Pieter-Paul Saasen nieuwe CFO Ctac

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 26/07/2019 08:05
ICT Solution Provider Ctac N.V. (Ctac) (Euronext Amsterdam: CTAC) maakt vandaag bekend dat de heer P.P.J.G. (Pieter-Paul) Saasen zal worden voorgedragen voor de benoeming tot lid van de raad van bestuur in de functie van Chief Financial Officer.

Pieter-Paul Saasen (44) was voorheen werkzaam als partner van BDO Audit & Assurance en heeft ruime ervaring in vergaderingen met raden van commissarissen en auditcomités van (beursgenoteerde) ondernemingen. Tevens was hij tot voor kort voorzitter van de National Assurance Board (assurance leader) bij BDO.

De benoeming van de heer Saasen zal op de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders d.d. 24 september 2019 worden geagendeerd conform de statuten en wettelijke bepalingen. Deze vergadering zal plaatsvinden ten kantore van Ctac te ’s-Hertogenbosch om 10.00 uur. De agenda en de oproep zullen uiterlijk op 13 augustus a.s. beschikbaar zijn op de website van Ctac. Na de goedkeuring door de aandeelhouders zal de heer Saasen als CFO met zijn werkzaamheden beginnen. Vooruitlopend op de benoeming zal de heer Saasen vanaf 1 september a.s. reeds starten met de financiële werkzaamheden voor Ctac.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL