Royal Delft Group stelt AVA 2021 tot nader order uit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/04/2021 08:59
Royal Delft Group maakt bekend dat de aangekondigde Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) gepland op 18 mei 2021 tot nader order wordt uitgesteld als gevolg van de maatregelen omtrent COVID-19 (corona) virus.
De gezondheid en veiligheid van aandeelhouders, medewerkers, commissarissen en andere belanghebbenden heeft de hoogste prioriteit voor Royal Delft Group. Royal Delft Group volgt de ontwikkelingen en aanwijzingen van de overheid op de voet en behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om eventuele verdere maatregelen ten aanzien van de AvA te treffen, waaronder maar niet beperkt tot het limiteren van het aantal deelnemers aan de vergadering, dan wel het mogelijk verder uitstellen van de AvA.
Aandeelhouders wordt verzocht de website van Royal Delft Group regelmatig te bezoeken voor eventuele nadere berichten met betrekking tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.
EINDE PERSBERICHTBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL