Zorg voor het gebit van je huisdier

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/02/2023 06:55
Februari is de maand van de gebitsverzorging. In deze maand besteden dierenartsen extra aandacht aan controles en poetstips voor het gebit van jouw huisdier. Ook op Groen Kennisnet vind je meer over de verzorging van het gebit van je huisdier, hier een aantal tips.
licg.nl - Gebitsverzorging
BRON
licg.nl - Gebitsverzorging
Het LICG beantwoordt vragen over de ontwikkeling en het onderhoud van het huisdiergebit. Ook helpt het je op weg met het snavelonderhoud van je vogel.

Konijnen en cavia's
Kleindiermagazine is een tijdschrift voor liefhebbers van kleindieren waaronder konijnen. Door de jaren heen zijn in dit blad diverse artikelen over het gebitsonderhoud bij konijnen verschenen. Zo ook dit dit artikel over de opbouw en eventuele problemen van het konijnengebit.


BRON
Beitels van tanden
Kleindier magazine : avicultura fokkersbelangen : voor liefhebbers van konijnen, cavia's, kleine knagers, hoenders, dwerghoenders, sier-, en watervogels en sierduiven 122 05: 253 - 255


2008
Konijnen en cavia's wonen niet alleen bij mensen thuis. Ze zijn ook te vinden bij kinderboerderijen. In dit artikel van het vakblad Kinderboederijen lees je meer over het onderhoud van het gebit van konijnen en cavia's.


BRON
Nagels en tanden knippen bij konijnen en cavia’s
Vakblad kinderboerderijen 11 2: 18 - 19


2015
Video
Kijk jij liever een filmpje over het onderhoud van het gebit van je huisdier? Kijk dan naar deze clip van 100 seconden dierenarts. Hier leer je meer over gebitsonderhoud bij honden en katten.


Play


00:00
-02:30
Mute

Settings
Enter fullscreen

Play
Gebitsverzorging | Hond & Kat
100 seconden dierenarts

ga naar https://groenkennisnet.nl/nieuwsitem/zorg-voor-het-gebit-van-je-huisdier



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL