Neways kondigt vertrek COO aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/10/2020 09:22
Son, 7 oktober 2020 – Neways Electronics International N.V. (Euronext: NEWAY) kondigt vandaag aan dat Adrie van Bragt (54), Chief Operating Officer (COO) in goed overleg de onderneming per 31 december 2020 zal verlaten. De Raad van Commissarissen is gestart met het wervingstraject voor zijn opvolger.

Adrie van Bragt, COO: “Ik heb het voorrecht gehad om 28 jaar bij Neways te mogen werken, waarvan zes jaar als lid van de Raad van Bestuur. Voor mij is dit een goed moment om die periode af te sluiten, mijn verantwoordelijkheden over te dragen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben trots op de ontwikkeling die Neways de afgelopen decennia heeft doorgemaakt en dat ik daar aan heb mogen bijdragen. Hoewel ik nog tot het einde van het jaar aanblijf, wil ik graag al mijn collega’s bedanken voor de fijne samenwerking over de afgelopen jaren. Ik ben ervan overtuigd dat Neways een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Henk Scheepers, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “De Raad van Commissarissen is Adrie dankbaar voor zijn jarenlange inzet en toewijding. Als COO heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de onderneming en de professionalisering van de interne organisatie. Neways is mede door zijn inzet klaar voor de volgende fase van ontwikkeling als EMS-life cycle partner en system integrator.”

EINDE




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL