Ageas sluit partnerschap met eBaoTech om zijn strategie voor digitale platforms naar een hoger niveau te tillen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/09/2022 08:49
In het kader van zijn Impact24-strategie heeft Ageas zijn ambitie bekendgemaakt om groeikansen na te streven door actief deel te nemen aan ecosystemen en de platformeconomie, en de kansen aan te grijpen die ontstaan door de toegenomen digitalisering.

In die context heeft Ageas gekozen voor een samenwerking met eBaoTech Corporation (eBaoTech), een wereldwijde leverancier van digitale oplossingen voor de verzekeringssector, en meer specifiek voor InsureMO®-platform van eBaoTech, om de digitale transformatie van de Groep verder uit te bouwen.

Nastreven van nieuwe groeikansen
Hoewel Ageas blijft investeren in zijn fysieke distributiekanalen, waaronder het bankverzekeringskanaal, makelaars en agenten, is het voor de Groep ook duidelijk dat er nieuwe manieren worden ontwikkeld om met klanten in contact te komen, met een vraag naar nieuwe soorten producten en dekkingen. Ageas wil deelnemen aan deze markt- en sector-overschrijdende ontwikkeling, wat betekent dat de Groep wil investeren in nieuwe partnerschappen die toelaten de sterke punten van digitale platforms en ecosystemen optimaal te benutten.

Ageas weet goed hoe het de voordelen van partnerschappen over de hele wereld kan benutten. Dat zit in het DNA van Ageas, en daardoor bevindt de Groep zich in een sterke positie om zijn krachten te bundelen met de volgende generatie spelers die nieuwe mogelijkheden bieden, evenals toegang tot nieuwe klantgroepen en groei.

De ideale keuze om de troeven van digitale platforms en ecosystemen optimaal te benutten

Het partnerschap met eBaoTech, al ruim 10 jaar een technologiepartner voor verschillende operationele entiteiten van Ageas, biedt de Groep hogere flexibiliteit op vlak van producten en systemen, en daardoor een kortere marktintroductietijd en schaalbaarheid om de digitale initiatieven van Ageas zowel in Europa als Azië te ondersteunen, met activa en producten die grensoverschrijdend kunnen worden ingezet, zodat we de producten en diensten kunnen aanbieden die onze klanten van ons verwachten.

"Impact24 is een duurzame groeistrategie voor de lange termijn. Onze keuzes en investeringen zijn niet alleen voor de komende drie jaar, maar voor de jaren tot 2030 en daarna. Dit nieuwe partnerschap is onze eerste stap in de richting van onze toekomst, waarbij we langetermijnkansen aangrijpen en investeren in 'nieuwe groeimotoren' die onze huidige sterke punten aanvullen, en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden aanboren."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL