Spanningen in de wereld worden geaccepteerd, maar ook... Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 16/06/2019 08:36
De spanningen in de wereld worden geaccepteerd, maar ook verbloemd tot mooier bloemen dan zij zijn. DAT is gevaarlijk, want de werkelijkheid (lees het eigenlijke gevaar) komt niet boven de oppervlakte uit.
De schijnwereld waar wij al steeds over schrijven, waarom staat het edelmetaal al langer op uitbreken! Steeds weten grotere partijen t.w. Centrale banken en HUN partners met "papieren dumps" de prijzen weer te drukken. Er komt nauwelijks "fysiek edelmetaal" aan te pas! MAAR waarom blijven Overheden en Centrale banken GOUD inkopen? Vraagt U zich dit verschijnsel niet af, van waarom?
Er moet/kan maar een reden zijn van waarom? Dat is de steeds maar toenemende schuldenlast in de wereld. Want hoe los je dat/die op?
Daar is nu maar 1 oplossing voor, "de Capital TAX" en in combinatie met de herinvoering van de Goudstandaard.
Ook kunnen andere sancties komen op betalingsgebied, maar dat is slecht kruimelwerk. De afroming van het "grote vermogen" en de goudstandaard kunnen grote schulden doen smelten/vereffenen.
MAAR wie wil daar rekening mee houden?
Toch niemand en ook geen belegger en dat zien je ook aan de steeds maar positieven uitingen van analisten en daardoor oplopende prijzen van aandelen.
Dat er hele donkere wolken aankomen, wil niemand zien, vreemd! Want wat hebben wij in de klein 60 jaar dat wij meelopen, niet allemaal zien voorbij komen!

Als er in de jaren 1960/70 maar iets in de wereld gebeurde, dan schoot de goudprijs omhoog. Nu staat de gehele wereld in brand en de bekende partijen weten dat met "papier metaal te blussen"! MAAR vergeten dat het blussen met papier, de BRAND DIE LATER KOMT, EEN UITSLAANDE BRAND WORDT. Dat moment is volgens onze inschattingen NU aangebroken, maak UW borst maar nat.
DEK U in!

Systemen
OOK Geld & Machtsmisbruik en controles erop is er nauwelijks uit te voeren.
WAAR is nog betrouwbare prijsvorming? WAAR is nog GB & GL uit 't verleden!
Waar is nog de 2 wekelijkse baisse lijst?
Zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Waar in het verleden beleggers nog wat houvast hadden, is nu allemaal weggehaald. Helderheid & duidelijkheid is toch anders.
EN
Waarom willen de Toezichthouders GEEN "herinvoering van de nummers aan de digitale aandelen"?
Dan is alles eenvoudig te controleren, je kunt GELD & Aandelen stromen volgen!
Bitcoins hebben dat ook een digitaal nummer, 'n identieke en 't kan dus wel.

Want hoeveel nepaandelen gaan er dagelijks over/langs de beurs heen?
's Morgens debet de handelaar(vermoedelijk het verzamel depot) en credit de handelaar en GA je gang. Daarom is er te Amsterdam dat gerommel bij de 5 spook minuten en soms nog langer t.w. van 17.30 tot .... soms 17.41 uur.
Dan kunnen alle posities glad gestreken worden.

Dit lezen wij wel,
Maar boer zoekt vrouw mevr. Agnes wordt ook in haar leven bedreigt door fosfaat regels. WIE beschermt haar & haar gezin??
Die moet haar "kont" zelf maar redden! Zo gaat het in Nederland. Waar is geen corruptie?
Dat zien wij ook bij een oud medewerkster van ons.
In de binnenstad mogen GEEN nieuwe Vestigingen van bakkerijen meer komen/zitten. Toch kwam er 1 nieuwe bakkerij naast haar zitten, van vrijdag op zaterdag begint de Oven om ca. 01.00 - 01.30 uur te draaien ver boven de 40 db tot wel 70-75 't eerste half uur, daarna om de oven op temperatuur te houden. Maar als je er vlak bij lig te slapen, dan is er van slappen geen sprake meer. De RUD steekt als controleur om die tijd nog lekker het hoofd onder de dekens. Want op zaterdag 1 juni j.l. was het ook weer raak om even over 01.00 uur. De RUD gebeld en die schakelde door naar Schiedam regio(alarm nummer). Goede morgen mevrouw, waar kan ik U mee van dienst zijn?
De Bakkerij mag zo vroeg niet opstarten, kunt u iemand ter controle sturen. Waar woont U? In ....... , dan zal ik even kijken of U doorgeschakeld bent naar ons met Uw klachten door uw RUD, dan kan ik per direct iemand bij U langs laten komen. Maar mevr. de RUD uit Uw regio heeft nimmer UW klachten doorgeschakeld naar ons, dus kan IK niets voor U betekenen. Of uw moeten NU op deze tijd nog 5 andere klagers laten bellen, dan pas kan ik wat voor U betekenen.

DAAR sta je dan en van slapen? Homaar en wij zitten al vanaf begin juli 2018 met dit soort dagelijks (lees Nachten)probleem van geluidshinder en dat in Nederland 2018/2019.
En dan de Gemeente Besturen maar zeggen, de Binnensteden ontvolken!

Prettig om in zo'n Binnenstad/land te wonen. De Burgers worden alleen serieus genomen als zij mogen stemmen en dan nog worden er zaken achter gehouden, om na de stemming per direct in de media terecht te komen, of niet mijnheer Rutte?

De RUD NHN is 24 uur per dag 7 dagen per week via ons telefoonnummer 088-102 13 00 bereikbaar.
Ja, SLECHTS bereikbaar, MAAR doen is maar afwachten!! Wat heb je aan dit soort instellingen, wij weten wel beter, zelfs geen antwoord per telefoon kon er vanaf!!!


Wie biedt er steun aan deze twee vrouwen?
Laat het weten aan redactie@xea.nl

New Sandoz biosimilar adalimumab data confirms switching from reference biologic has no impact on safety or efficacy.
lees elders meer.

De agenda voor deze week en diversen berichten CBS
maandag 17 juni
geen berichten

dinsdag 18 juni
Halfjaarresultaten 2019 NSI N.V.
In Duitsland economische beschouwingen.

woensdag 19 juni
In de VS MBA Mortgabe Applications (Vastgoed).

donderdag 20 juni
In de VS de betalingsbalans

vrijdag 21 juni
In de VS de mei existing Home Sales.
In Duitsland de inkopersindex.

De Gemeente Breda
wil nauwelijks iets kwijt over de vraag van ons, De gronden van Corbion ca. 26 HA wat gaat daarmee gebeuren. Welke plannen heeft U? Corbion zegt, de Gemeente Raad heeft de "sleutel" en de Gemeente Breda zegt dat die sleutel in handen is van Corbion.
Dit laatste geloven wij niet, want Gemeentes geloven wij niet meer.
Dat is hetzelfde soort als de Regering Rutte; "liegen & bedriegen"!
Eenmaal een dief, voor altijd een dief!
Hetzelfde met vertrouwen: "die komt te voet & gaat te paard"!
Dat vergeten dit soort instellingen/mensen altijd!
Maar voor Corbion ligt daar een mooie stille reserve van circa EUR 0,50 per aandeel. Want aan de Noord kant van Breda een BLOK van ca. 26 HA, dat is een mooi project aan een gesloten, wat wil je als Gemeente nog meer.
GEEN postzegel werk dus.
Ook bij dit bedrijf (Corbion) broeit wat en het is alleen de vraagt, wanneer zorgt dat voor de "HOOIBROEI"? Dan moet de Hooiberg eruit (lees overname/op splitsing).

tijd 09.15
1 bitcoin = 9.300 USA dollar
1 ripple = 0,42130 USA dollar
De bitcoin gaat weer top niveaus halen.

media,
AMSTERDAM - Zhong Huijuan is nu de op een na rijkste vrouw van Azië. Haar bedrijf Hansoh Pharmaceuticals, een Chinees farmaceutisch bedrijf, maakte vrijdag op de beurs een enorme koersstijging. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1241463927/ex-scheikundejuf-heeft-nu-bedrijf-van-10-miljard

tijd 09.27
De goudprijs in euro per kg 38.460.6 en de zilverprijs in euro per kg 425.1

media Griekenland, weer hulp nodig.
ECB schiet Griekse banken opnieuw te hulp.
15 juni 2019 19:07:00 ?door Frank Knopers ? ecb, economie, crisis, banken, bankrun .
De ECB verhoogt de noodsteun aan Griekse banken met naar schatting €3,5 miljard om te voorkomen dat er geen geld meer uit de pinautomaten komt. Afgelopen woensdag werd er al €1,1 miljard beschikbaar gesteld aan Griekse banken, maar de stress is zo groot dat die reserves nu al uitgeput zijn. Griekse spaarders haalden deze week al meer dan €3 miljard van hun bankrekening uit angst voor sluiting van de banken en mogelijke kapitaalcontroles. De toezegging van nog een paar miljard euro voor de Griekse bankensector werd gedaan na afloop van een telefonische vergadering tussen de centrale bankiers van de Eurolanden en de zes bestuursleden van de ECB. zie & lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/ecb-schiet-griekse-banken-opnieuw-te-hulp

reactie XEA.nl
Hoort U dat mijnheer Draghi vertelde in zijn Commentaar over de EURO?
Neen, geen woord daar over en Italië broeit ook al en wie volgen er ? Frankrijk misschien! EN ER KOMT geen dekking aan te PAS!!!!
Dat zelfde is ook met de EURO, geen dekking & GEEN STAAT staat garant!
U heeft dus WAARDELOOS geld in de portemonnee!


met o.a
In totaal heeft de ECB ongeveer €85 miljard aan liquiditeit verstrekt aan de Griekse bankensector. Om dat cijfer in perspectief te plaatsen: de omvang van de Griekse economie was vorig jaar ongeveer €170 miljard en de totale publieke schuldenlast van het land bedraagt meer dan €350 miljard. De kans dat Griekenland alle schulden kan terugbetalen is zeer klein!!!!

WAAR leest U dit in de MEDIA? DIT is wel bekend, MAAR MAG NIET NAAR BUITEN KOMEN i.v.m. CHAOS in de Eurolanden.
DE schijnwereld wordt zo in stand gehouden en DAAR waarschuwt XEA.nl al lang voor. MAAR wie is XEA.nl ? Klein maar onbemind.

tijd 09.55
1 bitcoin = 9.327.60 USA dollar
1 riplle = 0,42289 USA dollar

tijd 13.02
1 bitcoin = 9.112,1 USA dollar
1 ripple = 0,41585 USA dollar

Adnoc & OCI praten op dit moment over een gezamenlijk optrekken in het Midden Oosten op kunstmest gebied.

Nieuwsbrief XEA.nl
Staat voor Leden actief, te lezen via de link Nieuwsbrieven.
Bent U nog geen lid, vraag die gratis aan en activeer de link door, door te klikken. Sommigen hebben de link niet doorgeklikt.
De Grondstof Koper belichten wij.

Met dank aan de Techneut, ook die werkt op zijn vrijdag.

tijd 18.28
1 bitcoin = 9.193,60 USA dollar
1 ripple = 0,44081 USA dollar

media Hong Kong
About 2 Million People Rally in Hong Kong Weekend Protests
By Annie Lee , Fion Li , and Shawna Kwan
16 juni 2019 15:22 CEST Updated on 16 juni 2019 18:21 CEST
- Hundreds of thousands march for extradition law’s withdrawal
- Calls for Carrie Lam to resign day after suspending bill
see & read more on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-06-16/protests-swell-as-hong-kong-rejects-leader-s-compromise?srnd=premium-europe

tijd 19.28
1 bitcoin = 9.077,10 USA dollar
1 ripple = 0,42741 USA dollarBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL