Wall Street plust, maar Oostmarkt afwachtend. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 24/06/2020 04:54
Wall Street bleef positief, ondanks de situatie in de VS en de rest van de wereld.
De systeembeheerders willen de realiteit nog niet onder ogen zien, maar ook in de VS zwakt de economie af. Oorzaken zijn er voldoenden.
De Dow sloot op 26.156.10 +131.14 punten
De NASDAQ 10.131.37 +74.89 punten
Apple aandelen stuwen de Nadsdaq.

Goud $ 1.768.50 zilver $17,90 en platina $ 810 Gold/Silver Ratio 98.77
Olie $ 40,04 en de dollar euro 1,1320
1 bitcoin = 9.670,10 USA dollar
1 ripple = 0,18965 USA dollar

media
- Refinery Fire and Falling Debris Hit Mexico After 7.4 Quake
The earthquake triggered a tsunami warning for the coasts of Central America.
see & read more on www.bloomberg.com

media in de VS
- Washington state makes masks mandatory, as Arizona, California, Nevada report record cases. The governor of Washington state ordered residents to wear face masks in public as officials across the country sought new means to control the coronavirus pandemic while easing clamp-downs on residents and reopening the economy. see & read more on www.reuters.com

Actuele goud en zilver prijs
24-jun-2020 05:00 CET
Goudprijs: € 1.561,83 -2,13
Zilverprijs: € 15,81 -0,09
Prijzen in euro's en per troy ounce

Outcrop Gold Intercepts 0.4 Metres of 14.2 Grams Gold Per Tonne and 361 Grams Silver Per Tonne. lees elders meer.

In de Oostmarkt een afwachtend houding.
Ook hier ontbreekt 't aan realisme, MEN wil gewoon terug naar wat men gewend was.
In Japan de Nikkei 22.576 +27 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.892 -15 punten
In Australië de All Ordinaries 6.077 +8 punten
In Singapore de Straits 2.638 +3 punten

De valuta's
de dollar euro 1,1320 de Yen 120,57 't Pond 0,9034 AU$ 1,6188 C$ 1,5326 NZ$ 1,7455 en Sing$ 1,5702

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten van 't CBS. De data van woensdag 24 juni
Gemalto 1/2 jaarcijfers
Signify 2de kw. cijfers
In de VS MBA Mortgage Applications
In Duitsland - ondernemersvertrouwen

donderdag 25 juni
In de VS - Durable Goods May 2020 & BNP may 2020

vrijdag 26 juni
In de VS - consumentenuitgave mei 2020

Windmolen levert weinig op
Met verbazing lees ik dat men er nu achter is gekomen dat biomassa niet zo groen is als men dacht. Hoeveel miljard zijn we nu verder? Weggegooid geld. Hetzelfde geldt voor al die windmolens, vooral die op zee. Alleen heeft de politiek nog niet gesnapt dat ook dát geld wegsmijten is én een druppel op een gloeiende plaat als het gaat om totale energie-voorziening voor onze wereld. De installatie-kosten zijn al gigantisch en de enorme onderhoudskosten komen er nog eens bij. Het is schone energie maar véél te kostbaar en te weinig om echt zoden aan de dijk te zetten. En al die tijd je kop in het zand steken als het woord ’kernenergie’ genoemd wordt.
J. B.

In Frankrijk
staan ca. 60 Kern energie Centrales(red. XEA.nl)

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 1.212.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:15:38 T 12.73 +0.36 200 9 BMO Nesbitt 9 BMO Nesbitt KX
16:00:00 T 12.73 +0.36 37 79 CIBC 5 Penson Q
16:00:00 T 12.73 +0.36 92 53 Morgan Stanley 5 Penson Q

Heeft U afgelopen donderavond Opstandelingen gezien?
In Bloemendaal/Overveen!
WAT een machtscultuur en zich afzetten tegen normen & waarden.
Je mag als Raadslid NIET opkomen voor rechtvaardigheid, en betrouwbaarheid.
Mevr. Roos werd, toen zij de brief opende onder toezicht van de Notaris! De brief WAAR geen "GEHEIM" opstond, later veroordeeld wegens schending van haar zwijgplicht. DE VVD kwam er HEEL slecht uit. Een partij waar geen samenhang met elkaar is, dat bleek uit de gespreken van burgers!
Een schaamteloze bedoening in Bloemendaal en waar is dat niet!?

In de media,
Zoveel onvrijheid was er in het verleden in de DDR (Oost Duitsland).
Ze mochten niet eens naar de West-Duitse tv kijken.
Op dat land zullen wij steeds meer gaan lijken – ons worden nu ook al bepaalde tv-programma’s ontnomen – als we blijven toegeven aan de steeds krankzinniger wordende eisen van Black Lives Matter en aanverwante clubs. Onze geschiedenis wordt al herschreven, onze toekomst wordt meer en meer niet dóór ons, maar vóór ons bepaald. We mogen dit niet meer, we mogen dat niet meer, we moeten zus en we moeten zo.
En waarom?
Ter beantwoording van die vraag citeer ik wat een twitteraar die uit bewondering slechts uitspraken van de inmiddels alweer 89-jarige hoogleraar economie en sociologie Thomas Sowell pleegt te verspreiden, aan de openbaarheid prijsgaf: „Hebben we het ultieme stadium van absurditeit bereikt waarin sommige mensen verantwoordelijk worden gehouden voor dingen die vóór hun geboorte hebben plaatsgevonden, terwijl andere mensen niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat ze vandaag zelf doen?”

Saillant detail: het life van Thomas Sowell is ook black.
lees meer op www.dft.nl van afgelopen zaterdag 13 juni 2020.

onlangs in de media,
Kennelijk behoefte aan boetedoening.
Kun je ook als zwarte historisch schuldig zijn? Rapper Akwasi dreigde tijdens de grote demonstratie op de Dam op 1 juni Zwarte Pieten op hun bek te slaan. Akwasi is een Ashanti, de Ghanese stam die slaven bijeendreef om ze aan Arabieren en blanke handelaren te verkopen.

Akwasi is niet schuldig. Niemand die nu leeft, is verantwoordelijk voor het historische racisme. Er is in de westerse culturen hard gewerkt, en we moeten dat blijven doen, om discriminatie op basis van geloof, huidskleur, geslacht, noem het maar, te bestrijden en te onderdrukken. En dat is, zo lijkt me, behoorlijk gelukt.


Waar is een goed Risico management?
media
ABN en ING mogelijk dupe van drama bij Wirecard.
AMSTERDAM - Onder de rook van München stond hét Europese antwoord op Google, Facebook en PayPal. Maar hemelbestormer Wirecard trilt op zijn grondvesten – het bedrijf heeft ’zeer vermoedelijk’ €1,9 miljard verzonnen. Beleggers zijn op de vlucht geslagen, de Duitse beurswaakhond spreekt van ’een schande’ en een ’complete ramp’. Hoe kon het zó misgaan – en waarom zagen toezichthouders het niet aankomen? zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/102291163/abn-en-ing-mogelijk-dupe-van-drama-bij-wirecard

WireCard vs. Imtech (herhaling van gisteren.
Bij beide bedrijven was de controles beneden maat!
Toezicht zou ook verscherpt moeten worden en dat begint bij de prijsvormingen!!

media
’Lage gasprijs voor Italië toont al onze solidariteit’.
Alle argumenten zijn benoemd door voor- en tegenstanders van schenkingen en/of leningen van ons belastinggeld aan de zuidelijke EU-landen, en dan met name aan Italië. Eén mis ik tot op heden in de discussie en wel over ons aardgas. Decennialang levert Nederland al aardgas aan Italië, alleen voor een veel lagere prijs dan gemiddeld.
J. de G.


Actuele goud en zilver prijs
24-jun-2020 05:45 CET
Goudprijs: € 1.561,78 -2,18
Zilverprijs: € 15,79 -0,11
Prijzen in euro's en per troy ounce

Waar is nog een goede controle?
media,
Managers Siemens en Alstom opgepakt om corruptie metro Milaan.
MILAAN (ANP) - Managers van onder meer Siemens en Alstom zijn opgepakt op verdenking van corruptie rond de modernisering van de metro in Milaan.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1494457623/managers-siemens-en-alstom-opgepakt-om-corruptie-metro-milaan

media,
Bio-Fed is introducing a new version of its M-Vera GP1012 biocompound.
lees elders meer.

tijd 05.55
De actuele koersen (kg): Goud: €50.181 | Zilver: €508

CORE LAB ANNOUNCES:
lees elders meer

media CBS
Uitstoot CO2 fors lager in het eerste kwartaal van 2020.
De CO2-uitstoot in Nederland was in het eerste kwartaal 8,7 procent lager dan in hetzelfde kwartaal van 2019. Volgens de tweede berekening kromp het bruto binnenlands product (bbp) in dezelfde periode met 0,2 procent. De afname van de CO2-uitstoot komt vooral doordat de energiebedrijven bij hun productie minder steenkool en meer aardgas hebben ingezet. Ook de impact van de coronacrisis was zichtbaar in de CO2-uitstoot. Zo was de CO2-uitstoot luchtvaart in het eerste kwartaal 11 procent lager dan een jaar eerder. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwe kwartaalcijfers over de CO2-uitstoot.
Het eerste kwartaal van 2020 was zachter dan dat van 2019. Gecorrigeerd voor dit weereffect was de CO2-uitstoot in het eerste kwartaal 7,5 procent lager dan een jaar eerder. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/uitstoot-co2-fors-lager-in-het-eerste-kwartaal-van-2020

media CBS
Huishoudens sparen ruim 4 miljard euro meer in eerste kwartaal.
Het totale reële beschikbare inkomen van huishoudens was in het eerste kwartaal van 2020 1,6 procent hoger dan een jaar eerder. Het inkomen bleef daarmee op peil, ondanks de coronacrisis die in maart begon. Onder andere omdat de consumptieve bestedingen vanaf maart wel sterk terugvielen, namen de besparingen toe. Ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder spaarden huishoudens 4,2 miljard euro meer. Het financiële vermogen nam daardoor toe, maar vooral doordat pensioenaanspraken stegen. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over de financiën van huishoudens. De beloning van werknemers steeg met 4,4 miljard euro (5,1 procent) tot 92,5 miljard euro. Deze stijging droeg het meeste bij aan de ontwikkeling van het huishoudensinkomen. De gewerkte uren namen veel minder toe, maar door de steunmaatregelen van de overheid kregen veel werknemers wel hun volledige loon doorbetaald. Voor zelfstandigen was de inkomensontwikkeling minder groot. Hun inkomen steeg nog wel, met , maar deze toename was kleiner dan in voorgaande kwartalen. Zelfstandigen in de bouw en de landbouw deden het relatief goed. Daartegenover staat dat het inkomen van zelfstandigen in de zorg en de horeca dit kwartaal daalde. Door het relatief hoge ziekteverzuim in het eerste kwartaal namen ook de sociale uitkeringen die huishoudens ontvingen toe. Kwartaalcijfers over het reële beschikbare inkomen worden bepaald door bij het verslagkwartaal de inkomens van de voorgaande drie kwartalen op te tellen. Op basis van deze cijfers kan niet gezegd worden hoe de inkomensontwikkeling verdeeld is over verschillende typen huishoudens. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/huishoudens-sparen-ruim-4-miljard-euro-meer-in-eerste-kwartaal

media CBS
Economie in laagconjunctuur in juni
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS is in juni fors verder verslechterd, meldt het CBS. De economie is diep in een fase van laagconjunctuur gekomen. In de Conjunctuurklok van half juni presteren 11 van de 13 indicatoren slechter dan hun langjarige trend. De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben voor veel indicatoren in de klok vanaf verslagmaand maart grote invloed. De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/economie-in-laagconjunctuur-in-juni

media CBS
Niet-financiële bedrijven boeken minder winst.
De brutowinst voor belasting van niet-financiële bedrijven kwam in het eerste kwartaal van 2020 uit op 63,5 miljard euro. Dat is 4,8 miljard euro minder dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. De afname is groter dan in het voorgaande kwartaal, toen de winst met 2,9 miljard euro afnam ten opzichte van een jaar eerder. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.
De brutowinst voor belastingen is gelijk aan de som van de operationele winst, de winsten van buitenlandse dochters en de overige winst. De overige winst bestaat uit renteontvangsten en binnenlandse dividendopbrengsten, minus de betaalde rente en enkele betalingen aan de overheid, onder meer in verband met de aardgaswinning en erfpacht. De afname van de brutowinst voor belasting is geheel toe te schrijven aan de winsten van buitenlandse dochters, die 7,1 miljard euro lager waren dan in het eerste kwartaal van 2019. De operationele winst was 0,3 miljard euro hoger dan een jaar eerder. Dit komt onder meer doordat bedrijven 0,8 miljard euro aan coronagerelateerde subsidies hebben ontvangen. De overige winst nam met 2,0 miljard euro toe. Dat komt vooral doordat de rentebetalingen sterker afnamen dan de renteontvangsten en doordat de binnenlandse dividendopbrengsten hoger waren dan in het eerste kwartaal van 2019. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/niet-financiele-bedrijven-boeken-minder-winst

media CBS
Economie krimpt met 1,5 procent in eerste kwartaal 2020.
Volgens de tweede berekening van het CBS is het bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal van 2020 met 1,5 procent gekrompen ten opzichte van het vierde kwartaal van 2019. De tweede berekening van het bbp wordt ongeveer 90 dagen na afloop van het kwartaal gepubliceerd.
Het groeicijfer is opwaarts bijgesteld. Bij de eerste berekening, die is gepubliceerd op 15 mei, kwam de krimp uit op 1,7 procent. Ten opzichte van de eerste berekening zijn vooral de investeringen, waaronder de bouwinvesteringen en de investeringen in R&D naar boven bijgesteld. Ook de consumptie door huishoudens is iets opwaarts aangepast. Het handelssaldo is daarentegen neerwaarts bijgesteld. Het totaalbeeld is niet veranderd. De krimp van het bbp in het eerste kwartaal van 2020 is vooral toe te schrijven aan de gedaalde consumptie door huishoudens. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/economie-krimpt-met-1-5-procent-in-eerste-kwartaal-2020

Actuele goud en zilver prijs
24-jun-2020 06:30 CET
Goudprijs: € 1.560,90 -3,05
Zilverprijs: € 15,81 -0,09
Prijzen in euro's en per troy ounce

Actuele goud en zilver prijs
24-jun-2020 06:45 CET
Goudprijs: € 1.563,38 -0,57
Zilverprijs: € 15,82 -0,08
Prijzen in euro's en per troy ounce

media
14 methoden om eikenprocessierups te bestrijden. lees elders meer

Actuele goud en zilver prijs
24-jun-2020 07:00 CET
Goudprijs: € 1.563,21 -0,75
Zilverprijs: € 15,82 -0,08
Prijzen in euro's en per troy ounce

Ziet U het verschil, controle in stille periodes is er nauwelijks.
Actuele goud en zilver prijs
24-jun-2020 11:00 CET
Goudprijs: € 1.571,11 +7,16
Zilverprijs: € 15,83 -0,07
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 11.09
De AEX licht lager op 566,69 -7,50 -1,31% de Bel 20 3.363,22 -70,66 -2,06% de DAX 12.310,25 -213,51 -1,70% en de CAC 4.939,73 -77,95 -1,55%
Bezinning of toch Hoop?
Groen is de kleur van de HOOP, maar dat is duurzaam en deze plussen KUNNEN niet duurzaam zijn voor langere tijden!
De ellende is nauwelijks te begrijpen.
Wij waren op bezoek bij onze achterbuurman. Zit in een verzorgingstehuis en mag 3 bezoekers per week ontvangen, dus moesten wij achter in de tuin achter dranghekken met elkaar praten. Volop zon, maar het werd hem te warm.
Hij vond dat je in de "gevangenis" meer vrijheid had. Op 90 jarige leeftijd , als buiten mens dan dit te moeten meemaken, is in en in triest!.

Zo gaat de Regering met de mensen om die na WO II Nederland hebben op gebouwd.
tijd 11.17
Goud $ 1.776,00 zilver $ 17,90 en platina $807 Gold/Silver Ratio 99.18
Olie $ 39,76 en de dollar euro 1,1293
1 bitcoin = 9.532,60 USA dollar
1 ripple = 0,18654 USA dollar

media
Debat: De toekomst van ons geldstelsel.
Op woensdag 24 juni debatteert de Tweede Kamer over de toekomst van ons geldstelsel. Dit debat is een vervolg van burgerinitiatief Ons Geld, dat in het voorjaar van 2015 met meer dan 100.000 handtekeningen het thema geldcreatie op de politieke agenda kreeg. Deze week staat de kabinetsreactie op het rapport 'Geld en Schuld' van de WRR op het programma. Ook behandelt men het rapport van de Nederlandsche Bank over centralebankgeld en een initiatief van SP Kamerlid Mahir Alkaya voor de oprichting van een nationale betaal- en spaarbank. zie & beluister de video (ca. 6 min.) op
https://www.goudstandaard.com/nieuws/debat-de-toekomst-van-ons-geldstelsel?a=333c4

media,
Defaults Are Coming, Market Report.
We are reading now about possible regulations for air travel. In brief: passengers might be forced to spend hours at the airport. Authorities will perform medical checks, including possibly needles to draw blood, no lounges, no food or drink on board the plane, masks required at all times, and even denied the use of a bathroom except by special permission.
We would wager an ounce of fine gold against a soggy dollar bill that people will hate this. The majority of vacationers will not want to fly. A holiday is supposed to be fun, and air travel promises to be a lot less fun that it was in March. see & watch more on
https://monetary-metals.com/defaults-are-coming-market-report-22-june/

tijd 14.17
De actuele koersen (kg): Goud: €50.474 | Zilver: €507

SHAREHOLDERS MEETING ICT GROUP ADOPTS ALL RESOLUTIONS
ICT Group N.V. (ICT) announces that the Annual General Meeting of Shareholders (AGM), which was held today via webcast, adopted all proposed resolutions. This included the amendment of the Articles of Association, the approval to retain all earnings and the appointment of Mr. K. Beeckmans as member of the Supervisory Board of ICT Group.

Kardan
DELISTING KARDAN N.V. SHARES FROM EURONEXT AMSTERDAM. lees elders meer

Ahold
Ahold Delhaize announces Jan Hommen to retire as Chairman of the Supervisory Board by end of 2020; Peter Agnefjäll appointed successor. lees elders meer

ICT PROVIDES BUSINESS UPDATE. lees elders meer

tijd 14.39
Olie $ 39,52 en de dollar euro 1,1278

media Turkije
Turkije mogelijk geweerd uit grote beleggersindex.
Turkse bedrijven en beleggingen wachten een nieuwe klap op de financiële markten. Het land kan zijn status van ’opkomende economie’ verliezen bij de grote indexbouwer MSCI. Turkije beperkt buitenlandse beleggers teveel, waarschuwt MSCI. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2129564109/turkije-mogelijk-geweerd-uit-grote-beleggersindex

media
Gemeente mag informatie schulden gaan delen.
AMSTERDAM - Vanaf 1 januari 2021 mogen gemeenten gegevens over inwoners met betaalachterstanden gaan delen met bijvoorbeeld woningcorporaties, energie- en drinkwaterbedrijven en zorgverzekeraars. Doel is om mensen met problematische schulden zo eerder te kunnen helpen. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1909336026/gemeente-mag-informatie-schulden-gaan-delen

Waar blijft UW privacy dan nog!?

tijd 14.44
De AEX 565.17 -9.02 -1.57% de Midcap 756.42 -10.15 -1.32% en de Smallcap 819.3
-3.75 -0.46%

tijd 14.46
De Bel 20 3.363.09 -70.79 -2.06% de DAX 12.309.67 -214.09 -1.71% en de CAC 4.929.85 -87.83 -1.75%

Edelmetalen worden weer gemanipuleerd. De hitte heeft zijn invloed op de controles.

Kendrion shareholders appoint Erwin Doll as Supervisory Board member.
lees elders meer.

media IMF
IMF: dieper dal en trager herstel door coronacrisis.
AMSTERDAM - De economische klap van het coronavirus is nóg groter, en het herstel gaat trager verlopen. Met die sombere boodschap kwam het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vandaag in een nieuwe raming over de wereldeconomie.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2006818787/imf-dieper-dal-en-trager-herstel-door-coronacrisis

media
Agrarische sector nek omgedraaid. lees elders meer

tijd 15.51
De Dow 25.832.28 -323.82 -1.24%
De Nasdaq 10.078.20 -53.17 -0.52%

tijd 15.54
De actuele koersen (kg): Goud: €50.474 | Zilver: €504

media,
New Age Metals Palladium Exploration Plan Update for Q3 2020.
lees elders meer

tijd 15.59
Olie $ 39,80 en de dollar euro 1,1263
1 bitcoin = 9.359 USA dollar
1 ripple = 0,18382 USA dollar

tijd 16.01
Sandstorm Gold Today Vol. 57.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:46:04 D 12.685 -0.045 100 79 CIBC 1 Anonymous K
09:45:26 X 12.72 -0.01 300 79 CIBC 1 Anonymous K
09:44:19 U 12.73 100 1 Anonymous 79 CIBC K

tijd 17.14
De Dow 25.635.37 -520.73 punten
De NASDAQ 9.991.09 -140.28 punten
Olie $ 38,37 en de dollar euro 1,1263
Goud $ 1.776,50 zilver $ 17,81 en platina $ 797 Gold/Silver Ratio 99.70
1 bitcoin = 9.305 USA dollar
1 ripple = 0,18275 USA dollar

Systeembeheerders konden het vandaag niet tegen houden, realisme komt toch langzaam boven drijven.
tijd 17.20
De AEX 558,62 -15,57 -2,71% daghandel Arcelor moet er aan geloven EUR 9,081 - 69ct vol. 6,3 milj.

tijd 17.24
De Midcap 748,01 -18,56 -2,42% TKH EUR 35,78 -2,10 vol. 129.000

tijd 17.25
De Smallcap 809,67 -13,38 -1,63% Alfen EUR 34,50 +1,55 vol. 305.000

tijd 17.36
De AEX 557,33 -16,86 -2,94% Arcelor EUR 9,023 -74,8ct vol. 9.003.953
De Midcap 746,23 -20,34 -2,65% TKH EUR 35,56 -2,32 vol. 149.105
De Smallcap 808,60 -14,45 -1,76% B&S group EUR 6,25 -41ct vol. 96.627
De Bel 20 3.301,53 -132,35 -3,85% Aperam EUR 23,75 -1,48 vol. 305.300
De CAC 4.871,36 -146,32 -2,92% Renault EUR 20,915 -1,45 vol. 2.402.740
De DAX 12.121,23 -402,53 -3,21% Wirecard EUR 12,388 - 4,75 vol. 19,0 milj.

GOUD ETF's
Indien de bezitters plots massaal 't onderliggend goud gaan opvragen, dan staat er zo $ 10.000 p.o. op het scherm.
Dagelijks wordt er gemanipuleerd met het goud en zilver (lees een veel kleiner markt) en als de goudstandaard ook plots terug komt, dan is het "hek van de DAM"!

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
22 juni EUR 31,85 27.775 EUR 31,75 45.939 347 17.35.14
Om 17.31.90 uur EUR 32,30 om 17.34.57 EUR 31,90
23 juni om Tijden en prijzen Corbion
Tijd Prijs Volume
17:25:55 31,85 4
17:25:55 31,85 4
17:25:55 31,85 18
17:25:55 31,85 61
17:25:55 31,85 2
17:25:55 31,85 5
Met dit soort aantallen en prijzen sturen partijen de prijsvorming.
23 juni EUR 31,80 37.199 423 EUR 31,95 64.221 507 17.35.01
ziet U in de 5 spookminuten ca. 27.000 sts omzet!!!
24 juni EUR 31,75 26.255 355 EUR 31,65 42.702 426 17.35.17
De omzet in de 5 spookminuten wordt steeds meer en vooral procent gewijs gezien.

shortlijst
AKO Capital LLPARCADIS N.V.NL00062375621.4123 jun 2020
D1 Capital Partners LPUnibail-Rodamco SEFR00133262463.6323 jun 2020
Marshall Wace LLPFlow Traders N.V.NL00112794921.6723 jun 2020
Samlyn Capital, LLCAEGON N.V.NL00003037090.7123 jun 2020
Citadel Advisors LLCAperam S.A.LU05699744040.5922 jun 2020

New Gold Announces Closing of $400 million Senior Notes Offering to Fund Redemption of Outstanding 6.25% Senior Notes DownloadPDF Format (opens in new window)Add to Briefcase
(All dollar figures are in US dollars unless otherwise indicated)
TORONTO--(BUSINESS WIRE)-- June 24, 2020 - New Gold Inc. ("New Gold" or the “Company”) (TSX and NYSE American: NGD) today announces that it has completed its offering of $400 million aggregate principal amount of 7.50% Senior Notes due 2027 (the "Notes"). New Gold intends to use the net proceeds from the offering of the Notes, together with cash on hand, to fund the redemption of its outstanding 6.25% Senior Notes due 2022 on or about July 10, 2020.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL