Oostmarkt opgewekt van start. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 22/02/2021 05:57
In de Oostmarkt een positieve stemming aan het begin van de nieuwe week. Al beginnen hier & daar twijfels over de hoogte van de indices te komen, houdt daar dus wel rekening mee.

In Japan de Nikkei 30.250 +232 punten
In Hong Kong de Hang Seng 30.785 +140 punten
In Australië de All Ordinaries 7.082 +8 punten
In Singapore de Straits 2.888 +8 punten

Edelmetaal stabiel tot beter, goud $ 1.786,10 zilver $ 27,43 en platina $ 1,281 Gold/Silver Ratio 65.10 Olie $ 59,96 en de dollar euro 1,2126
1 bitcoin = 55.971 USA dollar
1 ripple = 0,52823 USA dollar

Zoals wij gisteren schreven, de oplossing voor het schulden probleem is, meer voor de hand liggend, de herinvoering van de "GOUDSTANDAARD".

Bij de gouden standaard kunnen wij vier systemen onderscheiden.
- Als eerste betaalvorm wordt goud direct als munteenheid gebruikt (goudcirculatie).
- Een tweede systeem is dat papiergeld wordt uitgegeven dat te allen tijde inwisselbaar is voor goud. Als gevolg is de totale waarde van het uitgegeven geld gelijk aan de totale hoeveelheid goud bij de centrale bank.
- de derde mogelijkheid is geld slechts beperkt inwisselbaar, omdat meer papiergeld is uitgegeven dan de waarde van de goudvoorraad van de centrale bank (de zogenoemde "papieren standaard").
- en het vierde systeem garandeert de overheid een vaste wisselkoers van de eigen munteenheid tegenover die van een ander land, waar de munt wél hard aan goud is gekoppeld.

Wij zouden voor systeem twee kiezen, maar ons vermoeden is, dat er teveel schulden zijn om daar gelijk naartoe over te stappen.

media,
- Inflation Angst Is About to Rewrite the Stock Market Playbook.
- Hong Kong’s Leader and Top Officials Will Get Covid Vaccine Monday.
- Copper Surges Above $9,000 as Shortfall Concern Spurs Rally.
Metals are on tear on expectations that post-crisis demand will outstrip near-term supply.
- Post-Brexit Britain Plots Fintech Big Bang with Hubs, Tech Visas.
see & read more on www.bloomberg.com

media,
- Myanmar gripped by strike as anti-coup protests build.
Businesses shut in Myanmar in a general strike called to oppose the military coup and thousands of protesters gathered despite a threat from authorities that confrontation could cost lives.
- Shares turn cautious as bond yields, commodities surge.
- Boeing recommends airlines suspend use of some 777s after United incident.
see & read more on www.reuters.com

De valuta's
de dollar euro 1,2126 de Yen 128,07 't Pond 0,8645 AU$ 1,5385 C$ 1,5276 NZ$ 1,6582 en Sing$ 1,6038

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten van het CBS
maandag 22 febr.
cijfers B&S
4de kw. en jaarcijfers Accentis NV.
In de VS Leading Indicators USA.

dinsdag 23 febr.
In de VS - Detailhandel, Vastgoed en Consumer Confidence.
Japan gesloten

woensdag 24 febr.
jaarcijfers van - Aedifica S.A., Ageas, AMG, Solvay, Ortex, Wolters Kluwer en Aalberts nabeurs.

donderdag 25 febr.
Cijfers Lundin, AKZO, ASMI, Nepi, AB InBev, ECB, v. Lanschot, Cofinimmo .
In de VS Werkeloosheid, BNP.

vrijdag 26 febr.
Cijfers van Neways Electronics International N.V., Ackermans & v. Haaren, PROXIMUS S.A..
In de VS - Consumentenuitgave.

media,
Vitamin C and zinc controversy: COVID A to Z researchers undeterred by CRN’s dismissal The controversial investigation found that zinc and ascorbic acid did not shorten the duration of COVID-19 symptoms.
Now published in JAMA, the study included 214 patients with confirmed SARS-CoV-2 infection receiving outpatient care. Patients were randomized in a 1:1:1:1 allocation ratio to receive either ten days of zinc gluconate (50 mg), ascorbic acid (8,000 mg), both agents or standard of care.
see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/vitamin-c-and-zinc-controversy-covid-a-to-z-researchers-undeterred-by-crns-dismissal.html

media Rutte & zijn club
Demissionair
Ik heb altijd gedacht dat een demissionair kabinet alleen nog bevoegd is om lopende zaken af te handelen. Daar hoort toch een reparatiewet om de avondklok te handhaven niet bij?
K. G, te G.

Defensie
Die overweegt de veteranen van Serbrenica een uitkering van EUR 5.000 te geven.
Geacht Defensie, waar blijft de vergoeding van de dienstplichtigen voor Indonesië en voor de mensen in de WERKKAMPEN in Duitsland!???
OF ZIJN JULLIE DIE VERGETEN!?

Of wachten tot die er niet meer zijn!? Lees gestorven zijn!
De club van Rutte heeft een zeer kort geheugen. Zwagers Simon en TED zijn tekort gedaan, beide reeds overleden. Zwager drie moest ook nog eens verplicht in dienst voor 24 maanden. WANT een werkkamp in Duitsland van ruim twee jaar telde niet voor Dienst, normaal moesten maar twee zoons in militaire dienst.

Schamen doen Regeringsleiders tegenwoordig niet, hun wachtgeld, wacht WEL!

De Koper prijs zit vandaag weer in de lift, het OT project in Mongolië zal daar voordeel van ondervinden.
Oyu Tolgio Mijn project wordt de derde koper min van de wereld als het project volledig in bedrijf komt. Koper heeft de toekomst. Ons vermoeden is het volgende, via ons netwerk hebben wij vernomen dat de Mongolische Regering in de afronding van het OT project, te maken wil hebben met 1 buitenlandse partij! Dart zal Rio Tinto wel worden en omdat Rio Tinto ruim 50% van de aandelen Turquoise Hill bezit, zal Entrée Recources ook wel worden ingelijfd.
De aandelen prijs van Turquoise Hill en Entrée Resources lopen al gestaag op.
Trek zelf Uw conclusie.

Corona gebeurtenissen versus normale benadering.
- Alles wat sterft tegenwoordig wordt onder het corona overlijden geschoven, maar is dat juist!?
- de bestrijding ervan, ze hebben 't alleen over vaccins, maar ook dat te dikke mensen erg gevoelig voor corona zijn.
- waarom wordt er geen/nauwelijks bekendheid gemaakt voor goede en soorten van eet veranderingen?
- o.a vitamie C, D3 en ook voldoende zink waarden tot je nemen en andere soorten gezonde voedingen e/o supplementen!! Daar horen we De Jonge Rutte niet over. Als een Jongeling staat hij ons , wij vermoeden een wordt voor te houden!
- je hoort niet over een griep virus, alles is corona. Maar is 't corona niet een bijzondere vorm van "griep"!?
- wij horen alleen maar, dat voelt wel zo aan, een eenzijdige belichting van het corona virus, wie bepaalt de gevaren factor van dit griep virus/corona!?

Is er wel wettenschappelijk bewijs dat het alleen een Covid 19 virus is!?
- Er komen steeds nieuwe varianten van Covid 19 te voorschijn! Is dat niet bijzonder?
- Als U een antibiotica kuur krijgt moet U die ook afmaken, anders werkt dat medicijn niet meer.
- Wij krijgen steeds meer de indruk, dat er HEEL wat anders achter deze Covid 19 hype steekt.
- Wij worden allen "ANGST" aangepraat en dat werkt verlammend!
-Ouderen moeten onder de jongeren gaan lijden, heeft dat te maken van de overbevolking en dat de GROEP ouderen de onderste laag is geworden van de "piramide"!
- Die gaan kosten en dat daarom de Regeringen Rutte de gezondheidzorg heeft uitgehold da afgelopen 10 jaar in Nederland!
- In een verzorgingstehuis was plots weer 1 geval van Corona geconstateerd. Alles werd hermetisch afgesloten en niemand mocht meer bezoek ontvangen van de bewoners. Is dat niet absurd? Verplaats dan die zieke bewoner naar een andere plaats/huis en laat de andere voor wat 't is.

Samenvattend zie wij een chaotische aanpak van het Covid 19 gebeuren en die dinsdag TV presentaties van de Regering, als een onderbouwing van het zaaien van " ANGSTEN"! De andere soorten ziektes worden niet vermeld en wie controleert of het niet een andere vorm van dood gaan is/was!

WANT in Nederland is controle een vies woord, die nauwelijks netje uitgevoerd wordt.

media CBS
Koopwoningen ruim 9 procent duurder in januari j.l.
Bestaande koopwoningen waren in januari 2021 9,3 procent duurder dan in januari 2020. Dat is de grootste prijsstijging in ruim twee jaar. De prijsstijging zwakte in 2019 wat af, maar trok in 2020 weer aan. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/08/koopwoningen-ruim-9-procent-duurder-in-januari

reactie XEA.nl
Laat U als koper niet gek maken, wij herinneren de eind jaren 1970 begin 1980 nog. Plots stopte de stijging en de gedwongen verkopen kwamen dagelijks los.
Wij zien dit ook weer terug komen. ER is geen tekort aan woningen, een schijn wereld wordt opgehouden. 80.000 "gelukszoekers zitten in woningen die zij niet mogen bewonen.

media CBS
Meer werknemers in zorg en welzijn in derde kwartaal 2020.
In de sector zorg en welzijn kwamen er in het derde kwartaal van 2020 per saldo ruim 34 duizend werknemers bij ten opzichte van een jaar eerder. Deze toename was groter dan in het tweede kwartaal, toen er ruim 28 duizend werknemers bij kwamen. Vooral in de branches kinderopvang en de verpleging, verzorging en thuiszorg nam het aantal werknemers toe. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS voor het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn. In de loop van 2020 werd de gezondheidszorg geconfronteerd met de gevolgen van de coronapandemie. In hoeverre dat effect heeft gehad op de hier gepresenteerde ontwikkelingen is niet onderzocht.
In de sector zorg en welzijn (inclusief kinderopvang) werken bijna 1,4 miljoen werknemers. Tussen het derde kwartaal van 2020 en hetzelfde kwartaal van 2019 stroomden bijna 160 duizend werknemers de sector in, tegenover 125 duizend uitstromers. Vanaf het vierde kwartaal van 2016 nam vrijwel elk kwartaal het aantal werknemers ten opzichte van een jaar eerder per saldo toe. In de eerste twee kwartalen van 2020 was sprake van een kleinere groei van het aantal werknemers, vooral door een lagere instroom. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/08/meer-werknemers-in-zorg-en-welzijn-in-derde-kwartaal-2020

Rio Tinto publishes its 2020 Annual Report. lees elders meer

Uw zilver geld van wijlen Kon. Juliana
1 gld = EUR 3,99 p.st
1 rijksd. = EUR 9,20
1 10 gold 1970 - 1973 = EUR 16,97

tijd 06.48
De Goudprijs in Euro Per Kg 47.399,63 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 728,39
Gelooft U in "goud"! Koop dan zilver!

tijd 08.52
Goud $ 1.793,30 zilver $ 27,34 en platina $ 1.266 Gold/Silver Ratio 65.56
Olie $ 59,71 en de dollar euro 1,2103
1 bitcoin = 56.376 USA dollar
1 ripple = 0,59178 USA dollar

media,
Chemievrij sportveldenbeheer begint bij de bodem.
zie & lees elders meer.

09.08
Negatieve openingen op de Europese beurzen de CAC 5.730,19 -43,36 -0,75% de Bel 20 3.814,61 -22,88 -0,60% de AEX 671,71 -6,77 -1,00%

tijd 09.10
De Midcap 671,71 -6,77 -1,00% en de Smallcap 1.242,91 +1,06 +0,09%
media,
Via de radio hoorden wij dat in een "vuilcontainer" in Amsterdam een baby was gevonden.

Wij hebben gisteren naar Harry Mens gekeken en zijn op dat programma gelijk uitgekeken, voegt nauwelijks iets toe.
Wat een klets verhalen over algoritmische werkingen en over de Bitcoins.
Allemaal bullshit en dat heeft NIETS met beleggen te maken.
Algoritmische systemen maken handel en prijzen, die net als crypto waarden geen realisme is. Kunstmatig gevormde prijzen van iets, t.w. aandelen ETF's, grondstoffen etc. etc..
Deze algoritmische systemen kunnen hun supersnelle werkingen doen en meer niet.

De HOEVEELHEID van transacties moet de winst opleveren, kan ook verlies!
Maar dat zijn meer uitzonderingen, maar het zijn "sturende krachten in acting in concert"! Verschillenden systemen (10 opdrachten per systeem) staan namelijk met elkaar in verbinding. Deze sturen de prijsvormingen en daar worden transacties op gedaan.
Deze transacties zorgen nauwelijks voor "fysieke leveringen van aandelen" en andere onderliggende waarden. NEPHANDEL en daarom kunnen geen nummers meer aan de digitale aandelen. Want dan komt het uit dat circa 90% van de orders NEPHANDEL is, gemaakt door de algoritmische handel"

De Crypto waarden zijn na de overschreiding van de 1 miljard waarden, pas interessant geworden voor de "grote jongens" werd er bij Harry verteld.

Neen is het juiste antwoord, de Grote jongens kunnen nu met hun GELD & Macht en de hoger bitcoin prijzen, grote winsten pakken en de markt ZELF gaan sturen.
1 bitcoin prijs van USA 1.000 zet geen zoden aan de dijk!

Dat zie aan mijnheer Elon Musk van de Tesla, die pakt NU meer geld mee aan de verdiensten aan zijn Bitcoins, dan dat hij met de auto's in 2020 heeft gemaakt!

Harry is ook degene die het meest aan/met zijn programma verdient. Een handig persoon.! Maar het kijken niet waard, qua inhoudelijkheid.

Mijnheer Hoekstra overtuigende ons niet. Ook hij is geen onafhankelijke democraat, wilde niet met bepaalde partijen samenwerken.

Het oude zootje moet blijven Regeren van "hem", dus zullen wij niet op hem stemmen.

media ETF's
Goud-ETF’s zien in januari weer toename aan instroom.
Goud-ETF’s zagen in januari wereldwijd weer een instroom, in totaal werd er 13,8 ton goud toegevoegd. Dat betreft een stijging van 0,4 procent of 1 miljard dollar. zie & lees verder op
https://www.goudhub.com/goud-etfs-zien-in-januari-weer-toename-aan-instroom/

reactie XEA.nl
Zo wordt de goudprijs gedrukt. Centerale banken kopen goedkoop goud in en lenen dat weer uit als onderpand voor/van de ETF's verkopers (lees Effectenkredietinstellingen).

media,
Goud koopjesjagers duiken op. lees meer op
https://www.goudhub.com/goud-koopjesjagers-duiken-op/

media,
Technische analyse Zilver.by Roy Martens on 22 februari 2021
Tijdens de verkorte handelsweek van 4 dagen was het aan de stieren om de beren niet alleen weg te houden van de $27 maar er het liefst afstand van te nemen.
De intentie van de stieren was goed. Op dinsdag, toen de beurzen weer opengingen, werd de $27 verdedigd en vervolgd met een flinke stap omhoog. De $28 grens werd aangevallen en doorbroken. zie & lees meer op
https://www.edelmetaal-info.nl/2021/02/22/technische-analyse-zilver-105/

tijd 10.44
De AEX duidelijk terug naar 668,19 -10,29 -1,52% Prosus EUR 104,20 -4,00 vol. 363.108 Aegon de witte raaf in de plus op EUR 3,967 +3ct vol. 3,3 milj.

tijd 10.56
De DAX 13.868,32 -124,91 -0,89% Delivery Hero EUR 116,65 -5,05 vol. 217.000

tijd 10.58
Goud $ 1.798,30 zilver $ 27,42 en platina $1.264 Gold/Silver Ratio 65.56
OLie $ 59,47 en de dollar euro 1,2102
1 bitcoin = 54.660 USA dollar
1 ripple = 0,55820 USA dollar

media,
Wereldwijde smartphoneverkoop daalde eind 2020.
De daling in het laatste kwartaal van 2020 had nog een stuk sterker kunnen zijn, wanneer de verkoop van goedkope en middenklasse-telefoons niet was aangetrokken, zegt Anshul Gupta van Gartner. Ook de modellen met 5G aan boord deden het nog relatief goed. zie & lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/mobility/7140545/250449/wereldwijde-smartphoneverkoop-daalde-eind-2020.html

media,
Gaat de suikerbiet de chemie vergroenen?
Biethanol
Verder presenteert Cees van Loon (DSD/IST) de resultaten van het Biethanol project (directe verwerking van suikerbieten via Betaprocess) en is er een vraaggesprek met Chris de Visser (WUR/Acrres), Kees de Gooijer (TKI Agrifood/TKI BBE) en Hans van Klink (DSD/IST) over de ontwikkelingen van dit project om vanuit de suikerbiet met een relatief simpel proces de chemie te vergroenen. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/gaat-de-suikerbiet-de-chemie-vergroenen/

Grondstoffen voor voeding gaan gebruikt worden voor vergroening, maar dat zou juist niet mogen. Er is voedsel schaarste en dan wordt dat alleen maar erger.
Mais is ook al scherp in prijs gestegen i.v.m. Ethanol winning.

Transacties in effecten
Waarom worden noteringen zo breed qua prijs in de boekjes gelegd? bijvoorbeeld Koop 3,00 en verkoop 3,20 en die 10de van centen, daar door kunnen de algoritmische systemen spelen met de prijsvormingen. Dat weten de Toezichthouders ook, maar die kijken steeds meer de andere kant op!
1 Systeem kan 20 prijzen beïnvloeden, 10 koop & 10 verkoop.
Dus als je er samen wat in 1 Fonds laat opereren, dan komt er niemand tussen.
Ga er eens met dezelfde aantallen inleggen, dan kan een systeem in de "war geraken" (lees de beheerder ervan)!

Danone 2020, a year marked by the health crisis
Reinventing Danone to reconnect with our profitable growth ambition. lees elders meer.

media,
Danone purchases Earth Island in move to accelerate plant-based offerings.
Founded in 1988, Earth Island is a pioneer in the US plant-based marketplace with a dairy-free cheese brand – offering shredded and sliced plant-based cheese, grated and shredded plant-based parmesan and cream cheese alternatives – and its egg-free mayonnaise brand, Vegenaise. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/danone-purchases-earth-island-in-move-to-accelerate-plant-based-offerings.html

Safeguarding a sweet deposit: Svalbard Global Seed Vault opens doors to fruit species. “The Svalbard Global Seed Vault protects the work and heritage of generations of farmers going back more than 10,000 years and contains the crop diversity to adapt our agriculture to the changing climate,” says Stefan Schmitz, executive director of Crop Trust, which funds The Seed Vault.
see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/safeguarding-a-sweet-deposit-svalbard-global-seed-vault-opens-doors-to-fruit-species.html

media,
Vitamin C and zinc controversy: COVID A to Z researchers undeterred by CRN’s dismissal. The controversial investigation found that zinc and ascorbic acid did not shorten the duration of COVID-19 symptoms.
Now published in JAMA, the study included 214 patients with confirmed SARS-CoV-2 infection receiving outpatient care. Patients were randomized in a 1:1:1:1 allocation ratio to receive either ten days of zinc gluconate (50 mg), ascorbic acid (8,000 mg), both agents or standard of care. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/vitamin-c-and-zinc-controversy-covid-a-to-z-researchers-undeterred-by-crns-dismissal.html

tijd 11.26
De actuele koersen (kg): Goud: €47.628 | Zilver: €727

media,
- Michigan, Maryland governors to testify on new U.S. infrastructure push.
- Libyan interior minister's convoy in shootout he calls assassination attempt.
see & read more on www.reuters.com

tijd 14.40
Goud $ 1.798,80 zilver $ 27,39 en platina $ 1.264 Gold/Silver Ratio 65.66
Olie $ 59,84 en de dollar euro 1,2138
1 bitcoin = 53.247 USA dollar
1 ripple = 0,57092 USA dollar

media,
- Seattle Mints a New Unicorn: Salesforce-backed Startup Highspot.
- Germany Weighs 50 Billion-Euro Spending Boost on Virus Costs.
The funding, equivalent to about 1.5% of German GDP, reflects an initial estimate.
- Bond Yields Climb as Stocks Slump; Copper Rallies: Markets Wrap.
see & read more on www.bloomberg.com

Solaris Reports 600m of 1.0% CuEq and 462m of 1.0% CuEq From Surface, Continued Expansion of Warintza Central. lees elders meer

Holland Colours launches Holcomer Thermostretch: additive to support high-speed PET bottle production with premium light barrier properties. lees elders meer

media,
Gold and silver have pushed higher heading into the EU session.
It was a mixed session in terms of risk in the Asia-Pac area. Only the Nikkei 225 managed to close in the black as it moved 0.46% higher. The ASX (-0.19%) and the Shanghai Composite (-1.45%) both struggled. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-02-22/Gold-and-silver-have-pushed-higher-heading-into-the-EU-session.html

Daghandel in Thunderbird Res/ vandag in navolging van afgelopen week.
Tijd 15.09
Thunderbird EUR & 0,35 +12ct. vol. 1.228.592
NedSence ook, maar op kleinere schaal EUR 0,189 +2,4ct vol. 525.276

tijd 15.14
Er wordt nog steeds met de "rode pen" geschreven op de Europese beurzen.
De wat oplopende rent in de Bonds zorgt voor angst en dat is een slecht raadgever.
De CAC 5.753,29 -20,26 -0,35% de DAX 13.925,75 -67,48 -0,48% de Bel 20 3.819,83-17,66 -0,46% en de AEX 670,49 -7,99 -1,18%

tijd 15.18
PostNL heeft last van winstnemingen op EUR 3,554 -7,8ct vol. 3,8 milj.

media,
- Russia boosts it's gold holdings.
Last week marked the first growth of Russia’s international reserves this month after two consecutive weeks of decline. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2021-02-22/Russia-boosts-it-s-gold-holdings.html

Crypto waarden sterk terug
tijd 15.25
1 bitcoin = 50.455 USA dollar
1 ripple = 0,52033 USA dollar

Als de grote 't spul aanprijzen, dan is het bij ons 't afgrijzen.
Het is hebzucht en dan is het bezit, 't einde van het vermaak.

AstraZenneca, Voluntary withdrawal of Imfinzi indication in advanced bladder cancer in the US. lees elders meer

tijd 15.30
De Dow 31.317.36 -176.96 -0.56%
De Nasdaq 13.718.62 -155.85 -1.12%

tijd 15.46
Aegon hoger op nieuws van verkoop Aziatische tak. Aegon EUR 4,016 ++7,9ct vol. 10,3 milj.

tijd 15.48
Goud weer boven de $ 1.800 op $ 1.807,20 zilver $ 27,66 en platina $ 1.266 Gold/Silver Ratio 65.32 Olie $ 60,45 en de dollar euro 1,2148
1 bitcoin = 52.700 USA dollar
1 ripple = 0,55591 USA dollar

WANT wist U dit: "het vorige RUD, nu Omgevingsdienst, die allerlei controle moet doen op o.a. handhavingsgebied etc. etc., daar kunt U nauwelijks op vertrouwen"! Wij maken er een mee, die zich op allerlei gebied zich probeert te onttrekken, heeft U een klacht, dan MOET u wel verzoeken dat zij handhavend moeten optreden (lees langs komen) en een rapport gaan opmaken.
MAAR dan bent U er nog niet, want als U niet verzoekt, dat zij (lees OD) na het opmaken van het rapport een besluit nemen en U dat toestuurt!!
Dan is alles voor niets geweest, dan gaat het in de BEKENDE LADE en wordt er niets mee gedaan. Zo gaat het ook bij deze OD met het innen van gelden van last onder dwangsommen. Als je klaagt bij deze OD, dan worden die GELDEN niet geïnd en hoeft U niet te betalen en gaat voor de overlast klagers, de ellende weer opnieuw beginnen.
Nederland is op controle gebied een HEEL bijzonder Land, de toeslagen affaire heeft dat aan het licht gebracht!


De vroegere RUD noemen zich nu Omgevingsdiensten OD's, maar wat moet je ermee!!

Bij ons zit zo'n "rotte" appel, want in de zaak van 1 lezer wordt zij gesteund door een specialist OD'er. Die weet hoe het WEL hoort te zijn, met uitvoering & handhaving. Niet dat als je een klacht indient, zich onttrekt aan de taken die bij een OD thuis horen.
Als je brand hebt in huis etc. etc.., dan bel je de Brandweer toch en die kommen direct met sirene aanstormen. Bij dit OD bel je op en dan noteren ze dat. Komen niet, want je hebt NIET gevraagd om te komen HANDHAVEN en als je dat wel doet. Dan wordt er rapport opgemaakt en dat komt dan in de "bekende Lade"!. Waarom, je moet vragen of zij dat rapport gaan uitwerken en er een besluit uit komt rollen.

Doe je dat NIET, dan komen er GEEN acties van ons OD!!!
Wat een zootje is het hier. De advies van onze lezer zei: ik zou die klachten van jou met een HALFJAAR hebben opgelost, en nu duurt het al langer dan 3 jaar!. Het lijkt de beurs wel, ook daar wordt het manipuleren niet aangepakt.
Herinvoering van nummers aan digitale aandelen en 80% van de effectenhandel is "SCHOON"!
Het kan wel, die herinvoering van de nummers, bitcoins hebben ook elk een uniek eigen nummer.

Excelsior Mining Announces Closing of Bought Deal Financing and Full Exercise of Over-Allotment Option. lees elders meer.

tijd 16.01
Sandstorm Gold Today Vol. 68.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:46:34 M 8.125 +0.115 100 79 CIBC 85 Scotia
09:46:34 X 8.13 +0.12 200 79 CIBC 79 CIBC K
09:46:34 X 8.13 +0.12 100 79 CIBC 79 CIBC K


Stock Information, watch this also.
Equinox Gold’s common shares are listed on the Toronto Stock Exchange and on the NYSE American Exchange under the symbol "EQX".
Equinox Gold has 80.5 million warrants that are listed on the Toronto Stock Exchange under the symbol "EQX.WT". These warrants have a C$3.00 exercise price and expire on October 6, 2021. Upon exercise, each warrant entitles the holder to 0.20 Equinox Gold shares and 0.05 Solaris Resources shares (TSX-V: SLS). For example, if five warrants are exercised, the holder pays C$15 and gets one full share of Equinox Gold and 0.25 shares of Solaris Resources.
When calculating the “in-the-money” price for the warrants, investors should take into account the intrinsic value of both the EQX and the SLS shares that will be issued upon exercise. Investors who purchased their warrants in the market rather than through a private placement must also consider the initial purchase price of the warrants.
The in-the-money calculation is the current market value of the shares issued upon exercise, minus the cost to purchase and exercise the warrants. For example, if an investor has purchased 25,000 EQX.WT in the market, the mathematical formula would be: $ = (((25,000 x 0.2) x EQX share price) + ((25,000 x 0.05) x SLS share price)) – ((25,000 x (C$3 + EQX.WT purchase price))). If the answer is positive, the warrants are in the money!

The shares Solarsi pric eis at this time
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:50:41 M 7.31 +0.22 88 212 Virtu 55 Velocity
09:49:26 H 7.31 +0.22 32 7 TD Sec 79 CIBC E
09:49:26 A 7.31 +0.22 100 79 CIBC 79 CIBC K

The warrants price = TSX warr. C$0,28

Sandstorm Gold Royalties Files Early Warning Report. lees elders meer

tijd 16.24
De Dow 31.387.45 -106.87 -0.34%
De Nasdaq 13.676.82 -197.76 -1.42%

Kijk Thunderbird ca. 150% in de plus
tijd 17.20
Thunderbird Res. US$ 0,54 +31ct vol. 1.932.365
1 jaar
Hoogste prijs $ 0,66 -18,18 % 22-2-2021
Laagste prijs $ 0,02 2.600,00 % 20-10-2020
Zo kan het werken te Amsterdam. Het is Pompen of verzuipen!

tijd 17.22
De Dow 31.504.99 +10.67 +0.03%
De Nasdaq 13.652.32 -222.14 -1.60%

tijd 17.23
Goud $ 1.810.60 zilver $ 27,81 en platina $ 1.263 Gold/Silver Ratio 65.09
Olie $ 61,04 de dollar euro 1,2140
1 bitcoin = 52.795 USA dollar
1 ripple = 0,58301 USA dollar

media,
- Wealthy Investors Still Love Stocks, But Real Estate Is On Fire.
- Biden’s $1.9 Trillion Stimulus Plan Enters 3-Week Dash in Congress.
- ECB Is ‘Closely Monitoring’ Bond Yields as Gains Spark Concern.
The comments signal possible concern that longer-term bond yields have been rising. see & read more on www.bloomberg.com

tijd 17.31
De Goudprijs in Euro Per Kg 47.944,30 en de Zilverprijs in Euro Per Kg 736,42

tijd 17.36
De AEX 671,75 -6,73 -0,99% Aegon EUR 4,052 +11,5ct vol. 15.744.907
De Midcap 992,26 -4,50 -0,45% Signify EUR 36,86 -1,06 vol. 373.031
De Smallcap 1.245,58 +3,73 +0,30% BAM EUR 2,194 +7,4ct vol. 3.031.867
De Bel 20 3.826,42 -11,07 -0,29% Ageas EUR 47.23 +1.06 vol 385.003
De CAC 5.767,44 -6,11 -0,11% Dassault EUR 180,55 -7,90 vol. 435.517
De DAX 13.966,43 -26,80 -0,19% Delivery Hero EUR 113.75 -7,95 vol. 709.969

Lokaal Thunderbird $ 0,50 +27ct vol. 2.379.446
DGB EUR 1,36 -12ct vol. 25.790

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en later
22 febr. EUR 49,30 41.160 682 EUR 49,30 59.964 795 17.35.26

Shortlijst
Omni Event Man. LimitedJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.9719 feb 2021
WorldQuant, LLCUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262460.4719 feb 2021
Arrowstreet Capital, Limited PartnershipJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.5918 feb 2021

tijd 18.02
De actuele koersen (kg): Goud: €47.906 | Zilver: €738

Restaurants en andere vergelijkbare zaken.
Waarom zouden die niet gepast open kunnen.
Het First - dat restaurant is wel open! Begrijpt U het ongenoegen? Wij wel!

media,
Risicoanalyse vogelgriep (HPAI) 2020/2021. lees elders meer

media
Vogelgriep bij pluimvee in 2020/2021. lees elders meer.

Fijne aonde en voor straks eet smakelijk.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL