greenSand werkt samen met Carbon removed!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 18/10/2020 16:10
Afgelopen week is greenSand een samenwerking aangegaan met het internationale bedrijf Carbon Removed. Het bedrijf is gevestigd in Zwitserland en zet zich in voor het realiseren van negatieve emissies.

Carbon Removed is ontstaat uit een niet alleen hun leefstijl te verbeteren, maar ook om een stap verder te gaan. Het doel van de oprichters van het bedrijf is om anderen te helpen die net als hen, een schuldgevoel hebben over de omgang met onze planeet. Dit doen ze door te laten zien dat het mogelijk is om CO2-emissies te reduceren en tegelijkertijd ook te genieten van het leven. Daarnaast wil Carbon Removed iedereen in staat stellen verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties en hun onvermijdelijke uitstoot te compenseren om zo een CO 2 -neutraal leven te leiden.

Op de website van Carbon Removed kunnen mensen hun CO 2 compenseren. Dit kan per
maand maar er kan ook een eenmalige aankoop worden gedaan. Hiervoor krijgt men dan een certificaat waarop staat hoeveel CO 2 er op naam is opgeruimd. Carbon Removed ruimt het CO 2 dan op verschillende manieren op. Dit wordt onder andere door bomen en door luchtzuiveringsinstallaties gedaan. Vanaf nu wordt daar ook greenSand olivijn voor gebruikt.

Iedereen die bij Carbon Removed een abonnement aanschaft draagt dus bij aan het reduceren van CO 2 door middel van greenSand olivijn!

Wil jij graag jouw CO 2 -uitstoot compenseren door middel van olivijn? Dat kan op bij greenSand. ga naar
https://www.greensand.nl/nieuws/nieuwsberichten/greensand-werkt-samen-met-carbon-removedBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL