Wall Street terug en Oostmarkt zwak. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 09/07/2021 06:16
Media, de VS
Lyn Alden on ‘the ‘unthinkable’: What happens if the U.S. defaults on debt?
watch the video about 22 minites. https://www.kitco.com/news/2021-07-08/Lyn-Alden-on-the-unthinkable-What-happens-if-the-U-S-defaults-on-debt.html

Edelmetaal afwachtend, goud op $ 1.802,80 zilver $ 25,84 en platina $ 1.073
Gold/Silver Ratio 69.78 Olie $ 72,90 en de dollar euro 1,1839
1 bitcoin = 32,996 USA dollar
1 ripple = 0,62158 USA dollar

Agnico Eagle Mines Provides an Update on Exploration Results for H1 2021: Discovery of a New Mineralized Horizon 400m South of East Gouldie Deposit; Additional High-Grade Gold-Copper in Footwall Zone at Upper Beaver in Kirkland Lake. lees elders meer

media,
- Stocks Extend Drop, Bonds Firm on Growth Concerns: Markets Wrap.
- Very Few Kids Need to Shield From Covid, Large U.K. Study Finds.
- Carbon Offset Trading Is Taking Off Before Any Rules Are Set.
- Hedge Fund Targeted by Reddit Lost 46% in First Half.
The hedge fund struggled to bounce back from a vicious attack by Reddit traders on its short positions. see & read more on www.bloomberg.com

De Dow sloot op 34.421.93 -259.86 -0.75%
De Nasdaq 14.559.79 -105.27 -0.72%

Lucht Bestaat uit,
Lucht bestaat voor ongeveer 78 vol.-% uit stikstofgas, 21 vol.-% uit zuurstofgas en bijna 1% argon. Daarnaast bevat lucht sporen van andere edelgassen, een sterk wisselende hoeveelheid waterdamp (0,7 vol.-%), en koolzuurgas, dat ook in hoeveelheid sterk kan wisselen.

Wat is het verschil met Covid 19 en Stikstof in Nederland?
Beiden worden/werden berekend naar modellen & aannames en niet met meetapparatuur!

De Regering is uit op de landerijen van agrariërs en die stoten bij hun werk voor "VOEDSEL" stikstof uit, maar Nederland is exporteur op landbouwgebied nummer 1.
Ook met hun "KENNIS" is Nederland dankzij de Agrariërs nummer 1 in de wereld. Kijk naar de veredelde zaden van Sluis & Groot.

Als de Nederlandse burger met zijn auto, of andere bezigheden gaande si, stoot die ook Stikstof uit, MAAR daar staat GEEN VOEDSEL tegenover van zijn bezigheden.
Dit wordt allemaal verzwegen, naar de WO II was de Agrarische sector de "kurk waarop Nederland dreef en overleefde"!
Wat een ONDANKBAAR zootje zijn onze parlementariërs!!
Ook het CDA wil regeren en nu zeggen OOK zij, er moeten Agrariërs weg!
Wat een helden!!
De Agrariërs zijn in onze ogen nog steeds, een werkzame groep mensen, die al generatie lang, zoon op zoon, deze gronden hebben bewerkt en met veel plezier.

DIT LAATSTE, wie horen wij nog zeggen, ik ga met plezier naar mijn werk?
Die groep is " uitstervende"!
Welke klimaatfanaat heeft nog schaamte gevoel!?
Nederland zorgt voor eten van een groot deel van de wereld en zeker in een straal van 300 kilometer.
Als dit in Duitsland zou zeggen, dan is het interne handel en GEEN EXPORT.
Het is maar hoe je er tegen aan kijkt.

WIE kan deze GEKTE nog stoppen!? Laat ze morgen maar protesteren in Den Haag.
Misschien worden dan eens "wakker"!


Lucht,
Lucht is niets anders dan een mengsel van allerlei gassen. Het bestaat voor 78% uit stikstof en voor 20% uit zuurstof, dat mensen nodig hebben om te kunnen blijven leven. Het hele kleine deel dat nog overblijft (1%) bestaat uit CO 2 (koolstofdioixde), waterdamp en hele kleine hoeveelheden argon, neon etcetera.

Dus als er geen leven op aarde is, dan is en nog steeds Stikstof en CO2 in de lucht.

In de Oostmarkt een overwegend negatief beeld, met de volgende standen,
In Japan de Nikkei 27.591 - 526 punten
In Hong Kong de Hang Seng 27.330 +177 punten
In Australië de All Ordinaries 7.502 -112 punten
In Singapore de Straits 3.118 +11 punten.

De valuta's
de dollar euro 1,1839 de Yen 130,10 't Pond 0,8594 AU$ 1,5956 C$ 1,4846 NZ$ 1,7067 en Sing$ 1,6029

Welke gevolgen zullen de inentingen op de gezondheid hebben bij de jeugdigen nu!?
De door Elens en collega's gebruikte medicijnen waren wel uitgeteste en de huidige vaccins niet. De Overheden hebben getekend, dat de Farmaceuten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, voor schadelijke gevolgen van de burgers.

De agenda voor deze week, samen met berichten CBS.
Ook de vraag hoelang kunnen/mogen Centrale banken geld mogen bijdrukken. Dit is tegenover de toekomstige jeugd toch niet te verkopen!? We hebben het steeds over de toekomstige jeugd en dan de schuldenlasten maar laten groeien!
Maar wie maakt zich druk over de alsmaar groeiende schuldenlasten? XEA.nl alleen? Althans, zo voelen wij dat wel. Let op de Centrale Banken kopen massaal goud in. Dus verwachten wij snel een herinvoering van de goudstandaard.

vrijdag 9 juli
Geen mededelingen.

Waarom blijven wij dit soort video's steeds herhalen? Omdat het elders op sociale media wordt verwijderd en wij zijn zelf "eigen baas"!?

Video ca. 50 minuten,
. Gewoon hele normale reacties zoals onderstaand:
Taeriqify Ik denk niet dat het veel zeggend is als ik hier nadelen ga benoemen, wie ben ik, doe zelf meer onderzoek en luister wat prof. dr's hierover te zeggen hebben (en dan niet alleen die je op TV ziet). Bekijk bijv. de video die ik hierboven gelinked heb. Op zijn minst moet het iedereen aan het denken zetten dat de overheid met de farmaceuten, die het vaccin ontwikkeld hebben, heeft afgesproken dat ze niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor schade door t vaccin. Dit omdat van de facmaceuten niet verwacht kan worden dat ze aansprakelijk worden gehouden voor schade omdat de volledige testfase nog niet is afgerond. Ik neem het vaccin inderdaad niet, omdat ik geen proefkonijn wil zijn. Er zijn al berichten van hersenbloedingen (ook bij jonge mensen), gezichtsverlamming en de lijst wordt steeds langer. Maar zoals ik al zei neem niks van mij aan. Doe zelf onderzoek, luister ook eens naar zenders die een ander geluid laten horen en maak dan zelf een afgewogen beslissing. Kijk eens op blckbx.tv of cafe weltschmerz. Dit vind ik ook een goede video. https://www.youtube.com/watch?v=fogWw0Ehrvc

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 442.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.58 -0.21 500 53 Morgan Stanley 1 Anonymous KQ
16:00:00 T 9.58 -0.21 600 65 Goldman 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 9.58 -0.21 200 36 Latimer 39 Merrill Lynch KQ

Gisteravond in het TV Journaal
over de aanslag, werd er verteld, dat in het verleden mensen werden ingehuurd, dat waren " meestal Joegoslaven".! Dit is toch ook "groepsbelediging" of horen wij dit verkeerd? Wilders zei toch ook willen meer of minder!
Hier zat een "bewuste actie achter" !!!

media CBS
Helft bedrijven met TVL-1 boekte minder omzetverlies dan verwacht.
Van de ongeveer 32 duizend bedrijven waarvan de tegemoetkoming voor vaste lasten over juni-september 2020 (TVL-1) definitief is vastgesteld, moet 16 procent hun voorschot volledig terugbetalen. Ongeveer 34 procent behoudt de tegemoetkoming, maar deze wordt wel lager vastgesteld dan eerder aangegeven. Bij ongeveer 12 procent van de bedrijven wordt de tegemoetkoming juist hoger. Het verschil tussen het eerder toegekende en vastgestelde bedrag hangt samen met het verschil tussen het vooraf ingeschatte omzetverlies en de gerealiseerde omzet van het bedrijf. Dat meldt het CBS op basis van cijfers over steunmaatregelen voor bedrijven, gemaakt op verzoek van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).
De TVL-1 is een van de coronasteunmaatregelen ter ondersteuning van ondernemers met een omzetverlies van ten minste 30 procent. De toekenning van de TVL-1 ging op basis van het door bedrijven verwachte omzetverlies in juni-september 2020. De vaststelling vindt plaats op basis van daadwerkelijk gerealiseerde omzetten over deze periode. Op 31 mei 2021 is voor ruim 80 procent van de bedrijven de TVL-1 definitief vastgesteld, dat zijn 31,7 duizend bedrijven. Van deze bedrijven wijkt bij 62 procent de gerealiseerde omzet af van de inschatting vooraf. Een lagere vaststelling van de TVL kan leiden tot een terugbetaling en een hogere vaststelling tot een nabetaling. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/helft-bedrijven-met-tvl-1-boekte-minder-omzetverlies-dan-verwacht

media CBS
Arbeidsproductiviteit lager in 2020
De arbeidsproductiviteit van de commerciële sector is in het coronajaar 2020 met 1,8 procent afgenomen ten opzichte van 2019. Dit is veruit de grootste afname sinds de kredietcrisis (2009). In de industrie en de handel nam de arbeidsproductiviteit wel toe. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.
De arbeidsproductiviteit is de toegevoegde waarde per gewerkt uur. In ontwikkelde economieën is de toename van de arbeidsproductiviteit op de lange termijn de belangrijkste bron van economische groei. In 2020 nam de toegevoegde waarde van de commerciële sector af met 5 procent, terwijl het aantal gewerkte uren met 3,2 procent afnam. De commerciële sector omvat alle bedrijfstakken behalve de overheid, het onderwijs en de handel van onroerend goed inclusief eigen woningbezit. De omvang bedroeg 80 procent van de totale toegevoegde waarde in 2020. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/arbeidsproductiviteit-lager-in-2020

media CBS
In tweede golf overleden bijna 11 duizend meer mensen dan verwacht.
Tussen half september 2020, het begin van de tweede coronagolf, en eind juni 2021 zijn bijna 11 duizend mensen (9 procent) meer overleden dan verwacht. Vooral in de eerste maanden was de sterfte hoger dan gebruikelijk. In de leeftijdsgroep 65 tot 80 jaar was de sterfte het meest verhoogd, en in totaal bij mannen meer dan bij vrouwen. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.
In de sterftecijfers zijn vier fasen in de tweede golf van de corona-epidemie te onderscheiden. In de eerste en tweede fase was er in meerdere weken oversterfte, waarbij de sterfte buiten het interval van gewoonlijke fluctuaties uitkwam. In de derde fase lag de sterfte enkele weken onder verwacht (maar binnen het interval, dus er was geen ondersterfte). In de laatste fase (tot en met week 24) was de sterfte hoger dan verwacht (maar binnen het interval), met in een enkele week oversterfte. In week 25 was de sterfte lager dan verwacht, in de week daarna weer als verwacht. Begin januari is Nederland gestart met het vaccinatieprogramma. Ouderen en mensen in een instelling voor langdurige zorg werden als eerste gevaccineerd. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/in-tweede-golf-overleden-bijna-11-duizend-meer-mensen-dan-verwacht

media CBS
Productie industrie groeit met 16,5 procent in mei j.l.
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in mei 16,5 procent hoger dan in mei 2020, maakt het CBS bekend. Een maand eerder kwam de groei uit op 13,1 procent. De productie van de industrie lag in mei op het hoogste niveau ooit. Ten opzichte van mei 2019 bedroeg de groei in mei 3 procent. Daarmee is het verlies in mei 2020 door de coronacrisis goedgemaakt.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/27/productie-industrie-groeit-met-16-5-procent-in-mei

tijd 06.54
De Goudprijs in Euro Per Kg 48.947,81 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 702,93
De prijs van het aandeel Rio Tinto AUD$ LTD $124.54 -1.33%

BMW Group posts strong sales for first half-year. On course for solid, profitable sales growth in 2021. lees elders meer

media,
Insectenkwekerij ontpopt zich tot volwassen agrarische sector. lees elders meer

tijd 08.20
Goud $ 1.800,90 zilver $ 25,79 en platina $ 1.063 Gold/Silver Ratio 69.80
Olie $73,11 en de dollar euro 1,1841
1 bitcoin = 32.943 USA dollar
1 ripple = 0,62177 USA dollar

Solaris Resources Yesterday Vol. 176.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 12.70 +0.04 100 53 Morgan Stanley 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 12.70 +0.04 100 53 Morgan Stanley 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 12.70 +0.04 300 2 RBC 7 TD Sec KQ
Dit fonds kan wel eens belangstelling krijgen van een grote partij en dan lijkt Rio Tinto een er van.

Private placements aan de orde van de dag, let daar goed op.

Zo wordt ook het edelmetaal bewerkt.
EFT's en Centrale banken zorgen voor de 20% dekking, door hun goud uit te lenen voor die dekking aan de EFT's uitgevende partijen. Maar wie controleert het aantal uitgegeven EFT's!? Niemand, het kan best zijn, dat het totaal uitgegeven EFT, het aantal gedekte kilo overschrijdt.
Dan is "lLEIDEN" in last. Dat zagen we bij Imtech, het aantal baisse posities was in die februari maand meer dan het aantal vrij verhandelbare aandelen. Mede hierdoor kregen we een op een stapeling van prijsdalingen voor het aandeel. Het aandeel kwam toen in de "GREEP van de ANGST"! Per saldo luidde dat het einde van Imtech in.

Toezichthouder hebben tekort "handelservaring" en staan/stonden daarbij niet bij stil.

media,
Focus
Global gold ETFs eke out net inflows in June as prices dropped nearly 7% - WGC
(Kitco News) - June was gold's worst month in nearly five years, with the price dropping nearly 7% after the Federal Reserve signaled that it sees the possibility of higher interest rates within two years. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-07-08/Global-gold-ETFs-eke-out-net-inflows-in-June-as-prices-dropped-nearly-7-WGC.html

tijd 09.16
Te Amsterdam lijkt de "KOU" alweer uit de lucht te zijn, de AEX 728,54 +5,43 +0,75% de Midcap 1.045,70 +6,60 +0,64% en de Smallcap 1.365,70 +3,61 +0,27%
Maar met het weekend voor de deur, worden er nauwelijks nieuwe posities genomen.
Maar daar hebben de systeembeheerders GEEN boodschap aan. Die gaan alleen voor de daghandel en winst/verlies.

tijd 09.55 Corbion
daar zijn de bekende manipulators weer bezig, zo zetten zij langzaam het fonds terug. Gisteren kon dat ook met veel transacties. Toezicht is er niet bij dit fonds. Alles & kan mag te Amsterdam. Waar is op elk vlak nog bescherming van de particulier & mens!!??
Corbion EUR 47,28 -16ct vol. 10.201 straks zullen we kijken hoeveel transacties. Nu bij 8.351 omzet en 107 transacties = ruim 78 sts.
Omzet 8.377 omzet 110 trs = 76 sts. De kopers hebben voor die hogere gemiddelde gezorgd.
Het zijn de systeembeheerders die voor die te hoge indices zorgen, heeft niets met "vraag & aanbod te maken, gestuurde & gemaakte handel.

Corbion omzet 10.061 en 123 trs. = 81 gemiddeld

tijd 10.06
De Bel 20 4.160,48 +41,96 +1,02% Galapagos EUR 58,73 +2,56 vol. 174.000

tijd 10.08
De DAX 15.515,11 +94,47 +0,61% MTU Aero EUR 211.20 +4,90 vol. 28.500

tijd 10.09
De CAC 6.477,67 +80,94 +1,27% Safran EUR 120,76 +3,56 vol. 211.000

Inflatie
De systeembeheerders gaan voorbij aan de stijgende inflatie de komende jaren, die kan best eens naar de 8% gaan en dan is edelmetaal de bescherming tegen waarde & vermogen. Die jonge "gasten" denken alleen maar aan "geld" en niet wat de situatie er om heen gebeurd. De Elliott Waves laten een wisselvalliger beeld zien, qua prijsvorming, maar dat moeten ze nog leren.
Wij blijven erbij, de klap moet nog komen en dan is "hadden" het veel uitgesproken woord. Winstnemen is soms nog moeilijker dan verlies.
Wie gaat er nog voor "lang"!? Dan zijn de echte beleggers.

Handhaven
Is dat er wel bij in Nederland?
Dat zien wij met de aanslag op Peter R de V., iedereen kan binnen komen, meer of minder maakt niet uit. Je mag NIETS meer bij NAME noemen. De Binnenkomers hebben lijkt wel meer rechten, dan de eigen inwoners!?
In de Effecten branche waren Turbo's de winstmakers, nu gaat de AFM daar zelf "vraagtekens" bijzetten. Maar wie liet dit producten in de markt komen?
De Toezichthouder.
Van de 10 producten, leveren 9 niet die resultaten op voor de particulier!
De prijsvormingen kunnen zo gestuurd worden door de grote partijen, dat vrijwel alle prijzen, die invloed hebben op de waarden/kwaliteit van het product, gehaald kunnen worden. Per saldo Nihil voor de particulier.
Waarom worden wij er zo moedeloos van? Wat een verschil met 50 jaar geleden, toen zat onze "nestor" bijna 10 jaar in het vak! Wat is het Effecten vak verarmd en dat is beschamend!

Huizenprijzen gaan door het "dak"!
Wat wil je, elk jaar komt er een stad bij aan binnenstromers, vanuit het BUITENLAND.
Dan blijft er niets over voor onze eigen inwoners.
STOP een met die "toestroom ban mensen vanuit het Buitenland. Nederland was in de jaren negenzestig al te vol. Wijlen Koningin Juliana zei twee maal, Nederland was vol, Nederland was OVERVOL! Deze woorden zijn nog steeds actueel!
Maar en naar handel is er niet bij, Mevr. A. Merkel moet voor het "gerecht", die riep "wir schaffen das!
Daardoor is de stroom gaan komen en Erdogan (Turkije) maakte er ook misbruik van en dwong extra geld af van de EU.
Grenzen weer dicht.

media,
’De Rabobank duwde ons als gezond bedrijf in een wak’.
AMSTERDAM - Rabobank moet €6,9 miljoen terugbetalen aan Aedes Real Estate, het bedrijf achter diverse exclusieve hotels aan de Amsterdamse grachtengordel. De Hoge Raad stelt na jarenlang procederen vast dat de bank zijn zorgplicht schond, onrechtmatig beslag legde en de projectontwikkelaar voor miljoenen euro’s een poot uitdraaide. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1303324269/de-rabobank-duwde-ons-als-gezond-bedrijf-in-een-wak

Crypto waarden
in de media, ABN Amro doet bitcoins in de ban!! Ne de Chinezen komt de ABN AMRO.
Dat wil wat eggen, ook daar zien zij NU pas de invloed van de spelletjes van de "rijken"!
Crypto waarden hebben geen dekking en kosten handen vol geld aan " energie" (lees 't mijnen ervan). Wij vergelijken 't met de "kettingbrieven jaren einde 1960 begin 1970. Een piramide spel en meer niet.

Corbion acquires Granolife to drive further expansion in food ingredients in Mexico. lees elders meer

media,
Vitamin D3 industry calls on EC to remove trade barriers and reclassify it as organic chemical. Vitamin D3 has been imported into the EU from other countries for many decades, both as an ingredient and in finished food supplements, formula and other food products. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/vitamin-d3-industry-calls-on-ec-to-remove-trade-barriers-and-reclassify-it-as-organic-chemical.html

tijd 10.55
De actuele koersen (kg): Goud: €48.909 | Zilver: €703

media,
- France Sees Tax Deal Near, Pushes for Minimum Rate Above 15%.
- Futures Steady as Stocks Rise, Bond Rally Stalls: Markets Wrap.
- London Finance Job Vacancies Nearly Tripled in June Rebound.
- How the ECB’s New Inflation Goal Will Shape Economy.
What’s changed in the ECB’s strategy? Your questions, answered.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 11.05
De dag prijzen van: koper
Koper prijs € 5,85 p/kg
Koper handgepeld prijs € 6,45 p/kg
Koper (leidingen) prijs € 5,95 p/kg
Messing (geel koper) prijs € 3,45 p/kg
Brons prijs € 3,95 p/kg

tijd 11.12
Zilver geld Juliana
1 gulden = EUR 3,87
1 rijksdaalder = EUR 8,97
1 10 gld 1970 - 1973 = 16,45

media,
- BoycottHeineken Trends After Brewer Celebrates Vaccines.
- Germany Declares Spain a Risk Area After Surge in Covid-19 Cases.
It's raising the alarm about a country that’s among the most popular destinations for German tourists.
- Canadian Labor Market Bounces Back Strongly After Lockdowns.
- U.K. Trade With EU Inches Higher as Stockpiles Dwindle.
Imports and exports improved five months into the post-Brexit era.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.32
De Dow 34.603.75 +181.82 +0.53%
De Nasdaq 14.587.08 +27.29 +0.19%

tijd 15.36
Goud $ 1.803,50 zilver $ 25,93 en platina $ 1.093 Gold/Silver Ratio 69.51
Olie $ 73,99 en de dollar euro 1,1873
1 bitcoin = 33.334 USA dollar
1 ripple = 0,62848 USA dollar

tijd 15.42
De AEX licht hoger naar 727,44 +4,33 +0,60%, toch zet de positieve start van vanmorgen niet door. Dat zegt voldoende!

tijd 15.44
De Bel 20 4.160,40 +41,88 +1,02% Ook hier een pas op de plaats na de opening. Galapagos 57.66 +1,58 vol. 322.000 levert wat winst in.

tijd 15.46
De DAX houdt de winst wel goed vast, maar dat is ook Duitsland weer, de DAX 15.575,25 +154,61 +1,00% MTU Aero EUR 213,30 +7,00 vol. 108.332

tijd 15.48
De CAC 6.503,27 +106,54 +1,67% Airbus EUR 112,72 +3,70 vol. 1,0 milj.

Sandstorm Gold Today Vol. 13.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:46:08 X 9.65 +0.07 100 79 CIBC 1 Anonymous K
09:45:16 X 9.68 +0.10 100 79 CIBC 1 Anonymous K
09:45:16 X 9.68 +0.10 1,100 79 CIBC 79 CIBC K

ICT,
EXTRAORDINARY SHAREHOLDERS MEETING ICT GROUP ADOPTS ALL RESOLUTIONS. lees elders meer

tijd 16.24
Wall Street hoger en edelmetalen trekken aan, wie heeft de juiste richting?
Goud $ 1.807,60 zilver $ 26,07 en platina $ 1.089 Gold/Silver Ratio 69.31
De Dow 34.824.48 +402.55 +1.17%
De Nasdaq 14.614.73 +54.94 +0.38%

tijd 17.22
De Dow heeft er zin in op 34.825.32 +403.39 +1.17%
De Nasdaq 14.662.46 +102.67 +0.71%

tijd 17.25
Goud $ 1.811,10 zilver $ 26,13 en platina $ 1.091 Gold/Silver Ratio 69.29
Olie $ 74,60 en de dollar euro 1,1866
1 bitcoin = 33.539 USA dollar
1 ripple = 0,63638 USA dollar

Oranjewoud
Er lijkt een zaak op 7 sept. a.s 2021 te komen. Er zijn verschillende " exploten" in gediend bij de Ondernemingskamer.
Als Corbion ook tegen een te lage prijs wordt overgenomen, zullen wij ook een zaak bij de Ondernemingskamer indienen.

tijd 17.33
De Goudprijs in Euro Per Kg 49.014,71 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 708,24

tijd 17.36
De AEX 732,15 +9,04 +1,25% de week begin stand was 733,55
De Midcap 1.053,95 +14,85 +1,43% EuroComm. EUR 21,96 +94ct vol. 126.155
De Smallcap 1.375,69 +13,60 +1,00% Wereldhave EUR 15,01 +59ct vol. 154.181
De Bel 20 4.183,51 +64,99 +1,58% Galapagos EUR 58.16 +2,08 vol. 446.889
De CAC 6.529,42 +132,69 +2,07% Arcelor EUR 26.29 +1,345 vol. 6.383.580
De DAX 15.674,33 +253,69 +1,65% BMW EUR 87,59 +3,12 vol. 922.996
De boete is alweer weggewerkt bij BMW.

ook het verlies op de Europese beurzen, ach, alles komt wel weer op z'n pootjes terecht. Waarom zullen ij ons druk maken. De Indices kunnen per saldo maar een kant opgaan, dat is omhoog!
Daar zorgen de systeembeheerders wel voor!
Wij zijn daar niet zo zeker van, want de fundamenten zien er niet zo sterk uit voor de komende jaren. Inflatie & deflatie liggen klaar, welk 't gaat worden weten we nog niet! Ook de terugkeer van de Goudstandaard zien wij eerder dan verwacht.
Vanuit ons netwerk komen steeds meer signalen ter bevestiging van ons vermoeden.
Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
5 juli EUR 47,86 16.054 341 EUR 47,78 33.112 456 17.35.27
6 juli EUR 48,02 48.465 770 EUR 48,04 76.789 858 17.35.15
Om17.34.12 uur EUR 49,--
7 juli EUR 48,54 46.110 856 EUR 48,66 62.239 971 17.35.11
8 juli EUR 47.46 43.902 924 EUR 47,44 63.817 1013 17.35.22
9 juli EUR 47,48 35.084 542 EUR 47,44 61.817 641 17.35.24
Om 17.31.29 uur EUR 48,-- zo wordt er gewerkt te Amsterdam.

SOLARIS RESOURCES Today Vol. 131,200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
11:42:47 A 13.19 +0.49 100 124 Questrade 79 CIBC K
11:42:47 M 13.19 +0.49 30 124 Questrade 79 CIBC
11:42:06 A 13.19 +0.49 1,000 124 Questrade 79 CIBC K

media,
- Yellen Urges G-20 Role on Green Policy to Avoid Disputes.
U.S. Treasury Secretary Janet Yellen urged the world’s leading economies to coordinate policy on climate change.
- WHO’s Chief Scientist Warns the Pandemic Isn’t Slowing Down.
Coronavirus infections are rising across most regions of the world, the World Health Organization said. see & read more on www.bloomberg.com

Lopen we niet te hard achter al die Hypes aan, duurzaamheid, klimaat etc..
Keulen & Aken zijn ook niet op 1 dag gebouwd, dat leerden wij vroeger op school.
Wij gingen verschillende decennia slordig om met de aarde en het welzijn ervan.
Luxe en "handje klap" waren de zaken waar alles voor wordt/werd gedaan.
Kijk eens naar de Oostmarkt, China o.a. Kolencentrales worden daar nog volop gebouwd. De kennis op landbouw gebied en zaad teelt komt ui Nederland.
Canada en Duitsland, in dit laatste land krijgen inwoners subsidie als zij op aardgas overgaan. In Nederland moeten wij van het gas af. In Canada moeten ze van de olie af en aan het aardgas.
Wie heeft de juiste afslag" genomen?
De klimaat eisen zijn voor de Burgers niet op te brengen!!

Heeft U gisteravond op TV 2 opstandelingen gezien. De GGD en OD's en Gemeente werk langs elkaar heen. De GGD kijkt niet over de weg heen of sloot, alleen het project in Brabant werd geschouwd. Links van de weg zat een varkenshouder met 3000 varkens en aan de andere kant van de weg, kwam met toestemming een vleeskuikens bedrijf. Die kunnen elkaar besmetten, maar daar keek de GGD niet naar en gaf toestemming van de bouw van die Vleeskuikens bedrijf.

Is dat niet "KROM"!? Nog meer kromme feiten kwamen er te voorschijn, de Provincie had EUR 2.0 in onderzoek en oplossingen gestoken, iedereen tevreden en de Burrie van die plaats haalde een "streep" door de goedkeuring!!
Weggegooid geld en ontevreden achterblijvers (lees gevaar voor ziektes etc. etc..) en verlies aan geloofwaardigheid.

Dat maken wij hier ook mee, een project ontwikkelaar mag bouwen, maar er moet eerst plaats gemaakt worden. Daar bemoeit iemand (teamleider) van de Gemeente zich mee. Daarna stapt hij over naar 't RUD (nu OD) en weer als teamleider en alle goedkeuringen mogen achteraf. Want hij had de Architect al laten weten, dat de Gemeente alle medewerking zou verlenen(lees daar had hijzelf voor gezorgd), als teamleider van de Gemeente.
Publicatie waren toen nagelaten, van een project was in 2017 en 2018 openlijk nog geen sprake.

In de rechtszaak vertelde de Projectontwikkelaar dat hij het pand medio 2018 had gekocht, navraag leerde, een leugen van jewelste, 7 maart 2017 kocht hij dat pand al.

Semi Overheden en Nutsbedrijven (lees GGD OD's e.a.) werken altijd mee /samen met Gemeente en de burgers hebben het nakijken.

List & bedrog., goed gedaan Sofie H.

shortlijst
Great Point Partners, LLCPharming Group N.V.NL00103910251.0708 jul 2021
BNP Paribas S.A.STMicroelectronics N.V.NL00002262230.7807 jul 2021

TotalEnergies and GHGSat Launch a New Initiative to Monitor Offshore Methane Emissions by Satellite. lees elders meer

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.

Een fijn weekend, maar er komen weer beperkingen morgen.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL