Een nieuwe week met weer weglopende Kamerleden? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 16/08/2020 06:08
Afgelopen week hadden we in Nederland een schandelijke vertoing in de Politiek, dit Kabinet liet overduidelijk haar WARE GEZICHT zie van "list & bedrog"!
Met de mond belijden en met de daden het tegenover gestelde doen: "WEGLOPEN" voor steun (lees extra geld) voor de Zorg sector.
HOUDT de deur dan ook verder gesloten voor deze zielenpoten, want in onze ogen zijn ze geen knip voor de neus waard.
Door doelbewust kamerleden naar huis te sturen hebben VVD, CDA, D66 en Christen Unie haar ware gezicht laten zien.
Afstraffen bij de volgende verkiezingen in 20021!


Dat noemt zich een bestuurlijk orgaan. Kijk eens waar wij van XEA.nl tegen aan lopen, als je LEDEN van Overheid e/o Semi Overheden het vuur aan de schenen legt.

OOK machtswellust!!

OD en Gemeente maakten er een potje van.
Bezwaren werden NIET uitgewerkt en beantwoord. De Gemeente verlenge de termijn i.v.m. wijziging aanvraag en wat deed die Gemeente Toen, samen met het RUD (nu OD).Die speelde een een tweetje met bezwaar indieners. De Industriële bakkerij
die jaren geleden weer in de Binnenstad mocht terugkeren van het Industrie terrein waar eind mei 2020 een hennepkwekerij werd ontdekt, lapte allerlei regels aan de laars. Geluidsovertredingen werden op 23 mei 2019 vastgesteld, binnen drie dagen voldoen aan de wettelijke eisen, anders gaat er een last onder dwangsom naar U toe. Er waren meerdere omwonende die geklaagd hadden.
Op 4 juni 2019 was de HOORZITTING en wat vertelde de HEREN (2) van de RUD (nu OD), wij hebben de Industriële bakkerij gecontroleerd en alles voldoet aan de wettelijke milieu en vestigingseisen.
Wat doet de Gemeente snel, die vegen de bezwaarschriften aan de kant, en gaan op 12 juni 2019 met de Juriste aan de praat van 1 van de bezwaarmakers en legaliseren op 14 juni 2019 alle bestaande situaties en de rechtszaak van 18 juni wordt dan overbodig stelt de juriste van de bewoner vast. Maar wat doet de RUD (nu OD) op 25 juni 2019, die sturen een brief onder last van dwangsom naar die Industriële Bakkerij toe.
Daar kwam de Nestor van XEA.nl via WOB verzoeken achter. De Juriste liet de zaal voor wat die was en wilde geen info geven over wat er tussen haar en de Gemeente was besproken.

In juli 2019 is de Nestor dan ook monddood gemaakt door de Gemeente.

Zo werkt het in Nederland en dat geklungel zie wij op TV door de Heren Rutte en de Jonge over de Corona maatregels, besluiten worden er nauwelijks genomen, iedereen moet via zijn/haar eigen wensen zich aan de corona houden.
Het gevolg kan zijn, monddood gemaakt en straks BEWUST besmet met Corona en dan maar hopen dat de man met de Zeis zijn werk doet.
Dan is het "GOED gedaan Jochie"! Komen er huizen vrij voor anderen.


De agenda voor deze week, samen met diversen berichten CBS
maandag 17 aug.
Sun Peak naar de TSX.
In Japan, de economische groei 2de kwartaal 2020

dinsdag 18 aug.
Kenrion 07.300 Uur en IMCD 2de kw. cijfers.

woensdag 19 aug.
ICT 2de kw. cijfersen de Ceuninck
In de VS rente vergadering en MBA Mortgage Applications

donderdag 20
1/2 cijfers BAM, Bos Kalis, Nouvisource en Adyen.
om 18.00 uur Stern cijfers
EU notulen ECB vergadering.
In de VS WW aanvragen

vrijdag 21 aug.
1/2 cijfers Heijmans
In de VS inkoopindex.
Cijfers John Deere.

MISSTANDEN veroorzaakt door Overheid en andere Instanties
In Hollandse zaken zaterdagavond (8/8) was mijnheer Omtzigt, hij had het over de manier waarop Overheid, RIVM en andere instanties MET AAANAMES werken en NIETS onderbouwd was o.a. de STIKSTOF voor de Veehouders.
DAAR worden beslissingen opgenomen en die NIET t bestrijden zijn, WANT de basis is NATTE VINGER werk!
DAT NOEMT zich betrouwbaarheid en NIEMAND heeft PASSIE en een schuld gevoel!? ZE doen MAAR, en modderen gewoon verder en de burger in de ellende achterlatend!

Iemand had ca EUR 100 schade door de kinderbijdrage en KREEG EUR 7.000 als vergoeding!!!! ZE DOEN MAAR WAT!!Deze ambtenaren ontslaan dat is HUN loon!!!

Wij schreven gisteren al: "Hoe betrouwbaar zijn cijfers"! DE OVERHEID WEET ER WEL RAAD OP/MEE!!
Schandalig, Rutte moet vertrekken, met dat lachje. Daar zien wij NU wat anders achter!!!

Corona maatregels en controles berusten voor 98% op willekeur.
Kijk eens de sluiting van een supermarkt in Noord Beurningen, willekeur en de PIK hebben op de eigenaar.
Dat zeggen bezoekers en Collega Supers in de omgeving.
Als ze eenmaal de PIK op je hebben, dan maken ze je NIET MONDDOOD, maar moet je de Winkel sluiten.
Zo werkt het in Nederland. Onze Nestor kan er van meepraten als vertegenwoordiger van een Lezeres.

media,
Stop met subsidie voor milieuclubs.
De regering wil de KLM en daarmee de gehele luchtvaartindustrie alleen redden als het personeel flink inlevert op hun salaris. Het enige wat KLM-personeel te verwijten valt, is dat ze door keihard werken een bloeiend en meestal winstgevend bedrijf in de lucht hebben gehouden en daarmee voor miljarden aan de belasting pot hebben bijgedragen. Gaan we dit vergelijken met milieuclubs als Urgenda en Greenpeace, dan kunnen we constateren dat zij slechts geld uit de belasting pot hebben weten te halen. Met dit geld hebben zij er lustig op los geprocedeerd en de Staat gedwongen om kolencentrales te sluiten en miljarden subsidies uit te geven om biomassacentrales te bouwen. Zoals we nu weten, is dat weggegooid belastinggeld. Zou het niet rechtvaardig zijn als we die subsidies aan milieuclubs stopzetten?
D.A te M.

Het gaat zo goed in Nederland, hoorden wij veelvuldig.
media CBS
Economie krimpt met 8,5 procent in tweede kwartaal 2020.
Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in het tweede kwartaal is voor meer dan de helft toe te schrijven aan de sterk gedaalde consumptie door huishoudens. Verder namen ook de investeringen en het handelssaldo sterk af. De krimp in Nederland was wel kleiner dan gemiddeld in de eurozone en in de ons omringende landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/33/economie-krimpt-met-8-5-procent-in-tweede-kwartaal-2020

Nederland
moet de zwakkere Eurolanden steunen o.a. Italië, maar de Financiële man in Italië vertelde dat er een groei was van ca. 15% en dat daardoor de Loonbelasting verlaagd kon worden. Ook heeft Italië de twee pas in de Europese top van bezit van fysiek goud en de derde plaats op Wereld niveau.
Is dit geen scheve vraag? Zelf de BEDELAAR uithangen en andere voor de kosten op laten draaien. Mijnheer Omtzigt, er is werk aan de winkel!

ECB
Heeft onder Draghi de "Financiële BEEST uitgehangen", ook t.g.v. de zwakkere Eurolanden, maar zeker voor de Italianen.
En iedereen knikte van ja. Waar is nog financiële kennis in Brussel? De Eurolanden zijn van de druppel regen, in een Orkaan terecht gekomen.
Waarom kan NIEMAND ter verantwoording geroepen worden?
Door de geldmachines nog steeds te laten draaien, is dat het "PAARD" achter de wagen spannen.

media
- California Faces Second Night of Blackouts Amid Heat Wave.
- Day Traders in Brazil Study Would’ve Done Better With 9-to-5 Job.
see & read more on www.bloomberg.com

Sport
Olympique Lyon met Memphis Depay in de basis hebben zaterdagavond in de kwartfinales van de Champions League voor een fraaie stunt gezorgd. Manchester City, de uitgesproken favoriet, werd in Lissabon met 3-1 aan de kant gezet.
Snel daarna gaf Lyon de genadeklap, het was opnieuw Dembélé die scoorde: 3-1.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/sport/1287190278/lyon-met-depay-stunt-tegen-manchester-city

media, WEER 1 dode in Nederland door geweld.
Man gedood in Groningen, drie aanhoudingen.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/137200773/man-gedood-in-groningen-drie-aanhoudingen
De Jeugd toont nauwelijks nog respect voor het leven van zijn naasten!!

tijd 07.12
1 bitcoin = 11.915 USA dollar
1 ripple = 0,30294 USA dollar

media
Copper Reef Changes Name to Voyageur Mineral Explorers Corp.
see & read more on
http://www.globenewswire.com/news-release/2020/08/15/2078945/0/en/Copper-Reef-Changes-Name-to-Voyageur-Mineral-Explorers-Corp.html

media,
Bridge2Brands: FCA and Biobridges Call for Innovative Solutions.
lees elders meer.

media,
XPure vestigt zich bij Planet B.io op Biotech Campus Delft.
Deze zomer verhuist technologieleverancier XPure naar de Biotech Campus Delft. XPure, gespecialiseerd in het leveren van product- en processpecifieke zuiveringsoplossingen op basis van chromatografie en ionenuitwisseling, zal toetreden tot het Planet B.io-ecosysteem. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/xpure-vestigt-zich-bij-planet-b-io-op-biotech-campus-delft/

media,
Tuinbouwsector laat tot 2019 lichte groei zien.
lees elders meer.

media,
Arla Food Ingredients explores why organic milk proteins are the future for dairy manufacturers. 14 Aug 2020 --- The market for organic and wholesome foods is growing, pushing production demand for organic food products with a healthy nutritional profile. This is prevalent in the organic milk proteins space, where Arla Food Ingredients spots a gap in the market. Ahead of a webinar further detailing Arla’s portfolio, two executives speak with FoodIngredientsFirst about a new line of organic Nutrilac milk proteins and opportunities in this space. see & read more on https://www.foodingredientsfirst.com/news/arla-food-ingredients-explores-why-organic-milk-proteins-are-the-future-for-dairy-manufacturers.html

Duurzaamheid
Begin eerst met bescherming/beveiliging van de mens.
Wit Rusland en OOK hier ben je niet veilig meer. Mijnheer Heer Rutte zegt dan wel sociale attentie als je iets ziet wat niet maag, laat het weten!
Ja, maar dat kan niet meer, je wordt gelijk afgeschoten of een mes in je ribben!


media Corona
Wij schreven in het begin al: " een uit de hand gelopen experiment"!
Nu in de media
Is het coronavirus ontsnapt uit een laboratorium? Dit is wat we nu weten.
AMSTERDAM - Is het coronavirus ontsnapt uit een laboratorium? Of erger: hebben virologen het in het lab in elkaar geknutseld? Geruchten dat de uitbraak van Covid-19 op de een of andere manier mensenwerk is, zijn net zo hardnekkig als het virus zelf. Dit is wat we nu weten. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1398024017/is-het-coronavirus-ontsnapt-uit-een-laboratorium-dit-is-wat-we-nu-weten

media VS - China
Conflict tussen VS en China verdeelt techwereld.
Tenzij de activiteiten in de Verenigde Staten voor die datum worden overgenomen door een Amerikaanse partij, valt per 15 september het doek voor de onder kinderen razend populaire video-app TikTok in het land. zie^& lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/795537081/conflict-tussen-vs-en-china-verdeelt-techwereld

media Congo
Congolese centrale bank verdubbelt rente.
De centrale bank van de Democratische Republiek Congo is met draconische maatregelen gekomen om de inflatie te bestrijden. De monetaire beleidsmakers in het Afrikaanse land hebben hun belangrijkste rentetarief dit weekend meer dan verdubbeld, van 7,5 procent tot 18,5 procent. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/555421478/congolese-centrale-bank-verdubbelt-rente

tijd 18.03
1 bitcoin = 11.900,40 USA dollar
1 ripple = o,29943 USA dollar

media
Eendagsvlieg. by Diederik Schmull on 16 augustus 2020
Eendagsvliegen zijn vaak veel groter dan de meeste vliegen en er bestaan tientallen soorten. Vele volwassen eendagsvliegen leven maar enkele uren tot hooguit twee weken. Maar het grootste deel van hun leven, van ongeveer een jaar, brengen ze door, als larve, in het water. Een, liquiditeitsgedreven, sprong omhoog in de beurskoersen betekent nog geen echte economische opleving. Was dat een eendagsvlieg? Want tegelijkertijd waarschuwen de rendementsdalingen in Amerikaanse Treasuries en andere vastrentende waarden, met dienovereenkomstige waardestijgingen, ervoor, dat de verwachtingen voor economische groei en inflatie zullen teleurstellen. Riemen vast!
zie & lees verder op.
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/08/16/eendagsvlieg/

media,
- Oil Companies Wonder If It’s Worth Looking for Oil Anymore
More European producers are saying energy resources worth billions of dollars now might never be pumped out of the ground. see & read more on www.bloomberg.com

Fijne avond en morgen wat minder warm.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL