De groep Vivactis-Newton 21 is voortaan ook aanwezig in Rusland.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/03/2010 16:45
- Op 6 maart tekende de groep een partnerakkoord met Newton PR & communications, een belangrijke speler op de Russische markt op het gebied van communicatie en PR.
Newton PR & Communications bestond reeds eerder onder deze naam en bekleedt een stevige positie in de top 5 van communicatiebureaus in Rusland. Tevens heeft Newton PR & Communications een aanwezigheid in 70 van de 76 Russische provincies. Door deze strategische alliantie is Vivactis-Newton 21 in staat haar cliënteel een nog betere dienstverlening te garanderen.

Dit akkoord werd mogelijk gemaakt door een nauwe samenwerking van de Belgisch- Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Rusland en Wit-Rusland.

Volgens Alain Mahaux, CEO van Vivactis-Newton 21:
"Rusland te hebben als partner is buitengewoon interessant voor onze verdere ontwikkeling. Op deze wijze hebben we immers een concrete toegang tot markten deel uitmakend van het zgn. BRIC nl. Brazilië/Rusland/Indië en China. Daarenboven garanderen onze nieuwe partners ook een klantenservice voor ons clënteel in Oekraine, Kazakhstan, Armenië.."

Newton PR & Communications is met een zakencijfer van meer dan 6,5 miljoen euro en een klantenportefeuille van nagenoeg 150 klanten een gevestigde waarde in Rusland. Onder de cliënteel bevinden zich ook heel wat klanten uit de farmaceutische en gezondheidssector in het algemeen.

Alexey Glazyrin, Algemeen Directeur van Newton PR & Communications:
"Van deze samenwerking zullen niet alleen beide partijen beter worden maar ook onze klanten en medewerkers. Ze zal ons toelaten om toegang te hebben tot specifieke Know How en kennis technologieën binnen de verschillende expertises. En daar kunnen onze klanten alleen maar van profiteren. Op korte tijd zullen reeds heel wat van onze klanten gebruik maken van deze mogelijkheden voor hun operaties buiten Rusland."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL