Ctac rondt overname meerderheidsbelang in Oliver IT af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 14/01/2021 16:21
’s-Hertogenbosch, 14 januari 2021 – Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Euronext Amsterdam: CTAC) heeft de eerder aangekondigde acquisitie van 51% van de aandelen in Oliver IT B.V. (Oliver), een specialist in integratie en softwareontwikkeling, vandaag afgerond.

Oliver zal als onafhankelijk onderdeel van de Ctac groep blijven opereren. De acquisitie zal volgens Pieter-Paul Saasen, CFO van Ctac, vanaf 1 januari 2021 bijdragen aan de EBITDA en aan de winst per aandeel van Ctac.

Ctac’s strategie is er op gericht om leidende posities in te nemen in de domeinen: IT modernisation, Connected Intelligence, Transformation & Changemanagement, Security & Trust en Business Transformation. De verkrijging van het meerderheidsbelang in Oliver sluit naadloos aan bij het business model en de strategie van Ctac.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL