De publicatie van de jaarcijfers 2019 van DGB Group N.V. (“DGB Group”) wordt uitgesteld.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/02/2020 14:56
De publicatie van de jaarcijfers 2019 van DGB Group N.V. (“DGB Group”) wordt uitgesteld. Naar verwachting volgt publicatie uiterlijk op 30 juni 2020. De algemene vergadering zal na publicatie van de jaarcijfers uitgeschreven worden.
DGB Group werkt voor 2019 met een nieuwe externe accountant. Dit brengt met zich mee dat thans een eerstejaarscontrole wordt uitgevoerd. In deze eerstejaarscontrole is sprake van extra werkzaamheden voor DGB Group en de externe accountant. Derhalve is meer tijd nodig voor het opmaken van het jaarverslag en het afronden van de controleopdracht.
Over DGB Group
DGB Group is genoteerd aan Euronext, handelend onder de naam ‘DGB’. DGB Group is agritech specialist. Wij ontwikkelen en leveren softwareoplossingen aan de algehele dierhouderij en aanverwante sectoren. Onze softwareoplossingen en ons technologieplatform sluiten niet alleen aan bij de behoeften van onze klanten, maar ook bij die van ketenpartners, overheden en brancheverenigingen. Vanuit de gedachte “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” staan wij voor het realiseren van duurzaam verschil.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL