Wij leven in een papieren schijn wereld, waardoor vrijwel alles mogelijk is geworden.. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 17/01/2021 07:41
Wij willen tegenwoordig alles op papier hebben als "bewijsstuk", ter ondersteuning bij een eventuele "Rechtszaak"!

Maar dat de ECB en de FED de papiergeld machines nieuw geld eruit mogen draaien, daar draaien wij onze handen niet voor om(lees het kaken-loos accepteren). Wij vergeten dat dat papieren geld, nauwelijks wat voorstel, "want er is NIET voor gewerkt"! Maar dat dat geld wel een eenzijdig waarden krijgt toe bedeeld, door de Effectenkredietinstellingen. U moet dat wel terugbetalen of Uw huis e.a. zaken worden ingevorderd door die instellingen.

De papieren wereld levert een schijn wereld op, die wordt aangevuld door de digitalisering, die eigenlijk ook ongrijpbaar is.
Allerlei zaken worden via digitalisering op papier geleverd, maar NIET "fysiek". En daar schuilt het gevaar in, DIE zwaar onderschat wordt!

Die digitalisering werpt een onbegrijpelijk beeld op, dat Niet ondersteunt kan worden in verhouding met de "fysieke situatie" (lees levering) van het product, grondstof, aandeel, etc. etc..

Dat zagen wij (XEA.nl) o.a. bij Imtech, want het aandeel Imtech daalde op 4 februari 2013 48% in waarde. Wat bleek later, er werden kort op en na 4 februar 2013 zoveel (papieren) aandelen Imtech in de baisse verkocht, dat" aantal aandelen was bij Imtech niet eens uitgegeven.

Zo kunnen partijen de markten (lees papieren) naar hun hand zetten en met acting in concert, vrijwel elke prijs ermee neerzetten(lees op de schermen/borden) laten verschijnen.

Toen in 1977 de opties (calls en 1 jaar later de puts) haar intreden deden en daarna een ontzettende stroom nieuwe en complexe producten de markten binnen stroomden, was woordelijk en letterlijk 't HEK van de DAM af.

Controles waren niet meer door de massaliteit mogelijk en de "markten stuurloos geworden".
Bij aandelen is elke prijs te maken en waarom de Toezichthouders geen "herinvoering van nummers aan de digitale aandelen willen, is een signaal voor ons(red.) dat zij niet onafhankelijk kunnen opereren"!


De markten zullen nog onduidelijker en smeriger worden, (lees) niet transparant, oneerlijk, onbegrijpelijke prijsvormingen, dus onbetrouwbaarder.

Zoals de Regering Rutte met de toeslag affaire en misschien ook bij andere zaken(bijstand uitkeringen) is omgegaan.

de agenda voor deze week en diversen berichten van het CBS.
maandag 18 jan.
Wall Street gesloten.

dinsdag 19 jan.
Duitasland - Economisch Sentiment
Pan America Silver provides release dates for 2021 guidance, 2020 preliminary production and full year 2020 audited results.

woensdag 20 jan. geen berichten ontvangen.
donderdag 21 jan. idem.
vrijdag 22 jan. idem.

media
- Dubai Bets On Speedy Vaccine Rollout to Keep Expo 2020 on Track.
- Biden Plans 10 Days of Action on Four ‘Overlapping’ Crises
see & read more on www.bloomberg.com

Van een lezer
maakte ongeveer hetzelfde mee.
Zij had bij 't OD (Omgevingsdienst) een klacht ingediend op 29 aug. 2020.
Daarna kreeg zij op 3 september 2020 een antwoord op van het OD onder no X.
Echter, gebeurde er weer een voorval/klacht/overtreding op 25 sept. 2020 en daar weigerde het OD om te komen. Wij komen morgen op de vastgestelde tijd om 10.00 uur de overtreder van de WET te controleren. Er liep een last onder dwangsom tegen deze overtreder en de controle deed het OD steeds op zaterdagmorgen om 10.00 uur. De ambtenaar weigerde op 25 sept. 2020 twee om te komen controleren.
Toen is er een ingebrekestelling tegen het OD ingesteld op 26 sept. 2020, wegens weigering.
Nu kreeg pas de lezer een antwoord met excuus voor de late beantwoording.
MAAR die ingebrekestelling had hetzelfde nummer X als de klacht van 29 aug. 2020 en ging weer over diezelfde inhoud en NIET over het weigeren om te komen controleren op 25 sept. 2020. Dat antwoord kende zij al en weer had het OD prima haar TAAK gedaan staat in het antwoord.
De echte ingebrekestelling had namelijk een ander nummer en die staat nog open.
En de uitslag van die zogenaamde ingebrekestelling was al naar de Nationale Ombudsman gecommuniceerd.
Dus streept deze(N.O.Bsman) deze ingebrekestelling weg! IS beantwoordt.

ZO werkt het in Nederland bij Overheid en Semi Overheidsinstellingen.
De burger moet overal aan voldoen en anders op het "matje"!
Het lijkt de "toeslag affaire wel"!


In de Effectenbranche
ligt de eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie ook onder "vuur"!
De macht & het geld bepalen de handel(lees prijsvormingen).
Daarom "willen" zij geen herinvoering van digitale nummers aan de aandelen. Dan is geld & aandelen stromen eenvoudig te controleren.
Nu is dat NIET mogelijk door de complexheid & massale order toestromen.

Kijk eens wat een lezer meemaakt bij de Semi Overheid.
Er waren op 3 juli 2020(U leest het goed) zaken als bestemmingsplan wijziging e.a. zaken, verzuimd te publiceren in de plaatselijke Courant en Gemeente blad en dat in de rechtszaak van 5 okt. 2020, de vertegenwoordigster van de Gemeente had gezegd, dat ALLES op 3 juli 2020 al was goedgekeurd.
Het verzuimd werd hersteld en er konden weer bezwaren ingediend worden, maar waar tegen wilde de Gemeente niet zeggen/schrijven. Een pro forma bezwaarschrift ingediend en 1 week later een WOB verzoek met dezelfde vragen over het bestemmingsplan etc. etc..
Nu kreeg de lezer een verdaging van het WOB verzoek, want het is ZO COMPLEXE zaak, dat er NU nog geen antwoord opgegeven kan worden.

Deze Gemeente BELAZERD de gehele zaak. Tijdens de hoorzitting, die voorgezeten werd door een oud rechter, bracht haar vertegenwoordiger dit bestemmingsplan wijziging van Wonen naar Detailhandel Centrum2 ook al ter berden.
Dat was een administratieve fout en dat zullen we corrigeren zei de Gemeente.
Maar dat gaat zomaar niet zei de oud Rechter/voorzitter, daar gaat circa 4 tot 6 maanden aan vooraf. Zo behoord dat te worden hersteld.
Dit soort SMERIGE zaken komen meer voor. Dat zagen we aan de Toeslag Affaire.

Wie & waar kunnen Burgers nog op VERTROUWEN???
MAAR ZEKER niet de OVERHEID en Semi OVERHEDEN.
ACHTERBAKS gedoe en de BURGERS moeten netjes blijven!!

Dit riekt naar fraude & corruptie!!

Tijdens de Rechtszaak vorige week kon de Gemeente WEER geen bewijsstuk leveren, en lijkt het erop, dat zij een "STUK" naar de Rechtbank heeft gestuurd dat NIET uit haar eigen dossier kwam en dat er "VALSHEID in geschriften" is gepleegd. Dat wordt nu onderzocht.

media,
Wat is het vooruitzicht voor de goudprijs in 2021?
Van papiergoud naar fysiek goud
Kenmerkend voor de goudmarkt in 2020 was de geleidelijke verschuiving van papiergoud naar fysiek goud. In het eerste kwartaal bereikte de long positie op de termijnmarkt nog een record van 1.209 ton, maar aan het eind van het jaar was die positie met 30% gedaald. Dat terwijl de vraag naar goudbaren, gouden munten en goud-ETF's gedurende het jaar op een zeer hoog niveau bleef. Beleggers gaven dus de voorkeur aan het bezit van fysiek edelmetaal.
zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/wat-is-het-vooruitzicht-voor-de-goudprijs-in-2021

Nederland vs Huizen bouw.
Wijlen Koningin Juliana zei in de jaren 1960 dat Nederland te vol was.
NU schreeuwen ze, dat er HUIZEN tekort is en dat er jaarlijks ca. 70-80.000 huizen erbij moeten komen.
MAAR er komen teveel mensen in Nederland en de Wijlen Koningin Juliana had een "Vooruitziende KIJK op de toekomst"!

Nederland moet uit de EU en ook weer "grens controles gaan houden"!


media,
- U.S. capitals gird for pro-Trump armed protests as FBI flags risk of violence.
- Guatemala cracks down on migrant caravan bound for United States.
- China reports 109 new COVID-19 cases to keep concerns simmering before Lunar New Year. see & read more on www.reuters.com

Voetbal uitslagen
AZ 2 - 1 ADO (0 - 0)
PEC Zwolle 0 - 2 Fortuna Sittard (0 - 0)
Utrecht 2 - 0 Heracles (1 - 0)
Sparta 3 - 5 PSV (1 - 1)
Emmen 1 - 4 Vitesse (0 - 2)

GSK ViiV Healthcare receives EU Marketing Authorisation for the first-ever dispersible-tablet formulation of dolutegravir, Tivicay, a treatment for children living with HIV in Europe. lees elders meer

GSK presents positive efficacy data of dostarlimab in mismatch repair-deficient (dMMR) solid cancers at ASCO Gastrointestinal Cancers Symposium. lees elders meer.

media
Column: een ’gratis’ overname dankzij uw geld.
De minimale inleg is €1010 inclusief 1% emissiekosten. De rente à 8% per jaar wordt maandelijks uitgekeerd. De aanbieder wil €4 miljoen bij investeerders ophalen. Met de opbrengst wil de vennootschap een onderneming kopen voor €3,55 miljoen, €0,25 miljoen ter dekking van kosten en €0,2 miljoen voor overname van machines. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1880022218/column-een-gratis-overname-dankzij-uw-geld

reactie XEA.nl
De 8% achtergesteld wil al zeggen, als er stront aan de knikker komt, staat U geheel achter/onder aan de streep, als er nog wart over is, dan pas mag U meedelen. Niet doen en maandelijkse betaling kost omzet provisie bij de bank.Die betaald het bedrijf en ook nog eens kosten per transactie(s) per stuk. Dit is een waarschuwing.

media,
- Austria Extends Lockdown to Feb. 7 as Virus Mutation Spreads.
- Central Banks Are Bracing for More Damage to Growth: Eco Week.
- Kremlin Critic Navalny Braves Arrest With Return From Germany.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 13.30
1 bitcoin = 35.404 USA dollar
1 ripple = 0,27630 USA dollar

media, Carrefour
Canadezen willen toch samenwerken met Franse super Carrefour.
Over de mogelijke samensmelting van de winkelconcerns was afgelopen week veel te doen. De Canadezen overwogen een bod van dik 16 miljard euro om Carrefour over te nemen. Het besluit om de stekker te trekken uit het overleg werd genomen na een gesprek tussen de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire met topbestuurders van Couche-Tard. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/415479551/canadezen-willen-toch-samenwerken-met-franse-super-carrefour

Koper.
Houdt de Koper prijsvorming goed in de gaten!
De vraag wordt steeds meer naar dit metaal.
Houdt dan ook de mijnbouwers die veel met koper doen in de gaten.

media
- The Rich Are Minting Money in the Pandemic Like Never Before.
- Capitol Rioter Who Smoked Pot in Senator’s Office Is Arrested.
- Phil Spector, Pop Music Hitmaker Convicted of Murder, Dies at 81.
see & read more on
www.bloomberg.com

tijd 19.05
1 bitcoin = 35.827 USA dollar
1 ripple = 0,27635 USA dollar

Fijne avond en eet smakelijk



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL