OncoMethylome Sciences tekent Commerciële Overeenkomst met Laboratory

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 23/06/2008 16:36
OncoMethylome Sciences (Euronext Brussel: ONCOB, Euronext Amsterdam: ONCOA) deelde vandaag mee dat het een overeenkomst heeft gesloten met Laboratory Corporation of America ® Holdings (LabCorp ®) voor het leveren van reagentia voor het detecteren van methylatie van de Vimentin DNA merker aan de hand van methylatiespecifieke PCR (MSP). LabCorp is van plan de reagentia te gebruiken in Noord-Amerika voor in laboratoria ontwikkelde testen naar colorectale kanker op basis van stoelgang. De testen zullen initieel dienen als een nieuwe optie voor de mensen die zich nog niet hebben laten testen op colorectale kanker hoewel ze dit volgens de huidige richtlijnen voor screening beter zouden doen. Volgens de bepalingen van de overeenkomst zal OncoMethylome inkomsten genereren uit het leveren van de reagentia en zal het bedrijf ook aanspraak maken op mijlpaalbetalingen verbonden aan het commercieel gebruik van de reagentia door LabCorp.

Herman Spolders, CEO van OncoMethylome, verklaarde: "Wij zijn verheugd dat LabCorp onze methylatietechnologie kan gebruiken voor het testen op colorectale kanker via stoelgangstalen. Door zijn globale aanwezigheid in Noord Amerika, en zijn leidende rol in het op de markt brengen van nieuwe screeningdiensten, is LabCorp een aantrekkelijke partner voor OncoMethylome. Colorectale kanker kan doeltreffend behandeld worden indien het vroeg wordt vastgesteld; daarom is het van het grootste belang om onze technologie breed beschikbaar te maken voor colorectale kanker screening".




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL