Oranjewoud N.V. – Beëindiging beursnotering per 7 februari 2022

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/01/2022 10:05
Gezien de overwegingen in het tussenarrest in de uitkoopprocedure, waarover Oranjewoud N.V. (Oranjewoud) een persbericht heeft uitgebracht op 22 december 2021, is zij in overleg getreden met Euronext Amsterdam N.V. (Euronext). Naar aanleiding hiervan heeft Euronext bevestigd dat thans tot beëindiging van de beursnotering van Oranjewoud aan Euronext Amsterdam kan worden overgegaan. De beëindiging van de beursnotering zal plaatsvinden per 7 februari 2022 en 4 februari 2022 zal de laatste handelsdag zijn.

Teneinde de minderheidsaandeelhouders van Oranjewoud een zekere exit-mogelijkheid te bieden, heeft Oranjewoud met haar grootaandeelhouder Sanderink Investments B.V. (Sanderink Investments) een overeenkomst gesloten waarin Sanderink Investments zich jegens Oranjewoud heeft verbonden de uitkoopprocedure voort te zetten tot en met het eindarrest in deze procedure. Bij dit eindarrest zal de prijs worden vastgesteld voor de door Sanderink Investments over te nemen aandelen in het kapitaal van Oranjewoud.
reactie XEA.nl

Zo zet hij Mevr. Mr. Marje Lok buiten spel, die treedt op voor Sanderink zijn aandelen Oranjewoud (99,09%). en niet namens de rest ca. ),91% en dat is een kwalijke zaak. Die werkt van onze (lees rest Aandeelhouders) diens centen.

Sanderink beschadigd de belangen van de bedrijven die totaal vallen onder de Antea Groep. Hij komt de laatste tijd negatief in het nieuws in de media, door zijn "prive" problemen.

Oranjewoud
transactie op 7 jan. 2022
TIME PRICE SHARES TYPE
16:30:26 5.90 490 Auction
16:30:26 5.90 10 Auction
13:15:56 5.80 125 Exchange Continuous
11:30:18 5.80 10 Auction

Steeds die 10 stukjes, wie legt die in!?
Daar moeten afspraken voor zijn. Als de digitale aandelen nummers hadden, was het een "fluitje van 1 cent", dan was/waren de daders zo bekend! Triest dat de toezichthouders zich voor herinvoering van nummers aan de digitale aandelen NIET WIL STERK maken! Zijn/liggen hier eigen belangen aan ten grondslag!?

Waarom is het zo BENDE in de Financiële wereld geworden? Er is een FALEND TOEZICHT op de "handhaving"!Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL