Oostmarkt vriendelijk, maar met twijfels over Evergrande. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 27/09/2021 05:54
AFM
heeft de campagne bedacht van het re-identificeren tegen het witwassen, waar alle Effectenkredietinstellingen mee bezig zijn.
Weet de AFM niets anders!?
Laten zij zich eens bezig houden met het schonere maken van de Effectenhandel! Herinvoering van digitale nummers voor alle financiële producten, o.a. aandelen etc. etc., dan kunnen manipulators betrapt & bestraft worden. Alle bewegingen van het geld (let op witwassen heren van de AFM) en de aandelen kunnen zo gevolgd worden. Dan wordt de handel zeker 80% schoner.
Wat voelen zij zich "machtig"!
Wie controleert het aantallen uitgegeven aandelen van bedrijven met de totalen die als dekking ergens tegen over staat (lees producten)?
Volgens onze schatting worden en meer aandelen genomen/gebruikt, dan dat er uitgegeven zijn het bedrijf. In Sprinters, Turbo's e.a. producten op dit aandelen van het bedrijf.
Conclusie is, als plots alle aandelen opgevraagd zouden worden, die doormiddel van producten waarop die worden geschreven, zou er een tekort zijn aan die aandelen. DUS zou de controle daarop zeer streng moeten worden bijgehouden. Volgens ons gebeurd dit in het geheel niet, ervan uitgaand (lees door de toezichthouders), dat dat opvragen nimmer in zijn totaliteit niet gebeurd. Maar zegt nooit nooit!!

media,
- Social Democrats’ Narrow Win Over Merkel’s Bloc Leaves German Government in Limbo.
- New South Wales Says More Freedoms Coming By End of October.
- Oil Extends Surge as WTI Jumps Above $75 on Global Energy Crunch.
Oil surged at the start of the week’s trading.
- Stocks, Futures Gain; Oil Rises on Tight Supply.
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt vriendelijk, maar met twijfels over de uitwerking van een naderend faillissement van Evergrande en de volgende standen vanmorgen,
in Japan de Nikkei 30.270 +21 punten.
In Hong Kong de Hang Seng 24.277 +83 punten
In Australië de All Ordinaries 7.701 +52 punten
In Singapore de Straits 3.096 +35 punten

CORONA
gezonde mensen die zich goed aan de regels van corona houden kunnen anderen niet bemesten. JUIST de ingeënte mensen leven weer vrij uit en JUIST die mensen besmetten anderen.
Dokter Elens had pilletjes en genas corona patiënten in twee tot vier dagen en moest direct stoppen. WAAROM zijn er NU geen pilletjes, terwijl Dokter Elens die wel kon geven???
In de vaccin stof zit het "spijker eiwit" en dat is niet zonder gevaar en kan het DNA en immuniteit van de mens veranderen. En dat deden de PILLETJES van Dokter Elens niet.
IS HET NIET VREEMD DAT DAAR GEEN VERVOLG AAN GEGEVEN WORDT?
I is een andere reden/doel waarom de mensen ingeënt moeten worden met dat "spijker eiwit"!


Spijker eiwitten
hebben een desastreuze werking op 't Hoofd en andere organen van het lichaam en die zitten bijna in alle vaccins.
Hier nog een link, over wat 't vaccin in het lichaam doet, die u hopelijk deelt. Dit word verzwegen, daarom worden er bijna geen autopsies gedaan. De video is 17 min lang.
ga naar
https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html


media,
Als de meute geen interesse heeft. by Jack Hoogland on 17/09/2021
Tot nog geen jaar geleden deed uranium precies hetzelfde als goud en zilver nu. Omhoog en dan weer een tik omlaag. Koersen bewogen per saldo zijwaarts tot dalend.
De meute had geen interesse. Terwijl de redenen om in uraniumaandelen te beleggen alleen maar sterker werden. zie & lees meer op
https://www.edelmetaal-info.nl/2021/09/17/als-de-meute-geen-interesse-heeft/

Goud $ 1.758,70 zilver $ 22,62 en platina $ 991 Gold/Silver Ratio 77,73
Olie $ 74,88 de dollar euro 1,1727
1 bitcoin = 44.053 USA dollar
1 ripple = 0,97175 USA dollar

media,
Huisarts uit Limburg geneest coronapatiënten in 4 dagen. ‘Het ligt bij elke apotheek’. lees elders meer.

ga naar https://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=300-42639

Maar de video waarin hij dat uitlegt is geblokkeerd. overtuig Uzelf.
https://www.ninefornews.nl/huisarts-uit-limburg-geneest-coronapatienten-in-4-dagen-het-ligt-bij-elke-apotheek/

De valuta's
de dollar euro 1,1727 de Yen 129,61 't Pond 0,8574 AU$ 1,6108 C$ 1,4808 NZ$ 1,6706 en Sing$ 1,5851

Doctoren hebben toch de "EED" afgelegd, dat zij zich zouden inzetten voor de gezondheid van hun patiënten!

Belangrijke video toegezonden
Onderstaande video kreeg ik nog door van een collega/vriend. Prins Bernard komt er ook kort in voor.
https://www.youtube.com/watch?v=E5XiWY3YNT4

Het gaat over de 1e/2e wereldoorlog, de moord op Kennedy, Watergate, 9/11 alles is verbonden. Het komt er kort gezegd eigenlijk op neer dat de oorlog in 1945 helemaal niet is gewonnen. De groep rijke mensen (Rothschild, Bush, etc.) die de oorlog hadden gecreeerd, verdienden geld aan beide kanten vd oorlog, maakte niet uit wie won.
Na de 2e wereldoorlog zijn ze gewoon verder gegaan, maar in andere landen. Hun verdienmodel is oorlog, angst en slavernij. Lange video maar alle puzzelstukjes vallen wel in elkaar en daarmee lijkt de huidige Corona situatie ook een rich man's trick, vele miljarden worden nu verdiend. In de video word ook een nieuwe kijk gegeven op de Kennedy moord, die door 8 snipers zou zijn gedaan, die grotendeels mis ging en een body-switch met look-a-like nodig was om de eenmansactie-theorie te ondersteunen. Een agent met nickname "JFK" omdat hij er zoveel op leek, was een dag ervoor vermoord. Jacky Kennedy was bewust bij het lichaam weggeroepen voor inauguratie zodat een ingevlogen specialist de switch kon doen.

Democratie in Nederland?
Het woord is er wel, maar de daad niet. Er is voor "rechts" gekozen en de vorig gevallen club van Rutte bepaalt dat 't links gaat worden.
Begrijpt U dit?
Een eigen partijen politiek heerst er in Nederland. De een na de ander stapt eruit en Mona wordt, omdat zij NIET de partij politiek vasthoud, op staande voet ontslagen! AAN DEZE MEVROUW KUNNEN ANDERE IN DE POLITIEK EEN VOORBEELD NEMEN. Het CDA heeft haar ware gezicht laten zien!


Agrariërs
Na de WO II waren zij de sector die voor het herstel van de Nederlandse economie hebben gezorgd en was "jarenlang daarna" de "kurk" waarop de economie dreef van Nederland en nog steeds een dominerende factor is in de economie!

Nu moet de sector (lees Veehouders) plaatsmaken voor huizenbouw, die goede landbouwgronden en ook in "natuurgebieden"!?
Ook hier heeft de gekte toegeslagen! Waar is het besef en de dankbaarheid gebleven bij de Regeerders!?


Neem bijvoorbeeld eens de slagers of de bakkers, die teveel zouden zijn, die kun je ook niet uitkopen en iets anders laten gaan doen (lees een nieuw "beroep") !

Dokter Elens en zijn collega's.
Dagelijkse verbazing bij ons, nu MOETEN mensen zich laten inenten in de VS, die in of connecties hebben met de Overheid. Onder het "onderwerp angst voor corona"!
Dokter ELens en zijn collega's hadden een pilletje samengesteld uit bestaande onderdelen van medicijnen en maakte patiënten beter binnen twee tot vier dagen!
De zelfde verbijstering heerst er speciaal op deze dag van 9/11 !!! WAAROM die pilletjes NIET worden gebruikt van dokter ELENS, geen mensen naar het ziekenhuis etc. etc. en geen DOOD & verderf in gezinnen! En mensen achterlatend in verdriet en wanhoop!
ER moeten dus andere redenen zijn van dat WAAROM NIET!

LAAT Biden en andere bestuurders van LANDEN dat eens verklaren!
WAT ZULLEN DOKTER ELENS & COLLEGA'S zich NU AFVRAGEN, waarom moesten wij stoppen om patiënten te genezen, ONDER DRUK VAN BOETES! Onmenselijkheid van de opdrachtgevers of ging daar ook een ideaal e/o geloof aan vooraf?
De SCHEPPER heeft dit nimmer bedoeld!


wij hebben een email naar de Leden van de tweede Kamer gestuurd.
I.V.M. De manier waarop dokter Elens en Collega's zijn behandeld. Lees elders meer.
Wel bericht ontvangen van ontvangst en de mededeling "mogelijk dat het afgelopen donderdag in en vergadering zou kunnen komen", de vergadering begon om 11.00 uur in de morgen tot 22.00 uur in de middag.
Daarna hebben wij het apart naar de BBB partij gestuurd, ook weer een ontvangst mail terug ontvangen!

Tot op heden niets meer vernomen, POLITIEK , althans de mesten, enkele Mona , Renske & Pieter uitgezonderd, leven buiten de werkelijkheid!
Een vernietigende nederlaag voor het CDU in Duitsland en daarom zou mevr. M Kasner voor de Rechter moeten gebracht , met haar "wir schaffen das", is er een GOLF van gelukszoekers naar Europa getrokken!

media CBS
Minder moorden in 2020, wel meer jongeren vermoord.
In 2020 kwamen in Nederland 121 mensen om het leven door moord of doodslag, 4 minder dan in 2019. Onder hen waren 77 mannen en 44 vrouwen. Het aantal slachtoffers onder jongeren tot twintig jaar is toegenomen van 10 naar 18. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/39/minder-moorden-in-2020-wel-meer-jongeren-vermoord

tijd 06.28
De actuele koersen (kg): Goud: €48.203 | Zilver: €620

Toekomst van de beurzen op dit moment!
Onze visie is het volgend: "de wereldwijde beurzen zijn ver boven hun hoogtepunt uitgestegen"! De indices (lees) waarderingen voor toelating naar een hoger niveau gewijzigd. De omzetten door de daghandel worden als maatstaaf te Amsterdam genomen. Algoritmische systemen hebben de handel overgenomen, daar verdienen Effectenkredietinstellingen en Euronext aan"!
Zal deze mentaliteit elders in de wereld niet zo zijn??
De beurs behoort de plaats van handel in "risicokapiteel" te zijn, maar is dat allang niet meer, doet tegenwoordig niet veel meer onder voor het CASINO!
Wat een verschil met 50 tot 60 jaar geleden, toen onze nestor begon!

Schreeuwende koppen in de MEDIA, ook zij zorgen voor een grote aantrekkingskracht en vooral op onervaren instappers, die straks, als de bezinning werkelijkheid wordt, veel geld zal verliezen.
Triest dat instanties nauwelijks van zich laten horen, want de WERELD is niet rijk en de economie draait voor geen meter, want wij (lees Nederland) zijn de toppers met schulden en de rest van de wereld volgt op grote achterstand.
Nederlandse huishoudens hebben een gezamenlijke schuld van ca. EUR 805 miljard.

Geld waar niet voor gewerkt is, wordt in de economie gepompt en lage rente zorgt voor problemen bij pensioenfondsen etc. etc., alleen t.g.v. de schuldenaren, die lage rente. Laten wij de Centrale banken , ECB & FED en maar niet bijhalen.

Een verstandige wereld zien wij tegenwoordig niet meer, op financieel, politiek en sociaal gebied niet meer. Dat de hype voor een schonere & leefbare wereld zwaar onder druk staat is juist, maar laten wij het bij het zwerfvuil alleen houden, wie de "jeugd heeft, heeft de toekomst", maar wie zorgt als nummer 1 voor het zwerfvuil, de nalatige en correcte opvoeding, in heel veel gezinnen.

Onze nestor prikt al jaren zwerfvuil in de omgeving van ons kantoor, aan de singel, alles komt hij tegen, waar in de jaren medio 1900 geen geld voor was.

Ons advies is: "verbeter de wereld en begin bij Uzelf"!

media,
Start MBO Challenge Voedselverspilling 2021. lees elders meer

media,
Fed QE Taper and Gold.
The Fed’s Federal Open Market Committee met Wednesday in one of its eight meetings per year. Most of those are uneventful, with no monetary-policy changes. Gradualism is the Fed’s mantra, as moving fast or surprising can really impact markets. This week’s FOMC statement unanimously approved by top Fed officials had a new sentence added, a formal notice that this central bank will soon start slowing QE. see & read more on
http://www.zealllc.com/2021/fdqetpgd.htm

tijd 08.48
Goud $ 1.758,40 zilver $ 22,63 en platina $ 987 Gold/Silver Ratio 77.68
Olie $ 74,89 en de dollar euro 1,1720
1 bitcoin = 44.108 USA dollar
1 ripple = 0,97199 USA dollar

Agreement in principle reached by Rio Tinto and Unifor Local 2301.
lees elders meer

TotalEnergies and Safran Create a Strategic Partnership to Accelerate the Decarbonization of the Aviation Industry. lees elders meer

media,
United States team wins 43rd Ryder Cup, as BMW debuts as Worldwide Partner of legendary international team competition. lees elders meer.

tijd 09.06
De AEX gaat vriendelijk van start deze nieuwe week, 797,40 +5,95 +0,75%
de Midcap 1.087,93 +5,78 +0,53% en de Smallcap 1.382,78 +5,01 +0,36%

tijd 09.10
De Bel 20 4.163,49 +24,57 +0,59% en de CAC 6.678,18 +39,72 +0,60%
Wederom oog voor stijgende verwachtingen, maar eens komt de bezinning en dan allen er tegelijk eruit!
Neem Uw eigen verantwoording en volg U gevoel.

Solaris Expands Warintza East Discovery;
Ongoing Drilling Targeting High Grade Link to Warintza Central. lees elders meer.

media
- Europe’s Energy Crisis Is Coming for the Rest of the World, Too?
- Scholz Begins German Coalition Push as Laschet’s Hopes Fade.
- U.S. Futures Fall as Traders Weigh China Risks,
- Evergrande Pain Spreads to Wealthy Investors as More Interest Payments Missed.
- Credit Suisse Greensill Funds to Pay Back Another $400 Million.
It's the fifth such disbursement since the bank was forced to freeze the money pools this year. see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.32
De Dow 34.855.78 +57.78 +0.17%
De Nasdaq 14.964.89 -82.81 -0.55%

tijd 15.36
De Europese beurzen laten een gemengd beeld zien, de AEX 788,38 -3,07 -0,39% de Bel 20 4.169,12 +30,20 +0,73% de DAX 15.567,37 +35,62 +0,23% en de CAC 6.652,07 +13,61 +0,21%

media, in de VS
Today, the Commerce Department said that U.S. durable-goods orders increased by $4.6 billion or 1.8% in August, up from the 0.5% revised increase in July. The data was better than expected; consensus expectations compiled by various news organizations called for durables good to rise 0.7%.
tijd 15.44
Goud $ 1.752,80 zilver $ 22,80 en platina $ 979 Gold/Silver Ratio 77.52
Olie $ 75,57 en de dollar euro 1,1688
1 bitcoin = 43.481 USA dollar
1 ripple = 0,95480 USA dollar

media,
Danone combats biotic myths as US consumers seek immunity benefits.
“The category has grown over the last year, with biotics expanding into new categories from bars and beverages to peanut butter,” Miguel Freitas, vice president of scientific affairs at Danone North America, tells. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/danone-combats-biotic-myths-as-us-consumers-seek-immunity-benefits.html

media,
Children and food ads: BEUC snapshot exposes “blatant need” for binding EU rules
Weighing up concerns
There are currently no binding EU-wide rules that currently rein in food marketing to children. The only safeguard is a voluntary initiative by major food companies – called the EU Pledge – to restrict their marketing. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/children-and-food-ads-beuc-snapshot-exposes-blatant-need-for-binding-eu-rules.html

media,
Drink your vitamin D: Shinewater and AB ONE to bring “sunshine in a bottle” to US. Founded by a former FDA physician, ShineWater was created to solve the widespread issue of vitamin D deficiency in the US diet without sacrificing flavor, quality or convenience. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/drink-your-vitamin-d-shinewater-and-ab-one-to-bring-sunshine-in-a-bottle-to-us-consumers.html

media,
Morgan Stanley say silver might be a better inflation hedge than gold.
(Kitco News) - In the latest commodities report from economists at Morgan Stanley, the bank looks at the key differences between the gold and silver markets. They kick off by saying, as we edge toward a post-pandemic world, many investors are looking for ways to prepare for future uncertainties. A solution for some may include investing in precious metals, such as gold and silver.
The bank split the points up into 5 key areas:
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-09-27/Morgan-Stanley-say-silver-might-be-a-better-inflation-hedge-than-gold.html

tijd 17.12
De Dow 34.964.73 +166.73 +0.48%
De Nasdaq 14.974.49 -73.21 -0.49%

tijd 17.17
De Goudprijs in Euro Per Kg 48.087,47 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 624,33

Solaris Resources Today vol. 141.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:07:20 U 11.64 +0.69 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
11:07:11 A 11.60 +0.65 500 79 CIBC 1 Anonymous K
11:07:04 H 11.61 +0.66 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
read the news about Solaros om our website

Te Amsterdam blijven spelletjes de "hoofdmoot" van de transacties. Triest dat er een falend toezicht is!! Dit heeft niets met normale handel te maken!!
Het is dagelijkse "kost"! Wat een verschil van de jaren 1960.

Siemens shows extended hardware and software offering for Sinumerik One at EMO Milano. lees elders meer

tijd 17.37
De AEX 788,67 -2,78 -0,35% Besi EUR 75,54 -3,52 vol. 692.607
De Midcap 1.083,04 +0,89 +0,08% Air France KLM EUR 4,723 +15,1ct vol. 11.471.536
De Smallcap 1.372,17 -5,60 -0,41% CM.com EUR 37,40 -1,10 vol. 61.631
De Bel 20 4.177,29 +38,37 +0,93% KBC EUR 76,48 +3,54 vol. 940.236
De CAC 6.650,91 +12,45 +0,19% Unibail EUR 69,96 +4,39 vol. 1.035.717
De DAX 15.573,88 +42,13 +0,27% Sartorius EUR 549,80 -23,60 vol. 61.035

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
27 sept. EUR 42,92 56.832 865 EUR 42.92 74.252 955 17.35.12
Om 17.31.53 uur EUR 44,62 zo worden de "spelletjes" gespeeld te Amsterdam!!!

Ageas.
Naar aanleiding van het aandelen-inkoopprogramma dat op 11 augustus 2021 aangekondigd werd, maakt Ageas bekend dat er 100.711 eigen aandelen ingekocht werden tussen 20-09-2021 en 24-09-2021.

shortlijst
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipFugro N.V.NL00150003E10.5824 sep 2021
Capital Fund Management S.A.Fugro N.V.NL00150003E10.5024 sep 2021
Citadel Advisors LLCAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.6224 sep 2021
Citadel Advisors LLCKoninklijke BAM Groep N.V.NL00003373190.5024 sep 2021
Linden Advisors LPPharming Group N.V.NL00103910250.7824 sep 2021
Marshall Wace LLPARCADIS N.V.NL00062375620.5024 sep 2021
Millennium International Management LPBE Semiconductor Industries N.V.NL00128664120.5924 sep 2021
Marshall Wace LLPPostNL N.V.NL00097394161.0023 sep 2021

Corona pas
is een bewust drang van de Overheid, om de niet gevaccineerde personen, alsnog ingeënt te krijgen. WAAR zijn je privacy rechten?

Waarom geen pilletjes die Dokter Elens en collega's hadden gemaakt? Daar zaten geen "spijker-eiwitten" in en daar draait heel veel om. WAAROM WORDEN DIE PILLETJES VAN DEZE DOKTOREN VERZWEGEN ! Ook de media blijft stil, wat een "HELDEN"!
Het zelfde zie & horen wij niet over de "haloperidol medicijn", die worden ook dagelijks toegediend aan ouderen, daar hebben ze een "moeilijke naam voor, dat toedienen"! Maar de mensen sterven daar wel eerder door en haast iedereen weet dat van de "toediener"!


Fijne avond en voor straks eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL