AamigoO Group voert exclusief overleg over overname Corso

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 25/05/2011 08:34
AamigoO Group N.V. (“AamigoO”) maakt bekend dat zij een overeenkomst heeft gesloten met Avantus Employment Group B.V. (“Avantus”), de houdstermaatschappij van Corso B.V. (“Corso”) en haar werkmaatschappijen, voor exclusieve besprekingen over de mogelijke volledige overname door AamigoO van Corso. De mogelijke combinatie met Corso past binnen AamigoO’s ambitie om een leidende rol te spelen in de nationale en internationale markt van staffing services.

AamigoO Group is een jong en energiek bedrijf met een vernieuwende visie op de flexmarkt. Deze activiteiten betreffen met name het innovatieve uitzendconcept waarbij werkgevers, ZZP-ers en werkzoekenden online aan elkaar worden gekoppeld, hierbij wordt actief gebruikt gemaakt van de mogelijkheden van internet en social media. De overige activiteiten betreffen uitzenden, detacheren, contractbeheer, payrollen en online jobboards.

De strategie van AamigoO is gericht op schaalvergroting, door middel van autonome groei en acquisities. De combinatie van activiteiten en de daarmee samenhangende uitbreiding van de klantportfolio, zal in grote mate bijdragen aan het versneld uitrollen van het online uitzendconcept. AamigoO is er van overtuigd dat online uitzenden en schaalgrootte in toenemende mate een doorslaggevende factor wordt om op lange termijn aantrekkelijke rendementen voor aandeelhouders te creëren.

De mogelijke overname van Corso – actief op het gebied van detachering, contractbeheer en payrolling van en voor professionals – sluit uitstekend aan bij het realiseren van schaalvergroting door AamigoO op het gebied van staffing services.

Tevens zijn de internationale activiteiten van Corso in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië van toegevoegde waarde voor de internationale groeidoelstellingen van AamigoO. De kennis aanwezig bij het lokale management zal kunnen bijdragen aan het benaderen en uitbreiden van nieuwe en bestaande markten, dat onderdeel is van de groeistrategie van AamigoO.

Corso realiseerde in 2010 een omzet van EUR 250 miljoen en is op dagelijkse basis actief voor circa 2.400 professionals. Naar verwachting zal in juni 2011 een letter of intent getekend kunnen worden.

Source + N.V.
Source is sinds mei 1999 specialist op het gebied van het matchen van ZZP’ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico’s geminimaliseerd worden en 100% contract compliance wordt gegarandeerd. Source is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 1.200 professionals op diverse kennisgebieden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL