerauto’s nam tegelijkertijd met 38 procent toe. Hoewel de meeste stekkerauto’s in zakelijk bezit zijn, neemt ook het aantal particulieren met een stekkerauto toe. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over het motorvoertuigenpark. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/41/groei-aantal-stekkerauto-s-zet-door

reactie XEA.nl
Let op, en laat U niet gek maken!! Straks invoering van de wegenbelasting en die "krengen" zijn loeder zwaar en dan is je subsidie gauw weer weg!
De Regering houdt U een worst voor!

media CBS
Meer online shoppers meer klachten.
Ruim drie kwart van de Nederlanders van 12 jaar of ouder deed in 2021 online aankopen, 9 procent meer dan een jaar eerder. Kleding, maaltijden en films via streamingsdiensten waren de meest bestelde goederen of diensten. Van de online shoppers had 56 procent klachten over de aanschaf. Dat meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers van het onderzoek ‘ICT-gebruik van huishoudens en personen 2021’, dat onder 6 duizend mensen van 12 jaar of ouder gehouden is van april tot juli 2021. zie & lees verder op https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/41/meer-online-shoppers-meer-klachten

Gevonden
Betaalpas van de ABN AMRO bank cliënte, ga je bellen en dan moet je 90ct per minuten betalen! Wat een service van die bank!! Zo werk je misbruik in de hand door gevonden betaalpassen! WAT een "graaiers" zijn die banken geworden en service?? Ach, hoe spel je dat woord en wat betekent dit woord nog!?

tijd 07.05
De actuele koersen (kg): Goud: €49.653 | Zilver: €649

media,
Onzekere toekomst voor goudcontracten in Londen.
Goudcontracten
De LME startte destijds een samenwerking met Goldman Sachs en Morgan Stanley om goudcontracten aan te bieden en deze actief te promoten. Men hoopte dat strengere regulering ervoor zou zorgen dat handelaren een deel van hun activiteiten zouden verschuiven naar de termijnmarkt. zie & lees meer op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/onzekere-toekomst-voor-goudcontracten-in-londen

Wij zien steeds dezelfde patronen en dat bewijst dat de systeembeheerders dezelfde algoritmische systemen hanteren.
AFM, dit is "Marktmanipulatie", bekijk en weeg eens UW eigen brochures van febr. 2009, juni 2016 en de update van maart 2017. Of heeft U nog meer update en wordt er weinig tot niets meer mee gedaan!?

Rio Tinto expands Pilbara presence with new Karratha Hub. lees elders meer

Rio Tinto releases third quarter production results. lees elders meer

Turquoise Hill announces third quarter 2021 production and provides Oyu Tolgoi mine update. lees elders meer

media
Potential Chinese invasion of Taiwan: U.S. response and economic consequences.
Harold Kempfer, former U.S. Marine Corps intelligence officer and CEO of Global Risk & Intelligence Planning Inc. joined Matt Gertken, VP of Geopolitical Strategy of BCA Research, in a discussion with Michelle Makori, editor-in-chief of Kitco News, to talk about the likelihood of a Chinese incursion on Taiwan and possible U.S. response. watch the video on
https://www.kitco.com/news/2021-10-14/Potential-Chinese-invasion-of-Taiwan-U-S-response-and-economic-consequences.html
about 25 minutes.

reactie XEA.nl
Wat kan hier uit volgen? Ingreep door de VS kan tot een uitbreiding van spanningen (lees oorlog) geven.

Kesimpta® (ofatumumab) data at ECTRIMS highlights preservation of IgG levels and safety experience over extended exposure (~3.5 years) in people living with relapsing multiple sclerosis. lees elders meer

tijd 08.33
De actuele koersen (kg): Goud: €49.561 | Zilver: €649

Beter Bed Holding continued growth in Q3 2021 and launched several initiatives to drive its strategic plan 2025. lees elders meer

tijd 09.08
Het optimisme blijft doorgaan en we blijven op de beurzen ook doorgaan in de schijn wereld van de werkelijkheid. Bijzondere verandering in vergelijking met 40 tot 50 jaar geleden. Toen moest er veel positiefs zijn, anders waren de aandeel prijzen niet omhoog te "branden"!
Nu zijn er rampspoed, ellende, hongersnood, allerlei ziektes, en nauwelijks respect voor de medemens. Over de steeds maar groeiende schulden lasten niet te spreken, die mogen niet aan de " oppervlakte" komen en worden verzwegen.
IS dat niet bijzonder en in termen van de Tour de France te spreken, "geen berg is te hoog en wordt beklommen"!
En 98% van de koersen komt tot stand door "gemaakte handel"! Heeft "niets te maken met vraag & aanbod"!

tijd 09.12
De AEX 795,46 +4,62 +0,58% de Midcap 1.067,76 +4,66 +0,44%de Smallcap 1.362,50 +12,42 +0,92%

tijd 09.15
De Bel 20 4.212,65 +9,63 +0,23% en de CAC 6.723,85 +38,64 +0,58%
Paving the way for sustainable mobility: bp, BMW Group and Daimler Mobility announce successful closing of transaction that makes bp third shareholder of Digital Charging Solutions GmbH (DCS). lees elders meer

Edelmetalen
De vaste patronen in het drukken van de prijzen zijn weer naar de oppervlakte gekomen. Dus het toezicht kijkt weer de andere kant op!
WAAR dient eigenlijk 't toezicht nog voor!?

Dat zien we ook aan de Covid 19 bewegingen, een grote schijn wereld, van macht en het onderdrukken van privacy regels! Hetzelfde van de re- identificatie, dat is helemaal GEEN plicht. Meer het onderdrukken van de vrij wil van de mensen.

tijd 10.14
De DAX 15.472,33 +9,61 +0,06% Deutsche bank EUR 11,338 +27,6ct vol. 2,3 miljoen.
tijd 10.17
Olie $ 82,06 en de dollar euro 1,1620

media,
New York Fed Empire State Survey disappoints as it comes in at 19.8.
The regional central bank said its Empire State manufacturing survey's general business conditions index fell 15 basis points to 19.8 in October. The data disappointed as consensus forecasts were calling for a reading around 27.00.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-15/New-York-Fed-Empire-State-Survey-disappoints-as-it-comes-in-at-19-8.html

media,
U.S. retail sales unexpectedly rise in September despite shortages.
Retail sales rose 0.7% last month, the Commerce Department said on Friday. Data for August was revised higher to show retail sales increasing 0.9% instead of 0.7% as previously reported. Sales last month were partly lifted by higher prices. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-10-15/U-S-retail-sales-unexpectedly-rise-in-September-despite-shortages.html?sitetype=fullsite

media,
- U.K. Conservative Lawmaker Amess Stabbed to Death in Essex.
- Essex Police said they had arrested a man on suspicion of murder.
- Traders Rotate Into Value Stocks as Bonds Decline.
Follow the latest developments in global markets.
- Goldman Sachs to Hire Deutsche Bank’s Mohit Sial for Fintech Deals
see & read more on www.bloomberg.com

Tijd 17.14
De Dow 35.185.92 +273.36 +0.78%
De Nasdaq 14.903.43 +80.00 +0.54%

tijd 17.20
Sandstorm Gold Today vol. 286.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:03:27 O 8.26 +0.03 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:03:11 H 8.26 +0.03 100 79 CIBC 2 RBC K
11:03:06 H 8.26 +0.03 100 1 Anonymous 2 RBC K

media,
Vegan brand revival: Meat and dairy companies innovate to capture younger consumers. Taste “unique selling point”
FrieslandCampina’s Valess brand is one business exploring vegan alternatives to its meat replacements made from dairy fiber. Despite the fact that its milk-based products already satisfy its largest consumers demographic – flexitarians – the company reports that data shows a need for more vegan options. see more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/vegan-brand-revival-meat-and-dairy-companies-innovate-to-capture-younger-consumers.html

media,
SmartyPants Vitamins extends supplement line with the launch of Baby Probiotic.
“This liquid supplement includes clinically studied strains to promote digestive comfort for [babies] and 1.6 billion colony forming units of probiotics in just six small drops,” Aletta Mayorga, director of nutrition science at SmartyPants says. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/smartypants-vitamins-extends-supplement-line-with-the-launch-of-baby-probiotic.html

tijd 17.27
De actuele koersen (kg): Goud: €49.094 | Zilver: €646

media,
Hoe de internationale goudmarkt werkt (Deel 2).
De LBMA integriteitsketen en de Londense goudmarkt
Wereldwijd zijn er 71 LBMA-geaccrediteerde raffinaderijen (smelterijen), die de poortwachters zijn van de integriteitsketen van de LBMA. Deze smelterijen accepteren enkel goud van geverifieerde bronnen. Wanneer LBMA-smelterijen baren produceren met een gewicht tussen 350 en 430 troy ounce, met een fijnheid van niet minder dan 995 delen per 1000, voldoen ze aan de “LBMA Good Delivery” normen. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/hoe-de-internationale-goudmarkt-werkt-deel-2

Corbion van de EUR 41,30 naar
Tijden en prijzen
Tijd Prijs Volume
17:29:58 41,22 2
17:29:58 41,22 1 met drie stukjes in enkele seconden tijd. Zo werkt het te Amsterdam, al jaren lang. Toezichthouders zitten al thuis of kijken ergens anders naar.


tijd 17.36
De AEX 800,41 +9,57 +1,21% de week beginstand was 772,05
De Midcap 1.072,09 +8,99 +0,85% Air France KLM EUR 4,213 +18,7ct vol. 5.752.797
De Smallcap 1.372,32 +22,24 +1,65% BAM EUR 2,72 +9,4ct vol. 2.223.502
De Bel 20 4.205,30 +2,28 +0,05% Galapagos EUR 46,14 -98ct vol. 281.942
De CAC 6.727,52 +42,31 +0,63% Renault EUR 33,21 +1,12 vol. 1.530.809
De DAX 15.583,84 +121,12 +0,78% RWE EUR 32,11 +1,40 vol. 4.275.959

Avino Announces Q3 2021 Production Results. lees elders meer

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
11 okt. EUR 41,18 48.399 662 EUR 41.42 79.343 767 17.35.00
Wat er bij dit fonds al jaren aan de gang is, heeft NIETS met beleggen te maken.
Een groot Casino spel. Ex CFO de heer K. Kamer hebben wij toentertijd overtuigd met Film van het Casino spel. De heer Kramer zei toen, XEA.nl ga door, dan kunnen bij calamiteiten op deze film(s) terugvallen als bewijs, dat er geen normale vraag & aanbod was.
12 okt. EUR 41,28 51.728* 995 * EUR 41,24 72.610* 1.094* 17.35.26
* omzet en aantal transacties, vreemde afwijkingen. Dagelijkse spelletjes, bij falend toezicht! Al meer dan 10 jaar lang en niemand schaamt zich voor dit soort handel drijven!???.
13 okt. EUR 40,98 67.381* 856 EUR 41,00 103.925* 991 17.35.15
* weer een groot verschil in omzet, ca. 36.000 in de 5 spookminuten.
14 okt. EUR 40,88 96.836 1.630* EUR 40,90 120.333 1.744 17.35.27
Bereken de gemiddelde order grootte eens. Bekijk overdag eens hoeveel orders er onder 10 stukjes gaan. Dit is geen handel, maar "PURE MANIPULATIE"!
Ook dezelfde patronen.
15 okt. EUR 41,22 121.072 1.532 EUR 41.26 160.577 1.632 17.35.05
Om 17.34.27 uur EUR 41,74 ze werken binnen 1 minuut de prijs naar beneden. Toe faalt al jaren!

tijd 17.56
Olie $82,24 en de dollar euro 1,1602
1 bitcoin = 59.932 USA dollar
1 ripple = 1,12756 USA dollar

shortlijst
BlackRock Investment Man. (UK) LimitedFugro N.V.NL00150003E10.7214 okt 2021
Millennium International Management LPWereldhave N.V.NL00002892130.4914 okt 2021
Qube Research & Technologies Ltd.Galapagos N.V.BE00038183590.4714 okt 2021
AHL Partners LLPGalapagos N.V.BE00038183590.6113 okt 2021

media,
Stagflationary concerns send gold to the key $1800 level.
The schizophrenic gold price action mid-week began when the headline CPI for September came in at 0.4% month-over-month, 0.1% higher than expected, and the core rate was up 0.2%, in line with the consensus. With computer algorithmic trades set to sell a slight uptick headline in annual CPI data, due to Fed taper concerns, the gold price sold off all of its $18 gain immediately.
see & read more on
https://www.kitco.com/commentaries/2021-10-15/Stagflationary-concerns-send-gold-to-the-key-1800-level.html

You have to read this!

PFIZER’S ABROCITINIB RECEIVES POSITIVE CHMP OPINION FOR THE TREATMENT OF ADULTS WITH MODERATE TO SEVERE ATOPIC DERMATITIS. lees elders meer

Astrazeneca,Imfinzi plus tremelimumab significantly improved overall survival in HIMALAYA Phase III trial in 1st-line unresectable liver cancer. lees meer op

Mijnheer Rutte roept andere tot de " orde"!. Maar ik zou maar zelf wat rustiger worden, hoe kan iemand die 13 uur staat te "liegen" zo'n mond open doen!
Hij is zelf niet geloofwaardig meer.

fijne avond en goed weekend, voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL