Wereldschuldenlasten komen boven drijven, eindelijk! Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 04/07/2021 08:33
Gisteren in de Financiële Telegraaf over twee pagina's kwamen de Europese schuldenlasten in beeld, we kunnen best schrijven eindelijkl!

Waarom heeft het zolang moeten duren?
Griekenland steekt er met kop & schouders ver boven uit, met de Staatsschulden in procenten van het bruto binnenlands product (bbp) t.w. 208.8%
De EU norm was/is 60% en Estland staat onder aan met 21.3%
Koop zelf nog snel een Telegraaf en lees dat eens.

Het bbp is de totale toegevoegde waarde van alle in een land geproduceerde finale goederen en diensten. Wat is toegevoegde waarde? Dit is de totale waarde van de geproduceerde goederen en diensten, minus de waarde van wat er bij de productie is verbruikt (het zogenoemde intermediair verbruik).

De ECB werkt als een "stofzuiger" en koopt vrijwel alle schulden op, met gemaakt GELD!
Dat is "geld waar niet voor gewerkt is"!
Dus waardeloos geld, waar de basis nihil is, MAAR dat straks door onze achterkleinkinderen wel moet worden afgelost (lees voor gewerkt moet gaan worden).
IS DAT NIET KROM!?

Mijnheer en oud minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep Mijnheer J. Dijsselbloem, is er alle aanleiding om die Europese regels eens goed tegen het licht te houden. Men verwacht dat dit in 2021 gaat gebeuren, want de Fransen komt er het beste vanaf. De complexheid van die regels, moeten eens duidelijk worden voor elke lidstaat.

De Coronacrisis heeft de normen aan de kant geschoven o.a. maximaal 3% begrotingstekort en 60% Staatsschuld en voor 2022 zijn deze regels ook nog niet van toepassing. De chaos qua schulden groei wordt steeds groter en daar moet een einde aan komen. Het hoofd van de Centrale Bank van Nederland, de heer K. Knot, is al lang een voorstander, van de terugkeer naar de oude normen, maar hij wordt/werd nauwelijks gehoord.
Alleen is/wordt het de vraag, zullen die ooit nog terugkomen en als dat zo zou zijn, zijn die dan wel te handhaven!?

Wij leven in een tijdperk van gratis geld en dat is de schuld van de ECB, de oud Voorzitter Draghi heeft hier voor gezorgd. Dat was goed voor de zwakkere EU landen o.a. Italië. Dit land staat op de tweede plaats met de hoogste Staatschulden van 159,9% VAN HET bbp. De Grieken & Italianen waren rente percentages van ruim boven de 15% gewend en na de toetreding van bij de EU, werden dat de veel lagere percentages van de EU.
Toe werd het "lenen & lenen" in die landen.

Nederlands staat met 58% net onder de EU norm van 60%, maar de Nederlandse huishoudens staan veruit aan de top van alle landen qua totale schuld huishoudens. Per 30 april 2021 waren die schulden EUR 850 miljard, daar staat ruim EUR 400 miljard aan spaargelden tegenover. Echter, dat spaargeld zit het meest bij de groep van 65 plussers. Gesaldeerde schulden per inwoner = EUR 25.714,29 en alleen per inwoner qua schuld EUR 48.571,49

En dan denken de Klimaatfanaten, dat de overgang van aardgas naar de andere warmtebronnen betaalbaar is! Hoe halen zij dat in hun hoofd onder leiding van Opperhoofd Timmermans, laat U niet misleiden door de doorgeslagen groep.
Bedragen van 50 tot meer duizend per woning zijn veel gelezen bedragen.

Inentingen.
Welke gevolgen zullen de inentingen op de gezondheid hebben bij de jeugdigen nu!?
De door Elens en collega's gebruikte medicijnen waren wel uitgeteste en de huidige vaccins niet. De Overheden hebben getekend, dat de Farmaceuten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, voor schadelijke gevolgen van de burgers.

Corona 8 april 2020
Inspectie: Limburgse huisarts moet stoppen met experimentele behandeling coronapatiënten.
De Limburgse huisarts Rob Elens, die coronapatiënten behandelt met een mix van medicijnen waarvan de werking niet is aangetoond, moet daarmee stoppen. Dat zegt de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) desgevraagd.

Dat schrijft De Limburger. De IGJ heeft de huisarts uit Meijel en zijn apotheker woensdag aangesproken op het toedienen van een medicijnenmix aan patiënten met milde klachten die positief zijn getest op corona. Doet hij dat niet, dan volgt er een boete.

Nietsdoen
Elens behandelde tot nu toe acht patiënten met een combinatie van hydroxoychloroquine (vaak ingezet bij reuma), zink en het antibioticum azytromycine. Alle acht waren ze na een aantal dagen beter, claimt de huisarts.

Er worden nu kapitalen verdiend aan het vaccin, maar er zijn goedkopere en uitgeteste medicijnen al voor handen.

Vanuit ons netwerk hoorden wij dat er "GEEN" andere medicijnen tegen de corona" gebruikt(lees voorgeschreven mochten worden)!
Is dat niet "vreemd"!


media, Covid 19 maatregels zijn ambtsmisdrijf door de Jonge
Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren..
Lees en bekijk de video op

https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

De agenda voor deze week, samen met berichten CBS.
Ook de vraag hoelang kunnen/mogen Centrale banken geld mogen bijdrukken. Dit is tegenover de toekomstige jeugd toch niet te verkopen!? We hebben het steeds over de toekomstige jeugd en dan de schuldenlasten maar laten groeien!
Maar wie maakt zich druk over de alsmaar groeiende schuldenlasten? XEA.nl alleen? Althans, zo voelen wij dat wel. Let op de Centrale Banken kopen massaal goud in. Dus verwachten wij snel een herinvoering van de goudstandaard.

maandag 5 juli
geen mededelingen

dinsdag 6 juli
In de VS werkgelegenheid, detailhandel en ondernemersvertrouwen.

woensdag 7 juli
Bpost tweede kwartaal cijfers.

donderdag 8 juli
AVA Bols
In de VS werkeloosheid.

vrijdag 9 juli
Geen mededelingen.

Waarom blijven wij dit soort video's steeds herhalen? Omdat het elders op sociale media wordt verwijderd en wij zijn zelf "eigen baas"!?

Video ca. 50 minuten,
. Gewoon hele normale reacties zoals onderstaand:
Taeriqify Ik denk niet dat het veel zeggend is als ik hier nadelen ga benoemen, wie ben ik, doe zelf meer onderzoek en luister wat prof. dr's hierover te zeggen hebben (en dan niet alleen die je op TV ziet). Bekijk bijv. de video die ik hierboven gelinked heb. Op zijn minst moet het iedereen aan het denken zetten dat de overheid met de farmaceuten, die het vaccin ontwikkeld hebben, heeft afgesproken dat ze niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor schade door t vaccin. Dit omdat van de facmaceuten niet verwacht kan worden dat ze aansprakelijk worden gehouden voor schade omdat de volledige testfase nog niet is afgerond. Ik neem het vaccin inderdaad niet, omdat ik geen proefkonijn wil zijn. Er zijn al berichten van hersenbloedingen (ook bij jonge mensen), gezichtsverlamming en de lijst wordt steeds langer. Maar zoals ik al zei neem niks van mij aan. Doe zelf onderzoek, luister ook eens naar zenders die een ander geluid laten horen en maak dan zelf een afgewogen beslissing. Kijk eens op blckbx.tv of cafe weltschmerz. Dit vind ik ook een goede video. https://www.youtube.com/watch?v=fogWw0Ehrvc

media
Huidige technieken vs. papier boekhoudmachines.
-Massive Ransomware Attack May Impact Thousands of Victims.
vroeger sloot je de kluis en op het "nachtslot" en niemand kon erbij komen.
- Biden Says ‘Not Sure’ If Russia Is Behind Latest Cyberattack.
- Hong Kong Security Force Warns Against Mourning Police Attacker.
- Biggest Gulf Wealth Funds Are Faulted for Lagging on Governance.
- It’s the Beginning of the End of Easy Money.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 09.39
1 bitcoin = 35.433 USA dollar
1 ripple = 0,69733 USA dollar

CBS
Volgens het CBS is Nederland in 2020 met 63.000 mensen gegroeid.
Dat komt niet omdat Nederlanders veel kinderen krijgen.
De bevolkingsgroei in Nederland van de afgelopen jaren komt bijna geheel door immigratie.
Een aanzienlijk deel van hen heeft een niet-westerse achtergrond. Hun cultuur en mentaliteit is heel anders dan de Nederlandse.
Is Nederland verplicht al deze immigranten op te nemen?
Volgens hooggeplaatste katholieke geestelijken niet.
Aartsbisschop Schneider en kardinaal Sarah spraken zich eerder uit tegen de huidige Europese immigratiepolitiek.
Niet van een afstand. Bisschop Schneiders familie werd onder Stalin van Duitsland naar Kazachstan gedeporteerd. Kardinaal Sarah komt uit een land dat voor 85% islamitisch is.

Lees hoe zij waarschuwen voor massamigratie.

Lees: 'Massamigratie ondermijnt cultuur Europese landen'
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/massamigratie-ondermijnt-cultuur-europese-landen?cid=1306816895&email=72qotjtwqcb03badlr9dauk3p0&utm_medium=email&utm_source=civitas&utm_campaign=newsletter-2021-07-04

Dank voor uw aandacht.
Met strijdbare groet,

media,
Is er een nieuwe bodem bij de goud- en zilversector gezet?
Volgens de analisten van Crescat Capital LLC kan de rust binnen de goud- en zilversector spoedig terugkeren. Er lijkt immers een nieuwe bodem in de maak te zijn. zie & lees verder op
https://slimbeleggen.com/trends/is-er-een-nieuwe-bodem-bij-de-goud-en-zilversector-gezet/?c=npz775Wz

tijd 17.57
1 bitcoin = 35.524 USA dollar
1 ripple = 0,69545 USA dollar

media,
- High-Stakes Oil Diplomacy Puts Future of OPEC+ Deal at Risk.
- Vitol Sees Oil Rising on Assumption OPEC+ Steps Will Fall Short.
- Stranded Ship to Leave Egypt’s Suez Canal July 7.
- Xi, Top European Leaders Said to Plan Call as Tensions Flare.
see & read more on www.bloomberg.com

media HAK - NPM Captial
Groenten van Hak in Russische handen.
AMSTERDAM - Groentefabrikant HAK komt in handen van de Russische voedselfabrikant KDV. Dat meldt de huidige eigenaar NPM Capital in een persbericht. De partijen hebben een voorlopige verkoopovereenkomst gesloten. Een overnamesom is niet bekend gemaakt. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/85524827/groenten-van-hak-in-russische-handen

Wielrennen - Tour de France'
Mathieu van der Poel houdt 't voor gezien in de Ronde van Frankrijk.

media,
Gidara gaat samenwerken met PARO, BP en LINDE.
Het doel van de biobrandstoffabriek AMA is om bij te dragen aan betere, duurzamere brandstoffen en een circulaire economie. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/gidara-gaat-samenwerken-met-paro-bp-en-linde/

Sanofi highlights scientific innovations in the field of rare blood disorders at ISTH 2021. lees elders meer

media, SDR?
Wereld heeft nieuwe ankervaluta nodig, maar is SDR de oplossing?
Is de SDR de oplossing?
Boonstra geeft een heldere analyse van het problematische karakter van een wereldreservemunt. Ook merkt hij terecht op dat een andere ankervaluta -zoals de euro of de Chinese yuan - dit fundamentele probleem niet oplost. Hij schrijft dat er geen enkele garantie is dat de EU en China betere hoeders van de mondiale stabiliteit zijn dan de VS. Daarover schrijft hij het volgende:
zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/wereld-heeft-nieuwe-ankervaluta-nodig-maar-is-sdr-de-oplossing

reactie XEA.nl
Wij schrijven de SDR totaal deze positie niet aan, want
SDR New World Order Valuta?SDR bevoordeelt de Elite
IMF belast met de New World Order valuta:
Elektronische geld leidt direct tot slavernij – weg van vrijheid. De enige manier hieraan te ontsnappen, is diversificatie in harde activa zoals edelmetalen, opgeslagen buiten het bankwezen. – Eind jaren 1960, bracht het IMF het elektronisch-valuta-concept naar een hoger niveau, toen werd besloten hun eigen digitale munteenheid te creëren voor het exclusieve gebruik t.b.v. overheden en centrale banken, genaamd Special Drawing Rechten (SDR). Hoewel de IMF-balans nu bijna 300 miljard SDR telt – ongeveer US$ 211 miljard, bestaat geen enkel SDR in fysieke vorm.
zie & lees verder op
http://finalwakeupcall.info/blog/2016/08/24/sdr-new-world-order-valuta/

Wat is het verschil tussen de Crypto waarden en de EURO?
Geen, beide hebben "geen onderliggende waarden"! Dus geen enkele dekking!

Euro - Crypto waarden.
Waarom wordt dat niet beter bekend gemaakt, XEA.nl steeds er een enkele malen aandacht aan, door te schrijven dat de Euro een waardeloze munteenheid is.

fijne avond en eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL