Wall Street plust, maar Oostmarkt rust en weegt. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 23/06/2021 05:47
Er heerst twijfel in de VS over wat er aldaar qua economie gaande is. Trekt die aan en wat gaat de USA dollar doen!? De groei van de schuldenlasten in de wereld en het Chinese groei geweld baart zorgen. Neemt China de VS rol over?
De tijd zal het leren, maar zorgen blijven over allerlei zaken. Er moet & werd er gewogen.
De Dow sloot op 33.945.58 +68.61 +0.20%
De Nasdaq 14.253.27 +111.79 +0.79%

Goud $ 1.783,-- zilver $ 25,96 en platina $ 1.078 Gold/Silver Ratio 68.66
Olie $ 73,24 en de dollar euro 1,1917
1 bitcoin = 33.928 USA dollar
1 ripple = 0,60351 USA dollar

media,
Will U.S. economy and dollar really collapse? 'Gold bugs' will hate this message says Marin Katusa. But Katusa argues that those that believe that we are on the cusp of the end of the American age are wrong and are missing the bigger picture. see & read more on https://www.kitco.com/news/2021-06-22/Will-U-S-economy-and-dollar-really-collapse-Gold-bugs-will-hate-this-message-says-Marin-Katusa.html

media,
- Asian Stocks Steady After Soothing Fed Comments: Markets Wrap.
- Sydney Faces Tougher Curbs as Australia’s Delta Outbreak Grows.
- Volkswagen CEO Sees Autonomy Transforming Cars More Than Electrification.
CEO Diess’s view may surprise some auto industry observers.
see & read more on www.bloomberg.com

De valuta's
de dollar euro 1,1917 de Yen 132,12 't Pond 0,8561 AU$ 1,5805 C$ 1,4697 NZ$ 1,7019 en Sing$ 1,6052

Sandstorm Gold Today vol. 708.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:36:46 T 10.49 +0.16 200 9 BMO Nesbitt 9 BMO Nesbitt KX
16:00:46 P 10.49 +0.16 91 1 Anonymous 1 Anonymous Z
16:00:46 P 10.49 +0.16 24,300 1 Anonymous 1 Anonymous Z

In de Oostmarkt gevolgen ze Wall Street met twijfel en de woorden van Powell (FED) meewegend.
In Japan de Nikkei 28.899 +15 punten
In Hong Kong de Hang Seng 28.752 +442 punten
In Australië de All Ordinaries 7.564 -28 punten
In Singapore de Straits 3.127 +18 punten.

De agenda voor deze week, samen met diverse berichten CBS.
woensdag 23 juni
In de VS - New Home Sales May 2021

donderdag 24 juni
In de VS - Werkloosheid, BNP en Industriële bestellingen.

vrijdag 25 juni
In de VS Consumentenuitgave in May 2021.

Wat is het verschil tussen Effecten handel & Politiek?
Er is geen verschil, bij beide worden smerige spelletjes gespeeld.

Corona 8 april 2021
Inspectie: Limburgse huisarts moet stoppen met experimentele behandeling coronapatiënten.
De Limburgse huisarts Rob Elens, die coronapatiënten behandelt met een mix van medicijnen waarvan de werking niet is aangetoond, moet daarmee stoppen. Dat zegt de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) desgevraagd.

Dat schrijft De Limburger. De IGJ heeft de huisarts uit Meijel en zijn apotheker woensdag aangesproken op het toedienen van een medicijnenmix aan patiënten met milde klachten die positief zijn getest op corona. Doet hij dat niet, dan volgt er een boete.

Nietsdoen
Elens behandelde tot nu toe acht patiënten met een combinatie van hydroxoychloroquine (vaak ingezet bij reuma), zink en het antibioticum azytromycine. Alle acht waren ze na een aantal dagen beter, claimt de huisarts.

Er worden nu kapitalen verdiend aan het vaccin, maar er zijn goedkopere en uitgeteste medicijnen al voor handen.

Vanuit ons netwerk hoorden wij dat er "GEEN" andere medicijnen tegen de corona" gebruikt(lees voorgeschreven mochten worden)!
Is dat niet "vreemd"!


media, Covid 19 maatregels zijn ambtsmisdrijf door de Jonge
Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren..
Lees en bekijk de video op

https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

media,
Ex-Deutsche Bank traders found guilty of "spoof" orders in gold and silver futures markets. According to the Reuters report, U.S. District Judge John Tharp Jr stated that the sentence for James Vorley, 41, from England was warranted to broadly deter other traders at banks from manipulative conduct.
see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-22/Ex-Deutsche-Bank-traders-found-guilty-of-spoof-orders-in-gold-and-silver-futures-markets.html

reactie XEA.nl
Waarom zien/lezen & horen wij tekort over het aanpakken van deze fraude/misbruik zaken. Onze nestor loopt al klein 60 jaar in het vak mee, maar waarom doen de toezichthouders NIETS aan ons voorstel, herinvoering van nummers aan de digitale aandelen. Dan wordt de controle een eenvoudige "klus" zijn en kunnen aandelen & geld stromen gecontroleerd worden.
DUS zijn toezichthouders hardleers en verzaakt zij haar "toezichthoudende taak!"


Het gebeurd allemaal met papier edelmetaal en er komt geen grammetje fysiek edelmetaal aan te pas! Centrale banken spelen bij de EFT''s een leen rol van hun goud.

Manipulaties aan de orde van de dag te Amsterdam!
Aan de orde van de dag, o.a. bij Oranjewoud wordt al jaren bewerkt en ook met Acting in concert zien wij, ondanks de veiling handel toch ook! Wie doet de stukken weg op EUR 5,75, terwijl Sanderink Investment. EUR 6,10 gaat bieden? DIT is pure manipulatie en niet gewone, wij zullen de Ondernemingskamer hiervan op de hoogte stellen en eventueel zullen wij zelf een procedure aanspannen. DIT moet een betrouwbare situatie zijn, DUS NIET!!!

Ook zullen wij in de rechtszaak de weigering door de Toezichthouder(s), van herinvoering van nummers aan de digitale aandelen naar voor brengen. Wij krijgen NU de kans om dit onder de aandacht van Justitie te brengen als wij een zaak Tegen Oranjewoud aanspannen. Er zijn ook daarvoor gronden. manipulaties zijn dan eenvoudiger uit te zoeken en te bestraffen.

Hier een video over een interview met twee populaire online programmamakers die worden gecensureerd, mede door de Nederlandse Bank die iDeal betalingsproviders (zoals Mollie) verzoeken hun niet meer van Mollie's financiele diensten te voorzien. Het interview gaat over meer dingen. Misschien interessant om te bekijken en te delen. video over Nederland ruim 52 minuten
https://www.youtube.com/watch?v=VZNp9FAjTgs

Binnenlandse Zaken heeft hier een STERKE hand (Lees Regering), die censureert.
DIT MOET U AFLUISTEREN en er wordt niets strafbaars gezegd.

Mollie wordt ook met haar activiteiten bemoeilijkt!!
- ook de schulden komen er ter discussie.

media CBS
Nederland grootste vleesexporteur van de EU.
Nederland exporteerde in 2020 voor 8,8 miljard euro aan vlees en was daarmee de grootste exporteur van vlees in de EU. 60 procent van de totale Nederlandse verdiensten aan vleesafzet wordt verdiend met vleesexport en 40 procent met binnenlandse vleesafzet. Dat meldt het CBS in de nieuwste editie van de Internationaliseringsmonitor.
Na Nederland zijn Spanje, Duitsland, Polen en Denemarken de grootste exporteurs van vlees in de EU. Nederland is daarbij de grootste exporteur van rund- en kalfsvlees, de tweede exporteur van pluimveevlees (na Polen) en de vierde exporteur van varkensvlees (na Spanje, Duitsland en Denemarken). De belangrijkste bestemmingen van de Nederlandse vleesexport zijn Duitsland (vooral kalfs- en rundvlees), Verenigd Koninkrijk (vooral pluimveevlees) en China (voor het overgrote deel varkensvlees). Van de totale vleesexport van 8,8 miljard euro is 85 procent export van in Nederland geproduceerd of verwerkt vlees en 15 procent wederuitvoer of doorvoer. Ook in exportgewicht is Nederland de grootste exporteur. In 2020 werd 3,6 miljard kilogram vlees geëxporteerd. Nederland is al decennia een grote vleesexporteur. Zo was Nederland al in 2000 de grootste exporteur van de EU, met een export van 2,4 miljard kilogram vlees (5 miljard euro). zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/nederland-grootste-vleesexporteur-van-de-eu

media CBS
Meeste bedrijven hadden geen extra extern vermogen nodig vanwege corona.
Verreweg de meeste bedrijven hadden geen behoefte om vanwege de coronacrisis extern vermogen aan te trekken. Horecabedrijven trokken het vaakst vermogen aan om aan de betalingsverplichtingen te kunnen voldoen. Bedrijven in verhuur en handel van onroerend goed trokken tijdens de coronacrisis het vaakst extern vermogen aan voor investeringen. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers uit de Conjunctuurenquête Nederland.
De enquête is gehouden in mei 2021 onder ondernemers in het niet-financiële bedrijfsleven met minimaal 5 werkzame personen. Hen is gevraagd naar de behoefte aan extern eigen of vreemd vermogen. Het gaat hierbij niet om financiële steunmaatregelen van de overheid tijdens de coronacrisis.
Van de horecabedrijven trok 27 procent vanwege corona externe financiering aan om aan betalingsverplichtingen te voldoen. Daarnaast had 12 procent wel behoefte aan extern vermogen, maar slaagde er (nog) niet in om vreemd vermogen aan te trekken, of deed (nog) geen financieringsaanvraag. In de bedrijfstak cultuur, sport en recreatie trok bijna een kwart (24 procent) van de bedrijven externe financiering aan om te voldoen aan betalingsverplichtingen. In de industrie en in de detailhandel hadden veel minder bedrijven behoefte aan externe financiering voor dit doel (10 procent). In sommige industriële branches was de behoefte aan externe financiering door corona groter. In de basismetaalindustrie trok ruim de helft van de bedrijven vreemd vermogen aan om aan de betalingsverplichtingen te voldoen. In de kledingindustrie had 29 procent hiervoor behoefte aan extern vermogen. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/meeste-bedrijven-hadden-geen-extra-extern-vermogen-nodig-vanwege-corona

media CBS beluister ook de video
Aflevering 4: De Monitor Brede welvaart. Over hier, nu en later.
Jan Pieter Smits over het hoe en waarom van de Monitor Brede welvaart
In de vierde aflevering van Cijfers voor iedereen gaat Liesbeth Staats in gesprek met senior statisticus en hoogleraar Quantification of Sustainability Jan Pieter Smits over een fenomeen dat sinds de uitbraak van corona weer in het brandpunt van de belangstelling staat: brede welvaart. Covid-19 heeft ons met de neus op de feiten gedrukt dat niet alles om economische groei draait. Ineens werden we geconfronteerd met de vraag: wat is belangrijker economie of volksgezondheid? Jan Pieter Smits over de jaarlijkse Monitor Brede Welvaart en over de vraag of we op de pof leven? zie verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/podcast/2021/21/aflevering-4-de-monitor-brede-welvaart-over-hier-nu-en-later

media CBS
12 procent meer studenten begonnen met hbo-verpleegkunde.
In het huidige studiejaar 2020/’21 zijn 9,1 duizend studenten begonnen met een hbo-opleiding verpleegkunde. Dat zijn er 12 procent meer dan een jaar eerder. Het aantal nieuwe studenten in de verplegende opleiding in het mbo bleef gelijk op 10,1 duizend. De instroom in de mbo-opleiding verzorgende individuele gezondheidszorg (ig) daalde met 11 procent naar 9,4 duizend studenten. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe voorlopige cijfers van het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn.
De instroom in de opleiding hbo-verpleegkunde in studiejaar 2020/’21 is ruim twee keer zo hoog als in 2010/’11, het eerste jaar waarvoor het CBS deze cijfers heeft. Vooral de afgelopen twee jaren is het aantal nieuwe studenten sterk gestegen. De meeste instellingen hebben de numerus fixus op deze opleidingen met ingang van studiejaar 2019/’20 afgeschaft. De groei zit vooral bij voltijdstudies, die dit studiejaar 17 procent meer instroom hadden dan een jaar eerder. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/25/12-procent-meer-studenten-begonnen-met-hbo-verpleegkunde

media,
Danimer Scientific completes debottlenecking of its Kentucky Facility. lees elders meer

Galapagos kondigt vertrek van Chief Scientific Officer Piet Wigerinck aan later dit jaar. lees elders meer

tijd 06.48
De actuele koersen (kg): Goud: €48.003 | Zilver: €699

media,
Goudprijs lager na uitspraken Fed, hoe nu verder?
Gaat de Fed de rente verhogen?
De markt anticipeert dus op een renteverhoging door de Federal Reserve, maar het is nog maar de vraag of dat gaat gebeuren. Ook binnen het bestuur van de centrale bank is er zeker geen consensus over de renteverwachtingen. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/goudprijs-lager-na-uitspraken-fed-hoe-nu-verder

media,
Nieuwe aanpak overlast van muizen en ratten in de veehouderij.
lees elders meer

tijd 09.20
De AEX 730,14 +1,55 +0,21% Arcelor EUR 24,82 +41,5ct vol. 597.000

tijd 09.31
De Midcap 1.045,93 +2,67 +0,26% Galapagos EUR 59..72 -1,03 vol. 102.000

tijd 09.32
De Smallcap 1.361,30 +0,84 +0,06% Ordina EUR 3,68 -11,5ct vol. 156.000

tijd 09.25
De Bel 20 4.150,17 -5,65 -0,14% Elia Gr. EUR 89,00 -1,00 vol. 2.477

tijd 09.36
De DAX 15.622,89 -13,44 -0,08% Bayer EUR 50,13 -1,17 vol. 1,2 milj.

tijd 09.38
De CAC 6.592,64 -18,86 -0,29% Pernod EUR 184,75 +4,80 vol. 86.002

Sanofi and Translate Bio initiate Phase 1 clinical trial of mRNA influenza vaccine. lees elders meer.

tijd 09.50
De actuele koersen (kg): Goud: €48.003 | Zilver: €698

Gebouwen die anders aanvoelen leveren gezondheidswinst.
lees elders meer

Hunter Douglas
Sonnenberg kreeg onbedoeld 600.000 aandelen Hunter Douglas aangemeld.
Die worden NU in de markt teruggekocht! Vandaar die hoger prijs voor het aandeel HD.

Oranjewoud om 11.26
Orderboek
Orders Volume Bied Laat Volume Orders
1 10* 5,95 5,95 410* 2
1 785 5,90 6,00 1.250 2
* is dit handel!?

tijd 11.28
Goud $ 1.783,40 zilver $ 25,94 en platina $ 1.074 Gold/Silver Ratio 68.73
olie $ 73,47 en de dollar euro 1,19
1 bitcoin = 34.094 USA dollar
1 ripple = 0,64854 USA dollar

tijd 11.30
Oranjewoud EUR 5,95 +0,05 +0,85% tijd 11:30:18, bij een omzet van 10 stukjes

Steun voor de Goud e.a edelmetalen
media,
Grote gevolgen voor goud(beleggers)!
Vanaf volgende week maandag 28 juni gaan er onder Basel 3 en/of 4 nieuwe regels gelden. Fysiek goud krijgt vanaf volgende week een dekking van 100% en papieren goud een dekking van 0%

lees verder op
https://www.deaandeelhouder.nl/columns/grote-gevolgen-voor-goudbeleggers/

media,
So far so good with global manufacturing PMI's.
(Kitco News) - Flash manufacturing PMI's have very good across the world this morning and overnight as all the readings so far have remained in expansionary territory. In particular, the German number for the month of June hit 69.4 vs expectations of 63.0. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-23/So-far-so-good-with-global-manufacturing-PMI-s.html

media,
- Russia Fires Warning Shots at British Warship in Black Sea.
- Denmark’s Top Central Banker Warns of a 2008-Style Housing Bust.
- Tishman Bets Billions on Office Workers Returning: Qatar Forum.
Follow the latest updates from the Qatar Economic Forum in Doha.
- U.S. Futures Steady as Stocks Mixed; Oil Gains: Markets Wrap.
see & read more on www.bloomberg.com
So far so good with global manufacturing PMI's

tijd 13.47
Goud $ 1.783,70 zilver $ 25,92 en platina $ 1.078 Gold/Silver Ratio 68.79
Olie $ 73,44 en de dollar euro 1,1944
1 bitcoin = 33.956 USA dollar
1 ripple = 0,63324 USA dollar

media,
DSM intensifies cannabinoid presence with Brains Bioceutical collab for APIs.
“Across its business, DSM is committed to helping its customers realize the exciting potential of cannabinoids – and cannabidiol (CBD) specifically – so that they can enter the market with confidence,” Kelsey Achenbach, senior director of pharma and medical nutrition at DSM, tells NutritionInsight.
see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/dsm-intensifies-cannabinoid-presence-with-brains-bioceutical-collab-for-apis.html

Novartis, Kesimpta® (ofatumumab) data show long-term preservation of IgG/IgM levels and no increased risk of serious infections in people living with multiple sclerosis. lees elders meer.

Novartis and Hewlett Packard Enterprise join forces to advance Novartis global health efforts. lees elders meer

New GSK to deliver step-change in growth and performance over next ten years driven by high-quality Vaccines and Specialty Medicines portfolio and late-stage pipeline. lees elders meer

tijd 14.08
De AEX 729,39 +0,80 +0,11% de Midcap 1.040,43 -2,83 -0,27% en de Smallcap 1.358,68 -1,78 -0,13%

tijd 14.10
De Bel 20 4.142,63 -13,19 -0,32% de DAX 15.546,87 -89,46 -0,57% en de CAC 6.581,32 -30,18 -0,46%
Twijfel overheerst op de Europese beurzen.
Niet vreemd, want dat optimisme van de laatste tijd, was een "schijn vertoning", om de werkelijkheid te verbloemen. Inflatie en deflatie spelen op het toneel hun speel. De groeiende schuldenlasten, daar lijkt niemand zich mee bezig te houden, maar vormen een enorm gevaar voor de groei economie.
Ook de gevolgen op financieel gebied van de Covid 19 zijn op dit moment nog moeilijk in te schatten, wat vloeit daaruit!?
Ook de zomer periode kan zijn invloed hebben en het loslaten van veel beperkingen Covid 19, zijn een risico factor.

Het is wel zomer, maar nog zeker in voor een goed "beurs gevoel"!

media,
EDPB strooit licht over doorgifte data naar VS.
Het bedrijfsleven krijgt meer duidelijkheid over de doorgifte van data naar landen zoals de VS waar anders over privacy wordt gedacht. De European Data Protection Board (EDPB) heeft daarvoor een aantal aanbevelingen aangepast. Sinds het Europese Hof van Justitie het EU-VS Privacy Shield ongeldig verklaarde in de zogeheten Schrems II-uitspraak, was over de doorgifte van data grote onzekerheid ontstaan. zie & lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/overheid/7203325/250449/edpb-strooit-licht-over-doorgifte-data-naar-vs.html

tijd 15.37
De Dow 33.937.09 -8.49 -0.03%
De Nasdaq 14.296.05 +42.78 +0.30%

tijd 15.42
Goud stijgt naar $ 1.790,80 zilver naar $ 26,18 en platina $ 1.092 Gold/Silver Ratio 68.41 Olie $ 73,98 en de dollar euro 1,1967
1 bitcoin = 34.184 USA dollar
1 ripple = 0,64745 USA dollar

tijd 15,50
De AEX 729,66 +1,07 +0,15% de Midcap 1.041,41 -1,85 -0,18% en de Smallcap 1.356,98 -3,48 -0,26%

tijd 15.57
Sandstorm Gold Today Vol. 14.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:42:01 X 10.52 +0.03 200 79 CIBC 1 Anonymous K
09:42:01 X 10.52 +0.03 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
09:42:01 X 10.52 +0.03 300 1 Anonymous 79 CIBC K

tijd 16.03
De Bel 20 4.132,54 -23,28 -0,56% de DAX 15.556,19 -80,14 -0,51% en de CAC 6.582,66 -28,84 -0,44%

tijd 16.05
De Goudprijs in Euro Per Kg 48.186,73 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 704,13
media,
Gold prices holding gains following 5.9% drop in U.S. new home sales.
he Commerce Department said on Wednesday new home sales rose 5.% to a seasonally adjusted annual rate of 769,000 units last month, down from April’s revised sales rate of 817,000. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-06-23/Gold-prices-holding-gains-following-5-9-drop-in-U-S-new-home-sales.html

tijd 17.30
De Dow 33.934.56 -11.02 -0.03%
De Nasdaq 14,271.09 +17.82 +0.13%

media,
- U.K. Denies Russia Claim Warning Shots Fired at Warship.
- Brexit ‘Sausage War’ Moves Closer to Resolution.
Grace period for U.K. firms selling chilled meats to Northern Ireland may get extended.
- Stocks Move Sideways After Mixed Economic Data: Markets Wrap.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.36
De AEX 725,05 -3,54 -0,49% Arcelor EUR 24,86 +45,5ct vol. 5,810.127
De Midcap 1.038,65 -4,61 -0,44% AMG EUR 28,24 +38ct vol. 196.470
De Smallcap 1.354,35 -6,11 -0,45% Hunter D.* EUR 95,50 +4,00 vol. 48.988
De Bel 20 4.112,46 -43,36 -1,04% Galapagos EUR 58,23 -2,52 vol. 583.028
De CAC 6.551,07 -60,43 -0,91% Vivendi SA EUR 27,99 -93ct vol. 2.278.503
De DAX 15.491,14 -145,19 -0,93% Deutsche Luft. EUR 9,80 -31,6ct vol. 5.890.278
* er moeten ca. 600.000 aandelen Hunter D ingekocht worden door een Broker. Die had per ongeluk dat aantal stukken van een klant aangemeld.

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
21 juni EUR 44,74 40.380 977 EUR 44,88 83.399 1.116 17.35.09
Om 17.34.31 uur EUR 44,98
22 juni EUR 45,46 33.706 507 EUR 45,44 59.761 621 17.35.00
23 juni EUR 45,12 24.055 557 EUR 44,92 44.359 662 17.35.29

Rio Tinto partners with Schneider Electric to drive decarbonisation through circular and sustainable market ecosystem. lees elders meer

Shortlijst
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipAlfen N.V.NL00128171751.0222 jun 2021
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157051.1222 jun 2021
BNP Paribas S.A.Basic-Fit N.V.NL00118726500.5922 jun 2021
Marshall Wace LLPAlfen N.V.NL00128171750.7022 jun 2021
WorldQuant, LLCPharming Group N.V.NL00103910250.5422 jun 2021
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL00115405470.8621 jun 2021

Siemens and BioNTech expand their collaboration for global vaccine production.
lees elders meer

De reguliere aandelen zijn bij ons uit, edelmetalen en innovatieve aandelen in, samen met Mijnbouwers. Vraag en overleg met Uw accountant manager welke bij U passen.

tijd 18.10
De Goudprijs in Euro Per Kg 48.067,06 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 703,46

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.

media,
Akkoord over compensatie, blokkeerschip Ever Given kan verder.
AMSTERDAM - De Britse verzekeraar UK P&I Club meldt een akkoord met Egypte over de afhandeling van de schade die containerschip Ever Given heeft veroorzaakt. Drie maanden nadat het vastliep in het Suezkanaal kan het schip zodoende binnenkort de reis naar Rotterdam hervatten.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1448631797/akkoord-over-compensatie-blokkeerschip-ever-given-kan-verderBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL