Option, eerste LaptopConnect-toestel met ingebouwde GPS van AT&T

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 05/03/2010 07:12
LEUVEN, België - 5 maart 2010 - Samenvallend met AT&T's aankondiging van gisterenmiddag maakt Option (EURONEXT Brussels: OPTI; OTC: OPNVY), de specialist op het vlak van draadloze communicatie, vandaag bekend dat het voor AT&T de eerste mobiele breedbandmodem ooit met ingebouwde GPS aan het leveren is. De AT&T USBConnect Velocity is de eerste USB-modem voor mobiel breedband die vandaag door AT&T wordt aangeboden en die mobiele gebruikers voortaan 3 geweldige functies in één toestel biedt: een ingebouwde GPS, een micro-SD voor opslag tot 32 GB en een mobiele breedbandtoegang tot het netwerk van AT&T.

Geïntegreerde aGPS en een Option GPS controlepaneel
De ingebouwde aGPS-functies zetten de deur open voor locatiegebaseerde toepassingen zoal Microsoft(TM) Streets & Trips en Google Earth. Daarnaast levert Option een gratis software-applicatie, het Option GPS controlepaneel, dat klanten helpt om hun GPS-verbindingen te beheren en dat gebruikers de mogelijkheid biedt om hun locatie te tonen via Yahoo Maps of resultaten en routes van YellowPages.com en Bing.com weer te geven. Het gratis controlepaneel kan gedownload worden via option.com/gps.

Hoge snelheid, wereldwijde connectiviteit

De USBConnect Velocity van AT&T biedt toegang tot het snelste Amerikaanse 3G-netwerk, dat meer dan 320 grote steden in de VS dekt. En dat aan 3G-snelheden, terwijl er ook eenvoudig naar meer dan 20.000 Wi-Fi hotspots van AT&T kan worden overgeschakeld mits een DataConnect plan en een laptop met Wi-Fi. En wie naar het buitenland trekt, hoeft zich geen zorgen te maken. Velocity biedt wereldwijde compatibiliteit met quad band 3G- en 2G-ondersteuning.

Slim design, maximale opslagcapaciteit

Dit gestroomlijnde product met zwarte grip biedt de eenvoud en praktische voordelen van één enkel toestel. De USB-poort wordt beschermd via de schuiffunctie, zodat je het dopje niet meer kunt verliezen. Met Velocity kun je al je toepassingen en gegevens ook overal meenemen, want het toestel is immers uitgerust met een micro-SD sleuf die de mogelijkheid biedt om tot 32 GB op te slaan.

Gebruiksvriendelijk en makkelijk mee te nemen

Dankzij de plug-n-play-configuratie en een online handleiding ben je in een handomdraai online. De Velocity bevat alle nodige software voor Microsoft Windows (XP/Vista/7) of Mac OS X (10.4 en hoger). Een installatie-cd is dus niet nodig. En met zijn 28 g is deze USB-modem echt wel de ideale reisgezel.

Jan Callewaert, CEO bij Option, licht toe: "De USBConnect Velocity van AT&T biedt zowel consumenten als professionele gebruikers ongelooflijk veel mobiliteit. De lichtgewicht Velocity is gebruiksvriendelijk en stijlvol en gebruikt de beste draadloze snelheden die beschikbaar zijn. De ingebouwde GPS-functie komt erg gelegen, op een moment dat meer en meer websites hun diensten willen optimaliseren via locatiegebaseerde technologieën. Mobiele gebruikers willen steeds meer waar voor hun geld als het gaat om nieuwe mobiele toestellen. En dat is net wat je krijgt met deze USB-modem, in combinatie met AT&T's dataplannen. Het is steeds een plezier om met AT&T te mogen samenwerken aan dergelijke uitstekende productdesigns."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL