Voorkom vogelgriep bij je hobbyvogels

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/05/2023 05:55
Vogelgriep, iets waar je als pluimdierhouder het liefst niet mee te maken krijg. Maar wat kun jij doen om het risico op infectie te verkleinen en wat moet je doen als je dieren getroffen worden? Kleindierned zet het allemaal voor je op een rijtje in de flyer “Voorkom vogelgriep bij je vogels”.
In dit document staan zeven maatregelen die je als hobbydierhouder kunt nemen. Deze maatregelen worden duidelijk geïllustreerd met behulp van foto’s uit de praktijk. Zo zorg je ervoor dat je dieren gezond blijven en de minste kans op vogelgriep hebben.

Nu is een infectie ondanks genomen maatregelen niet altijd uit te sluiten. Daarom gaat de flyer ook in op de vraag “Wat te doen als je getroffen wordt door vogelgriep?’. Dit proces wordt in zes stappen uitgelegd, en voorziet jou als hobbydierhouder van de juiste contactinformatie voor de melding van een besmetting.


zie meer op
https://groenkennisnet.nl/nieuwsitem/voorkom-vogelgriep-bij-je-hobbyvogels



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL