CRKLS platform: innovaties naar boeren(adviseurs) brengen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 15/06/2022 18:28
Vanuit de Akkerbouw sector is een nieuwe initiatief gestart om kennis over a.s. innovaties naar de boeren en boerenadviseurs te brengen. Dat heet CRKLS.
Het prototype hiervan is nu beschikbaar, oktober 2022 gaat het platform live: https://live.crkls.nl/

CRKLS
CRKLS is gekoppeld aan Groen Kennisnet. Een en ander is afgestemd met LNV. Dus dat loopt. Wat BO Akkerbouw wil, is dat er op CRKLS in praktijktaal resultaten van onderzoeken gemeld worden over innovaties voor hun bedrijven die binnen nu en 5 jaar gaan spelen. Dit zal dan vooral zijn in de vorm van een samenvatting en duiding van een publicatie met onderzoeksresultaten.

Heb je een of meer lectoraat-rapporten of een ander (studenten)rapport dat interessant is voor de doelgroep van CRKLS (boeren en adviseurs), stuur het dan naar Corné Kempenaar. Graag een PDF of een link naar de rapporten.

De redactie van CRKLS plaatst het dan bij de specifieke thema’s van CRKLS, zoals Bodem, gewasbescherming, bemesting, irrigatie, nieuwe teeltsystemen, mechanisatie.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL