Wall Street gemengd en edelmetaal vlak. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 28/05/2021 05:57
Wall Street liet een gemengd beeld achter bij de sluiting gisteravond. Cijfers moeten vandaag nog eens afgewogen worden en edelmetaal had gisteren last van wat winstnemingen. Maar dat waren de "profs", die dansen van het een naar het andere!

De Dow 34.464.64 +141.59 +0.41%
De Nasdaq 13.736.28 -1.72 -0.01%

Goud $ 1.893,80 zilver $ 27,77 en platina $ 1.176 Gold/Silver Ratio 68.18
Olie $ 67,21 en de dollar euro 1,2181
1 bitcoin = 38.062 USA dollar
1 ripple = 0,96865 USA dollar

media,
- Australian Fintech Firm Weighs SPAC and Other Options to Expand.
- China’s Data Centers, 5G Network Set to Double Emissions by 2035.
- Gold at BOE Commands High Premium, Signaling Central Bank Buying.
The gold in the Bank of England’s reserves is one of the largest stashes in the world.
- U.K. Economic Optimism Hits Highest Since 2016 as Lockdown Eases.
The findings add to signs that the economy is rebounding more robustly than expected. see & read more on www.blomberg.com

MAJESTIC ANNOUNCES NORMAL COURSE ISSUER BID. lees elders meer.

In de Oostmarktlaat opgewekt met de volgende standen.
In Japan de Nikkei 29.187 +638 punten
In Hong Kong de Hang Seng 29.288 + 175 punten
In Australië de All Ordinaries 7.422 +78 punten
In Singapore de Straits +8 punten op 3.183 +18 punten.

Archegos
Wat blijft het stil rond het schandaal hedge Fund Archegos
Beetje bij beetje wordt er een tipje van de sluier opgetild.
Zijn Baissiers en uitleners de KLOS!?


De valuta's
de dollar euro 1,2181 de Yen 133,91 't Pond 0,8586 AU$ 1,5736 C$ 1,4720 NZ$ 1,6749 en Sing$ 1,6131

Klimaat fanaten
in de media, TV en radio niet over het opwarmen van de aarde!
April en nu begin mei ook nog (lees de koude) laat dat pessimisme ook nu niet toe.
Natuurlijk moeten wij zuinig zijn op onze AARDE. LAAT de jongeren eens de proef op de som nemen, wat een bende gooien zij achter zich meer.
Wij zitten rondom de scholen en wij ruimen al jaren lang ook HUN troep op, in onze buurt en uit de graskant van de Singel.
Niet te geloven wat een bende zij achterlaten.
Jong geleerd, oud gedaan! Maar zeg er niets van, dan hoor je vaak: " oude lul, waar bemoei jij je mee"! Een enkele maal; "mijnheer U bent goed bezig"!
En die bedank ik dan ook!


In de media, Grondwaterpeil
Vorig jaar roerden alle klimaat-activistische groeperingen zich over de grondwaterstand. Alle flora en fauna stonden op het punt volledig verloren te gaan vanwege de opwarming van de aarde. Een grote ramp wachtte ons. En wat gebeurt er? Nauwelijks een jaar later heeft de natuur zich volledig hersteld. Rampspoed is ons bespaard gebleven en niet door de klimaatmaatregelen. Door het herstellend vermogen van de natuur zelf. Bovendien hebben we het koudste voorjaar sinds decennia. Dat roept toch twijfels op over de miljarden die we aan het besteden zijn om het klimaat te beïnvloeden. Weggegooid geld, als je het mij vraagt. B. O. te I.

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS.
AVA meldingen doen wij niet meer in de agenda.
Vrijdag 28 mei
06.30 NL: Producentenprijzen (april), producentenvertrouwen (mei)
11.00 EU: Consumentenvertrouwen (mei)
14.30 VS: Persoonlijke bestedingen (april), handelsbalans (april)
16.00 VS: Consumentenvertrouwen (mei)

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 504.300
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:18:50 T 10.22 +0.02 1,900 53 Morgan Stanley 53 Morgan Stanley KS
16:18:50 T 10.22 +0.02 34 53 Morgan Stanley 53 Morgan Stanley S
16:00:00 T 10.22 +0.02 25 33 Canaccord 5 Penson Q

Indonesië in de jaren 1947 en latere
Daar krijgen de Nederlandse soldaten allerlei nare berichten over hen heen!
Een kwalijke zaak.
Onze overleden broer/zwager heeft daar drie jaar gezeten(dienst gedaan), werd als 18 jarige van de "schoolbank" afgehaald. Heeft daar in "strijd gevochten" en moest soms achteruit kruipend dekking zoeken! Hij verteld eens aan onze "nestor" het volgende verteld, ik moest onder elektrische draden al schietend terug kruipen en als ik iets hoorde, in het donker en in de bosschages, dan schoot ik ! Wie er achter die bosschages zat wist ik niet. Nu wordt er verteld dat het ook kinderen waren!!
Anders had ik (TED) hier niet meer gezeten.
Dat was in een spaarzaam moment, dat zwager Ted iets los liet.
En er zijn excuses aangeboden! Zwager Ted kreeg een tegeltje & een oorkonde voor bewezen diensten. Die stukken zijn in bezit van diens zus, de vrouw van onze "nestor". DIE JONGENS moesten van de Nederlandse Regering, die waren niet "moordlustig" en zeker Ted niet.


media, 1 en 2 euro cent.
Einde nadert voor euromunten van 1 en 2 cent.
De welvaart Staat boven de eenvoud (red.).
Weer een spreekwoord naar de KELDER!
"Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert"!


media, Iran
Iran verbiedt crypto mining vanwege stroomverbruik.
Iran verbiedt per direct het minen van cryptomunten als Bitcoin en Ethereum. Volgens de regering is dat nodig om het elektriciteitsnet gedurende de zomer overeind te houden. Het minen van virtuele munten kost veel energie. lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/iran-verbiedt-crypto-mining-vanwege-stroomverbruik

Conflicten voor de Rechter.
Als U ooit een rechtszaak heeft, dan adviseren wij U ruim voor de Rechtszaak, het "procesdossier op te vragen! Dan kunt U dien wat & waar de zaak over gaat.
Wij hadden een zaak gewonnen, na twee maal verzet, maar de rechter wilde GEEN uitspraak doen. Daarna kwam er weer een zitting van 1,5 uur, en NU wachten wij op de uitslag. Wat bleek, verschillende stukken zaten NIET in het procesdossier. OOK niet dat het verzet "gegrond verklaard was"! Ook stukken van de Gemeente niet, wij moesten 11 dagen voor de zitting alle stukken insturen, anders gingen die stukken NIET meer mee. Maar de Gemeente kreeg drie weken later nog de tijd, om binnen 7 dagen alsnog stukken in te sturen. Zo hebben Gemeente geen inzend termijnen. Maar het vreemde was, die stukken zaten NIET in het procesdossier!

Onze planning is een boekwerk te maken als de zaken achter de rug zijn.
Er komen nog minstens 3 zaken.

media CBS
Hoogste ziekteverzuim werknemers in 17 jaar.
Het ziekteverzuim onder werknemers van bedrijven en overheid is in 2020 gestegen tot 4,7 procent, het hoogste sinds 2003. Dit betekent dat van elke duizend te werken dagen er 47 werden verzuimd wegens ziekte. In 2019 was het verzuim nog 4,4 procent. Net als de twee jaren ervoor was het verzuim in de zorg het hoogst. Werknemers gaven het vaakst aan te verzuimen vanwege griep of verkoudheid. Ruim 2 procent van de werknemers gaf aan te hebben verzuimd met klachten die werden veroorzaakt door het coronavirus. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers uit de kwartaalenquête ziekteverzuim en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van CBS en TNO.
Met 5,5 procent was het ziekteverzuimpercentage in 2000 en 2001 het hoogst sinds de start van de kwartaalenquête ziekteverzuim in 1996. Sindsdien is het verzuim gedaald. In 2014 bereikte het ziekteverzuim met 3,8 procent het laagste niveau, waarna het weer toenam. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/21/hoogste-ziekteverzuim-werknemers-in-17-jaar

media CBS
Producentenvertrouwen op hoogste niveau in 3 jaar.
In mei 2021 is de stemming onder ondernemers in de industrie opnieuw verbeterd. Het producentenvertrouwen ging van 6,5 in april naar 8,8 in mei, aldus het CBS. Dit is het hoogste niveau na mei 2018.
Het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar is 0,3. Het vertrouwen van de ondernemers bereikte in februari 2018 de hoogste waarde (10,9) en in april 2020 de laagste waarde (-28,7). Het producentenvertrouwen ligt in mei ruim boven het langjarig gemiddelde en ook hoger dan voor de coronacrisis. zie meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/21/producentenvertrouwen-op-hoogste-niveau-in-3-jaar

media CBS
Prijs voeding met 18 procent gestegen in tien jaar.
Gemiddeld stegen de prijzen van voedingsmiddelen in de winkels tussen 2010 en 2020 18 procent. Dat is iets meer dan de gemiddelde prijsstijging van alle goederen en diensten die de consument koopt (17 procent). Dat blijkt uit een analyse die het CBS in samenwerking met het Voedingscentrum heeft uitgevoerd.
De prijzen van gezondere voedingsmiddelen zijn in tien jaar tijd met gemiddeld 21 procent gestegen. De prijsstijging van ongezondere producten was met bijna 15 procent minder groot. De laatste twee jaar stegen de prijzen van ongezonder eten op jaarbasis echter juist iets sterker dan die van de gezondere keuze.
Het Voedingscentrum heeft de productcategorieën van voedingsmiddelen en dranken -zoals het CBS die voor de consumentenprijsindex gebruikt- ingedeeld naar een gezondere en ongezondere variant. Het CBS heeft daarvoor prijsindexcijfers berekend. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/21/prijs-voeding-met-18-procent-gestegen-in-tien-jaar

media CBS
Nog geen herstel auto- en motorbranche in eerste kwartaal.
De omzet in de auto- en motorbranche is in het eerste kwartaal van 2021 vergeleken met hetzelfde kwartaal van vorig jaar met 0,8 procent gedaald. Ten opzichte van het eerste kwartaal van 2019 was de daling groter; 2,8 procent. De omzetdaling was het sterkst zichtbaar bij de importeurs van personenauto’s. Toch waren er ook deelbranches die zwarte cijfers schreven. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe kwartaalcijfers over de auto- en motorbranche.
zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/21/nog-geen-herstel-auto-en-motorbranche-in-eerste-kwartaal

media CBS
Afzetprijzen industrie bijna 12 procent hoger in april.
De afzetprijzen van de Nederlandse industrie waren in april gemiddeld 11,8 procent hoger dan in april 2020, meldt het CBS. Een maand eerder waren de producten van de industrie 6,8 procent duurder dan een jaar eerder.
De in- en uitvoerprijzen van de industrie zijn als inflatie-indicatoren opgenomen in het prijzendashboard. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/21/afzetprijzen-industrie-bijna-12-procent-hoger-in-april

Activisten
worden met tientallen miljoenen subsidie gesteund door de Regering Rutte.
Wie moet er straks voor werkgelegenheid zorgen? OOK die "activisten"!?
Waarom krijgt cultuur onder VUUR NIETS van deze Regering Rutte? Omdat zij niet LINKS" zijn!
Welk Kamerlid zou dit eens aan de kaak durven stellen?

Geef loterijen geen steun meer, die geven ook subsidie aan deze organisatie.

media,
Geert Wilders: ‘‘Grove belediging van de kiezer’’
ga naar https://www.youtube.com/watch?idU=3&v=Ju_TPByRwGk&feature=youtu.be
en beluister de video

Galapagos presenteert tijdens het congres van de European League Against Rheumatism (EULAR) gegevens over reumatoïde artritis. lees elders meer.

Rio Tinto and Comptech partner to deliver next generation of electric vehicle and 5G giga-casting alloys. lees elders meer

De valkuil van de Crypto waarden.
Laat U niet misleiden, de Kettingbrieven uit de jaren 1960 werkte op de zelfde manier. Alleen daar zat geen Blockchain systeem bij. Dit systeem is wel bruikbaar. Bij Crypto waarden is het energie verbruik NIET duurzaam.


tijd 06.53
De actuele koersen (kg): Goud: €49.885 | Zilver: €731

Novartis and Molecular Partners announce start of EMPATHY clinical trial for ensovibep for the treatment of COVID-19. lees elders meer

media,
Een duurzaam evenwicht voor stikstofemissies. lees elders meer

tijd 09.28
De AEX licht beter op 710,65 +2,29 +0,32%, ze denken buiten schijnt de zon, dan ook te Amsterdamse beurs.

tijd 09.30 Corbion opvallend terug naar EUR 47,14 -2,26 vol. 35.853 Zo werkt 't een grote post bestens erin en dan krijgt je dit effect.
De Midcap 1.066,74 +2,17 +0,20%
Corbion omzet 34.996 aantal transacties 480 gem. 72,91 sts. Dit zegt voldoende, 1 grote post en de rest kleintjes.

tijd 09.32
De Smallcap 1.378,11 +7,11 +0,52% Accell EUR 46,05 +65ct vol. 7.630

tijd 09.24
De Bel 20 4.078,00 +19,98 +0,49% Elia Gr. EUR 89,65 -1,25 vol. 7.500

tijd 09.36
De DAX 15.464,18 +57,45 +0,37% Siemens EUR 134,50 +4,48 vol. 425.000
tijd 09.38
De CAC 6.455,58 +19,87 +0,31% AirBus EUR 108.36 +1,66 vol. 400.000

media,
Centrale bankiers worden eerlijk als ze met pensioen gaan.
Als ik die bevoegdheid zou hebben, dan zou ik de experts van het Bundesamt für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, de Duitse Voedsel- en Warenautoriteit, naar de kantine van de Europese Centrale Bank (ECB) sturen.
zie & lees meer op
https://blog.thesilvermountain.nl/centrale-bankiers-worden-eerlijk-als-ze-met-pensioen-gaan/

media, Goed stuk.
Hysterie. by Diederik Schmull on 28 mei 2021.
‘When you’re going through hell, keep going’. (Winston Churchill)
Wisselvalligheid is nu eenmaal het kenmerk van welk leven dan ook. Daarom zal geen enkel levend wezen gespaard blijven van angst en hysterie. Men zal daarmee om moeten kunnen gaan. Zo is het leven! Dus telkens als het verlangen naar geborgenheid op de proef wordt gesteld, vanwege ‘het ondenkbare’, zoals een Pandemie, oorlog, ziekte of scheiding, dan moet het instinct voor zelfbehoud ervoor zorgen, dat het schijnbaar ‘onmogelijke’ toch werkelijkheid wordt. Opgeven is geen optie, want dan is het ‘einde verhaal’. Daarom is het, in deze bijzondere tijd, meer dan ooit zaak om het hoofd koel te houden. Men moet nooit het vertrouwen verliezen in de goede afloop der dingen. Nooit!
zie & lees meer op
https://www.edelmetaal-info.nl/2021/05/28/hysterie/

TomTom provides final transaction update and completes share buyback program.
lees elders meer

ICT, CONSORTIUM LED BY NPM CAPITAL LAUNCHES RECOMMENDED ALL-CASH OFFER FOR ICT GROUP SHARES. lees elders meer

Corbion
daar wordt hetzelfde spelletje uitgehaald als begin maart j.l. Plots van de Ruim EUR 48,-- in enkele dagen teruggezet naar 41,85.
Zo proberen partijen extra goedkoop stukken in te kopen. Terwijl Corbion haar winst doelen naar boven bijstelden.
Waar dient het toezicht voor? Dat vragen wij ons steeds meer af.

Barclay haalt Corbion van de kooplijst af, zal er een belrondje geweest zijn? Maar laat U niet misleiden, waarom zit 55% van de aandelen Corbion bij 13 grootaandeelhouders in handen!?
Kijk goed naar de opbouw van de noteringen en het aantal transacties en de order grootte ervan. Want Effectenkredietinstellingen worden niet rijk van blijvenzitters in aandelen, onthoudt dit wel!

Dat zagen wij eergisteren ook, een "rijk man" vertelde dat hij mogelijk in de Bitcoins zou stappen. Is dit geen manipulatie in het vooruitzicht te stellen!?

tijd 11.15
Easy2Pay blijft gevraagd, nu EUR 3,67 +11ct vol. 202.734

tijd 11.17
De DAX 15.487,51 +80,78 +0,52% Siemens EUR 134,62 +4,60 vol. 688.000

media,
European plastics manufacturers plan €7.2 billion investment in chemical recycling. lees elders meer

media,
Subsidie voor klimaat neutrale brandstoffen lucht- en scheepvaart.
Bij beide brandstoffen ligt de nadruk op het vinden van nieuwe ‘productieroutes’ die de broeikasgassen met minimaal 70% terugbrengen ten opzichte van fossiele brandstoffen. zie & lees meer op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/subsidie-voor-klimaatneutrale-brandstoffen-lucht-en-scheepvaart/

Corbion is al meer dan 3,5 jaar één van de duurzame partners van ARTIS-Micropia.
lees elders meer.

reactie XEA.nl
Wij kijken heel sterk naar bedrijven hoe zij zitten met hun C02 uitstoot. Dat kan een slok op 1 borrel schelen in hun toekomstige bedrijfsvoering!!
Dat zie j nu met de Olie waarden. Daarom is Total een Joint Venture met Corbion aangegaan. Purac is C02 (bijna) Neutral, dus compenseert dat met haar olie productie.

tijd 11.32
De actuele koersen (kg): Goud: €49.860 | Zilver: €729

media,
- A Credit Suisse Unit Blacklisted Gupta as Another Bankrolled Him.
- TikTok Given EU Ultimatum Over Child Safety Concerns.
- U.S. Budget, Small Firms Jobs Debate, Canada Recovery: Eco Day.
- U.S. Futures Rise With Stocks; Treasuries Steady: Markets Wrap.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 13.51
Prosus EUR 84,40 +1,26 vol. 580.000
Barclays verlaagd het koersdoel van 128,50 naar 103,00 euro met een onveranderd Overwogen advies. Wat haalt zoiets uit?

tijd 13.55
De DAX 15.494,32 +87,59 +0,57% Siemens EUR 134,14 +4.12 vol. ruim 1 miljoen.

Siemens to supply control centers to Korea National Railway. lees elders meer

TELSON ANNOUNCES FINANCIAL AND OPERATING RESULTS FOR THE 1ST QUARTER 2021.
lees elders meer.

tijd 14.04
De Bel 20 4.088,49 +30,47 +0,75% Argenx EUR 229,80 +4,90 vol. 17.052

media,
Caldic and Cargill extend partnership in Switzerland. Caldic Ingredients Deutschland, part of the Caldic Group, delivers innovative and sustainable food solutions. The company says that it is well-positioned to extend its support to customers operating in the Swiss food industry. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/caldic-and-cargill-extend-partnership-in-switzerland.html

tijd 14.10
De actuele koersen (kg): Goud: €49.965 | Zilver: €729

media,
,b>Premie op goud Bank of England stijgt, wat is er aan de hand?
De premie op goud bij de Bank of England is de laatste tijd flink gestegen. Bedraagt de premie op het goud normaal slechts een paar cent per troy ounce, maar vorige week was dat al opgelopen tot 50 cent. Dit kan erop wijzen dat een grote speler in de goudmarkt op dit moment veel edelmetaal opkoopt. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/premie-op-goud-bank-of-england-stijgt-wat-is-er-aan-de-hand

media,
Cell-based milk innovation on the horizon as first cell-based dairy incubator program launches. “The goal is to identify those startups that can create cell-based milk with at least the same nutritional value of traditional milk if not superior,” Sejal Ravji, director of Pascual Innoventures, tells FoodIngredientsFirst. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/pascual-eatable-adventures-launch-cell-based-dairy-global-incubation-program-for-food-tech-start-ups.html

tijd 14.15
Plotseling druk op het edelmetaal op dit moment.
Wat is er gaande? Goud $ 1.883,60 zilver $ 27.40 en platina $ 1.166 Gold/Silver Ratio 68.71 Veelvuldig zien wij dit op de dag voor het weekend, opvallend te noemen!?

tijd 14.18
De CAC 6.476,76 +41,05 +0,64% Safran EUR 125,10 +2,54 vol. 374.000

tijd 14.20
Easy2Pay EUR 3,41 -15ct vol. 463.360 er wordt winst genomen.

media,
Weekly Roundup: CSA adds Bioiberica, Mibelle and Stratum Nutrition as supporters, FDA warnings for illegal fertility drugs. In brief: Business news
The CSA announced the addition of Bioiberica, Mibelle Group Biochemistry and Stratum Nutrition to its list of supporters. CSA stewards the global collagen category, aiming to bring transparency to the source and origin of products, mitigate marketplace confusion, identify and promote product quality parameters, protect ingredient and product integrity and engage on issues such as sustainability, sourcing and transparency. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/weekly-roundup-csa-adds-bioiberica-mibelle-and-stratum-nutrition-as-supporters-fda-warnings-for-illegal-fertility-drugs.html

media VDL
Neways schiet 6% omhoog tot €13,40 na de hernieuwde poging van industrieconcern VDL om het bedrijf in te lijven met het lanceren van een openbaar bod van €13 per aandeel.
reactie XEA.nl
Ook een schraal bod.

tijd 15.05
media op de Europese Beurzen is er vraag naar de luchtvaart bedrijven, Air France KLM EUR 4,664 +14,8ct vol. 2,4 miljoen en Deutsche luft EUR 10,702 +30ct vol. 2,2 milj.

Neways neemt kennis van bericht VDL aan media
Son, 28 mei 2021 – Neways Electronics International N.V. (Euronext: NEWAY) (“Neways”) maakt bekend dat zij via de media kennis heeft genomen van het persbericht dat VDL Groep B.V. (“VDL”) vandaag naar de media heeft verzonden.
In het persbericht kondigt VDL aan dat het een openbaar bod gaat uitbrengen op Neways. Verdere mededelingen zullen worden gedaan als daar aanleiding toe is.
EINDE

tijd 16.03
De Dow 34.598.02 +133.38 +0.39%
De Nasdaq 13.797.15 +60.87 +0.44%

tijd 16.08
Sandstorm Gold Today vol. 32.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:53:01 X 10.36 +0.14 100 85 Scotia 1 Anonymous K
09:53:01 M 10.365 +0.145 100 85 Scotia 1 Anonymous
09:53:01 D 10.365 +0.145 100 85 Scotia 79 CIBC K

media,
- U.S. to Freeze Funding for Ethiopia as Tigray Abuses Surface.
- Credit Suisse Cuts Ties With SoftBank After Greensill Crisis.
Bank plans no more business after conflicts of interest issues.
- ECB to Scrutinize Gender Diversity When Banks Name Top Officials.
Women only account for a quarter of top management at European banks.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.21
1 bitcoin = 3=6.722 USA dollar

tijd 17.24
De Dow 34.589.76 +125.12 +0.36%
De Nasdaq 13.795.11 +58.83 +0.43%

TOTAL IS TRANSFORMING AND BECOMING TOTALENERGIES. TOTALENERGIES - ORDINARY AND EXTRAORDINARY SHAREHOLDERS' MEETING MAY 28 2021
lees elders meer.

tijd 17.36
De AEX 713,28 +4,92 +0,69% de week beginstand was 706,96
De Midcap 1.064,94 +0,37 +0,03% Corbion EUR 47,34 -2,06 vol. 150.018 **
De Smallcap 1.382,93 +11,93 +0,87% Vivoryon EUR 13,60 +68ct vol. 37.180
De Bel 20 4.087,09 +29,07 +0,72% Argenx EUR 230.50 +5,60 vol. 67.387
De CAC 6.484,11 +48,40 +0,75% Worldline EUR 78,923 +1,12 vol. 395.577
De DAX 15.518,72 +111,99 +0,73% Siemens EUR 134.90 +4,88 vol. 1.463.136

Lokaal
Easy2Pay EUR 3,22 -34ct vol. 566.045


Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later.
mei 24 EUR 48,90 19.499 444 EUR 48,86 31.694 533 17.35.06
mei 25 EUR 49,72 50.905 941 EUR 49,66 81.401 1.034 17.35.28
mei 26 EUR 50,05 45.738 969 EUR 49,92 78.341 1.079 17.35.24
mei 27 EUR 49,40 26.030* 704 EUR 49,40 95.788* 862 17.35.01
Tijd Prijs Volume d.d. 27-5-21 zo werkt het al jaren.
17:29:57 49,40 1
17:29:57 49,40 1
17:29:56 49,42 1
17:29:56 49,42 1
17:29:56 49,42 1
* ziet U het verschil, in de 5 spookminuten klein 70.000 sts.
** mei 28 EUR 47,38 116.635 1.951 EUR 47,34 150.018 2.083 17.35.12 gem. order grootte 72,02 manipulatieve orders, per saldo gezien. Tig aantallen van 1 en enkele stukjes.

tijd 18.02
Goud herstelt naar $ 1.896,10 zilver naar $ 27,80 1n platina $ 1.173 Gold/Silver Ratio 68.19 Laat U niet misleiden, waarom kopen Centrale banken tonnen goud in met latere levering! Waarom latere levering? Omdat het NU niet voorradig is! Dit horen wij vanuit ons netwerk!

tijd 18.06
1 bitcoin = 36.645 USA dollar
1 ripple = 0,90371 USA dollar

Let op
Galapagos, heeft dit fonds de bodem bereikt?* Millenium heeft alles ingedekt.
shortlijst
Marshall Wace LLPABN AMRO Bank NVNL00115405470.5527 mei 2021
Marshall Wace LLPARCADIS N.V.NL00062375620.5827 mei 2021
Marshall Wace LLPSBM Offshore N.V.NL00003606180.9127 mei 2021
Millennium International Management LPGalapagos N.V.BE00038183590.0027 mei 2021*
Millennium International Management LPJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.8427 mei 2021
Millennium International Management LPGalapagos N.V.BE00038183590.9826 mei 2021

tijd 18.36
De actuele koersen (kg): Goud: €49.957 | Zilver: €733

fijne avond en weekend.
Eindelijk beloven ze beter weer, met dank aan de klimaat fanaten.

En voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL