Advocaten Leen van der Marel en Jeroen van den Hamer versterken huurrechtpraktijk Loyens & Loeff

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 21/11/2007 16:10
AMSTERDAM, 21 november 2007 – Leen van der Marel (35) en Jeroen van den Hamer (33) zijn respectievelijk op 1 oktober en 1 november in dienst gekomen van Loyens & Loeff N.V. in Amsterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het huurrecht en versterken met hun komst het huurrechtteam onder leiding van Paul Visser (45).

De ambitie van Loyens & Loeff om naast de bestaande succesvolle transactie- en projectontwikkelingspraktijk een hoogwaardige huurrechtpraktijk te ontwikkelen, was voor beide advocaten de belangrijkste aanleiding voor hun overstap.

Leen van der Marel is sinds 2000 advocaat. Eerder was hij werkzaam bij DLA Piper en Dudok Bouw- en Vastgoedrecht. Bij Dudok Bouw- en Vastgoedrecht heeft Van der Marel zich gespecialiseerd in het klassieke bouwrecht, gebiedsontwikkelingen en vastgoedtransacties. Daarnaast voerde hij de huurrechtpraktijk van het kantoor, waarbij hij grote eindgebruikers adviseerde en juridisch bijstond. In 2006 rondde Leen van der Marel de specialisatieopleiding Grotius vastgoed af.

Jeroen van den Hamer is sinds 2001 advocaat. Bij zijn vorige werkgever Baker & McKenzie heeft hij vooral de grotere internationale eindgebruikers geadviseerd over hun huisvestingsbeleid en vastgoedgebruik. Van den Hamer geeft in-house trainingen op het gebied van huurrecht. In 2005 rondde hij de specialisatieopleiding Grotius vastgoed af. Hij is in mei 2006 toegelaten tot de Vereniging van Huurrechtadvocaten.

Met de komst van beide advocaten bestaat het huurrechtteam van Paul Visser nu uit zes huurrechtadvocaten. Met het huurrechtteam is de vastgoedpraktijk van Loyens & Loeff gespecialiseerd in alle ketens van de vastgoedcylus: ontwikkeling, bouw, transactie en gebruik. De vastgoedpraktijk streeft ernaar om op alle onderdelen een hoogwaardige en toonaangevende praktijk te voeren.

Loyens & Loeff is voor het tweede achtereenvolgende jaar nummer 1 in de ranglijst van vastgoedjuristen die wordt samengesteld door het vakblad PropertyNL.

Over Loyens & Loeff
Loyens & Loeff N.V. is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking van advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in zijn thuismarkt de Benelux. Internationaal is Loyens & Loeff een gerenommeerd adviseur voor belastingen, ondernemingsrecht, financiële en kapitaalmarkten, cross-border financiering, private equity, vastgoed, de energiesector, Europees- en bestuursrecht, BTW en arbeidsrecht. Voor internationale adviesvragen onderhoudt Loyens & Loeff nauwe relaties met toonaangevende advocatenkantoren en belastingadviseurs in Europa, de Verenigde Staten en het Verre Oosten. Loyens & Loeff heeft wereldwijd 1.450 medewerkers, waaronder ruim 800 juridische en fiscale experts in zeven Benelux-kantoren en tien vestigingen in de belangrijkste internationale financiële centra. Meer informatie: www.loyensloeff.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL