Nieuw cursusmateriaal melkveehouderij

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 17/12/2021 07:01
Aeres, Roodbont en Groen Kennisnet presenteren nieuw cursusmateriaal voor het groene onderwijs. In het recent toegevoegde hoofdstuk komen de laatste inzichten over de huisvesting van melkvee aan bod.
Cursusmateriaal melkveehouderij
Op de groen kennisnet wiki omgeving zijn verschillende - gratis te volgen - e-learnings te vinden voor het groene onderwijs en de beroepspraktijk. In het diverse aanbod komen telkens andere aspecten aan bod. Op dit moment zijn er 8 verschillende cursussen beschikbaar die specifiek ontwikkeld zijn voor de melkveehouderij. Denk hierbij aan beweiding, rundveevoeding, diergezondheid en bodembeheer. Bekijk het complete aanbod aan leermateriaal op de pagina cursusmateriaal veehouderij.


BRON
Cursusmateriaal melkveehouderij : Wiki Groen Kennisnet
Groen Kennisnet


2020
e-learning
De nieuwste toevoeging aan het cursusaanbod voor de melkveehouderij is de e-learning huisvesting. In zes hoofdstukken leer je alles over staltypen, bedrijfsopzet, stalklimaat en mestverwijdering. De ontwikkelingen op het gebied van huisvesting zitten in een stroomversnelling, en in deze cursus zijn recente inzichten meegenomen. Je leert je wat stal toekomstbestendig maakt.

Samenwerking
Verschillende partijen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het online cursusmateriaal dat via de pagina’s Cursusmateriaal veehouderij van Groen Kennisnet ontsloten wordt. Het online cursusmateriaal is in samenwerking met Aeres, Roodbont, DTC, CRV, SDDDC en CIV Agri&Food tot stand gekomen.

ga voor meer naar
https://www.groenkennisnet.nl/nieuwsitem/nieuw-cursusmateriaal-melkveehouderij



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL