Microsoft plaatst TIE Kinetix's volledig geïntegreerde EDI-oplossing in AppSource

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 31/03/2021 09:00
De end-to-end oplossing is per direct wereldwijd beschikbaar voor Dynamics 365 gebruikers

TIE Kinetix heeft vandaag aangekondigd dat hun EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing nu beschikbaar is in Microsoft AppSource, een exclusief centrum met oplossingen (apps) voor Microsoft gebruikers. Als vervolg op een succesvolle wereldwijde uitrol positioneert de AppSource-vermelding de oplossing verder als de eerste keuze voor volledig geïntegreerde, end-to-end EDI voor Dynamics 365-gebruikers wereldwijd.

Microsoft AppSource is een uitgebreide database van compatibele bedrijfsoplossingen (apps) die innovatie mogelijk maken en leiden tot betere bedrijfsresultaten. Het toelatingsproces is zeer selectief en bevestigt dat de EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing niet alleen rendabel is, maar ook vooruitstrevend - een oplossing die de potentie heeft om activiteiten volledig te transformeren door te zorgen dat Dynamics 365 gebruikers niet langer tussen meerdere systemen hoeven te navigeren om dagelijkse taken uit te voeren.

Eerder dit jaar kondigde TIE Kinetix de wereldwijde uitbreiding van de samenwerking aan met To-Increase, een drievoudig Microsoft Dynamics Global Outstanding ISV of the Year. Hun gezamenlijke aanbod, EDI-2-FLOW for Dynamics 365, werd toen wereldwijd gelanceerd. Dit bood een directe mogelijkheid voor Dynamics 365-gebruikers om EDI-implementatie te vereenvoudigen met een compleet geïntegreerde, out-of-the-box oplossing die volledig in de Azure cloud draait.

“Wij kunnen wel zeggen dat onze EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing een echte end-to-end ervaring biedt voor Dynamics 365 gebruikers, maar onze AppSource vermelding zorgt voor verificatie”, zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. “Het is op zich al uniek om een volledig geïntegreerde EDI-oplossing voor Dynamics 365 aan te bieden, maar wij gaan nog een stap verder door gebruikers de mogelijkheid te bieden om alle inkomende en uitgaande documenten te digitaliseren met onze aanvullende diensten—PDF-2-FLOW en PORTAL-2-FLOW. Met onze eigen vaardigheden en de ondersteuning van Microsoft kijken we ernaar uit om nog meer bedrijven te helpen bij het bereiken van 100% digitalisering van de supply chain.”

EDI-2-FLOW for Dynamics 365 is wereldwijd beschikbaar voor Dynamics 365 gebruikers. Zie onze nieuwe Microsoft AppSource vermelding voor meer details.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL