Economie in Nederland wordt zwakker door de Overheid. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 11/08/2019 06:50
De Regering van mijnheer Rutte houdt zich teveel met haar eigen schuldenlasten bezig. Het Overschot wordt gebruikt om de schulden te verkleinen/verlagen.
Maar investeringen in de infra structuur en andere uitbestedingen zouden voor meer werkgelegenheid en economische groei kunnen zorgen, maar dat doet Rutte en zijn club tekort. Rutte verlaagd de Vennootschapsbelasting voor bedrijven en leg de rekening bij de burgers meer. Rutte roept de bedrijven op, meer loon te gaan betalen aan hun medewerkers. Hierdoor hoopt Rutte & zijn club, dat de bestedingen door de Burgers zullen gaan toenemen. Dus economische groei.

Maar de Burgers vertrouwen de Overheden niet meer en houden de hand op de knip, dus geen bestedingen en dus geen groei in de economie.
De Burgers gaan sparen en vooral de ouderen en als bedrijven dan minder lenen, stijgt het spaarvermogen en dus een druk (lees extra) op de rente! Vraag & aanbod doen hun werking! Dus gaat de rente nog lager door de gezamenlijke acties van Burgers (lees door extra sparen) en de ECB door extra geld in de economie te pompen (lees bijdraaien/opkopen van leningen).

Rutte beloofde in het verleden, iedereen krijgt er EUR 1.000 bij, voor 2019 beloofde Rutte: " vrijwel iedereen gaat erop vooruit"!
De waarheid lag heel anders, vrijwel niemand ging/gaat erop vooruit in 2019, de meeste Burgers houden minder over.

En zo wordt het wantrouwen door de Regering in Nederland gevoed.
En zwakt, mede door toedoen van de Regering, de economische groei af in Nederland.
Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, die ook een overschot heeft. Als in Duitsland de " economische motor" langzamer gaat draaien, dan voelt Nederland dat ook! Dus, ook vanuit die kant minder vraag & dus minder groei in Nederland.

Daarom schrijven wij al zo vaak, een schijn groei van de economie in Nederland. Oorzaak het steeds GOED praten door Rutte & zijn club, maar de waarheid is, een steeds zwakker wordende economische groei in Nederland.

Straks negatieve spaarrente en daarna de KNAL op de beurs en "weg" is een hoop spaargeld! Dat juist door deze acties van lage e/o negatieve rente naar de beurs was gestroomd.
Alles door het bekende "putje".
Met dank aan mijnheer Rutte & zijn club!

De agenda voor deze week en diversen berichten van het CBS
maandag 12 aug.
In de VS de Staatsschuldenlast.

dinsdag 13 aug.
Kendrion met halfjaarcijfers 2019
In de VS inflatie en consumptieprijsindex

woensdag 14 aug.
Halfjaarcijfers Curetis en Roularta
In de VS MBA Mortgabe Applications en Industriële bestellingen.

donderdag 15 aug.
halfjaarcijfers Aegon, Forfarmers, NN Group
In de VS Detailhandel en Industriële Productie cijfers.

vrijdag 16 aug.
IMCD met halfjaar cijfer.

In de media, Een Gemeente in Nederland.
Datum: 22 juli 2019 om 12:21:26 CEST
Aan: Mevr. ....gmail.com>
Onderwerp: hoorzitting 23 juli 2019; bezwaarschrift gericht tegen hard st.
Beste mevrouw V,
Morgen behandelt de commissie bezwaarschriften uw bezwaarschrift gericht tegen de verleende omgevingsvergunning inzake de hard st.. Bijgaand treft u het verweerschrift en de aangepaste tekening aan. Is dat voor u aanleiding om het bezwaarschrift in te trekken? Mocht het voor u geen aanleiding zijn om het bezwaarschrift in te trekken dan verzoek ik u in persoon aanwezig te zijn op de hoorzitting en u niet te laten vertegenwoordigen door uw vader. Vanuit de gemeente hebben wij namelijk instructies gekregen dat mocht u zich laten vertegenwoordigen door uw vader, wij niet inhoudelijk met hem over het dossier Nieuwland 6 spreken. Deze instructies worden opgevolgd. Mocht u zich laten vertegenwoordigen door een ander is dat mogelijk.
De hoorzitting is openbaar. Uw vader kan wel als toehoorder aanwezig zijn.
Met vriendelijke groet,
Secretariaat Commissie bezwaarschriften

Hoe kan zo'n Commissie dan onafhankelijk zijn??? Zo werkt 't in Nederland, ca. 80% van de hoor & bezwaar commissie is niet onafhankelijk.


Op 8 aug. j.l. heeft Mevr. A. van de Gemeente een negatief antwoord op haar bezwaarschrift gekregen. Dit kon ook niet uitblijven, een commissie die niet onafhankelijk is en sprekers het "woord ontneemt, die wel de feiten durven te noemen!

Systemen
OOK Geld & Machtsmisbruik en controles erop is er nauwelijks uit te voeren.
WAAR is nog betrouwbare prijsvorming? WAAR is nog GB & GL uit 't verleden!
Waar is nog de 2 wekelijkse baisse lijst?
Zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Waar in het verleden beleggers nog wat houvast hadden, is nu allemaal weggehaald. Helderheid & duidelijkheid is toch anders.
EN
Waarom willen de Toezichthouders GEEN "herinvoering van de nummers aan de digitale aandelen"?
Dan is alles eenvoudig te controleren, je kunt GELD & Aandelen stromen volgen!
Bitcoins hebben dat ook een digitaal nummer, 'n identieke en 't kan dus wel.

Want hoeveel nepaandelen gaan er dagelijks over/langs de beurs heen?
's Morgens debet de handelaar(vermoedelijk het verzamel depot) en credit de handelaar en GA je gang. Daarom is er te Amsterdam dat gerommel in de 5 spook minuten en soms nog langer t.w. van 17.30 tot .... soms 17.41 uur.
Dan kunnen alle posities glad gestreken worden.

Sandoz will appeal District Court of New Jersey ruling in biosimilar Erelzi® (etanercept-szzs) US patent case.
lees elders meer.

tijd 07.30
1 bitcoin = 11.381 USA dollar
1 ripple = 0,29851 USA dollar

voetbal uitslagen
10.08. 20:45 Willem II 0 - 2 Vitesse
10.08. 19:45 Ajax 5 - 0 Emmen
10.08. 18:30 Groningen 1 - 3 Twente
09.08. 20:00 Sparta 4 - 1 VVV-Venlo

media
Trump Retweets Conspiracy Theory on Epstein Death-Clinton Link
By Justin Sink
11 augustus 2019 00:43 CEST
- President promotes unsubstantiated tie making internet rounds
- Financier accused of sex trafficking dead of apparent suicide
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-08-10/trump-retweets-conspiracy-theory-about-jeffrey-epstein-s-death?srnd=premium-europe

reactie XEA.nl
Makt geld nu wel zo gelukkig!
Tegenwoordig draait alles om Geld, macht, & luxe! Maar doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!
Geld dat dom is, maakt recht wat krom is, maar dat duurt vaak niet lang.
Dat maakte mijn vader er altijd bij.
Met dank aan deze wijze woorden, gisteren waren wij op een afscheid van de vrouw van een vriend van onze Nestor. Diens overleden vrouw had altijd haar kinderen benadrukt, blijft eerlijk & oprecht!
Wat waren dat mooie woorden!


media, weer GELD.
Saudi Prince’s Rise to Power Turns Him Into A Billionaire Boss
Mohammed Bin Salman’s grip on the House of Saud’s vast fortune is tightening.
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/features/2019-08-10/saudi-prince-s-rise-to-power-turns-him-into-a-billionaire-boss?srnd=premium-europe

Wat later, maar toch..om te lezen
B2Gold Reports Strong Second Quarter 2019 Results; Record Quarterly Gold Production of 246,000 oz, 8% Above Budget; Beat Against Budget for Cash Operating Costs and AISC.
lees elders meer.

Een Natuur kundige vanmorgen op de Radio.
Er moeten de komende jaren weer grote natuur gebieden worden aangelegd voor de water opvang, want Nederland wordt te droog en ook in belang van de opwarming van de AARDE!

reactie XEA.nl
Wat is er vanaf 1970 in Nederland aan "polderlandschap verloren gegaan aan woningbouw"!
Dat waren allemaal grote water reservoirs met hun sloten en landerijen en wat er NU staat, woningen en Hoge gebouwen, die houden de warmte vast en het water dat er komt is door de "versteende tuinen" zo de afvoer in. Weg naar de grote rivieren en de zee in.
Waarom zoveel woningbouw? De migranten stroom zorgt voor veel meer ongemak, dan de geleerden/deskundigen de Burgers willen vertellen.

media Hong Kong
Thousands rally in Hong Kong in fresh protests, marchers defy police ban.
HONG KONG (Reuters) - Thousands of Hong Kong protesters rallied on Sunday, defying a police ban on marches in the Chinese-controlled territory and continuing a restive weekend of demonstrations which saw police fire teargas overnight. see & read more on
https://www.reuters.com/article/us-hongkong-protests/thousands-rally-in-hong-kong-in-fresh-protests-marchers-defy-police-ban-idUSKCN1V102O?il=0

reactie XEA.nl
Wij schrijven wel eens, "de wereld staat in brand"! Maar die brand die er nu is, blust je niet met water!.

Plastic op TV in het nieuws qua milieu.
Waar blijven de Overheden met HUN reacties?
Plastics worden/zijn een gevaar voor de wereld gezondheid, het schuren van de Plastics Soep in de zeeën van de wereld, zorgt voor minuscule deeltjes,. Vissen krijgen die binnen en via het vlees van de vissen op ons "BORD"!
De trope is zo gigantisch geworden, dat daardoor de Leiders HUN mond houden en arme landen met die Plastic troep proberen op te zadelen. Is deze manier van optreden van de LEIDERS in deze wereld dan geen "misdaad"?
De slager keurt zijn eigen vlees!

Waarom gaan Olie Mijen zicht steeds meer betrekken bij vervangers van hun olie grondstof, de basis voor al dat plastic!
Innovatie bedrijven op dat gebied hebben de toekomst en die moet je van een heel andere hoek bekijken.
BP is een samenwerking met Bunge aangegaan, Total met Corbion/Purac en zo zullen er meer volgen. Want de Plastic milieu overlast zal worden ingedamd, dan willen de grote Olie Mijen een vervangende inkomsten bron hebben. Regeren is vooruit zien.

media onder staand bericht is niet zonder reden.
NEW YORK - Het Saudische staatsolieconcern Saudi Aramco, de grootste exporteur van ruwe olie ter wereld, maakt mogelijk op korte termijn zijn debuut op de beurs. De Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal meldt op basis van bronnen dat de grootste beursgang van een bedrijf ooit volgend jaar al zou kunnen plaatsvinden. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/135808415/saudi-aramco-mogelijk-snel-naar-de-beurs

Dan kunnen zij HUN belang verkleinen en cashen! De particulier moet dan opdraaien voor de schade/verlies, want olie raakt "UIT" de komende tijd!Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL