Oostmarkt gemengd en Edelmetalen gevraagd. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 22/06/2020 06:12
In de Oostmarkt de volgende standen
In Japan de Nikkei 22.555 +3 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.564 -79 punten
In Australië de All Ordinaries 6.075 +13 punten
In Singapore de Straits 2.640 +6 punten

Media
- Wirecard Says Missing $2.1 Billion Probably Doesn’t Exist
see & read more on www.bloomberg.com

Edelmetalen gevraagd goud $ 1.753,60 zilver $ 17,84 en platina $ 803 Gold/Silver Ratio 98.26 Olie $ 39,68 en de dollar euro 1,1201
1 bitcoin = 9.406,2 USA dollar
1 ripple = 0,18789 USA dollar

Actuele goud en zilver prijs
22-jun-2020 06:15 CET
Goudprijs: € 1.565,13 +7,19
Zilverprijs: € 15,94 +0,19
Prijzen in euro's en per troy ounce

De valuta's
de dollar euro 1,1201 de Yen 119,65 't Pond 0,9037 AU$ 1,6297 C$ 1,5204 NZ$ 1,7421 en Sing$ 1,5614

De agenda voor deze week, samen met diversen berichten van 't CBS. De data van AVA's & BAVA's geven wij nog niet.
maandag 22 juni
In de VS May 2020 Existing Home Sales

dinsdag 23 juni
In de VS de verkoop van nieuwe huizen

woensdag 24 juni
Gemalto 1/2 jaarcijfers
Signify 2de kw. cijfers
In de VS MBA Mortgage Applications
In Duitsland - ondernemersvertrouwen

donderdag 25 juni
In de VS - Durable Goods May 2020 & BNP may 2020

vrijdag 26 juni
In de VS - consumentenuitgave mei 2020

Windmolen levert weinig op
Met verbazing lees ik dat men er nu achter is gekomen dat biomassa niet zo groen is als men dacht. Hoeveel miljard zijn we nu verder? Weggegooid geld. Hetzelfde geldt voor al die windmolens, vooral die op zee. Alleen heeft de politiek nog niet gesnapt dat ook dát geld wegsmijten is én een druppel op een gloeiende plaat als het gaat om totale energie-voorziening voor onze wereld. De installatie-kosten zijn al gigantisch en de enorme onderhoudskosten komen er nog eens bij. Het is schone energie maar véél te kostbaar en te weinig om echt zoden aan de dijk te zetten. En al die tijd je kop in het zand steken als het woord ’kernenergie’ genoemd wordt.
J. B.

media
Voor niets gaat de zon op. by Diederik Schmull on 19 juni 2020
Alles kost geld en moeite, behalve wat van de zon komt. De schok van de ongelofelijke fiscale en monetaire maatregelen van Centrale Banken en overheden om een mogelijke economische depressie proberen te voorkomen, zal leiden tot een langdurige periode van soberheid. De nog steeds rondwarende schim van Lady Corona veroorzaakte de muurvaste vergrendeling van het grootste deel van de wereldeconomie met 80% van de werkende bevolking. Deze crisis sloeg toe, nadat de wereldschuld net tot ongekende hoogte was gestegen naar minstens 322%, als percentage van de totale wereldeconomie, wat sinds de Grote Financiële Crisis van 2008 al liefst 40% hoger was (IMF). zie & lees meer op
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/06/19/voor-niets-gaat-de-zon-op/

met o.a.
(DEUTSCHE BANK): HET AANTAL ‘SPOOKFIRMA’S’, DIE NIET GENOEG WINST MAKEN OM DE SUPERLAGE RENTE EN AFLOSSING TE BETALEN, ZIJN IN DE GEHELE WERELD SCHRIKBAREND GESTEGEN. DAAROM IS DE MARKT VAN ZEKERGESTELDE LEENOBLIGATIES (COLLATERILIZED LOAN OBLIGATIONS – CLO’s) TER WAARDE VAN ONGEVEER $ 1000 MILJARD, WELKE DOOR HET BANKWEZEN MEESTAL BUITEN DE BOEKEN WORDT GEHOUDEN, EEN POTENTIEELE FINANCIEELE TIJDBOM, VERGELIJKBAAR MET DE VERKAPTE OBLIGATIES (COLLATERALIZED DEBT OBLIGATIONS – CDO’s), DIE O.A. DE FINANCIEELE CRISIS IN 2008 VEROORZAAKTEN. MAAR CENTRALE BANKEN ZIJN ER TROTS OP, DAT HUN SOEPEL MONETAIR BELEID ERVOOR ZORGT, DAT DE WERKLOOSHEID IN TOOM WORDT GEHOUDEN, OOK AL BLIJFT HET AANTAL ‘SPOOKFIRMA’S’ STIJGEN.

Heeft U gisteravond Opstandelingen gezien?
In Bloemendaal/Overveen!
WAT een machtscultuur en zich afzetten tegen normen & waarden.
Je mag als Raadslid NIETY opkomen voor rechtvaardigheid, en betrouwbaarheid.
Mevr. Roos werd, toen zij de brief opende onder toezicht van de Notaris! De brief WAAR geen "GEHEIM" opstond, later veroordeeld wegens schending van haar zwijgplicht. DE VVD kwam er HEEL slecht uit. Een partij waar geen samenhang met elkaar is, dat bleek uit de gespreken van burgers!
Een schaamteloze bedoening in Bloemendaal en waar is dat niet!?

In de media,
Zoveel onvrijheid was er in het verleden in de DDR (Oost Duitsland).
Ze mochten niet eens naar de West-Duitse tv kijken.
Op dat land zullen wij steeds meer gaan lijken – ons worden nu ook al bepaalde tv-programma’s ontnomen – als we blijven toegeven aan de steeds krankzinniger wordende eisen van Black Lives Matter en aanverwante clubs. Onze geschiedenis wordt al herschreven, onze toekomst wordt meer en meer niet dóór ons, maar vóór ons bepaald. We mogen dit niet meer, we mogen dat niet meer, we moeten zus en we moeten zo.
En waarom?
Ter beantwoording van die vraag citeer ik wat een twitteraar die uit bewondering slechts uitspraken van de inmiddels alweer 89-jarige hoogleraar economie en sociologie Thomas Sowell pleegt te verspreiden, aan de openbaarheid prijsgaf: „Hebben we het ultieme stadium van absurditeit bereikt waarin sommige mensen verantwoordelijk worden gehouden voor dingen die vóór hun geboorte hebben plaatsgevonden, terwijl andere mensen niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat ze vandaag zelf doen?”

Saillant detail: het life van Thomas Sowell is ook black.
lees meer op www.dft.nl van afgelopen zaterdag 13 juni 2020.

onlangs in de media,
Kennelijk behoefte aan boetedoening.
Kun je ook als zwarte historisch schuldig zijn? Rapper Akwasi dreigde tijdens de grote demonstratie op de Dam op 1 juni Zwarte Pieten op hun bek te slaan. Akwasi is een Ashanti, de Ghanese stam die slaven bijeendreef om ze aan Arabieren en blanke handelaren te verkopen.

Akwasi is niet schuldig. Niemand die nu leeft, is verantwoordelijk voor het historische racisme. Er is in de westerse culturen hard gewerkt, en we moeten dat blijven doen, om discriminatie op basis van geloof, huidskleur, geslacht, noem het maar, te bestrijden en te onderdrukken. En dat is, zo lijkt me, behoorlijk gelukt.


tijd 06.39
De actuele koersen (kg): Goud: €50.282 | Zilver: €512

media CBS
Aantal werknemersbanen krimpt met 23 duizend in maart j.l.
Het aantal werknemersbanen is van februari op maart 2020 met 23 duizend afgenomen. Nog niet eerder sinds het begin van de maandstatistiek in 2006 kromp het aantal banen in maart. Doorgaans groeit het aantal banen in het begin van het jaar. De meeste banen verdwenen in de bedrijfstakken cultuur, sport en recreatie, in de horeca en de verhuur en overige zakelijke dienstverlening. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe maandcijfers.
De afname van werknemersbanen is het saldo van nieuwe en verdwenen banen. In sommige bedrijfstakken, zoals de zorg, het onderwijs en het openbaar bestuur, groeide het aantal banen in maart. Daartegenover stond een grotere krimp in de bedrijfstakken die werden getroffen door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In de horeca verdwenen van februari op maart 14 duizend banen (-3,3 procent) en in de bedrijfstak cultuur, sport en recreatie 3 duizend (-2,1 procent). In de bedrijfstak verhuur en overige zakelijke diensten gingen 13 duizend banen teloor (-1,3 procent). Onder de laatste bedrijfstak vallen onder meer de uitzendbureaus. Het aantal banen in deze bedrijfstak liep overigens al langer terug. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/aantal-werknemersbanen-krimpt-met-23-duizend-in-maart

media CBS
Ongekend grote krimp consumptie huishoudens in april j.l.
Consumenten hebben in april 17,4 procent minder besteed dan in april 2019, meldt het CBS. Dit is verreweg de grootste krimp van de binnenlandse consumptie door huishoudens die het CBS ooit heeft gemeten. De consumenten gaven vooral minder uit aan diensten, duurzame goederen en motorbrandstoffen. De bestedingen aan voedings- en genotmiddelen groeiden daarentegen.
Volgens de CBS Consumptieradar zijn de omstandigheden voor de consumptie in juni ongunstiger dan in april. De consumptiecijfers zijn gecorrigeerd voor prijsveranderingen en veranderingen in de samenstelling van de koopdagen.
zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/ongekend-grote-krimp-consumptie-huishoudens-in-april

media CBS
Investeringen bijna 11 procent lager in april j.l.
In april was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 10,6 procent kleiner dan in april 2019, meldt het CBS. Dat is grootste daling na juni 2013. De krimp is vooral toe te schrijven aan lagere investeringen in gebouwen, personenauto’s, vrachtwagens, opleggers e.d. en machines.
De cijfers zijn niet gecorrigeerd voor werkdagen. April 2020 heeft een werkdag minder dan april 2019. Volgens de CBS Investeringsradar zijn de condities voor de investeringen in juni ongunstiger dan in april. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/investeringen-bijna-11-procent-lager-in-april

media CBS
Consumenten iets minder somber in juni
In juni zijn consumenten wat minder somber, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen komt uit op -27, tegen -31 in mei. De koopbereidheid is minder negatief. Het oordeel over het economische klimaat verandert niet.
Met -27 ligt het consumentenvertrouwen in juni ver onder het gemiddelde over de afgelopen twintig jaar (-5). Het vertrouwen bereikte in januari 2000 de hoogste stand ooit (36). Het dieptepunt werd bereikt in maart 2013 (-41).
zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/consumenten-iets-minder-somber-in-juni

Actuele goud en zilver prijs
22-jun-2020 06:45 CET
Goudprijs: € 1.565,80 +7,86
Zilverprijs: € 15,93 +0,19
Prijzen in euro's en per troy ounce

media
Rabo: daling toerisme Nederland met 50%.
De opening van de Europese grenzen voor toeristen, aan de vooravond van de start van zomervakanties in veel landen, kan niet voorkomen dat de sector dit jaar harde klappen oploopt. Miljoenen mensen dreigen hun baan te verliezen, blijkt uit berekeningen van de internationale toerismekoepel WTTC.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/153373779/rabo-daling-toerisme-nederland-met-50

media,
'Dwarsligger staatssteun Lufthansa spreekt met Duitse minister'.
BERLIJN - De grootste aandeelhouder van Lufthansa, miljardair Heinz-Hermann Thiele, die eerder liet doorschemeren het niet eens te zijn met de staatssteun voor de luchtvaartmaatschappij, gaat maandag daarover in gesprek met de Duitse minister van Economische Zaken. Dat meldde persbureau Reuters op basis van ingewijden. Geen van de betrokken partijen wilde reageren op de geruchten.
zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1009014556/dwarsligger-staatssteun-lufthansa-spreekt-met-duitse-minister

media
Neste and Jokey collaborate to develop the market for rigid packaging from renewable and recycled materials. lees elders meer.

media,
Onderzoek versnelde decarbonisatie.
Gas onmisbaar in klimaatneutraal energiesysteem.
Gas is onmisbaar in de transitie naar een betaalbaar klimaatneutraal energiesysteem. Dat is de conclusie van een onderzoek van de organisatie Gas for Climate, een consortium van 10 grote Europese gasbedrijven en 2 brancheorganisaties voor de hernieuwbare gasindustrie. zie & lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/gas-onmisbaar-in-klimaatneutraal-energiesysteem/

media
’Lage gasprijs voor Italië toont al onze solidariteit’.
Alle argumenten zijn benoemd door voor- en tegenstanders van schenkingen en/of leningen van ons belastinggeld aan de zuidelijke EU-landen, en dan met name aan Italië. Eén mis ik tot op heden in de discussie en wel over ons aardgas. Decennialang levert Nederland al aardgas aan Italië, alleen voor een veel lagere prijs dan gemiddeld.
J. de G.


TIE Kinetix Sale of Business Line to Impartner Postponed
lees elders meer

Schiphol - 22 June 2020. GrandVision N.V. (EURONEXT: GVNV) today announced that it has obtained an Additional Liquidity Facility of €400 million as well as an amendment to its existing 2019–2024 €1,200 million Revolving Credit Facility (RCF) providing covenant relief for 2020. This Additional Liquidity Facility of €400 million, which is provided by five of GrandVision’s relationship banks, will be available in the event that the RCF is fully drawn. The term is one year with an additional year available at GrandVision's discretion. In addition, and as a result of the active dialogue with its relationship banks, GrandVision has reached an agreement to amend the RCF, obtaining relief from the financial covenant tests in 2020. The next financial covenant test will be performed on amended terms at the end of Q1 2021, with an additional test on amended terms at the end of each quarter in 2021. The new covenants provide the banking group with sufficient comfort while at the same time giving GrandVision operational and financial flexibility in case of unexpected COVID-19 setbacks. GrandVision is pleased with the pro-active support it has received from its banking group. As disclosed in its Trading Update on 15 June, 2020, GrandVision has a net debt position of €842 million as of 31 May 2020.

tijd 10.40
De AEX 568,54 +0,71 +0,13% NN Group EUR 29,81 +96ct vol. 539.000

tijd 10.42
De Bel 20 3.399,23 +22,66 +0,67% Ackerman & v. H. EUR 116,40 -6,30 vol. 31.000

tijd 10.44
De DAX 12.308,09 -22,67 -0,18% WireCard EUR 17,10 -8.72 vol. 8,4 milj.

tijd 10.46
De CAC 4.988,14 +8,69 +0,17% Carrefour EUR 14,79 +68,5ct vol. 1,4 miljoen.

tijd 10.48
De Midcap 757,45 -1,21 -0,16% Air France KLM EUR 4,443 -11,9ct vol. 2,1 milj.

Tijd 10.49
De Smallcap 810,99 +4,72 +0,59% SIF Hold. EUR 10,66 +79ct vol. 16.079

media,
Van wie is het Venezolaanse goud?
zie & lees meer op
https://www.nporadio1.nl/bureau-buitenland/onderwerpen/60521-2020-06-19-van-wie-is-het-venezolaanse-goud

media,
Silver on the Move!
Watch this video on Silver on the Move!, then please share with your friends and family on social media and use the caption: Silver on the Move!.
go to
https://www.themorganreport.com/blog/silver-on-the-move/

media,
Goud versus zilver, wat is de beste veilige haven?
Goud versus zilver, wat is de beste veilige haven?
Goud en zilver worden vaak in één adem genoemd als beleggingscategorie, omdat beide edelmetalen een rijke monetaire historie hebben. Wereldwijd gebruikte men deze edelmetalen als betaalmiddel, vanwege het duurzame karakter en relatief constante aanbod. Daardoor was de waarde van het geld relatief constant. De laatste decennia hebben munten met intrinsieke waarde plaats gemaakt voor ongedekt geld, dat men naar wens kan 'bijdrukken'. Goud en zilver spelen daardoor geen rol meer als betaalmiddel, maar eerder als alternatief spaarmiddel en als beleggingsobject. zie & lees verder op
https://www.goudstandaard.com/nieuws/goud-versus-zilver-wat-is-de-beste-veilige-haven?a=333c4

tijd 11,03
Op de Europese beurzen hangt een afwachtende & terughoudende stemming.
Wat gaat er allemaal "nog komen"!?
Blijft van aandelen af, want er wordt zoveel nieuw geld gedrukt, "WAAR niet voor gewerkt is/wordt"! Dus dat kan niet goed gaan en eens zal de BOM exploderen. Wij verwachten in het derde kwartaal van dit jaar.

media CBS
Koopwoningen bijna 8 procent duurder in mei j.l.
Bestaande koopwoningen waren in mei 7,7 procent duurder dan in mei 2019. Deze prijsstijging is hoger dan in de voorgaande maanden. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/26/koopwoningen-bijna-8-procent-duurder-in-mei

tijd 11.09
De goudprijs in euro per kg 50.025.2 en de zilverprijs in euro per kg 509.6

media
Technische analyse Zilver. by Roy Martens on 22 juni 2020
De vorige week was voor wat betreft koersperformance een non-event, er was wel beweging gedurende de week maar het slot was identiek aan dat van de week ervoor. Er werd daarom aangegeven dat de stieren deze week op herhaling zouden moeten gaan, ze kregen een nieuwe kans. zie meer op
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/06/22/technische-analyse-zilver-72/

tijd 12.59
Goud $ 1.745,20 zilver $ 17,76 en platina $ 806 Gold/Silver Ratio 98.21
Olie $ 39,54 en de dollar euro 1,1211
1 bitcoin = 9.446,90 USA dollar
1 ripple = 0,18758 USA dollar

Eagle Plains Acquires Dianne Lake Silver Copper Project.
lees elders meer

tijd 13.33
De AEX 566,01 -1,82 -0,32% Galapagos EUR 189.45 +2,90 vol. 200.000

tijd 13.35
De Bel 20 3.379,53 +2,96 +0,09% Argenx EUR 208,20 +13,00 vol. 52.008

tijd 13.35
De DAX 12.261,11 -69,65 -0,56% Wirecard EUR 15,62 -10,20 vol. 13,8 milj.

tijd 13.37
De CAC 4.947,59 -31,86 -0,64% Peugeot EUR 13,80 +44,5ct vol. 1,5 milj.

media Etam
Moederbedrijf Miss Etam sluit tientallen Belgische winkels.
lees & zie meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/66227550/moederbedrijf-miss-etam-sluit-tientallen-belgische-winkels

reactie XEA.nl
Er zullen nog wel meer andere sluitingen komen. Welk winkel(bedrijf) houdt dit nog vol!?

Actuele goud en zilver prijs
22-jun-2020 14:00 CET
Goudprijs: € 1.559,28 +1,34
Zilverprijs: € 15,93 +0,19
Prijzen in euro's en per troy ounce

ABITIBI ROYALTIES DECLARES Q3-2020 DIVIDEND PAYMENTS. lees elders meer

WireCard vs. Imtech
Bij beide bedrijven was de controles beneden maat!
Toezicht zou ook verscherpt moeten worden en dat begint bij de prijsvormingen!!

tijd 15.24
De actuele koersen (kg): Goud: €50.246 | Zilver: €512

tijd 15.30
Goud $ 1.757,00 zilver $ 17,92 platina $ 815 Gold/Silver Ratio 98.00
Olie $ 39,55 de dollar euro 1,1234
1 bitcoin = 9.491,4 USA dollar
1 ripple = 0,1884 USA dollar

tijd 15.34
De Dow 25.770.26 -101.20 -0.39%
De Nasdaq 9.945.03 -1.09 -0.01%

Manitou Gold Provides Update on Exploration Activities at its 100% Owned Goudreau Project in Northern Ontario. lees elders meer.

Nieuwe Keeper voor AJAX
Maarten Stekelenburg terug bij Ajax.

Boerderij van de Toekomst laat zien hoe kringlooplandbouw werkt.
lees elders meer

tijd 15.48
Sandstorm Gold Today Vol. 1.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:32:38 A 11.91 +0.36 200 79 CIBC 1 Anonymous K
09:31:38 X 11.86 +0.31 100 1 Anonymous 1 Anonymous K
09:31:23 H 11.88 +0.33 100 79 CIBC 1 Anonymous K


tijd 15.51
Pan America Silver Today Vol. 38.800
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:36:13 O 38.81 +2.34 200 65 Goldman 1 Anonymous K
09:36:08 X 38.85 +2.38 100 79 CIBC 1 Anonymous K
09:36:08 A 38.84 +2.37 300 1 Anonymous 79 CIBC K

tijd 17.22
De Dow 25.822.18 -49.28 punten
De NASDAQ 9.964.98 +18.86 punten
Olie $ 39,79 en de dollar euro 1,1259
Goud $ 1,756,80 zilver $ 17,82 en platina $ 817 Gold/Silver Ratio 98.49
1 bitcoin = 9.482 USA dollar
1 ripple = 0,18770 USA dollar

tijd 17.28
Een Negatieve Dow zet de stemming voort op de Europese beurzen, weinig positiefs meer te zien. De keer en het besef is begonnen en in het de4rde kwartaal breekt de "HEL" echt los.

tijd 17.33
De dollar zwakt wat af en dat heeft z'n uitwerking op 't edelmetaal
De goudprijs in euro per kg 50.161.9 en de zilverprijs in euro per kg 508.6

tijd 17.37
De AEX 565,07 -2,76 -0,49% NN Group EUR 29,66 +81ct vol. 1.666.888
De Midcap 751,87 -6,79 -0,89% OCI EUR 10,60 -42ct vol. 312.630
De Smallcap 805,94 -0,33 -0,04% SIF Hold. EUR 10,70 +83ct vol. 72.526
De Bel 20 3.383,27 +6,70 +0,20% Argenx EUR 203,40 +8,20 vol. 136.880
De CAC 4.948,70 -30,75 -0,62% Sodexo EUR 62,28 -2,46 vol. 608.480
De DAX 12.252,32 -78,44 -0,64% Wirecard EUR 14,09 -11,73 vol. 22.261.704
Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
22 juni EUR 31,85 27.775 EUR 31,75 45.939 347 17.35.14
Om 17.31.90 uur EUR 32,30 om 17.34.57 uur EUR 31,90 Om circa 17.34, 50 gaat het razend snel naar beneden, daar komt GEEN particulier meer tussen. Ze werken ze gezamenlijk de prijsvorming in de hand.

media
Shortlijst
AKO Capital LLPARCADIS N.V.NL00062375621.3019 jun 2020
AQR Capital Management, LLCKoninklijke Vopak N.V.NL00094324910.5919 jun 2020
Carlson Capital UK LLPJust Eat Takeaway.com N.V.NL00120157050.6219 jun 2020
Citadel Advisors LLCKoninklijke BAM Groep N.V.NL00003373190.9019 jun 2020
Citadel Europe LLPKon. Boskalis Westminster N.V.NL00008525800.4919 jun 2020
Clearance Capital LimitedWereldhave N.V.NL00002892130.2119 jun 2020
HBK Investments LPKoninklijke BAM Groep N.V.NL00003373190.6919 jun 2020
Lone Pine Capital LLCWFD Unibail-Rodamco N.V.FR00133262460.6519 jun 2020
Marshall Wace LLPFugro N.V.NL00003525653.5819 jun 2020
Millennium International Management LPBE Semiconductor Industries N.V.NL00128664120.2219 jun 2020
Susquehanna International Securities LimitedAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.5119 jun 2020
The Mangrove Partners Master Fund LimitedFugro N.V.NL00003525650.8119 jun 2020
AKO Capital LLPARCADIS N.V.NL00062375621.1218 jun 2020

tijd 18.04
De actuele koersen (kg): Goud: €50.211 | Zilver: €509

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL