Gemalto introduceert geavanceerde module M2M Cat 1 LTE die probleemloos kan terugvallen op 2G en 3G

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 16/02/2016 07:10
Amsterdam, 16 februari 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), op wereldvlak toonaangevend in digitale beveiliging, introduceert een geavanceerde draadloze module M2M Category 1 (Cat 1) LTE. Met deze geavanceerde module kan men in gebieden zonder volledige LTE-connectiviteit op 2G terugvallen voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika en op 3G voor Noord-Amerika. De nieuwe Cinterion®-oplossing biedt zeer efficiënte connectiviteit binnen LTE-netwerken en ingebedde verwerking voor applicaties van Machine-to-Machine (M2M)/Internet of Things (IoT). De module is ideaal voor slim meten en track- en traceapplicaties die niet afhangen van de snelste gegevens, maar de lange levensduur nodig hebben die wordt geboden door LTE-netwerken.

De nieuwe Cinterion-module komt tegemoet aan de groeiende vraag van de industrie naar efficiënte LTE-connectiviteit geoptimaliseerd voor M2M in een kleine module met betrouwbare werking. De module heeft ingebedde verwerking met de krachtige Java® virtuele machine. Aangezien extra verwerkingseenheid en geheugenchips niet meer nodig zijn, zijn de IoT-apparaten goedkoper, minder complex en kleiner. Ontwikkelaars kunnen maximaal gebruikmaken van het grote Java-ecosysteem met een grote basis van bestaande codes en het voordeel van bewezen programmeeromgevingen voor snelle ontwikkeling van nieuw producten.


"De nieuwe M2M-module is beschikbaar in verschillende varianten en is een toevoeging aan onze snel groeiende portefeuille van LTE-producten van de volgende generatie voor wereldwijd gebruik," aldus Axel Hansmann, vicepresident Portfolio en strategie, M2M bij Gemalto. "Met hetzelfde effect als de andere industriële Cinterion-producten, maakt deze module met geavanceerde functies het gemakkelijk voor onze bestaande klanten die voordeel halen uit de snel evoluerende draadloze netwerken, om te migreren vanuit een enkel design, en biedt de module onze nieuwe klanten een eenvoudige en kostenbesparende route naar de toekomst."






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL