Staatsterrorisme, waar niet?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 24/05/2021 08:54
Litouwen stelt onderzoek in naar vliegtuigkaping, want dit lijkt op Staatsterrorisme!
Het vliegtuig, dat vanuit Athene op weg was naar Vilnius, werd geëscorteerd door een gevechtstoestel van de Wit-Russische luchtmacht en gedwongen in de hoofdstad Minsk te landen.
In Athene zijn vermoedelijk de leiders die deze "kaping" georganiseerd hadden ook meegevlogen. Volgens ingelichte bronnen waren ook 4 personen in Minsk uitgestapt en niet mee doorgevlogen naar Litouwen (Vilnius), het officiële einddoel van de vlucht. Wie waren de 4 personen die niet mee vlogen naar Vilnius? Waren de Griekse Autoriteiten op de hoogte en hoe kwamen de 4 personen in het vliegtuig en stonden zij op de passagierslijst van het vliegtuig? Allemaal zaken die NU uitgezocht moeten worden.

Maar de er een "Organisatie" achter de kaping en ontvoering zat, is wel duidelijk geworden! Welke "rol" speelt Rusland in het gehele spel? Wil Poetin alle "satelliet Staten uit het verleden van de USSR weer terughalen?

Er zit veel meer achter dit soort actie, kijk maar naar de MH 17
lees meer op
MH17 neergehaald door Oekraïense regering. Deze professor onthult doofpotaffaire rond vliegramp. Ga naar
https://www.ninefornews.nl/mh17-neergehaald-oekraiense-regering/

Rusland kan wel eens de sturende factor in veel van dit soort zaken zijn.

De gehele wereld zou hub Luchtruim moeten verbieden voor alle vliegtuigen ui Rusland, en Wit-Rusland. Dat zijn de beste sancties, maar het draait allemaal om geld & vriendschap met die landen. Dat gaat de wereld aan "kapot".
De "huidige Leiders" spreken hun afschuw uit, maar ach, we moeten wel vrienden blijven. Kijk ook eens naar Turkije, handjes schudden en vriendjes blijven en de economie aldaar is desastreus.

Echt maatregelen nemen is er niet bij. Turkije moet zeker niet toetreden tot de EU. Maar t.z.t. gaat dat wel gebeuren, geld & macht bepalen de richtingen bij de wereldleiders.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL