Delhaize, Openbaarmaking van belangrijke deelneming

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/09/2009 06:54
BRUSSEL, Belgiƫ, 18 september 2009 - Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Delhaize Groep (Euronext Brussel: DELB - NYSE: DEG), de Belgische internationale voedingsdistributeur, een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhoudershap van AllianceBernstein L.P. onder de 5 %-drempel is gedaald. AllianceBernstein L.P. bezit voortaan 4,70 % van de stemrechten van Delhaize Groep.

Op 15 september 2009, werd Delhaize Groep door AXA Investment Managers Parijs op de hoogte gebracht van het feit dat AllianceBernstein L.P. en zijn dochtervennootschappen op 11 september 2009 samen 4 744 084 aandelen van Delhaize Groep bezitten. Deze aandelen vertegenwoordigen 4,70 % van de stemrechten hetzij een vermindering van 0,30 % in vergelijking met de vorige kennisgeving van deelneming van 5 033 297 aandelen ontvangen op 31 maart 2009.

Deze kennisgeving vermeldt dat AllianceBernstein L.P. een holdingmaatschappij van de AXA Groep is die beheersbedrijven bezit alsook bedrijven die investeringsdiensten verlenen voor rekening van derden. AXA Investment Managers Parijs informeerde Delhaize Groep dat AllianceBernstein L.P. en zijn dochtervennootschappen waarvoor deze kennisgeving werd opgesteld, onafhankelijk handelen ten opzichte van elke andere entiteit van de AXA Groep.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL