TIE Kinetix haalt groot contract met Nederlandse overheid binnen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/04/2021 09:00
- Ruim 15.000 leveranciers worden aangesloten op het FLOW-platform

In navolging van overeenkomsten met de Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, en meer grote publieke instanties binnen en buiten Nederland, maakt TIE Kinetix vandaag bekend dat zij een vijfjarig contract heeft afgesloten met een prominente Nederlandse publieke overheidsinstantie om hen te ondersteunen met de implementatie en uitvoering van EDI en e-facturatie initiatieven met 15.000 leveranciers. Het initiële contract wordt gewaardeerd op ongeveer € 410.000 over een periode van vijf jaar, met de mogelijkheid tot vijf keer een verlenging van twaalf maanden.

Vandaag start TIE Kinetix met het aansluiten van de leveranciers van de overheidsinstantie met een gepersonaliseerd portaal binnen hun FLOW Partner Automation platform. Het leveranciersportaal binnen FLOW zal de huidige e-facturatieoplossing van de overheidsinstantie vervangen en gaat meer dan 1 miljoen transacties per jaar faciliteren.

TIE Kinetix heeft een bewezen reputatie van succesvolle projecten bij Nederlandse overheidsinstanties, aangezien het FLOW-platform zeer flexibel is en kan voldoen aan verschillende organisatorische behoeften, ongeacht de omvang van het project. Dit contract is een belangrijke overwinning voor TIE Kinetix, en versterkt de positie van het bedrijf als leider in business-to-government (B2G) EDI en e-facturatie.

Dit document kan verwachtingen bevatten omtrent de financiële gang van zaken en de resultaten van de activiteiten van TIE Kinetix, alsmede bepaalde daarmee verband houdende plannen en doelstellingen. Dergelijke toekomstverwachtingen gaan uiteraard gepaard met risico's en onzekerheden omdat zij betrekking hebben op toekomstige gebeurtenissen, en als zodanig afhankelijk zijn van bepaalde omstandigheden die zich in de toekomst mogelijk niet zullen voordoen. Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten en ontwikkelingen aanzienlijk afwijken van expliciet of impliciet gedane uitspraken over toekomstverwachtingen. Dergelijke factoren kunnen bijvoorbeeld zijn veranderingen in de uitgaven van bedrijven in belangrijke markten, in wettelijke veranderingen en veranderingen op de financiële markten, in het subsidieregime van de EU, in het salarisniveau van werknemers, in toekomstige financieringskosten, in toekomstige overnames of afstotingen en in het tempo van technologische ontwikkelingen. TIE Kinetix kan daarom niet garanderen dat de verwachtingen zullen worden gerealiseerd. TIE Kinetix aanvaardt evenmin enige verplichting om in dit document gedane uitspraken te actualiseren
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL