AamigoO Group NV: Uitstel Publicatie Jaarrekening 2010

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/06/2011 19:12
Op 5 mei 2011 heeft AamigoO Group N.V. (“AamigoO”) haar voorlopige jaarcijfers over 2010 gepubliceerd. Deze cijfers waren onder voorbehoud van de afronding van de controle door accountant Mazars Paardekooper Hoffman Accountants NV. (“Mazars”). De analyse en verwerking van de juridische wijzigingen die AamigoO onderging, vergde meer tijd dan in eerste instantie werd aangenomen. Tengevolge van de bijzondere omstandigheden zal naar verwachting uiterlijk op 27 juni 2011 de definitieve jaarrekening van AamigoO worden gepubliceerd.

Per 27 december 2010 werd AamigoO Holding BV (voorheen J-Merce B.V. en Source + N.V.), door middel van een reverse acquisition, overgenomen door European Development Capital Corporation NV (“EDCC”).

AamigoO zal tijdens de te houden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) op 15 juli 2011 de aandeelhouders verzoeken wegens buitengewone omstandigheden met terugwerkende kracht de termijn als genoemd in artikel 21 lid 1 van de statuten van AamigoO voor het aanbieden van de balans en de verlies en winstrekening aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) te verlengen met een periode van maximaal vier maanden, danwel tot de datum waarop deze stukken zijn gepubliceerd.

De directie van AamigoO verwacht eind augustus 2011 de reguliere jaarlijkse AVA bijeen te roepen. De door de accountant gecontroleerde jaarrekening over het jaar 2010 zal aan de AVA ter vaststelling worden voorgelegd.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL