Aandelen zorgen voor zorgen bij beleggers. Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 04/08/2019 06:43
De afgelopen week leden de beurzen wereldwijd verlies, was dat een incident?
Neen is ons antwoord, want de economische verhoudingen lopen uit de PAS!
De ECB met haar rente beleid is de grootste "boosdoener"!
Schuldenaren lachen, maar dat zijn ook de enige, dat zagen we aan Altice, schulden van ca. 30 miljard en die kwam met meevallende cijfers afgelopen week.
De ING CEO deed openlijk zijn beklag over de ECB, de steeds meer negatieve rente baart de gehele financiële sector zorgen. En hen niet alleen, Pensioenfondsen moet misschien massaal gaan korten, maar waren zij ook niet de bedrijven waar de Effectenkredietinstellingen aan verdienden? Jawel, deze Pensioenfondsen brachten werk aan voor bemiddeling van hun geld (lees beleggingen). Dat werk lekt weg en er komt weinig nieuws voor in de plaats. Constructie van overtollig geld van Pensionfondsen naar woningbouw etc. etc., waar is dat nog? Er wordt tekort gebouwd in Nederland, maar dat er teveel mensen komen, daar hoor je niemand over.
De natuur (lees dieren) zorgt zelf voor beperking van hun soort genoten, die worden uit hun territorium verdreven. Maar dat mogen mensen niet doen, dat is dan discriminatie.
Is het niet een vreemde samenleving aan het worden?
Mensen worden ouder, maar je hoort geluiden van TE OUD!
De zorg wordt onbetaalbaar horen wij veelvuldig, maar er komen mensen binnen die vrijwel alles "gratis" krijgen en dat krijg je ervan (lees aantrekkende werking). Maar Nederland is geen luilekkerland!

Mevr. A. Kasner heeft met haar LOKLROEP, ook de negatieve GRAM over heen geroepen in Duitsland. Dit doet ons teruggaan naar de TV uitzending op RTL Z van december 2015 over de situatie in Friedland (Dtsld).
Willen we daar heen?

Economisch gaat het "schijn beter"! Daar is alles mee gezegd. De investeringen moeten van het GELD komen dat rolt(lees bestedingen door Burgers)) en de mensen die NU Nederland binnen komen kosten geld. Maar Nederland kan de gehele WERELD niet alleen redden. De binnenstromers moeten hun eigen land proberen te herstellen en beginnen met een goed & betrouwbaar bestuur.
In de jaren 1950/60 tot heden zijn er kapitalen ontwikkelingsgelden naar veel landen gegaan, wat is daarvan terecht gekomen?

Veel in de wapenindustrie en nauwelijks bij de burgers van die ontwikkelingslanden.

Zelfs hier beginnen wij daaraan te twijfelen, zie dit bericht over 'n Semi Overheid.
In de media, Een Gemeente in Nederland.
Datum: 22 juli 2019 om 12:21:26 CEST
Aan: Mevr. ....gmail.com>
Onderwerp: hoorzitting 23 juli 2019; bezwaarschrift gericht tegen hard st.
Beste mevrouw V,
Morgen behandelt de commissie bezwaarschriften uw bezwaarschrift gericht tegen de verleende omgevingsvergunning inzake de hard st.. Bijgaand treft u het verweerschrift en de aangepaste tekening aan. Is dat voor u aanleiding om het bezwaarschrift in te trekken? Mocht het voor u geen aanleiding zijn om het bezwaarschrift in te trekken dan verzoek ik u in persoon aanwezig te zijn op de hoorzitting en u niet te laten vertegenwoordigen door uw vader. Vanuit de gemeente hebben wij namelijk instructies gekregen dat mocht u zich laten vertegenwoordigen door uw vader, wij niet inhoudelijk met hem over het dossier Nieuwland 6 spreken. Deze instructies worden opgevolgd. Mocht u zich laten vertegenwoordigen door een ander is dat mogelijk.
De hoorzitting is openbaar. Uw vader kan wel als toehoorder aanwezig zijn.
Met vriendelijke groet,
Secretariaat Commissie bezwaarschriften

Hoe kan zo'n Commissie dan onafhankelijk zijn??? Zo werkt 't in Nederland, ca. 80% van de hoor & bezwaar commissie is niet onafhankelijk.


Triest en de Leiders in de wereld zijn druk bezig voor hun vrienden en laten de Burgers in de kou staan letterlijk & figuurlijk.
Voorbeelden te over, IMF verkiezing en de warmte pompen in Nederland, straks is 'n rustige nachtrust GEEN recht meer, maar een GUNST!
Willen we daar naartoe?

De agenda voor deze week en diversen berichten CBS
maandag 5 aug
halfjaarcijfers +2de kw. van PostNl en Fagron
BAVA Corbion om 14.00 te Amsterdam.

dinsdag 6 aug.
In Duitsland industriële bestellingen.

woensdag 7 aug.
Cijfers van o.a. AholdDelhaize, Corbion, bpost, ABN AMRO, Hunter Douglas, Ageas
In Duitsland - Producentenprijsindex.
In de VS MBA Mortgabe Applications.

donderdag 8 aug.
Halfjaarcijfers KBC, SBM, CTAc,

vrijdag 9 aug.
In de VS - producentenprijsindex

Systemen
OOK Geld & Machtsmisbruik en controles erop is er nauwelijks uit te voeren.
WAAR is nog betrouwbare prijsvorming? WAAR is nog GB & GL uit 't verleden!
Waar is nog de 2 wekelijkse baisse lijst?
Zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Waar in het verleden beleggers nog wat houvast hadden, is nu allemaal weggehaald. Helderheid & duidelijkheid is toch anders.
EN
Waarom willen de Toezichthouders GEEN "herinvoering van de nummers aan de digitale aandelen"?
Dan is alles eenvoudig te controleren, je kunt GELD & Aandelen stromen volgen!
Bitcoins hebben dat ook een digitaal nummer, 'n identieke en 't kan dus wel.

Want hoeveel nepaandelen gaan er dagelijks over/langs de beurs heen?
's Morgens debet de handelaar(vermoedelijk het verzamel depot) en credit de handelaar en GA je gang. Daarom is er te Amsterdam dat gerommel in de 5 spook minuten en soms nog langer t.w. van 17.30 tot .... soms 17.41 uur.
Dan kunnen alle posities glad gestreken worden.

media in Rusland en Hong Kong
weer protesten tegen de Regering en blijft 't hier bij? Gisteren ook weer raak.

media Rusland.
Hundreds Detained in Moscow on Second Weekend of Protests
By Dina Khrennikova
3 augustus 2019 14:34 CEST Updated on 3 augustus 2019 19:37 CEST
- Almost 700 people detained, according to legal-aid group
- Investigators open money-laundering case into Navalny’s fund
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-08-03/dozens-detained-in-moscow-during-second-weekend-of-vote-protests?srnd=premium-europe

tijd 07.29
1 bitcoin = 10.660 USA dollar
1 ripple = 0,31316 USA dollar

nogmaals media CBS
Meer inflatie in eerste halfjaar 2019.
Volgens het prijzendashboard van het CBS waren er in de eerste helft van 2019 meer inflatie-indicatoren met een hoger dan gebruikelijke prijsontwikkeling dan in 2018. Bij de consumentenprijzen, lonen en prijzen voor koopwoningen en investeringen waren de prijsstijgingen in de eerste helft van 2019 hoger dan gebruikelijk. Daar staat tegenover dat de rente al enkele jaren lager is dan gebruikelijk. Ook in vergelijking met Europese landen blijkt dat de inflatie in Nederland voor consumentenprijzen en huizenprijzen hoger is dan in andere landen. Inflatie is meer dan de prijsontwikkeling voor consumentengoederen en -diensten. De prijsontwikkelingen die bijvoorbeeld op de huizenmarkt, voor producenten of op financiële markten worden gemeten, bieden een belangrijke aanvulling op het beeld van inflatie dat door de Consumentenprijsindex (CPI) wordt gegeven. In het prijzendashboard van het CBS wordt elke maand de stijging van 16 prijsindicatoren vergeleken met de gebruikelijke ontwikkeling over de afgelopen elf jaar. In de eerste zes maanden van 2019 waren steeds zeven of acht prijsindicatoren getypeerd als hoger dan gebruikelijk (rood) en twee of drie indicatoren lager dan gebruikelijk (blauw). Dit is het hoogste aantal indicatoren in het rood sinds het tweede halfjaar van 2008 en het laagste aantal in het blauw sinds het tweede halfjaar van 2011. zie & lees meer op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/31/meer-inflatie-in-eerste-halfjaar-2019

best wel interessant om ook de link te openen.

media El Paso (Texas)
Gunman kills 20, wounds 26 at Walmart store in El Paso, Texas
zie & read more on
https://www.reuters.com/article/us-texas-shooting/gunman-kills-20-wounds-26-at-walmart-store-in-el-paso-texas-idUSKCN1UT0HQ

Dierlijke en menselijke emoties verschillen nauwelijks.
lees elders meer.

media
Johnson to Spend $2.2 Billion on Upgrade to U.K. Hospitals
By Steve Geimann
3 augustus 2019 23:30 CEST Updated on 4 augustus 2019 01:00 CEST
- U.K. will provide cash for ‘vital upgrades’ at 20 hospitals
- Health secretary says NHS spending to exceed NASA budget
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-08-03/johnson-unveils-2-2-billion-for-nhs-to-upgrade-u-k-hospitals?srnd=premium-europeBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL