TIE Kinetix haalt contract met Sun Mountain binnen via partnerschap met SYSPRO

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/06/2021 08:35
. De toegenomen focus op strategische partnerschappen werpt zijn vruchten af

Breukelen, Nederland om 8:00 uur CEST - TIE Kinetix (Euronext: TIE), de leider in 100% digitalisering van de supply chain, maakt vandaag bekend dat hun strategisch partnerschap met SYSPRO heeft geresulteerd in een EDI Managed Services contract voor 12 maanden (via het FLOW Partner Automation platform) met Sun Mountain, een in de V.S. gevestigde innovatieve ontwerper van golftassen, -karren, en kleding voor golfers. De deal laat zien dat de toegenomen focus van TIE Kinetix op partnerschappen snel vruchten afwerpt.

"Wij zijn verheugd om onze relatie met Sun Mountain te beginnen, en we zijn evenzeer enthousiast dat onze verhoogde inspanningen met strategische partners resulteren in een gestage groei," zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. "We kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking met SYSPRO voort te zetten en verwachten dat deze positieve trend bij alle partners zal doorzetten."

Naast SYSPRO heeft TIE Kinetix bestaande partnerschappen met Microsoft, CGS BlueCherry en meer. Het contract met Sun Mountain bevestigt niet alleen het streven van het bedrijf om de SaaS-inkomsten te verhogen door middel van partnerschappen, maar geeft ook aan dat TIE Kinetix steeds meer voet aan de grond krijgt in de Amerikaanse retailmarkt, een andere primaire doelstelling voor dit jaar. Met flexibele EDI-mogelijkheden en aantoonbare ervaring in het ondersteunen van specifieke eisen in de branche, wordt het FLOW Partner Automation platform populair bij retailers van elke omvang, ongeacht hun ERP.

Het contract met Sun Mountain zal automatisch worden verlengd in termijnen van één jaar.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL