TIE Kinetix presenteert de Summer Release 2021 van het FLOW Platform

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 15/07/2021 08:33
- Met handige dashboard-widgets en verbeterde platformbeveiliging
Breukelen, Nederland - 15 juli 2021 om 8:00 uur CEST - TIE Kinetix, leider in 100% digitalisering van de supply chain, kondigt vandaag de Summer Release van het FLOW Partner Automation platform aan. Optionele, op maat configureerbare dashboard-widgets met gecontroleerde notificaties voor gebruikers en relevante data over documentuitwisseling zorgen voor bruikbare inzichten. Daarnaast verbeteren extra mogelijkheden voor tweefactorauthenticatie via SMS en Google Authenticator de veiligheid van het platform. Ten slotte zorgen diverse functionele en lokalisatieverbeteringen voor een aanzienlijk verbeterde gebruikerservaring.

FLOW wordt voortdurend geoptimaliseerd om te voldoen aan de geavanceerde en diverse behoeften van TIE Kinetix klanten. Zodra de nieuwe widget voor documentuitwisseling is gedefinieerd en geconfigureerd, helpt het FLOW-gebruikers om te bepalen wanneer een specifieke actie nodig is. Dit kan de responstijden verbeteren en het ondersteunt gebruikers bij het nemen van weloverwogen beslissingen die in lijn zijn met hun doelstellingen. Ook is er voor alle gebruikers een nieuwe notificatiewidget beschikbaar met de optie voor FLOW-beheerders om gefilterde notificaties voor handelspartner-gebruikers te configureren. In beide gevallen biedt de notificatiewidget (indien ingeschakeld) gebruikers een duidelijk overzicht van activiteiten die mogelijk aandacht vereisen.

"Het volume van documentuitwisseling neemt voor onze klanten jaar in jaar uit toe, en deze klanten hebben behoefte aan eenvoudige toegang tot de data die voor hen het belangrijkst is," zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. "Met onze nieuwe, op maat geconfigureerde widget voor documentuitwisseling bieden wij onze klanten relevante, bruikbare data direct op hun FLOW-dashboard. Dit bespaart onze klanten veel tijd en helpt hen om gefocust te blijven op het grotere geheel."

Naast nieuwe dashboard widgets, kan tweefactorauthenticatie via SMS nu worden geconfigureerd, alleen of als aanvulling op Google Authenticator. FLOW-beheerders hebben ook de mogelijkheid om tweefactorauthenticatie verplicht te stellen voor al hun gebruikers om gebruikers- en bedrijfsgegevens nog beter te beschermen.

De volgende FLOW-upgrades zijn het ook waard om te vermelden:

Wachtwoord reset links verlopen na 24 uur
Optie om voorkeursformaat voor datum en tijd in te stellen voor het traceren van documenten
Mogelijkheid om uitgewisselde documenten in bulk te downloaden via ZIP-bestanden
Mogelijkheid om documenten te filteren op meerdere partners voor uitgewisselde documenten
Extra lokalisatieverbeteringen voor e-mail sjablonen, meldingen, gebruikersinstellingen en meer
De Summer Release 2021 van FLOW Partner Automation bestaat uit ontwikkelingen en verbeteringen voor het gehele FLOW platform en diverse modules. Alle nieuwe features en functionaliteiten zijn per direct beschikbaar voor alle TIE Kinetix klanten. Voor een gedetailleerd overzicht van de verbeteringen verwijzen wij u naar: https://tiekinetix.com/release-notes
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL