P3 Logistic Parks benoemt Léon Vié tot Managing Director Nederland & België

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 23/08/2021 11:23
Rotterdam | 23 augustus 2021 – P3 Logistic Parks, een toonaangevende lange termijn investeerder gespecialiseerd in het beheren en ontwikkelen van logistiek vastgoed in Europa, heeft Léon Vié benoemd tot Managing Director Nederland & België.

In deze functie zal Léon Vié leiding geven aan het regionale team en verantwoordelijk worden voor Nederland en België, waar P3 de komende jaren aanzienlijk wil groeien. Hij werkte hiervoor voor Global Logistics Properties, waar hij de rol van Fund & Asset Manager voor Europa bekleedde. Daarvoor leidde Léon als medeoprichter bijna 20 jaar het fondsbeheerbedrijf Equity Estate. Léon is afgestudeerd in Structural and Architectural Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam en is opgeleid als Quantity Surveyor.

Bij P3 zal Léon nauw samenwerken met Paul Kadiks, Hoofd Asset Management Nederland & België, die in de eerste helft van 2021 bij het bedrijf in dienst is getreden. Het Nederlandse team zal zijn klanten bedienen vanuit het kantoor naast het centraal station van Rotterdam, met het doel om in de nabije toekomst een kantoor in Amsterdam te openen.

Frank Pörschke, CEO van P3 Logistic Parks, zegt: "Met Léon Vié hebben we een ervaren logistiek expert aan boord, die de Benelux-markt door en door kent. Deze regio is voor P3 Logistic Parks altijd al een belangrijke doelmarkt geweest, maar met Brexit en de pandemie-gerelateerde boost in e-commerce en third-party logistics, is het een speerpunt van onze groeistrategie geworden. We zijn verheugd Léon te verwelkomen in ons Nederlandse team om leiding te geven aan de uitbreiding van P3's aanwezigheid in Nederland en België."

Léon Vié, Managing Director Nederland & België bij P3 Logistic Parks, voegt toe: "Ik ben enthousiast om mijn functie bij P3 te beginnen - een snel groeiend bedrijf dat aan de top staat van innovaties in de logistieke sector. Door de geografische ligging van de Benelux, hun openheid voor buitenlandse handel en hoge standaarden in bouw en duurzaamheid, nemen de Nederlandse en Belgische markten een centrale positie in binnen de economie van West-Europa. Ik kijk ernaar uit om P3's portefeuille in deze zeer aantrekkelijke markt te beheren en uit te breiden."

P3 bezit en beheert momenteel zes logistieke locaties verspreid over Nederland, verhuurd aan klanten als Greenyard Fresh, Jumbo, Yamato, Karl Rapp en Cargotech. In België bedient P3 Broekman Logistics vanuit haar vestiging in Antwerpen.

***

Media contact
CFF Communications
Anja Höchle
anja.hoechle@cffcommunications.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL