Flynth onderzoekt mogelijke overname van Accon avm

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 24/12/2021 11:23
Flynth Holding N.V. (“Flynth”) is in constructieve en exclusieve onderhandelingen met Accon avm groep B.V. (“Accon”) over een mogelijke overname van branchegenoot Accon avm. Voor Flynth past een mogelijke overname van Accon avm in haar strategie en ambities.

Flynth en Accon behoren alle twee tot de top 10 van de Nederlandse accountancy. Het karakter van de twee organisaties is grotendeels vergelijkbaar, terwijl de dienstverlening van Accon avm complementair is aan die van Flynth. Net als Flynth heeft Accon avm zijn oorsprong in de agrarische sector. Zowel Flynth als Accon avm werken primair voor ondernemers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, met een koppositie in de agrarische sector. Ook het landelijke netwerk van locaties in Nederland sluit goed op elkaar aan.

De mogelijke overname van Accon door Flynth is op dit moment in onderzoek en onderwerp van eerder genoemde onderhandelingen. Dit onderzoek en de onderhandelingen zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 zijn afgerond. Tot die tijd zullen hierover geen nadere mededelingen worden gedaan.

---EINDE PERSBERICHT----



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL