In de Oostmarkt en mengd beeld. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 17/08/2020 05:42
In de Oostmarkt een gemengd beeld, wat gaat er in Wit- Rusland gebeuren en hoe ontwikkelt 't corona virus zich en WIE is er verantwoordelijk voor?
De Chinese Overheid wegen het te laat melden!!
Ook het verschil van handelen van de VS en China gaat duidelijker worden en wat komt daar uit!?

In Japan de Nikkei 23.099 -189 punten
In Hong Kong de Hang Seng 25.509 +326 punten
In Australië de All Ordinaries 6.219 -42 punten
In Singapore de Straits 2.581 vlak.

media,
- Australia Sees Deadliest Day; N.Z. Delays Election: Virus Update.
- Germany’s Finance Minister Proposes 10 Billion-Euro Plan to Safeguard Jobs.
see & read more on www.bloomberg.com

Edelmetaal blijft gedrukt,
goud $ 19,41,10 zilver $ 26,23 en platina $ 938Gold/Silver Ratio 73.98
Olie $ 42,33 en de dollar euro 1.1851
1 bitcoin = 11.865 USA dollar
1 ripple = 0,30138 USA dollar

media,
- Democrats raise pressure on Post Office officials
Top congressional Democrats called on Postal Service officials including Postmaster General Louis DeJoy to testify on changes that are stoking fears that they are aimed at holding up mail-in general election ballots.
- Families in rural Guatemala flee after armed group sets homes on fire.
see & read more on www.reuters.com

De Valuta's
de dollar euro 1,1851 de Yen 126,28 't Pond 0,9050 AU$ 1,6504 C$ 1,5713 NZ$ 1,8142 en Sing$ 1,6243

Waar is geen machtswellust!!

OD en Gemeente maakten er een potje van.
Bezwaren werden NIET uitgewerkt en beantwoord. De Gemeente verlengde de termijn i.v.m. wijziging aanvraag en wat deed die Gemeente Toen, samen met het RUD (nu OD).Die speelde een een tweetje met bezwaar indieners. De Industriële bakkerij
die jaren geleden weer in de Binnenstad mocht terugkeren van het Industrie terrein waar eind mei 2020 een hennepkwekerij werd ontdekt, lapte allerlei regels aan de laars. Geluidsovertredingen werden op 23 mei 2019 vastgesteld, binnen drie dagen voldoen aan de wettelijke eisen, anders gaat er een last onder dwangsom naar U toe. Er waren meerdere omwonende die geklaagd hadden.
Op 4 juni 2019 was de HOORZITTING en wat vertelde de HEREN (2) van de RUD (nu OD), wij hebben de Industriële bakkerij gecontroleerd en alles voldoet aan de wettelijke milieu en vestigingseisen.
Wat doet de Gemeente snel, die vegen de bezwaarschriften aan de kant, en gaan op 12 juni 2019 met de Juriste aan de praat van 1 van de bezwaarmakers en legaliseren op 14 juni 2019 alle bestaande situaties en de rechtszaak van 18 juni wordt dan overbodig stelt de juriste van de bewoner vast. Maar wat doet de RUD (nu OD) op 25 juni 2019, die sturen een brief onder last van dwangsom naar die Industriële Bakkerij toe.
Daar kwam de Nestor van XEA.nl via WOB verzoeken achter. De Juriste liet de zaal voor wat die was en wilde geen info geven over wat er tussen haar en de Gemeente was besproken.

In juli 2019 is de Nestor dan ook monddood gemaakt door de Gemeente.

Zo werkt het in Nederland en dat geklungel zie wij op TV door de Heren Rutte en de Jonge over de Corona maatregels, besluiten worden er nauwelijks genomen, iedereen moet via zijn/haar eigen wensen zich aan de corona houden.
Het gevolg kan zijn, monddood gemaakt en straks BEWUST besmet met Corona en dan maar hopen dat de man met de Zeis zijn werk doet.
Dan is het "GOED gedaan Jochie"! Komen er huizen vrij voor anderen.


De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS
maandag 17 aug.
Sun Peak naar de TSX.
In Japan, de economische groei 2de kwartaal 2020

dinsdag 18 aug.
Kenrion 07.300 Uur en IMCD 2de kw. cijfers.

woensdag 19 aug.
ICT 2de kw. cijfersen de Ceuninck
In de VS rente vergadering en MBA Mortgage Applications

donderdag 20
1/2 cijfers BAM, Bos Kalis, Nouvisource en Adyen.
om 18.00 uur Stern cijfers
EU notulen ECB vergadering.
In de VS WW aanvragen

vrijdag 21 aug.
1/2 cijfers Heijmans
In de VS inkoopindex.
Cijfers John Deere.

media CBS
Basisschool gemiddeld op 600 meter fietsafstand.
De gemiddelde afstand tot de dichtstbijzijnde basisschool op de fiets is 0,6 kilometer, dat is 0,1 kilometer minder dan met de auto. In de Utrechtse gemeente Eemnes is het verschil tussen fiets en auto het grootst, met 0,4 kilometer in het voordeel van de fiets. Op wijkniveau zijn de verschillen tussen de afstand met de fiets en auto het grootst in Lelystad. Dit blijkt uit nieuwe cijfers over 2019 van de Nabijheidsstatistiek van het CBS, op basis van data van de Fietsersbond.
In de Nabijheidsstatistiek wordt de gemiddelde afstand met de auto berekend tussen woningen en voorzieningen zoals huisartsen, bibliotheken en scholen. Dankzij een nieuwe samenwerking tussen het CBS en de Fietsersbond zijn dergelijke berekeningen sinds kort ook mogelijk voor fietsroutes. Een van de mogelijke toepassingen van deze nieuwe gegevens is het bepalen van de afstand tot de basisschool met de fiets en de auto, en de verschillen hiertussen. Veilig Verkeer Nederland stimuleert schoolgaande kinderen van de basisschool te voet of op de fiets naar school te komen en pleit voor een autoluwe, of nog liever, autovrije schoolomgeving. Ook de Fietsersbond zet zich in voor een fietsveilige omgeving voor basisschoolkinderen.
Gemiddelde fietsafstand per gemeente tussen 0,4 en 1,5 km
In de gemeenten Urk, Schiedam, Amsterdam, Den Haag en Haarlem is de gemiddelde afstand tot de dichtstbijzijnde basisschool gemeten voor fietsers met 0,4 kilometer het kleinst. Inwoners van Baarle-Nassau moeten gemiddeld het verst fietsen naar een basisschool: 1,5 kilometer. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/34/basisschool-gemiddeld-op-600-meter-fietsafstand

tijd 06.19
De actuele koersen (kg): Goud: €52.614 | Zilver: €712

Wij schreven gisteren al: "Hoe betrouwbaar zijn cijfers"! DE OVERHEID WEET ER WEL RAAD OP/MEE!!
Schandalig, Rutte moet vertrekken, met dat lachje. Daar zien wij NU wat anders achter!!!

Corona maatregels en controles berusten voor 98% op willekeur.
Kijk eens de sluiting van een supermarkt in Noord Beurningen, willekeur en de PIK hebben op de eigenaar.
Dat zeggen bezoekers en Collega Supers in de omgeving.
Als ze eenmaal de PIK op je hebben, dan maken ze je NIET MONDDOOD, maar moet je de Winkel sluiten.
Zo werkt het in Nederland. Onze Nestor kan er van meepraten als vertegenwoordiger van een Lezeres.

media,
Stop met subsidie voor milieuclubs.
De regering wil de KLM en daarmee de gehele luchtvaartindustrie alleen redden als het personeel flink inlevert op hun salaris. Het enige wat KLM-personeel te verwijten valt, is dat ze door keihard werken een bloeiend en meestal winstgevend bedrijf in de lucht hebben gehouden en daarmee voor miljarden aan de belasting pot hebben bijgedragen. Gaan we dit vergelijken met milieuclubs als Urgenda en Greenpeace, dan kunnen we constateren dat zij slechts geld uit de belasting pot hebben weten te halen. Met dit geld hebben zij er lustig op los geprocedeerd en de Staat gedwongen om kolencentrales te sluiten en miljarden subsidies uit te geven om biomassacentrales te bouwen. Zoals we nu weten, is dat weggegooid belastinggeld. Zou het niet rechtvaardig zijn als we die subsidies aan milieuclubs stopzetten?
D.A te M.

Het gaat zo goed in Nederland, hoorden wij veelvuldig.
media CBS
Economie krimpt met 8,5 procent in tweede kwartaal 2020.
Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in het tweede kwartaal is voor meer dan de helft toe te schrijven aan de sterk gedaalde consumptie door huishoudens. Verder namen ook de investeringen en het handelssaldo sterk af. De krimp in Nederland was wel kleiner dan gemiddeld in de eurozone en in de ons omringende landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/33/economie-krimpt-met-8-5-procent-in-tweede-kwartaal-2020

Nederland
moet de zwakkere Eurolanden steunen o.a. Italië, maar de Financiële man in Italië vertelde dat er een groei was van ca. 15% en dat daardoor de Loonbelasting verlaagd kon worden. Ook heeft Italië de twee pas in de Europese top van bezit van fysiek goud en de derde plaats op Wereld niveau.
Is dit geen scheve vraag? Zelf de BEDELAAR uithangen en andere voor de kosten op laten draaien. Mijnheer Omtzigt, er is werk aan de winkel!

media and watch the video (about 8.27 minutes)
Yamana Gold adopts new tailings safety standards to prevent accidents.
https://www.kitco.com/news/2020-08-16/Yamana-Gold-adopts-new-tailings-safety-standards-to-prevent-accidents.html

media
Eendagsvlieg. by Diederik Schmull on 16 augustus 2020
Eendagsvliegen zijn vaak veel groter dan de meeste vliegen en er bestaan tientallen soorten. Vele volwassen eendagsvliegen leven maar enkele uren tot hooguit twee weken. Maar het grootste deel van hun leven, van ongeveer een jaar, brengen ze door, als larve, in het water. Een, liquiditeitsgedreven, sprong omhoog in de beurskoersen betekent nog geen echte economische opleving. Was dat een eendagsvlieg? Want tegelijkertijd waarschuwen de rendementsdalingen in Amerikaanse Treasuries en andere vastrentende waarden, met dienovereenkomstige waardestijgingen, ervoor, dat de verwachtingen voor economische groei en inflatie zullen teleurstellen. Riemen vast!
zie & lees verder op.
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/08/16/eendagsvlieg/

tijd 06.52
Goud herstelt alweer naar $ 1.945,30 zilver naar $ 26,40 en platina $ 943
Gold/Silver Ratio 73.67 olie $42,33 en de dollar euro 1.1857
1 bitcion = 11.828 USA dollar
1 ripple = 0,30011 USA dollar

tijd 06.56
De actuele koersen (kg): Goud: €52.756 | Zilver: €719

media,
Smart Farming NHN werkt samen met Groen Kennisnet.
lees elders meer.

media,
Grootste Duitse vakbond wil vierdaagse werkweek.
BERLIJN (ANP/DPA) - De grootste Duitse vakbond IG Metall stelt een vierdaagse werkweek voor om banen te beschermen in deze tijden van economische teruggang door het coronavirus. IG Metall vertegenwoordigt staalwerkers en is ook de grootste vakbond van Europa. zie verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/436442303/grootste-duitse-vakbond-wil-vierdaagse-werkweek

Kiadis collaborates with premier Dutch institutions to apply K-NK-cell technology for the development of a novel COVID-19 therapy. lees elders meer.

Kamerleden
gaven een GOED voorbeeld van WERKWEIGERING, dus direct hun Kamerlidmaatschap afnemen.
Zulke lui, daar lopen er veel van rond. Schande en praten als de BESTEN!!!
Maar werken... ??? Ho maar.. dan wegwezen.

Edelmetaal
had weer last van de stille periode, waarom is er geen PLOEGENDIENST voor de controleurs?
tijd 08.41
Goud $ 1.950,80 zilver $26.87 en platina $ 948.
Buffet is in Barrick Gold gegaan en die man leest vermoedelijk ook bij ons. Want vanuit ons netwerk hebben zij ook contact met Buffet o.a. vis Ros en Noland & David.

tijd 08.44
De actuele koersen (kg): Goud: €52.827 | Zilver: €729

media CPB
CPB iets optimistischer over economie, maar: ’ongekend harde’ klap.
Maar dat betekent niet dat de Nederlandse economie dan al weer uit de zorgen is, waarschuwt CPB-directeur Pieter Hasekamp. „Geen misverstand: deze klap is ongekend hard, en moet zich nog grotendeels laten voelen. Werkloosheid en faillissementen reageren met vertraging op de crisis, die klap moet eigenlijk nog komen.” zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/684415219/cpb-iets-optimistischer-over-economie-maar-ongekend-harde-klap

tijd 09.02
De AEX 561,99 +1,15 +0,21% Unibail EUR 42,51 -40ct vol. 105.000

tijd 09.03
De Midcap is Pharming gevraagd op EUR 1,1105 +2,05ct vol. 536.000 er wordt over dit bedrijf in de media geschreven. Dan moet je even wachten met kopen, de dag erna meestal weer lager.

tijd 09.05
De Smallcap 868,58 +0,34 +0,04% Heijmans EUR 6,57 +8ct vol. 3.118

tijd 09.17
De Bel 20 3.417,37 -4,63 -0,14% Argenx EUR 200,80 +3,40 vol. 4.436

tijd 09.18
De CAC 4.958,52 -4,41 -0,09% Pernod R. EUR 145,10 +2,25 vol. 26.000

tijd 09.19
De DAX 12.929,73 +28,39 +0,22% WireCard EUR 1,2096 -14,96 ct vol. 222.701
tijd 09.22
De Midcap 802,78 -4,56 -0,56% Air FRance KLM EUR 3,66 -15,6ct vol. 932.000

media,
Goudkoorts op Turkse bazaar. Hasan Ayhan volgde vorige week de instructies van zijn vrouw op en nam hun spaargeld mee om goud te kopen in de Grand Bazaar in Istanboel. De Turken kochten in slechts twee weken tijd goud op ter waarde van liefst 7 miljard dollar. De Turkse economie kende twee jaar geleden al een valutacrisis. zie & lees verder op
http://goudhub.com/goudkoorts-op-turkse-bazaar/

tijd 09.27
Uw oude Juliana gulden & rijksdaalder hebben nu de volgende waarden
1 gulden EUR 4,27 p.st.
1 rijksdaalder EUR 9,85 p.st.

media,
Technische analyse Zilver
by Roy Martens on 17 augustus 2020
Eind vorige week op vrijdag zagen we een rode candle ontstaan die een top maakte net beneden de $30 en een slot dat daar fors beneden lag. Gezien de grote omzet die werd bereikt deed die top denken aan een blow off top, een laatste krachtinspanning van de stieren. Hierdoor werd de verwachting uitgesproken dat we afgelopen week dan langere koersen zouden moeten gaan zien.
zie & lees meer op
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/08/17/technische-analyse-zilver-80/

tijd 09.33
De Goudprijs In Euro Per kg 52.995.24 en de zilverprijs in euro per kg 730,49

In de MEDIA
ALARM om veelal Allochtone reljeugd!
WAS dhr Wilders zijn tijd niet VER vooruit!? EN DIE MOEST vervolgd worden!!
Deden er toen MEER werk weigeren!?
Dictatuur op straat van ... ?

Goud & zilver,
doet Buffet het weer opleven!
Neen, hij was wat te laat met strategie wijzigen.

tijd 11.26
Goud $ 1.952,40 zilver $ 26,76 en platina $ 950 Gold/Silver Ratio 72.94
olie $ 42,00 en de dollar euro 1,1845
1 bitcoin = 11.887 USA dollar
1 ripple = 0,30100 USA dollar

tijd 11.30
De AEX 562,07 +1,23 +0,22% ABN AMRO EUR 8,116 -11,4ct vol. 1,3 milj.

tijd 11.31
De Midcap 809,59 +2,25 +0,28% Flow Traders EUR 34,04 +62ct vol. 260.433

tijd 11.33
De Smallcap 872,02 +3,78 +0,44% daghandel duikt weer op Alfen, oppompen en nu naar EUR 41,20 +1,20 vol. 35.696 Vivoryon EUR 5,88 +51ct vol. 94.000 ook hier daghandel, dus geen lange termijn !

tijd 11.36
De Bel 20 3.423,93 +1,93 +0,06% Proximus EUR 17,20 -27,5ct vol. 126.037

tijd 11.37
De DAX 12.943,95 +42,61 +0,33% Infineon EUR 22.315 +57ct vol. 912.000

Rustige beurzen in Europa, toch valt het ons mee, de situatie is er zeker niet helder op geworden dit weekend.
In Nederland is het aanzeuren met maatregels voor de Corona. Onduidelijke en niet te begrijpen. Mondkapjes? DAAR zit hier een vloek op!

tijd 11.39
De actuele koersen (kg): Goud: €52.921 | Zilver: €725

media,
FDA tackles Cyclospora in bagged salads but admits tracing contaminated food has “lagged behind”. 17 Aug 2020 --- New technology is tackling outbreaks of illness from bagged salads containing a parasite called Cyclospora cayetanensis. The new method has been developed and validated by the US Food and Administration (FDA) to sample for Cyclospora in agricultural water for the first time in a field investigation as a preventative measure. However, the FDA reports there is still much to be done to swiften traceability to the source amid repeated outbreaks. The microscopic parasite causes an intestinal illness caused by the consumption of contaminated food, mainly fresh produce, or contaminated water. Through speedier tracing times and collaboration with the Centers for Disease Control CDC and industry, the FDA aims to reduce or eliminate Cyclospora outbreaks. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/fda-tackles-cyclospora-in-bagged-salads-but-admits-tracing-contaminated-food-has-lagged-behind.html

media,
Subsidizing food saves billions in medical costs, finds US study.
17 Aug 2020 --- Subsidizing foods, such as nutrient- and fiber-rich Step One Foods products, instead of medications, can save an estimated US$24 billion for the US Medicare-insured population, according to a new US study. This first-of-its-kind examination shows that subsidizing dietary interventions, as proposed by Step One Foods founder and study author Dr. Elizabeth Klodas, can help prevent numerous heart diseases at their sources. Ultimately, it shows how insurance companies can avoid health issues as opposed to responding to them once prevalent. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/subsidizing-food-saves-billions-in-medical-costs-finds-us-study.html

tijd 15.06
Edelmetalen krijgen weer vraag en stijgen weer.
Goud $ 1960,40 zilver $27,22 en platina $944 Gold/Silver Ratio 71.99
Olie $ 41,88 en de dollar euro 1,1860
1 bitcoin = 11.925,20 USA dollar
1 ripple = 0,31553 USA dollar

Victoria Gold Doubles Strike Length at Raven Target on Dublin Gulch Property.
lees elders meer.

Chakana Copper Announces Drilling At Soledad Project, Peru. lees elders meer

media
- France Warns All Covid-19 Indicators Are Heading Higher.
- U.S. Futures Rise With Europe Stocks; Metals Climb: Markets Wrap
Get caught up with what's moving markets. see & read more on www.bloomberg.com

media in de VS
The New York Federal Reserve said its Empire State manufacturing survey’s general business conditions index dropped to a reading of 3.7 in August, down from July’s reading of 17.2. The data was weaker than expected with consensus forecasts calling for a reading around 14.6.
see More on www.kitco.com

media,
Hybride cloud biedt voorsprong bij adoptie cloud edge.
Edge computing is een grote hype, en terecht. Gartner schat dat binnen de komende twee jaar meer dan 50 procent van de bedrijfsgegevens op die plek worden gecreëerd en verwerkt. Als je er dieper over nadenkt, dan is de edge in wezen een gelokaliseerde cloudinfrastructuur die op een specifieke locatie kan worden toegepast, ter ondersteuning van een specifieke gebruikerscase. Organisaties met een hybride cloudstrategie hebben daardoor een voorsprong in de transitie naar het gebruik van edge-toepassingen. zie & lees verder op
https://www.computable.nl/artikel/blogs/cloud-computing/7034508/5260614/voorsprong-met-hybride-cloud-bij-adoptie-cloud-edge.html

CEO & CFO van CTAC
kopen aandelen Ctac. Dat laat de koers ontwikkeling vandaag ook zien EUR 1,775 +6,04%

tijd 15.34
De Dow 27.954.85 +23.83 +0.09%
De Nasdaq 11.087.03 +67.73 +0.61%

tijd 15.46
Sandstorm Gold Today Vol. 2.050
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:31:47 X 11.94 +0.25 500 79 CIBC 79 CIBC K
09:31:08 M 11.925 +0.235 100 1 Anonymous 2 RBC K
09:30:52 M 11.935 +0.245 100 1 Anonymous 2 RBC K

Sun Peak Metals Corp. Shares to Begin Trading on the TSXV, August 17, 2020
lees elders meer.

tijd 16.06
De Dow 27.927.01 -4.01 punten
De NASDAQ 11.100.63 +81.33 punten
Olie $ 42,51 en de dollar euro 1,1878

Beurzen in Europa rustig/stabiel, mar de Mijnbouwers stijgen met het edelmetaal mee.

tijd 16.14
De actuele koersen (kg): Goud: €53.431 | Zilver: €739

Silver Range Options The Cold Springs Project To Volt Energy Corp.
lees elders meer.

tijd 17.13
De Dow 27.913.98 -17.04 punten
De NASDAQ 11.108.67 +89.37 punten
Olie $ 42,45 en de dollar euro 1,1870
1 bitcoin = 12.175 USA dollar
1 ripple = 0,31155 USA dollar

tijd 17.21
De actuele koersen (kg): Goud: €53.638 | Zilver: €738

Tekort & te Laat
lezen wij in de media over de aanpak van het Corona.
Te laat voor het medicijn en tekort en onduidelijk met maatregelen.
Wel tijd voor Vakantie!
Als baas kun je in zo'n beladen tijd niet op vakantie gaan. Doe je dat wel, dan ontbreek je de "PASSIE" voor het vak/bedrijf.
Stel dat je besmet raakt, wat gaat er dan niet MIS in je bedrijf/Land.

Systeembeheerders met hun algoritmische geflipper zorgen voor de opgefokte prijsvormingen.

tijd 17.49
De AEX 562,94 +2,10 +0,37% ASMI EUR 318,90 +4,90 vol. 436.206
De Midcap 810,39 +3,05 +0,38% EuroComm. EUR 9.78 -56ct vol. 163.380
De Smallcap 869,35 +1,11 +0,13% B&S EUR 5,16 -22ct vol. 135.011
De Bel 20 3.426,17 +4,17 +0,12% Argenx EUR 203,80 +6,40 vol. 138.549
De CAC 4.971,94 +9,01 +0,18% Unibail EUR 40,81 -2,10 vol. 2.585.035
De DAX 12.920,66 +19,32 +0,15% Infineon EUR 22,50 +75,5ct vol. 4.121.458

Lokaal
CTAC EUR 1,75 +9,5ct vol. 61.331
AND EUR 1,44 -13ct vol. 6.794
New Sourde E. EUR 0,07 -1ct vol. 30.616

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
17 aug. EUR 35,00 30.439 321 EUR 34,90 53.769 397 17.35.10

tijd 18.06
De Dow 27.866.92 -64.10 punten
De NASDAQ 11.098.28 +78.98 punten

tijd 18.08
Goud $ 1.984,80 zilver $ 27,28 en platina $ 941 Gold/Silver Ratio 72.72
Olie $ 42,32 en de dollar euro 1,1870

shortlijst
AQR Capital Management, LLCKoninklijke Boskalis Westminster N.V.NL00008525801.1914 aug 2020
BNP Paribas S.A.Just Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.7014 aug 2020
BNP Paribas S.A.STMicroelectronics N.V.NL00002262231.4614 aug 2020
Capital Fund Management S.A.AMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886911.2014 aug 2020
Citadel Advisors LLCGalapagos N.V.BE00038183590.4614 aug 2020
D1 Capital Partners LPUnibail-Rodamco-Westfield SEFR00133262464.7214 aug 2020
Marshall Wace LLPGalapagos N.V.BE00038183590.7014 aug 2020
Samlyn Capital, LLCAEGON N.V.NL00003037090.5814 aug 2020
Voleon Capital Management LPFugro N.V.NL00003525651.4114 aug 2020
WorldQuant, LLCKoninklijke BAM Groep N.V.NL00003373191.5814 aug 2020

tijd 18.16
De actuele koersen (kg): Goud: €53.818 | Zilver: €741

media,
- As Democrats prepare to nominate Biden, widespread fears about unfair election
With less than 80 days to go before the presidential election, it looks like Joe Biden's race to lose.
- Lebanon needs two-week lockdown after 'shocking' COVID-19 rise, minister says
see & read more on www.reuters.com

media
Forget last week's selloff, the gold price has everything going for it - RBC's Gero.
In a telephone interview with Kitco News, George Gero, managing director at RBC Wealth Management, said that last week ’s selloff created a much-needed reset for the precious metal, which was on an unsustainable rally. read more on
https://www.kitco.com/news/2020-08-17/Forget-last-week-s-selloff-the-gold-price-has-everything-going-for-it-RBC-s-Gero.html

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.

Investors in Mining stocks
- Ray Dalio’s hedge fund invests $400M in gold.
- Paulson Buys New 1% Position in Equinox Gold.
- watch the warrants Equinox 6 oct. 2021 and see this link.
https://www.equinoxgold.com/investors/shares-and-warrants/

Wij wezen enkele weken geleden ook also the founder of Pan America Silver.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL