Oostmarkt opgewekt. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 11/05/2020 06:04
In de Oostmarkt een positieve stemming, maar wat is de reden? In Zuid Korea heeft een jongeman van 29 jaar in 3 clubs ca. 2.000 kunnen besmetten, daarvan kregen 90 mensen het corona. Nu op zoek naar de rest om te testen.
Moet je dan als beleggers blij zijn?

In de Oostmarkt de volgende standen
In Japan de Nikkei20.491 +312 punten
In Hong Kong de Hang Seng 24.076 +476 punten
In Australië de All Ordinaries 5.574 +86 punten
In Singapore de Straits 2.604 +12 punten

Edelmetalen in beweging, en zilver lijkt zich los te werken.
Goud $ 1.703,90 zilver $ 15,56 en platina $ 773 Gold/Silver Ratio 109.50
1 bitcoin = 8.563,2 USA dollar
1 ripple = 0,19685 USA dollar
Olie $ 24,02 en heeft de weg naar beneden weer gevonden. De dollar euro 1,0849

De Corona crisis zal voor ontslagen gaan zorgen en die ontslagen weer voor andere spanningen zoals ellende in de gezinnen en die weer voor extra echtscheidingen.
Vrolijk gaat het zeker niet worden. Veel erger dan beginnen jaren 1980. Sterke daling huizenprijzen en daardoor weer gedwongen huis verkopen.
Bedrijven zullen failliet gaan.

In de media
- Roep om maatwerk bij tweede steunronde! lees verder bij www.dft.nl

media in de UK,
Here’s How Boris Johnson’s New U.K. Lockdown Rules Will Work, see & read more on www.bloomberg.com

media in de VS
White House considers more coronavirus stimulus
The White House predicted more U.S. job losses in coming months and started informal talks with Congress about the next steps on coronavirus relief legislation, but officials said any new money would come with conditions. see & read more on www.reuters.com

Actuele goud en zilver prijs
11-mei-2020 06:15 CET
Goudprijs: € 1.571,28 -1,25
Zilverprijs: € 14,35 +0,05
Prijzen in euro's en per troy ounce

De Valuta's
de dollar euro 1,0849 de Yen 116,00 't Pond 0,8729 AU$ 1,6555 C$ 1,5090 NZ$ 1,7654 en Sing$ 1,5314

De agenda voor deze week, met verschillende berichten van het CBS.
Met diversen AVA's, waarvan velen doorgeschoven zijn naar latere data.
maandag 11 mei
Hervatting van de Brexit onderhandelingen.
1ste kw. cijfers OCI

dinsdag 12 mei
1 ste kw. cijfers Agfa-Gevaert N.V.
Inflatie & Consumptieprijsindex in de VS

woensdag 13 mei
1 ste kw. cijfers Bos Kalis, ABN AMRO BANK, Ageas, Bekaert, Euronext, Turqouise Hill.
SnowWorld 1/2 jaar bericht
In de VS MBA Mortgage Applications & Producentenprijsindex.

donderdag 14 mei
1 ste kw. cijfers SBM Off., Argenx, Refresco groep, Pharming, KBC.
Entrée Resources 1ste Q1 2020
In Duitsland - Consumptieprijsindex.

vrijdag 15 mei
Q 1 cijfers Equinox Gold.
In de VS - Detailhandel cijfer - Industriële Productie.

75 jaar Vrijheid!
Oorlogsverleden
Bilderberg: Een brug te ver
Arnhem
Prins Bernhard, de Prins der Nederlanden, was zestig jaar geleden in 1954 de eerste – en gedurende vele jaren daarna de voorzitter tijdens de oprichting van de geheime Bilderberg groep in Oosterbeek, een voorstad van Arnhem. Deze eerste conferentie leidde tot de ondertekening van het Verdrag van Rome, dat de Europese Economische Gemeenschap (EEG)
met o.a.
Waarvoor Bernhard het spel aan de Nazi’s had weggegeven, maar ondanks zijn verraad hadden de dappere geallieerde militairen kunnen winnen, als Carrington niet was gestopt! – Pauzeer nu een moment voordat je verder leest, – om na te denken over deze significantie: Bernhard de prins van het Nederlandse volk – heeft doelbewust 10.000 jonge militairen laten sneuvelen, en veroorzaakte in de noordelijke helft van Nederland de ergste hongerwinter in de westerse wereldgeschiedenis, waarin honderdduizenden onschuldige burgers uithongerden door gebrek aan voedsel, onderdak en warmte. Het gaat mogelijk je verstand te boven – maar het bewijs is overtuigend; autoriteiten belast met de leiding en verantwoordelijkheid zijn niet te vertrouwen, toen niet en nu ook niet!
zie & lees meer op
http://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

Schulden
Leven wij niet boven onze STAND!?
media 1 op de 4 had voor corona al aflosproblemen.
AMSTERDAM - De coronacrisis zorgt ook bij veel particulieren voor financiële zorgen, blijkt uit onderzoek van prijs vergelijker PriceWise. Eén op de drie mensen verwacht dat zij minder te besteden hebben in de toekomst, wat een impact heeft op hoeveel zij maandelijks kunnen aflossen aan leningen, zoals creditcardschulden of rood staan. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1110266634/1-op-de-4-had-voor-corona-al-aflosproblemen

Julio Poch
Er worden vragen gesteld door de Tweede Kamer of de Oranjes kennis hadden (lees belangen) in de zaak Julio Poch.
NRC verslag van17 okt. 2014
Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta.
Er is een relatie tussen het optreden van het Nederlandse Openbaar Ministerie in de zaak tegen de Nederlands-Argentijnse piloot Julio Poch, verdacht van moorden, en het justitiële handelen tegen de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta.
Dat vertelde Michiel Meijer, voormalig president-directeur van luchtvaartmaatschappij Transavia, gisteren bij de rechtbank in Den Haag. Meijer werd via een videoverbinding onder ede verhoord door de rechtbank in Buenos Aires, waar Poch terechtstaat. De piloot is ervan beschuldigd ‘dodenvluchten’ te hebben uitgevoerd voor de Argentijnse junta (1976-1983), waarbij ‘subversieven’ uit het vliegtuig werden gegooid.

Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met officier van justitie Guus Schram. Meijer:
“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”
zie & lees meer op
https://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/17/getuige-julio-poch-geruild-voor-jorge-zorreguieta-a1421684

Maar er is meer aan de hand.
Afgelopen zondaag in de media
- Rare syndrome tied to coronavirus kills three children in New York
Three children in New York have died from a rare inflammatory syndrome believed to be linked to the novel coronavirus, Governor Andrew Cuomo said, a development that may augur a pandemic risk for children.
- China central bank to step up counter-cyclical adjustments, deepen lending rate reforms
see & readmore on www.reuters.com

tijd 06.42
De actuele koersen (kg): Goud: €50.485 | Zilver: €462

media CBS
Extra meting: Daling consumentenvertrouwen zet door.
In het reguliere onderzoek naar het consumentenvertrouwen heeft het CBS in april de grootste daling van het consumentenvertrouwen ooit gemeten. Bij een reguliere meting vindt de waarneming grotendeels plaats in de eerste helft van de maand. Vanwege de sterke daling van het consumentenvertrouwen in april heeft het CBS een extra meting in de tweede helft van de maand uitgevoerd. Deze extra meting geeft aan dat de daling van het consumentenvertrouwen binnen de maand april verder doorzet.
Het consumentenvertrouwen in april was -22. De extra meting in de tweede helft van april laat een verdere daling zien naar -27. Dit komt vooral door een verder verslechterd oordeel over het economisch klimaat. De koopbereidheid blijft vrijwel gelijk. Oordeel over economische situatie verslechtert verder
Consumenten oordelen nu negatiever over de economische situatie dan bij de reguliere meting in april. De deelindicator economisch klimaat gaat van -31 naar -44. Zowel het oordeel over de economische situatie in de afgelopen 12 maanden als het oordeel over economische situatie in de komende 12 maanden verslechtert verder.
Koopbereidheid verandert nauwelijks
De koopbereidheid gaat van -17 naar -15. Consumenten zijn over de financiële situatie in de afgelopen 12 maanden positiever. Hun oordeel over de financiële situatie in de komende 12 maanden verandert niet. Verder vinden consumenten de tijd voor het doen van grote aankopen nagenoeg even ongunstig als bij de reguliere meting. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/20/extra-meting-daling-consumentenvertrouwen-zet-door

media CBS
Nederlander rond 1900 relatief matige drinker.
De georganiseerde strijd tegen het overmatige gebruik van sterke drank in ons land gaat al bijna twee eeuwen terug. Predikanten, artsen en schoolmeesters bestookten de bevolking sinds de jaren 30 van de negentiende eeuw met pamfletten tegen de gevaren van sterke drank, verzoeken om wetgeving en accijnsverhoging. Zij brachten een matigingsbeweging op gang, die succesvol was.
Nederlanders waren rond 1900 geen grote drinkers vergeleken met andere Europeanen. In de jaren 1900–1904 was het hoofdelijke gebruik van bier, wijn en gedistilleerd in ons land 5,6 liter pure alcohol. Dat was de helft van het hoofdelijke gebruik in Denemarken (10,8 liter) en Engeland (11,2 liter), een derde van dat in Italië (14,8 liter) en een kwart van dat in Frankrijk (22,5 liter). Anders dan in Frankrijk, België en Duitsland, waar de alcoholconsumptie aan het begin van de 20e eeuw (veel) hoger was dan in de jaren 80 van de 19e eeuw, daalde in de periode 1885–1905 het verbruik in ons land. lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/20/nederlander-rond-1900-relatief-matige-drinker

HET bekende en vrijwel vaste dagelijkse patroon van manipuleren/drukken van de goudprijs in deze stille periode. Toezicht is er dan nog niet.

Actuele goud en zilver prijs
11-mei-2020 06:45 CET
Goudprijs: € 1.570,13 -2,41
Zilverprijs: € 14,37 +0,07
Prijzen in euro's en per troy ounce

media
Biopromotions and Braskem collaborate on sustainable mask strap.
leees elders meer.

Ouderen
Wie komt er van de Regering op voor de ouderenzorg?
Wij van de redactie maken dat ook mee, onze ouderen generatie heeft na de WO II Nederland samen met de Agrarische sector weer op de KAART gezet!
Wat is het LOON?
Geen beschermingsmiddelen in de verzorgingstehuizen, nauwelijks waardering voor hun inzet.
Neen als je te mondig wordt is het MONDDOOD maken door Semi-Overheid en aanverwante Organisatie (Lees OD 't vroegere RUD). Totaal geen antwoorden op je terecht bezwaren, NEEN bestemmingsplan wijzigingen binnen 10 dagen realiseren.

Ouderen zijn een "LAST geworden" en Haloperidol is een van de oplossingen!
Regeringen Leiders kennen het WOORD SCHAAMTE nauwelijks!!
Immuniteit was een oplossing voor de Corona vond mijnheer Rutte & zijn club en daarom ging er 1 vliegtuig VOL met beschermingsmiddel naar China begin dit jaar.

Fijne Regering.

OCI N.V. Reports Q1 2020 Results. lees elders meer.

tijd 09.11
De AEX licht in de plus op 522,59 +2,02 +0,39%
Wat straalt de AEX nog uit!? Kwaliteit is er nauwelijks nog, neen, de partijen die uit zijn op "verdiensten" hebben de macht voor toetreding in de AEX. Adyen voldoet in onze telling NIET aan de 25% regeling, Prosus heeft er ook niets te zoeken, de 3 jaar w9inst achter elkaar regeling ook niet toegepast! Ga maar door met de maaltijd bezorger Just EAT. 80% is prijsvorming door systemen & andere manipulaties.
Wanneer komt er weer echt TOEZICHT?
Schone handel is voor ca. 80% op te lossen met herinvoering nummers aan digitale aandelen. De bitcoin heeft OOK ieder een eigen UNIEK nummer, dus het is technisch mogelijk.

tijd 09.17
De Midcap hetzelfde lakken Pak als de AEX.
De Midcap 716,19 +3,28 +0,46% Veel aandelen zijn speeltjes van partijen geworden en toezicht ontbeert!

tijd 09.20
De Smallcap 749,00 +13,25 +1,80% AMG EUR 13,96 +61ct vol. 74.000
Ook een speelbal van de baissiers, dit fonds.

tijd 09.24
De Bel 20 3.081,76 +23,10 +0,76% Aedifica EUR 91,90 +1,10 vol. 3.182

tijd 09.25
De DAX 10.947,29 +42,81 +0,39% Waarom nog steeds die voorkennis met noteringen (lees prijs achterstand) in de DAX van - 15 minuten!
Vreemd, we moeten toch een eenheid zijn in de Eurolanden?!

tijd 09.28
De CAC 4.567,12 +17,48 +0,38% financiële waarden gevraagd Soc. General EUR 13,54 +27,2ct vol. 533.000

Nederland heeft weer "WONING NOOD"!
Maar je hoort tegenwoordig niemand meer wat wijlen Koningin Juliana zei in de jaren rond 1960, Die zei toen Nederland is vol en even later, Nederland is OVERVOL! lees elders meer
Wonen in Nederland

Zie het verschil, stille periode en als de meeste weer WAKKER zijn!!!!
Actuele goud en zilver prijs
11-mei-2020 09:30 CET
Goudprijs: € 1.575,46 +2,93 <-- snel 5 tot meer Dollar verschil.
Zilverprijs: € 14,36 +0,07
Prijzen in euro's en per troy ounce

media, GOLD FRAUD!
Stuart Englert is the author of Rigged: Exposing the Largest Financial Fraud in History. He explains how the sovereign scheme to suppress the gold and silver price will ultimately fail. see & read more on
https://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/gold-fraud/

media,
Technische analyse Zilver.by Roy Martens on 11 mei 2020
De afgelopen weken ondervond de zilverkoers enorm veel weerstand van het 50 d. MA. Omdat dit MA dalend is werd de zilverprijs steeds weer lager gedrukt en groeide de weerstand in kracht bij elke mislukte doorbraakpoging.
zie & lees meer op
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/05/11/technische-analyse-zilver-66/

tijd 09.46
De goudprijs in euro per kg 50.580.3 en de zilverprijs in euro per kg 460

tijd 11.33
De AEX terug in het verlies, nu 518,01 -2,56 -0,49% Zoals wij gisteren al schreven, de prijsvormingen zijn nog veel te HOOG!

tijd 11.34
De Midcap 705,81 -7,10 -1,00% OCI EUR 10,91 -69ct vol. 1,3 miljoen en de Smallcap 736,96 +1,21 +0,16% Alfen EUR 25,30 -75ct vol. 58.143

tijd 11.39
DPA EUR 0,77 -4,6ct vol. 9.682 de vreugde over de cijfers van vorige week is maar kort geweest. Het bezit, 't einde van 't vermaak!?

Het sentiment is weer omgeslagen naar negatief, een terechte realisatie van de situatie in de wereld.
tijd 11.43
De DAX 10.857,16 -47,32 -0,43% Heidelberg Cem. EUR 42,67 -1,58 vol. 303.000 WireCard. EUR 90,81 +6,63 vol. 2,4 miljpen.

Actuele goud en zilver prijs
11-mei-2020 11:45 CET
Goudprijs: € 1.571,20 -1,33
Zilverprijs: € 14,22 -0,07
Prijzen in euro's en per troy ounce

tijd 11.46
De Bel 20 3.042,96 -15,70 -0,51% Colruyt EUR 57,32 +1,86 vol. 23.534 Ageas EUR 32,30 -36ct vol. 101.496

tijd 12.59
Het negatieve sentiment op de Europese beurzen houdt aan, mogen we iets anders verwachten in de tijd!?
Neen is volmondig ons antwoord.
Maar de beheerders van de Algoritmische systemen houden zichzelf veelvuldig voor de GEK.
Er zit een zware tijd aan te komen de komende maanden, dan bedoelen wij de gevolgen die de Lockdown te weeg heeft gebracht.
Dan pa zullen de Systeembeheerders schrikken en kunnen zij de positieve spelletjes niet langer handhaven.
DUS, dek U in en ook uit de Euro valuta.

tijd 13.04
De Bel 20 3.036,97 -21,69 -0,71% de DAX 10.837,59 -66,89 -0,61% de CAC 4.487,82 -61,82 -1,36%

media,
- European Commission Threatens to Sue Germany. Here’s How It Could Happen. see & read more on www.bloomberg.com

media,
De toekomst van vleesvervangers. lees elders meer.

media,
Hain Celestial reports 7% growth during Q3 2020, increased food-at-home consumption boosts profits.
11 May 2020 --- Organic and natural products company Hain Celestial has released the results of its third quarter for fiscal year 2020 – ended March 31 – which have exceeded expectations and show significant growth. Hain Celestial went up by 7 percent from its latest closing price when compared to its one-year high value move up of 1.46 percent. Moreover, its stocks amassed an added 11 percent of profit via its last five trading sessions. The company expects further growth in Q4 if food-at-home consumption continues to rise due to the pandemic. see & read more on
https://www.foodingredientsfirst.com/news/hain-celestial-reports-7-growth-during-q3-2020-increased-food-at-home-consumption-boosts-profits.html

media
On the lookout for gluten alternatives during Gluten Free Community Week.
11 May 2020 --- Gluten-free consumer demand, research and industry innovation are being highlighted during Coeliac UK’s Gluten Free Community Week hosted May 11-17. Although the food and nutrition industry is eager to deliver on consumer demand for gluten-free products, removing gluten from certain grain-based foods compromises their nutritional profiles, necessitating research in alternative solutions. see & read more on
https://www.nutritioninsight.com/news/on-the-lookout-for-gluten-alternatives-during-gluten-free-community-week.html

Corona UK
media - Wear Face Masks and Adapt for the Long Haul, U.K.’s Johnson Says.
see & read more on www.bloomberg.com

tijd 15.34
De Dow 24.105.37 -225.95 -0.93%
De Nasdaq 9.078.73 -42.59 -0.47%

AngloGold Ashanti Trebles Q1 Cash Flow from Operating Activities; Bolsters Liquidity to $2bn. lees elders meer.

tijd 15.40
Goud $ 1.707,60 zilver $ 15,57 en platina $757 Gold/Silver Ratio 109.53
Olie $ 24,88 en de dollar euro 1,0827
1 bitcoin = 8.832,40 USA dollar
1 ripple = 0,19585 USA dollar

SSR Mining and Alacer Gold Announce At-Market Merger of Equals to Create a Free Cash Flow Focused, Diversified Gold Producer. lees elders meer.

tijd 15.49
Accell, het aandeel schiet omhoog, In de UK en ook in Nederland moeten mensen meer de "fiets" pakken i.v.m. de Corona uitwerking. Gezond en minder Co2 uitstoot.
Accell EUR 19,02 +2,30 vol. 239.760

opmerking, laat U niet misleiden, want er zijn MEER fietsenmakers.

tijd 15.58
De DAX 10.805,30 -99,18 -0,91% Heidelberg Cem. EUR 42,24 -2,01 vol. 728.000 nog steeds aangeboden, en WireCard EUR 90,20 +6,02 vol. 3.535.717 nog steeds gevraagd.

tijd 16.13
Sandstorm Gold Today Vol. 177.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:59:08 X 11.04 -0.08 200 79 CIBC 19 Desjardins K
09:59:08 X 11.04 -0.08 800 1 Anonymous 19 Desjardins K
09:59:08 A 11.04 -0.08 1,000 79 CIBC 19 Desjardins K

tijd 16.24
Arcelor Mittal EUR 9,234 -1,06 vol. 11,5 milj. Is dit een fonds om in te beleggen? Neen is ons antwoord, dagelijkse daghandel en meer niet. Teveel staal productie in de wereld en dat, die vraag naar staal, zal door de Corona wel eens sterk verminderen.

tijd 16.31
De goudprijs in euro per kg 50.378.5 en de zilverprijs in euro per kg 458.5

Victoria Gold Provides Operations Update.
lees elders meer

tijd 16.38
De Dow 24.113.60 -217.72 punten
De NASDAQ 9.127.52 +6.20 punten.
Olie $ 25,21 en de dollar euro 1,0824

tijd 17.10
Goud $ 1.6933,80 zilver $ 15,36 en platina $ 759 Gold/Silver Ratio 110.18
Olie $ 25,4,88 en de dollar euro 1,0821
de Dow 24.137.63 -193.69 punten
De NASDAQ 9.141.37 +20.05 punten
1 bitcoin = 8.890 USA dollar
1 ripple = 0,19646 USA dollar

tijd 17.15
De DAX 10.792,03 -112,45 -1,03% de AEX 519,10 -1,47 -0,28%

tijd 17.17
De Bel 20 3.052,40 -6,26 -0,20% en de CAC 4.477,44 -72,20 -1,59%
Het sentiment is en blijft vandaag negatief op de Europese beurzen.
Wall Street overwegend ook negatief, dus steun is er niet bij vanmiddag.

tijd 17.19
De Smallcap 732,95 -2,80 -0,38% Accell wint vandaag de race met EUR 2,82 in de plus op EUR 19,54 en vol. 277.092
Morgen weer een lekke band?

media Shell
Shell will groene waterstoffabriek in Rotterdam bouwen.
Samen met partners wil Shell Nederland een groene waterstofhub creëren in de Rotterdamse haven, op de Tweede Maasvlakte. De waterstof moet worden gemaakt in een elektrolyser die op groene stroom werkt uit het offshore windpark Hollandse Kust (noord). zie & lees meer op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/shell-will-groene-waterstoffabriek-in-rotterdam-bouwen/

Biomassa
In de VS bossen kappen en hier als Bio hout gebruiken. Schadelijker is niet mogelijk. Daar klagen de burgers over ontbossing!


tijd 17.36
De AEX 520,33 -0,24 -0,05% Arcelor EUR 8,626 -1,668 vol. 21.612.650
De Midcap 703,71 -9,20 -1,29% TKH EUR 30.60 -2,42 vol. 208.471
De Smallcap 734,06 -1,69 -0,23% Accell EUR 19,66 +2,94 vol. 297.323.
De Bel 20 3.060,00 +1,34 +0,04% Aedifica EUR 93.00 +2,20 vol. 28.082
De CAC 4.490,22 -59,42 -1,31% Atos EUR 63,02 -3,12 vol. 273.960
De DAX 10.825,81 -78,67 -0,72% WireCard EUR 91,30 +7,12 vol. 4.1 miljoen.
Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
11 mei EUR 34,45 62.750 556 EUR 34,50 76.476 627 17.35.26
Om 17.33.21 uur EUR EUR 34,95 om 17.34.25 uur EUR 34,90

media,
Has the gold-silver ratio peaked? - CME's Erik Norland. see & read more on
https://www.kitco.com/news/2020-05-11/Has-the-gold-silver-ratio-peaked-CME-s-Erik-Norland.html

tijd 18.02
Goud $ 1.697 zilver $ 15,39 platina $ 761 Gold/Silver Ratio 110.25
De Dow 24.181.88 -149.44 punten
De NASDAQ 9.152.93 +31.61 punten
Olie $ 24,48 en de dollar euro 1,0821

shortlijst
Canada Pension Plan Investment BoardAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886911.1108 mei 2020
Citadel Advisors LLCKoninklijke BAM Groep N.V.NL00003373190.9908 mei 2020
HBK Investments LPFugro N.V.NL00003525650.9708 mei 2020
HBK Investments LPKoninklijke BAM Groep N.V.NL00003373190.8608 mei 2020
Marshall Wace LLPAMG Advanced Metall. Group N.V.NL00008886910.8508 mei 2020
Marshall Wace LLPFlow Traders N.V.NL00112794921.7908 mei 2020
Marshall Wace LLPFugro N.V.NL00003525652.9708 mei 2020
Marshall Wace LLPGalapagos N.V.BE00038183590.7108 mei 2020
Marshall Wace LLPSBM Offshore N.V.NL00003606181.5008 mei 2020
Marshall Wace LLPUnibail-Rodamco SEFR00133262460.5908 mei 2020
Sculptor Capital Management Europe LimitedFugro N.V.NL00003525652.9108 mei 2020
Susquehanna International Securities LimitedAMG Advanced Metallurgical Group N.V.NL00008886910.4808 mei 2020
Verde Serviços Internacionais S.A.BE Semiconductor Industries N.V.NL00128664120.5508 mei 2020
Voleon Capital Management LPFlow Traders N.V.NL00112794921.0908 mei 2020
WorldQuant, LLCAlfen N.V.NL00128171750.8908 mei 2020
Adage Capital Management L.P.ArcelorMittal S.A.LU15987576870.7407 mei 2020

media
- Paris salons, Shanghai Disney reopen despite global alarm over second wave.
see & read more on www.reuters.com

Vele Lockdowns in de wereld worden vermoedelijk uit economisch motief te vroeg verruimt.
Dan kan het virus weer snel om zich heen grijpen.
We hebben nog lang niet het einde van het virus op deze manier inzicht!

Fijne avond en voor straks eet smakelijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL