Wall Street was gisteren rustig en Oostmarkt nu gemengd. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 30/06/2021 05:47
In de VS maakte het enthousiasme gisteren weer plaats voor vrees, 't Delta virus, maar geluk lijkt tenminste 1 vaccin daar ook tegen te helpen. Maar de angst voor een snellere rente verhoging werkt nog steeds negatief.
De Dow sloot op 34.292.29 +9.02 +0.03%
De Nasdaq 14.528.34 +27.83 +0.19%

Nog geen rust bij het edelmetaal, goud terug naar $ 1.761,40 zilver naar $ 25,79 en platina $ 1.061 Gold/Silver Ratio 68.28 Olie $ 73,41 en de dollar euro 1,1904
1 bitcoin = 35,197 USA dollar
1 ripple = 0,68106 USA dollar

media,
- Stocks, Futures Weather Concern About Delta Strain: Markets Wrap.
- SoftBank Group Offers First Dollar, Euro Bond Deal Since 2018.
- Deutsche Bank China Investment Bank Vice Chair Leaves After 20 Years.
- How Serious Is JPMorgan’s $2.5 Trillion Green Ambition?
see & read more on www.bloomberg.com

In de Oostmarkt de volgende standen,
In Japan de Nikkei 28.820 -+8 punten
In Hong Kong de Hang Seng 28.951 -42 punten
In Australië de All Ordinaries 7.615 +50 punten
In Singapore de Straits 3.130 +41 punten.
Een gemengd beeld, maar toch meer positief dan negatief.

De valuta's
de dollar euro 1,1904 de Yen 131,54 't Pond 0,8592 AU$ 1,5822 C$ 1,4753 NZ$ 1,7005 en Sing$ 1,6003

media, Covid 19 maatregels zijn ambtsmisdrijf door de Jonge
Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren..
Lees en bekijk de video op

https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

Steeds duiken de verhalen over Wetenschappers op, dat hun afkeuringen denken tegen de manier van de huidige behandelingen Corona is, verwijderd worden op allerlei sociaal media. Waarom gebeurd dat en met welk motief!?

Wat steekt er achter?

Welke gevolgen zullen de inentingen voor later op de gezondheid hebben en vooral bij de jeugdigen!?
De door Elens en collega's gebruikte medicijnen waren wel uitgeteste en de huidige vaccins niet. De Overheden hebben getekend, dat de Farmaceuten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden, voor schadelijke gevolgen van de burgers.

Wij hoorden twee trieste verhalen, de een was, een mevrouw van 95 jaar valt uit bed, breekt haar "heup" en komt in een verzorgingstehuis terecht. Binnen 5 dagen overlijdt zij aan corona. De familie vraagt zich af, was zij, bij geen breuk van haar "heup", thuis 5 dagen later ook overleden!?

Voorbeeld 2, de man van het "echtpaar" dat juist 60 jaar getrouwd was, krijgt enkele dagen later zijn "prik" en krijgt twee daarna een hersenbloeding en overlijdt de volgende dag! De familie vraagt zich af, was die "prik" de oorzaak van die hersenbloeding!?
De doctoren bleven bij de vragen van de familie het antwoord schuldig.

De agenda voor deze week, samen met berichten CBS.
Ook de vraag hoelang kunnen/mogen Centrale banken geld mogen bijdrukken. Dit is tegenover de toekomstige jeugd toch niet te verkopen!? We hebben het steeds over de toekomstige jeugd en dan de schuldenlasten maar laten groeien!
Maar wie maakt zich druk over de alsmaar groeiende schuldenlasten? XEA.nl alleen? Althans, zo voelen wij dat wel. Let op de Centrale Banken kopen massaal goud in. Dus verwachten wij snel een herinvoering van de goudstandaard.
woensdag 30 juni
In de VS - Werkgelegenheid, Consumentenuitgave, Vastgoed.

donderdag 1 juli
Duitsland - Ondernemersvertrouwen.
In de VS - Ondernemersvertrouwen, Werkloosheid cijfer.

vrijdag 2 juli
In de VS - Industriële bestellingen.

Waarom blijven wij dit steeds herhalen? Omdat het elders op sociale media wordt verwijderd en wij zijn zelf "eigen baas"!?

Video ca. 50 minuten,
. Gewoon hele normale reacties zoals onderstaand:
Taeriqify Ik denk niet dat het veel zeggend is als ik hier nadelen ga benoemen, wie ben ik, doe zelf meer onderzoek en luister wat prof. dr's hierover te zeggen hebben (en dan niet alleen die je op TV ziet). Bekijk bijv. de video die ik hierboven gelinked heb. Op zijn minst moet het iedereen aan het denken zetten dat de overheid met de farmaceuten, die het vaccin ontwikkeld hebben, heeft afgesproken dat ze niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor schade door t vaccin. Dit omdat van de facmaceuten niet verwacht kan worden dat ze aansprakelijk worden gehouden voor schade omdat de volledige testfase nog niet is afgerond. Ik neem het vaccin inderdaad niet, omdat ik geen proefkonijn wil zijn. Er zijn al berichten van hersenbloedingen (ook bij jonge mensen), gezichtsverlamming en de lijst wordt steeds langer. Maar zoals ik al zei neem niks van mij aan. Doe zelf onderzoek, luister ook eens naar zenders die een ander geluid laten horen en maak dan zelf een afgewogen beslissing. Kijk eens op blckbx.tv of cafe weltschmerz. Dit vind ik ook een goede video. https://www.youtube.com/watch?v=fogWw0Ehrvc

Corona 8 april 2020
Inspectie: Limburgse huisarts moet stoppen met experimentele behandeling coronapatiënten.
De Limburgse huisarts Rob Elens, die coronapatiënten behandelt met een mix van medicijnen waarvan de werking niet is aangetoond, moet daarmee stoppen. Dat zegt de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) desgevraagd.

Dat schrijft De Limburger. De IGJ heeft de huisarts uit Meijel en zijn apotheker woensdag aangesproken op het toedienen van een medicijnenmix aan patiënten met milde klachten die positief zijn getest op corona. Doet hij dat niet, dan volgt er een boete.

Nietsdoen
Elens behandelde tot nu toe acht patiënten met een combinatie van hydroxoychloroquine (vaak ingezet bij reuma), zink en het antibioticum azytromycine. Alle acht waren ze na een aantal dagen beter, claimt de huisarts.

Er worden nu kapitalen verdiend aan het vaccin, maar er zijn goedkopere en uitgeteste medicijnen al voor handen.

Vanuit ons netwerk hoorden wij dat er "GEEN" andere medicijnen tegen de corona" gebruikt(lees voorgeschreven mochten worden)!
Is dat niet "vreemd"!


media, Covid 19 maatregels zijn ambtsmisdrijf door de Jonge
Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren..
Lees en bekijk de video op

https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

Sandstorm Gold Yesterday Vol.1.108.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 9.08 -0.14 74 79 CIBC 36 Latimer Q
16:00:00 T 9.08 -0.14 44 7 TD Sec 36 Latimer Q
16:00:00 T 9.08 -0.14 67 53 Morgan Stanley 36 Latimer Q

media, CBS
Aantal huishoudens met problematische schulden niet toegenomen.
Nederland telde op 1 oktober 2020 ruim 614 duizend huishoudens met geregistreerde problematische schulden. Dat is 7,6 procent van alle particuliere huishoudens. Aan het begin van 2020, voor de coronapandemie, was dat 7,9 procent. Onder de instromers nam het aandeel huishoudens met een zelfstandige of iemand met een flexibel contract toe. Dat blijkt uit het vernieuwde dashboard Schuldenproblematiek in beeld, dat het CBS in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft samengesteld.
zie & lees verder op https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/26/aantal-huishoudens-met-problematische-schulden-niet-toegenomen

media CBS
Stikstof in mest bleef gelijk in 2020, fosfaat verder gedaald.
De uitscheiding van stikstof in dierlijke mest bedroeg 489 miljoen kilogram in 2020. Dat is vrijwel gelijk aan het cijfer van een jaar eerder (490 miljoen kilogram) en 3,0 procent onder het stikstofplafond dat de Europese Unie heeft vastgesteld voor de Nederlandse veestapel. De fosfaatuitscheiding bedroeg 151 miljoen kilogram in 2020. Dat is 3,1 procent minder dan in 2019 en onder het fosfaatplafond. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. zie meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/26/stikstof-in-mest-bleef-gelijk-in-2020-fosfaat-verder-gedaald

media, CBS
Bijna een derde minder kilometers afgelegd in 2020.
Nederlanders legden in 2020 in eigen land 147 miljard reizigerskilometer af te voet, met fiets, auto, trein of een ander vervoermiddel. Dat is bijna een derde minder dan de 211 miljard kilometer een jaar eerder. Er werd meer gelopen, maar voor alle andere vervoerwijzen nam het aantal gereisde kilometers af. Dit is mede toe te schrijven aan de coronamaatregelen, zoals de ‘intelligente lockdown’ vanaf maart met onder meer tijdelijke sluitingen van horeca, scholen en kinderopvang. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over de mobiliteit van de Nederlandse bevolking van 6 jaar of ouder.
De afname van de mobiliteit deed zich voor in een periode dat er vanwege de coronapandemie diverse mobiliteitsbeperkende maatregelen en adviezen van kracht waren, zoals de tijdelijke sluiting van een aantal bedrijfstakken en de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken. Hoewel de mate waarin deze maatregelen van invloed waren niet is vastgesteld en er ook andere factoren een rol kunnen hebben gespeeld, tekenden de duur en diversiteit van de maatregelen het wekelijkse mobiliteitsbeeld in 2020.
In week 11 van 2020 (9 tot en met 15 maart) ging de zogenoemde ‘intelligente’ lockdown in. De gemiddeld afgelegde afstand per persoon per dag daalde van 34,0 kilometer in week 10 (2 tot en met 8 maart) naar 12,3 kilometer in week 14 (30 maart tot en met 5 april). Daarna nam de afgelegde afstand per dag weer geleidelijk toe, tot in week 31 (27 juli tot en met 2 augustus) weer bijna hetzelfde niveau werd bereikt als in dezelfde periode in 2019 (31,5 kilometer per dag). Na de zomer nam het aantal COVID-besmettingen weer toe, en greep de overheid in met nieuwe maatregelen. De mobiliteit nam weer af, maar minder dan tijdens de eerste lockdown. In de laatste weken van 2020 daalde de gemiddelde afstand tot iets onder de 20 kilometer per persoon per dag. zie meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/26/bijna-een-derde-minder-kilometers-afgelegd-in-2020

media,
Clean Tech, BioteCH4 partner on low-carbon power solution. lees elders meer

Siemens Mobility and Paribus sign framework agreement for 30 Vectron Dual Mode locomotives. lees elders meer

NOVAGOLD Reports Second Quarter 2021 Financial Results. lees elders meer

media CBS
Afzetprijzen industrie bijna 13 procent hoger in mei j.l.
De afzetprijzen van de Nederlandse industrie waren in mei gemiddeld 12,9 procent hoger dan in mei 2020, meldt het CBS. Een maand eerder waren de producten van de industrie 12,2 procent duurder dan een jaar eerder.
zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/26/afzetprijzen-industrie-bijna-13-procent-hoger-in-mei

media CBS
Areaal akkerbouw in 2021 licht toegenomen.
Het areaal akkerbouw is in 2021 met 1,8 duizend hectare (0,3 procent) toegenomen tot 529 duizend hectare. Het areaal met zaaiuien nam het meest toe, gerst en aardappelen zijn in 2021 minder geteeld. Dit blijkt uit de voorlopige uitkomsten van de Landbouwtelling 2021.
Volgens de laatste Landbouwtelling wordt in Nederland op bijna 529 duizend hectare akkerbouwgewassen geteeld. Dat is 1,8 duizend hectare (0,3 procent) meer dan een jaar eerder. Het areaal akkerbouwgewassen is sinds 2000 met meer dan 100 duizend hectare (16,7 procent) afgenomen, maar is de laatste drie jaar stabiel. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/26/areaal-akkerbouw-in-2021-licht-toegenomen

media CBS
Omzet detailhandel groeit met bijna 10 procent in mei j.l.
De detailhandel heeft in mei 9,7 procent meer omgezet dan in mei 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 9,3 procent hoger. De omzet van de non-foodsector groeide met 15,8 procent, terwijl de omzet van de foodsector met 0,9 procent kromp. Daarnaast is online 16 procent meer omgezet door de detailhandel. In vergelijking met mei 2019 lag de omzet van de detailhandel 19,2 procent hoger in mei 2021.
De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor de samenstelling van koopdagen in mei. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere dagen. Zonder deze correctie was de omzet van de detailhandel 7,5 procent hoger dan in mei 2020. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/26/omzet-detailhandel-groeit-met-bijna-10-procent-in-mei

Rio Tinto
Start of construction of commercial-scale inert anode cells. lees elders meer

Rio Tinto declares force majeure at Richards Bay Minerals. lees elders meer

media,
Gold is looking at worst June since 2013 as prices plunge on stronger dollar.
The yellow metal is trading down 7.6% on the month. On a month-on-month basis, gold is on track to see its worst performance since November 2016, when the precious metal dropped more than 8%. In June 2013, gold dropped 11%. read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-29/Gold-is-looking-at-worst-June-since-2013-as-prices-plunge-on-stronger-dollar.html

Solaris Announces Results of Annual General Meeting of Shareholders. lees elders meer

Nyrstar NV - Results of the annual and extraordinary general shareholders' meetings held on 29 June 2021. lees elders meer

GrandVision takes note of EssilorLuxottica's decision to close the
transaction with HAL on 1 July 2021
Schiphol, The Netherlands, 29 June 2021. Today, GrandVision (Euronext: GVNV) has taken note of the press release issued by EssilorLuxottica SA (Euronext: EL), announcing its decision to complete the acquisition of HAL’s 76.72% interest in GrandVision on 1 July 2021 as per the terms and conditions of the agreement entered into on 30 July 2019, including a price of EUR 28.42 per share.

media,
Uit EU-REACT herstelfonds
€ 7 Miljoen voor 6 nieuwe circulaire projecten in Rotterdam.
Zes circulaire projecten in Rotterdam die bijdragen aan een CO2-arme en grondstofneutrale industrie komen in aanmerking voor een extra subsidie binnen het Europese herstelfonds EU-REACT (Kansen voor West). Dat maakt de Zuid-Hollandse ontwikkelingsmaatschappij Innovation Quarter bekend. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/e-7-miljoen-voor-6-circulaire-projecten-in-rotterdam/

media,
CO2-opslag in de Noordzee snel binnen bereik.
Om klimaatverandering een halt toe te roepen, moeten de CO2-emissies snel omlaag. Dat kan niet alleen met duurzame energie De afvang en opslag van CO2 (CCS) biedt op de korte en middellange termijn een sneller en goedkoper alternatief, meldt het platform Industrielinqs. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/co2-opslag-in-de-noordzee-komt-dichterbij/

media
Voorkom inkuilverliezen door kuil snel af te dekken. lees elders meer

tijd 09.17
Olie $ 73,33 en de dollar euro 1,1896

AFM, betere bescherming beleggers tegen risico’s van turbo’s. lees elders meer.

tijd 09.24
De AEX vlak op 734,23 +0,04 +0,01% de Midcap 1.044,01 +0,29 +0,03% en de Smallcap 1.378,52 +1,71 +0,12%

tijd 09.27
De Bel 20 4.160,13 +1,68 +0,04% en de DAX levert winst van gisteren in op 15.670,48 -20,11 -0,13%
De CAC 6.559,11 -8,32 -0,13%

Media TV gisteravond.
Heeft U dat ook gezien/gehoord, in het westen van Canada - Vancouver en Seatlle- Tacoma VS regio extreme hitte werd er gemeld. De "Weerman" stond blij te vertellen, dat heeft met het veranderende klimaat te maken.
Wat wij afgelopen winter van deze "Weerman" gemist hebben, was, dat daar in deze zelfde twee regio's de kou ook extreem was. Dan hoor je niets over het veranderende "klimaat"! Toch wel bijzonder.

TIE Kinetix sluit overeenkomst met Olympia, leverancier van de Gemeente Amsterdam. lees elders meer

tijd 10.37
De AEX terug naar 729,97 -4,22 -0,57% 't daghandel fonds Arcelor terug naar EUR 25,71 -67,5ct vol. 1,1 milj. gisteren de dagwinnaar. Zo werkt te Amsterdam.

tijd 10.39
De Midcap 1.038,35 -5,37 -0,51% Grandvision EUR 28,15 +3,45 vol. 689.000
tijd 10.46
De Smallcap 1.367,92 -8,89 -0,65% Acomo EUR 22,90 +25ct vol. 8.134

tijd 10.48
De Bel 20 4.127,22 -31,23 -0,75% Ageas EUR 46,60 -1,11 vol. 122,290

tijd 10.49
De DAX 15.549,87 -140,72 -0,90% Volkswagen EUR 209,60 -6,65 vol. 537.000

tijd 10.51
De CAC 6.500,59 -66,84 -1,02% Soc. General EUR 24,41 -68ct vol. 643.406

De financiële sector gisteren gevraagd en u in de hoek!
Wij blijven van deze sector af. Zijn de linker of rechter hand geworden van de Overheden. Hun beleid is niet in het belang van de klanten.
Neem een van deze banken. In het verleden moesten de balie medewerkers getrouwde klanten een en/of rekening laten registeren. Nu moeten zij er extra voor betalen, ook al hebben zij "geen" twee pinpassen. Want bij overlijden kan de langstlevende toch aan de rekening komen.

Huizenprijzen in Nederland!!
Wat lezen wij nu in de media/couranten?
Die worden door de Makelaar(s) kunstmatig opgekrikt, onderlinge belletjes etc. etc..
Let wel, Overal waar geld aan te pas komt, gebeuren "duisterezaken/dingen", die niet door de "beugel" kunnen/mogen. Waar is nog "toezicht/controle"!?

De fiscus en de WOZ innen extra door deze manier van handelen.

media,
- Futures Decline With Europe Stocks; Oil Gains: Markets Wrap.
- Canada Economy Suffers Less Damage Than Expected From Third Wave.
- Credit Suisse Top Holder Qatar Investment Authority Cuts Stake.
Swiss bank was rocked by one of the most tumultuous years since the global financial crisis.
- OPEC+ Flexibility Needs to Cut Both Ways.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.24
Goud $ 1.758,00 zilver $ 25,82 en platina $ 1.052 Gold/Silver Ratio 68.06
Olie $ 73,73 en de dollar euro 1,1877
1 bitcoin = 35.019 USA dollar
1 ripple = 0,66457 USA dollar

Awale Resources, Diamond Twin Drillhole on High Grade Mineralization Completed at Charger, Odienné Project - Cote d'Ivoire. lees elders meer.

tijd 15.30
De Dow 34.290.74 -1.55 0.00%
De Nasdaq 14.509.85 -18.48 -0.13%

media,
Gold price dips as U.S. private payrolls surprise with more jobs in June.
Private payrolls rose by 692,000 in June, ADP said on Wednesday. Market forecasts were calling for an advance of 600,000. May's data was downwardly revised to an increase of 886,000 jobs. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-30/Gold-price-dips-as-U-S-private-payrolls-surprise-with-more-jobs-in-June.html

media,
IMF chief economist: inflation pressures in U.S. transitory, risks on upside.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-30/IMF-chief-economist-inflation-pressures-in-U-S-transitory-risks-on-upside.html?sitetype=fullsite

media,
Copper on track for biggest monthly decline since March 2020.
Benchmark copper on the London Metal Exchange (LME) was up 0.8% at $9,405.50 a tonne in official trading but down more than 8% in June. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-30/Copper-on-track-for-biggest-monthly-decline-since-March-2020.html?sitetype=fullsite

tijd 15.39
De actuele koersen (kg): Goud: €47.600 | Zilver: €700

media,
Joint health industry eyes post-pandemic market opportunities amid broadening consumer demands. “More and more people are interested in doing something for their health and are prepared to invest in preventive products as well as treatments. This is even more in times when they had to stay at home watching their body becoming more and more flabby and losing performance.” see more on
https://www.nutritioninsight.com/news/joint-health-industry-eyes-post-pandemic-market-opportunities-amid-broadening-consumer-demands.html

media,
Firmenich firms up biodiversity & natural ingredients sourcing with Ethical BioTrade membership. Firmenich has set clear targets for 2030 on sourcing with respect for people and biodiversity. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/firmenich-firms-up-biodiversity-natural-ingredients-sourcing-with-ethical-biotrade-membership.html

tijd 15.59
Sandstorm Gold Today Vol. 150.900
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:43:29 A 9.37 +0.29 100 7 TD Sec 79 CIBC K
09:43:27 X 9.34 +0.26 100 1 Anonymous 80 National Bank K
09:43:27 X 9.34 +0.26 200 79 CIBC 80 National Bank K

media,
Higher inflation for the next 5 years: 'be overweight stocks, gold, and commodities,' says WisdomTree's research head. "One of our big picture views is that inflation is not temporary. You've heard this narrative from the Fed — is it temporary or permanent? see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-30/Higher-inflation-for-the-next-5-years-be-overweight-stocks-gold-and-commodities-says-WisdomTree-s-research-head.html

tijd 17.18
De Dow hoger op 34.390.54 +98.25 +0.29%
De Nasdaq 14.515.00 -13.33 -0.09%

tijd 17.25
De positieve Dow kan de indices in Europa niet los trekken, het negatieve sentiment overheerst. De zomer luwte en de Delta variant zorgen voor afstand houden en je "kruit droog houden"!
Een terechte beslissing, de Europese indices zitten te "hoog" op de prijsladder. Vooral de financiële sector.
Let op Uw eigen winstnemingen, wacht niet te lang, want niemand is "armer geworden van winst nemen, maar wel van te laat uitstappen"!

tijd 17.33
De Goudprijs in Euro Per Kg 47.844,73 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 704,31

Tijd 17.36
De AEX 729,52 -4,67 -0,64% AKZO EUR 104,20 -2,25 vol. 799.308
De Midcap 1.041,52 -2,20 -0,21% GrandVision EUR 28,20 +3,50 vol. 1.230.599
De Smallcap 1.368,34 -8,47 -0,62% NSI EUR 32,55 -85ct vol. 33.079
De Bel 20 4.125,95 -32,50 -0,78% Argenx EUR 255,10 -7,60 vol. 62.697
De CAC 6.507,83 -59,60 -0,91% Renault EUR 34,085 -1,00 vol. 1.394.048
De DAX 15.546,79 -143,80 -0,92% Volkswagen EUR 211,15 -5,00 vol. 1.281.979

Lokaal
HAL EUR 148,40 +6,40 vol. 52.306

media,
Topstrateeg David Roche vreest voor crash door Federal Reserve.
Er is geen duidelijkheid binnen de Federal Reserve. Sommige officials hebben gezegd dat er serieus gediscussieerd moet worden om de rentetarieven stilaan te verhogen gezien de inflatie. Voorzitter Jerome Powell zei dan weer dat dit allemaal met een korreltje zout genomen moet worden. Met deze uitspraak probeert Jerome Powell de markten te sussen. zie & lees verder op
https://slimbeleggen.com/trends/topstrateeg-david-roche-vreest-voor-crash-door-federal-reserve/?c=npz775Wz

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
Kijk eens wat er vandaag op een negatieve beurs te Amsterdam gebeurde?
28 juni EUR 47,50 73.373 1.428 EUR 47,46 117.422 1.541 17.35.10
29 juni EUR 48,16 46.111 766 EUR 48,06 66.378 860 17.35.18
30 juni EUR 48.34 57.736 1.260 EUR 48,20 90716 1.384 17.35.10
shortlijst
AQR Capital Management, LLCIMCD N.V.NL00108010070.4929 jun 2021
BNP Paribas S.A.Basic-Fit N.V.NL00118726500.5729 jun 2021
BNP Paribas S.A.STMicroelectronics N.V.NL00002262230.5929 jun 2021
PDT Partners, LLCPharming Group N.V.NL00103910250.4929 jun 2021
Systematica Investments LimitedAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.9029 jun 2021
BNP Paribas S.A.Basic-Fit N.V.NL00118726500.6025 jun 2021

tijd 18.49
Goud herstelt naar $ 1.772,-- zilver naar $26,04 en platina $ 1.066 Gold/Silver Ratio 68.04 Olie $ 73,76 en de dollar euro 1,1856
1 bitcoin = 35.019 USA dollar
1 ripple = 0,66221 USA dollar

In de Kwakel (Z-H), een rustig dorp, waar ook andere personen intrekken/komen te wonen op het platte land.
Hetzelfde deed mevr. Kaag, er werd geknipt in de doc. en daar kwam ook een andere beeld naar voren. Nu blijken er meer partijen bij dat knippen betrokken te zijn en wordt er onderzoek gedaan. Als dat maar niet partijen zijn, die bij dat knippen betrokken waren.
Kunnen de heer R. en mevr. K, de code van de kluis gekraakt te hebben. Want de Jonge zei, dat NRA kan niet in de "kluis" komen, want dat sleuteltje hebben wij. Maar deskundige zeiden, dat dat niet waar was, het NRA kan wel je DNA veranderen.

fijne avond en volg Uw eigen strategie & gevoel.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL