MANAGEMENTWISSELING BIJ HENDRIX GENETICS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/07/2008 08:03
Ir. Servé Hermans is per 1 augustus 2008 benoemd tot Managing Director van de leghennendivisie ISA van Hendrix Genetics in Boxmeer.
Deze wisseling in het management is een direct gevolg van de strategische alliantie tussen Hendrix Genetics en Cobb-Vantress en de overname van de vleeskuikenfokkerij-divisie Hybro door Cobb.
Servé Hermans was voorheen Managing Director van Hybro. Hij neemt de positie over van Antoon van den Berg die tijdelijk het management voerde over ISA.

Over ISA
ISA (Institut de Sélection Animale) is de leghennenfokkerijdivisie van Hendrix Genetics. ISA levert vanuit haar productiebedrijven op vier continenten grootouder- en ouderdieren aan de internationale legpluimvee-industrie. ISA levert een breed scala aan fokproducten die zijn afgestemd op de wensen en eisen in de diverse markten. ISA heeft wereldwijd een marktaandeel van 48%. Het aantal medewerkers van ISA bedraagt 342. Het ISA team omvat 20 nationaliteiten en is actief in meer dan 80 landen.

Over Hendrix Genetics
Hendrix Genetics is een internationaal fokkerijbedrijf dat is gespecialiseerd in verschillende diersoorten. Hendrix Gentics investeert in technologie, mensen en vooruitgang om op duurzame wijze toegevoegde waarde te realiseren voor zakenpartners, medewerkers en de samenleving.
Hendrix Genetics heeft 4 divisies: Institut de Sélection Animale (ISA), de leghennen-fokkerijdivisie; Hybrid, de kalkoenfokkerijdivisie; Hypor, de varkensfokkerijdivisie en SFPA, de pluimveedistributie divisie.
Hendrix Genetics heeft ongeveer 1000 werknemers in dienst met 46 verschillende nationaliteiten. Daarnaast zijn er 500 mensen actief in bedrijven waarin Hendrix Genetics deelneemt. Hendrix Genetics heeft kantoren in 23 landen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL