Nederland pleegde hoogverraad in Fortis deal. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 19/09/2009 06:48
Daarmee kopt een Morgen Courant vandaag. Dat beweert de ex voorzitter van Fortis Maurice Lippens. Hij zegt in dat artikel, "de Nederlandse Centrale Bank en de Nederlandse Regeringen hebben woordbreuk gepleegd". Ze hebben Fortis en België bestolen!
Dat is heel wat, wat Maurice zegt.
Maar is dat nieuw?
Neen, jammer genoeg niet, De Heer W. Kok was met zijn "kwartje" dat was toch al een mooi voorbeeld van leugen en bedrog!
Maar wat zei Balkenende?
Eerst het zuur en dan het zoet!
En wat stond er in deze Morgen Courant van 4 februari 2008?
"Openheid banken leidt alleen tot meer onrust". En in die week ervoor gaf de heer N.W. president van de DNB aan, dat de innovatie van financiële producten de laatste jaren een vlucht heeft genomen. Deze heeft zich sneller voltrokken dan regelgevers en Toezichthouders hebben aangekund"!
Wij van de redactie mogen best stellen: "het ontbrak hen aan kennis en men liet vrijwel alles toe (kreeg goedkeuring zonder inhoudelijke testen/onderzoeken).
Wat zei mijnheer W.Bos (min. v. Fin.) in een TV spot, "Fortis is gered en beleggers kunnen weer instappen"! Wat deed hij enkele dagen later? Nationalisatie van de Fortis Bank inclusief de ABN AMRO.
Wie gaf er goedkeuring van die overname?
DIEZELFDE mijnheer W.Bos en daar zaten de aandeelhouders Fortis met de "gebakken peren" en een hoop ellende. Wat deed de Nederlandse Regering voor hen? Niets.
Toen Icesave met spaargelden niet over de brug kwam, er waren hoge rente vergoeding te behalen voor dat spaargeld, toen STAK de Nederlandse Regering wel de helpende hand uit.
Waarom?
Om zichzelf (lees de DNB) in te dekken. Die had eerder moeten ingrijpen toen de gestelde Limiet van het totaal aan te trekken spaargeld binnen was gehaald.
Maurice Lippens had beter kunnen weten, als hij zich in dit soort zaken had verdiept.
Triest en wij hebben er nog steeds geen woorden voor, want in oktober 2007 en nog steeds, hebben wij (red.XEA.nl) diversen signalen naar Toezichthouders etc. doen uitgaan, dat er onheil in de financiële wereld op stapel stond.
Wij werden en worden nog steeds niet serieus genomen.
Hoeveel hebben wij al niet aangedragen?
De laatste:
- door de TOM (The Order Machine) wordt de MiFiD om zeep geholpen.
- inkoop eigen aandelen uitzonderingen WFT 5"58 punt 7. i, daar is vergeten een tijdslimiet in te zetten. Nu kunnen bedrijven gesaldeerd inkopen en gelijk koers ondersteuning doen. Ook in de gesloten periodens.
- wie controleert het aantal vrij verhandelbare stukken met de omzetten over de beurs heen? Bedrijven weten ook vrij nauwkeurig hoeveel er incl. trouwe aandeelhouders, vrij verhandelbaar zijn.
Daarom kunnen deze omzetten die wij nu zien NIET.
Onze lijst is langer dan 1 A4 tje.

Wall Street had expiartie en dat soort dagen bepalen de grote partijen de koersen, daar, hier en overal.
Het bedrijf P&G kreeg een opwaardering en andere cijfers vielen niet tegen, mar de Dow moest het nu doen met slechts 36 punten op 9.820 en de Nasdaq haalde het verlies van de vorige dag terug +6 punten op 2.132

Olie daalde licht naar $71,85 goud $1.008,3 en zilver $17,035
De week beginstanden waren Olie $69,11 goud $1.007,4 en zilver $16,77

De valuta's
de dollar euro 1,4708 de Yen 134,29 't pond 0.9028 AU$ 1,6954 en NZ$ 2,0718
De week beginstanden waren de dollar euro 1,4568 de Yen 132,18 't pond 0,8744 AU$ 1,6868 en NZ$ 2,0585

Buiten is het hier rustig en droog, geniet ervan, het weekend is er weer.

Nog een fijne dag vandaag o.a. met de Dam tot Dam loop dit weekend.

media
NEW YORK (Reuters) - The mergers and acquisitions arena is slowly coming back to life, and that's another bullish sign for the stock market. Investors are noticing, rallying the market after a number of high-profile deals announced in recent days. Even rumors, such as talk of a bid by Germany's Deutsche Telekom AG (DTEGn.DE) for U.S. rival Sprint Nextel Corp (S.N), helped stocks.
reactie XEA.nl
Die zien wij hier ook al.Super de Boer door Jumbo of toch nog een ander?

Aspa
Interieurarchitecten van morgen zijn talentvolle alleskunners
BNI-Prijs 2009 voor Meet & Greet van Marte van Maris.
lees elders meer.

Delhaize,
Openbaarmaking van belangrijke deelneming. Lees elders meer.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL