Diversen beichten Gemalto.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 25/02/2016 07:22
- Gemalto geaccrediteerd als GSMA Mobile Connect Accelerator partner
Mobile ID van Gemalto voldoet aan GSMA Mobile Connect Accelerator Programma

Mobile World Congress, Barcelona, Spanje - 25 februari 2016 - Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, is met haar geaccrediteerde Mobile ID-toepassing officieel GSMA Mobile Connect Accelerator-partner geworden in het GSMA Personal Data programma. De Mobile Connect Accelerator is ontworpen om operators te helpen bij het gemakkelijk implementeren van Mobile Connect, een wereldwijd initiatief van de GSMA gericht op het bieden van een universele authenticatieservice voor mobiele telefoons. Met Mobile Connect kunnen operators en andere serviceproviders reeds bestaande compatibele producten selecteren en daarmee tijd en geld besparen.

Gemalto heeft meer dan tien jaar ervaring in de markt voor mobiele identiteit. Met de Mobile ID-toepassing van Gemalto kunnen organisaties hun abonnees één enkele authenticatiemethode aanbieden voor hun online diensten die werkt met elke mobiele telefoon. Door het elimineren van langdurige registratieprocessen en de noodzaak om continu wachtwoorden te moeten onthouden, oftewel 'wachtwoordvermoeidheid', met de daarbij behorende frustratie, storingen en kwetsbaarheid, wordt inloggen heel eenvoudig en kan men rekenen op een hoge mate van betrouwbaarheid.

"Mobile Connect zorgt ervoor dat een ecosysteem van vertrouwde mobiele operators en serviceproviders de consument optimale mogelijkheden biedt om met hun mobiele telefoon in te loggen op online diensten, met meer gemak en zekerheid" aldus Marie Austenaa, Head of Personal Data van GSMA.

François Lasnier, senior vicepresident Identity Protection van Gemalto voegt hieraan toe: "Dankzij onze toepassing, die compatibel is met Mobile Connect, kunnen ondernemingen onderdeel worden van dit groeiende ecosysteem. Zij kunnen hiermee rekenen op eenvoudige en veilige registratie en verbindingen tussen serviceproviders en consumenten voor een groot aantal commerciële behoeften. Gemalto is vanaf het begin een fervent voorstander geweest van Mobile Connect en heeft daar ook in technische zin aan bijgedragen. Via het Mobile Connect Accelerator programma kunnen mobiele operators en andere organisaties versneld hun digitale identiteitsprojecten implementeren en onmiddellijk profiteren van een verbeterde klantervaring dankzij een naadloos werkend en veilig inlogproces."

Gemalto breidt het grootste ecosysteem voor databescherming binnen de beveiligingsindustrie uit


Met de toonaangevende authenticatie-, encryptie- en gegevensversleutelingsoplossingen van Gemalto kunnen bedrijven naadloos hun data beschermen en toegang tot honderden IT-applicaties, producten en cloud-diensten beveiligen

Amsterdam, 25 februari 2016 - Gemalto (Euronext NL000400653 GTO), de wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn ecosysteem voor databescherming voor geïntegreerde technologiepartners heeft uitgebreid naar meer dan 750 IT-applicaties, producten en diensten in de cloud van 250 bedrijven, waaronder recente integraties met MongoDB, Nutanix en Pivotal Software.

Door haar toonaangevende SafeNet authenticatie-, data-encryptie- en gegevensversleutelingsoplossingen te integreren binnen de meest gebruikte cloud computing-, netwerk-, betalings-, beveiligings- en opslagtechnologieën biedt Gemalto de mogelijkheid aan IT-afdelingen binnen bedrijven om snel gecentraliseerde data-encryptie- en identiteitsbescherming te implementeren in meer technologische omgevingen, producten en diensten dan elke andere verstrekker van databescherming ter wereld.

"De snelle groei van de cloud en het vaak gefragmenteerde karakter van IT-omgevingen maken het voor IT-organisaties moeilijk om databeveiliging en beveiligde toegang tot bepaalde diensten te beheren", zei David Etue, Vice President Bedrijfsontwikkeling bij Gemalto. "Ons uitgebreid ecosysteem voor databescherming betekent dat bedrijven kunnen blijven profiteren van de flexibiliteit van de cloud en de allerbeste technologieën maar tegelijkertijd de controle over hun data, waar die zich ook bevinden, kunnen centraliseren en de gebruikerstoegang tot deze data kunnen beveiligen, onafhankelijk van de applicatie."

Bedrijven zetten vaak honderden producten en diensten van een groot aantal technologieleveranciers in en dat brengt vaak een combinatie van cloud, on-premises en virtuele technologieën met zich mee. Dit betekent dat IT-afdelingen vaak beveiliging in silo's moeten beheren om zodanig gevoelige data te beschermen en gebruikerstoegang tot applicaties en informatie te beveiligen. Het Gemalto SafeNet Cipher Techology-partnerprogramma helpt bedrijven bij het oplossen van dit probleem door middel van integraties van haar data- en identiteitsbeveiligingsproducten in de meest gebruikte IT-diensten en technologieën van toonaangevende bedrijven binnen de IT-dienstverlening, zoals:

Big Data: Apache, IBM en MongoDB
Cloud & Virtualisatie: Amazon Web Services, Box, Google, Microsoft, Salesforce.com en VMWare
Communicatie & Networking: Cisco, F5 Networks en Juniper Networks
Financiële Diensten & Betalingen: ACI Worldwide, Ingenico, MasterCard, Miura Systems, Symbiont en VISA
Beveiliging: Blue Coat Systems, Palo Alto Networks, Skyhigh Networks en Symantec
Software: Citrix, IBM, Microsoft, Oracle
Opslag & Back-up: Commvault, Dell, NetApp, HP, Hitachi Data Systems, IBM en Nutanix


De SafeNet data- en identiteitsbeschermingsoplossingen van Gemalto geven bedrijven de mogelijkheid om gevoelige data en identiteiten te beschermen door:

krachtige identiteitsbeschermings- en multifactor authenticatieoplossingen die via de cloud of on-premises geleverd worden en die helpen om beveiligde gebruikerstoegang tot bedrijfsnetwerken, -applicaties en -diensten te verlenen;
encryptieoplossingen die data beschermen binnen een grootste scala aan toepassingen, zoals applicaties, databanken, cloud- en gevirtualiseerde omgevingen, internet-der-dingen, betalingssystemen en ook voor wanneer deze tussen bedrijfsnetwerken wordt verplaatst;gecentraliseerd sleutelbeheer om bedrijven te helpen bij het beheren van cryptografische sleutels voor de versleutelde data binnen de meest uiteenlopende encryptie-implementaties; en
end-to-end-versleutelingsbeheer die de functies van haar toonaangevende sleutelbeheer- en hardwarebeveiligingsmodules combineert om zo een bron van vertrouwen te worden voor de beveiliging van identiteiten, betalingen, transacties en applicaties, en dit door cryptografische sleutels te beveiligen en de diensten voor encryptie, decryptie, authenticatie en digitale handtekeningen te beheren.

Bezoek ons tijdens de RSA Conferentie 2016: North Hall, Stand N4108

Verdere Informatie
SafeNet Cipher Technology Partner Program Overview
SafeNet Global Guide for Technology Partners

tijd 09.11
Gemalto EUR 56,79 +49ct vol. 15.058



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL